• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Aynı şeyleri yaşamışız bnmde kızım 36 haftalık doğdu bizde erken doğum ve enfeksiyon sebebi ile 11 gün yoğun bakımda kaldık benimde sütüm az bende birçok şey yaptım ama insan yapmayı bıraktığım zaman sütüm düzene girdi bizde sizin gibi süt ve mama şeklinde bir düzen tutturduk gidiyoruz ..

sen bol bol yaz facede grubumuz var istersen özelden msj at ekliim seni pelinede söyleyelim gruma ekler seni oda

Çok sevinirim canım mj atıcam sana. Ayrıca galiba anladığım kadarıyla doktorlarımızda aynı. Eminim sanada aynı şeyleri söylemiştir. Bende bişey yapmayınca daha düzene girdi sütüm. Sevgiler

Canım ilgin için çok teşekkür ederiz.Öncelikle Allah bebeğinle sağlıklı ve huzurlu ömürler geçirmeni nasip etsin.Şebnem o bira mayasının kendisini içti zaten tabletten daha faydalı olurdu eğer olsa..Onun sorunu Ata'ya memeyi verememek çocuk emse zaten sütü gelecek..

Bana göre de pes etmemesi gerekiyor iş yerindeyim falan demeden düzenli sağması gerekiyor ben bebeğim 11 gün yoğun bakımda kaldığında hemde doğar doğmaz her 3 saatte bir gece uyanmakta dahil olmak üzere sağdım sütümü yoksa sütüm kaçacaktı..Şimdi benimde sütüm az mama takviyesi yapıyorum...Ama olsun bebeğim anne sütü de alıyor...

Seninde süt sorunun çözülmesine sevindim ve ben şunu anladım ki herkeste süt yapan şeyler çok farklı...Bak ne güzel sende süt yapmış bende içmiştim o bira mayasından ama bende de pek etki etmedi bende bol su ve sütüm olsun diye bişey yapmamak etki etti desem yalan olmaz..

HEM SENDE ARALIK ANNESİSİN ARA ARA YAZ BURAYA DENEYİMLERİNİ OLURMU OKUYUP KAÇMA :)):61:

Çalışmaya başladığım için okumak daha kolay ama fırsat buldukça yazmak isterim tabi ki.Paylaşımlarınız ve aktardığınız bilgiler benim için çok yararlı, umarım ben de katkı sağlayabilirim.:40:

liste yapma derdindeyim bilseniz ne gıcık iş hele şu çizelge eklemek

varya siz bi bilgilerinizi yazmayın bu listeye bak ben nası küsücem size

[table="head"]:nazar:|*KK Nick*|*Miniğin İsmi*|Miniğin Doğum Tarihi*|*Miniğin Doğum Saati* |*Miniğin Doğum Kilosu*|*Miniğin Boyu*|*Minik Neler Yapıyor*|Annecikten tavsiyeler*|*Minik Kaç Günlük Oldu*|

01|Haymatlos|Emek:nazar:|18.Kasım.10|10:00|3.495 gr| 49 cm|Emek bebek sünnet oldu |Süt gelmezse mamadan korkmayın,Nuby doğal dokunuştan şaşmayın|
02|Pelly1|Kaan:nazar: |18.Kasım.10|20:30|3.440 gr| 48 cm|Kaan bebek sünnet oldu |Emzirme yastığı çok faydalı,süt gelmez diye mama vermekten korkmayın,ilk haftalar bebek almadığında da sütünü sağın ki hazineniz boşa gitmesin|

[/table]

kizlar aklima bir soru takildi. bebekleri her gun yikama konusuna ben de sicak bakiyorum, heleki bahar yaza denk gelenleri:) ama 40i cikana kadar neyapmak lazim kac gunde bir yikamali siz ne zaman basladiniz ilk banyoyu ne zaman yaptiniz?

günaydın annecikler :71:

ben çok kalamıyorum
benim oğluş bırakmıyor peşimi :))))):emir_bebek:

inşallah herşey yolundadır, tüm bebişler ve anneler iyiydir...

mervecim listeni gördüm benim oğlusum Salih Deniz 3750 gr ve 54 cm doğdu D.T.26.11.2010

bizi de eklermisin ya da kendimiz mi ekleyelim ?:69:

buarada biz bebek arabası aldık %52 indirimdeydi almak isyenler olursa bakabilir
Hepsiburada.com : Centro Completo | Anne / Bebek / Çocuk
ben çok beğendim

kizlar aklima bir soru takildi. bebekleri her gun yikama konusuna ben de sicak bakiyorum, heleki bahar yaza denk gelenleri:) ama 40i cikana kadar neyapmak lazim kac gunde bir yikamali siz ne zaman basladiniz ilk banyoyu ne zaman yaptiniz?

