Canim ben henuz calismaya baslamama ragmen oglum beni emmeyi reddettigi icin surekli sagmak zorundayim. Ben Lansinoh'un manuel pompasini almistim, bazi parcalari eskidigi icin bir tane daha aldim, simdi elimde pompa ile uyumlu toplam 4 tane kaynatilabilir biberonum oldu. Buzluga koyarken poset daha uiygun oluyor ama sagdiktan sonra birkac saat icinde vereceksen biberonu direk kullanmak daha kolay oluyor. Isyerinde sagacagin icin termos cantalardan kullanmani oneririm.
Anne gogsune uyumlu biberon konusunu desteklemekle sunu soyleyebilirim, anne memesi taklit edilerek uretilen Nuby marka 100% silikon biberonlardan kullanmama ragmen bebegim 3. aydan sonra meme emmeyi reddetti. Bu biraz da sut durumuyla ilgili. Benim sutum cok fazla degil, cocugun sutu getirmesi icin once bir uzun uzun bos emmesi gerekiyordu, cocuk da o kadar ugrasmaya ve az sutu uzun zamanda emmeye tahammul edemediginden memeyi tercih etmedi. Bir de az bir dil bagi oldugunu soyledi doktorlar, dil bagi emmeyi zorlastirdigindan bebekler anne memesini reddediyormus. Yine de saskinlik yaratmamak icin anne gogsune benzer ve kolik onleyici nuby ve yine kolik onleyici avent'i tavsiye ederim. Ama maalesef memeyi reddetmek sadece biberon ile onlenebilecek birsey olmayabiliyor.