Oğluma her bakışımda bir mucize diyorum hediyem benim hayatımın en anlamlı en güzel hediyesi gözlerine bakıp seni çok seviyorum diyorum o ellerini kavuşturup bana gülmesi yokmu hemen benim gözler doluyor tabi çok sulu göz oldum 27 mart bebeğimle ilk buluşmamız o günü kutlucaz heryıl unutmucam:)))))))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)
- Konu Sahibi gizemli83
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba kızlar beni belkide unutmuşsunuzdur ama ben bi hatırlatayım deddim.hamileleiğimin 26. haftasında serklaj yani rahim agzı dikildi ve iki ay hastanede kaldım.34. haftadan sonra sejeryanla kızımı aldılar ve 2 kg 300 gr yadem dünyaya geldi.dikişlerden enfekssiyon kaptıgı için iki hafta yogun bakım küvez derken 15. gün eve geldik kızımla cok şükür.baya nazlı geldi kuzucum ama güzel şeylere hayatta zor ulasılıyor belki.Yade, canım kızım şimdi 4 ay 6 günlük.her şey yolunda cok şükür.hepinizi bve küçük melekleri öpüyoruz kızımla.görüşmek üzere...
Kıssslaarrr MÜJDEE
Bende oğluşumu 17 mart perşembe akşamı kollarıma aldımmm çook şükür.....
Mucizeme kavuştum sizler gibi.
Benide Face'e eklemek isterseniz özelden yazışalım ....
Bu mutlu haberimizi verelim dedik oğlum Demir ile................................
Cok guzel bir haber bu:))))) Saglikla mutlulukla yasayin oglun ve ailen ile birlikte:)))) Pelly'e ozelden mesaj ayarsan seni grubumuza ekleyecektir. Mutlaka bekliyoruz:))))
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben dogum yaptim:))) oglumla eve bugun geldik:)) binlerce kez sukurler olsun erken dogum olmasina ragmen yaklasik 1 ay erken, bir sorun cikmadi. kanamam oldu acil sezeryana alindim cok korktum o anlari anlatamam ama cok sukur iyiyiz. darisi bekleyen isteyen herkesin basina vaktinde olsun.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben dogum yaptim:))) oglumla eve bugun geldik:)) binlerce kez sukurler olsun erken dogum olmasina ragmen yaklasik 1 ay erken, bir sorun cikmadi. kanamam oldu acil sezeryana alindim cok korktum o anlari anlatamam ama cok sukur iyiyiz. darisi bekleyen isteyen herkesin basina vaktinde olsun.
Ozlemciimmm, iyi olmaniza cok sevindim, gozunuz aydin. allah bir omur ayirmasin sizleri. seni de en kisa zamanda facebook grubumuza bekliyoruz:))))
Kıssslaarrr MÜJDEE
Bende oğluşumu 17 mart perşembe akşamı kollarıma aldımmm çook şükür.....
Mucizeme kavuştum sizler gibi.
Benide Face'e eklemek isterseniz özelden yazışalım ....
Bu mutlu haberimizi verelim dedik oğlum Demir ile................................
Gözün aydın Angel:))) Bu mucizenle sağlıklı mutlu bir ömür sürün:)
ÖZLEMMM; Allah analı babalı büyütsün... Sağlıklı olmanıza çoook sevindim... Anneliğin tadını çıkarmaya başla hemen:)))))))
canım yaa çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. tam gönlüne göre olmuş. çok şükür.
tesekkur ederim kizlar. darisi isteyen herkesin basina olsun.
kizlar medela mini elektirik sagma makinesi kullananlar ben memeyi saran huni gb kismi nasil sterelize edicem, sterilize makinam var ama sanki ona girmez gb. sizler nasil yapiyorsunuz?
Bir tencereye koyup kaynatiyoruz sekercim:)))
hepiniz adına çok mutlu oldum, allahım bebeklerinizi analı babalı, sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inşaaalah.aranızda memorialsayfasından hatırladığım nickler var.
bizim denememiz daha çok yeni 6+5 haftalık hamileyim ama sizin topiğinizi okuyup umutlanmak istedim. allahım inşaallah anlattığınız güzel duyguları benim gibi isteyen herkese yaşatsın. nekadar zor emekler verilerek elde edildiğini iyi biliyorum onun için sizin mutluluğunuza da nazar değmesin inşaallah, kırkbir kere maşallah
bizim denememiz daha çok yeni 6+5 haftalık hamileyim ama sizin topiğinizi okuyup umutlanmak istedim. allahım inşaallah anlattığınız güzel duyguları benim gibi isteyen herkese yaşatsın. nekadar zor emekler verilerek elde edildiğini iyi biliyorum onun için sizin mutluluğunuza da nazar değmesin inşaallah, kırkbir kere maşallah
kızlar herkeze merhabalar umarım bütün anneler ve bebişler iyidir :)
benim size danışmak istediklerim var kızlar bana akıl verin.