Özlem ben göbeğinin düşmesini bekledim ama beklemeyen de var. Dikkat edersen doğduğu günden itibaren yıkayabilirsin. Biz göbek düştüğünden beri her akşam yıkıyoruz Kaan'ı. Arada dışarıdaysak, eve geç dönersek yıkamadığımız oldu ama toplasan 4-5 keredir. banyo bebekleri rahatlatıyor ve daha iyi uyumalarını sağlıyor. hem bir rutin oluşturmuş oluyorsun. Banyo ve sonrasında masaj benim Kaan'la çok keyif aldığımız anlar :))

Özlem, Meral, Zuzu hepinizi Face'e bekliyoruz :))
Özelden mesaj atarsanız hemen eklerim gruba. bebeklerimizin resimlerini de paylaşıyoruz. Gün içerisinde keyifli sohbetler oluyor. Mutlaka gelin....

mervem sen bu listeyi nasil yapiyorsun, excel'de mi word de mi yapiyorsun, buraya yapistirken hangi tool'u kullaniyorsun?
canım liste aynı word de farklı bir format kk ile oynamışlar daha önce olan listede olmuyor artık farklı bişiler deneyeceğim
kizlar aklima bir soru takildi. Bebekleri her gun yikama konusuna ben de sicak bakiyorum, heleki bahar yaza denk gelenleri:) ama 40i cikana kadar neyapmak lazim kac gunde bir yikamali siz ne zaman basladiniz ilk banyoyu ne zaman yaptiniz?
cnm bnm kızım 11 günlük yoğun bakımda her gün yıkandı eve gelince 4-5 günde bir yıkadım çünkü çok minikti ellerinde iğne izleri yaraları vardı ben o yüzden sık sık yıkamadım şimdide 2 günde bir yıkıyorum yani göbek düşmesi beklemediler yoğun bakımda eve gelince de 4-5 günden 2-3 günde bire düştü
günaydın annecikler :71:

Ben çok kalamıyorum
benim oğluş bırakmıyor peşimi :))))):emir_bebek:

Inşallah herşey yolundadır, tüm bebişler ve anneler iyiydir...

Mervecim listeni gördüm benim oğlusum salih deniz 3750 gr ve 54 cm doğdu d.t.26.11.2010

bizi de eklermisin ya da kendimiz mi ekleyelim ?:69:

Buarada biz bebek arabası aldık %52 indirimdeydi almak isyenler olursa bakabilir
hepsiburada.com : Centro completo | anne / bebek / çocuk
ben çok beğendim
canım arabanızı güle güle kullanın
listede sorun var eğer yaparsam ekleyeceğim

[table="head"]:nazar:|*KK Nick*|*Miniğin İsmi*|Miniğin Doğum Tarihi*|*Miniğin Doğum Saati* |*Miniğin Doğum Kilosu*|*Miniğin Boyu*|*Minik Neler Yapıyor*|Annecikten tavsiyeler*|*Minik Kaç Günlük Oldu*|

01|Haymatlos|Emek:nazar:|18.Kasım.10|10:00|3.495 gr| 49 cm|Emek bebek sünnet oldu |Süt gelmezse mamadan korkmayın,Nuby doğal dokunuştan şaşmayın|
02|Pelly1|Kaan:nazar: |18.Kasım.10|20:30|3.440 gr| 48 cm|Kaan bebek sünnet oldu |Emzirme yastığı çok faydalı,süt gelmez diye mama vermekten korkmayın,ilk haftalar bebek almadığında da sütünü sağın ki hazineniz boşa gitmesin|
[/table]

arkadaşlar merhaba bebeğime bir hafta önce sağdım sütü dökmeyim diye biberonla verdim vermez olaydım şimdi memeyi almak istemiyor çırpınıyor memede çok üzüldüm verdiğimede pişman oldum neden oldu anlamıyorum sütümde çok iyi geliyor ama şimdi ne yapmam gerek hem biberon hemde göğsüyle besleyenler önerilerinizi bekliyorum

sagolun kizlar gobegin dusmesini bekleyecegim sonra nisanda havalar guzel olur artik her gun yikarim belki de. ya simdi yapamazmisim gb gelior aslinda yapabilcegimi bilsem ne guzl her gece yikanir masaji yapilir misler gb uyur:)) aman Allah'im nelerden bahsediyorum:) Rabbim o gunleri saglikla gosterir Insallah.cok tesekkurler kizlar bebeciklerinizi kocaman opup kokluyorum:)

Back