bende medelanın mini elektrikli pompasını aldım daha doğrusu internetten sipariş verdim ve onun yanında 150 ml lik 5 adet saklama kabı sipariş ettim sitede evdeki strerilazyon makinalarında sterelize adebilir veya 3 dk kaynatabilirsiniz yazıyordu ama gelen ürünün arkasında özellikle tek kullanımlıktır yazıyor bende medela müşteri hizmetlerini aradım böyleyken böyle dedim yani tek kullanımlıksa neden sterilize etmeye çalışayım ki ben bunu dedim bana 3 defa kaynatıp kullanabileceğimi 3 kereden fazla kullanmamı söylediler şimdi benim size soracağım sorular şunlar ben çalışan bir anne olacağım için bu saklama işine bir çözüm bulmam şart.
siz saklama işlemini nasıl yapıyorsunuz?
kullanılan poşetlerde tek kullanımlıktır muhtemelen ben günde 2 tane kullansam yani iş yerinde 2 defa sağsam göğsümü her 10 günde 20 lik paket almam gericek baya masraflı olacak onun yerine bana küçük biberonlardan almamı önerirmisiniz kullanışlı olurmu kaynatır kaynatır kullanırım diye düşündüm
önerirseniz hangi biberonu tavsiye edersiniz bu minikler anne göğüsüne en yakın biberonu tercih ediyor diye duymuştum. sizler baya tecrübe kazandınız tecrübeleriniz benim için çok önemli arkadaşlar.
bende medelanın mini elektrikli pompasını aldım daha doğrusu internetten sipariş verdim ve onun yanında 150 ml lik 5 adet saklama kabı sipariş ettim sitede evdeki strerilazyon makinalarında sterelize adebilir veya 3 dk kaynatabilirsiniz yazıyordu ama gelen ürünün arkasında özellikle tek kullanımlıktır yazıyor bende medela müşteri hizmetlerini aradım böyleyken böyle dedim yani tek kullanımlıksa neden sterilize etmeye çalışayım ki ben bunu dedim bana 3 defa kaynatıp kullanabileceğimi 3 kereden fazla kullanmamı söylediler şimdi benim size soracağım sorular şunlar ben çalışan bir anne olacağım için bu saklama işine bir çözüm bulmam şart.
kullanılan poşetlerde tek kullanımlıktır muhtemelen ben günde 2 tane kullansam yani iş yerinde 2 defa sağsam göğsümü her 10 günde 20 lik paket almam gericek baya masraflı olacak onun yerine bana küçük biberonlardan almamı önerirmisiniz kullanışlı olurmu kaynatır kaynatır kullanırım diye düşündüm
önerirseniz hangi biberonu tavsiye edersiniz bu minikler anne göğüsüne en yakın biberonu tercih ediyor diye duymuştum. sizler baya tecrübe kazandınız tecrübeleriniz benim için çok önemli arkadaşlar.
tesekkur ederim kizlar. darisi isteyen herkesin basina olsun.
kizlar medela mini elektirik sagma makinesi kullananlar ben memeyi saran huni gb kismi nasil sterelize edicem, sterilize makinam var ama sanki ona girmez gb. sizler nasil yapiyorsunuz?
canım bende aldım aynı üründen içindeki kitapçıkta motoru hariç sütün değeceği bütün parçaları çıkartıp bir tencereye çokça su koyup 5 dakika kaynatarak ilk kullanıma başlayın daha sonra deterjansız sabunla sanırım yıkayıp iyice durulayın ve kurulayın motor kısmınıda nemli bir bezle silin yazıyordu kaynatma işlemini her defasında yapmak mümkün olmayabilir ama hafta 1-2 kez kaynatırım diye düşünüyorum.
kızlar herkeze merhabalar umarım bütün anneler ve bebişler iyidir :)
Canim ben henuz calismaya baslamama ragmen oglum beni emmeyi reddettigi icin surekli sagmak zorundayim. Ben Lansinoh'un manuel pompasini almistim, bazi parcalari eskidigi icin bir tane daha aldim, simdi elimde pompa ile uyumlu toplam 4 tane kaynatilabilir biberonum oldu. Buzluga koyarken poset daha uiygun oluyor ama sagdiktan sonra birkac saat icinde vereceksen biberonu direk kullanmak daha kolay oluyor. Isyerinde sagacagin icin termos cantalardan kullanmani oneririm.
Anne gogsune uyumlu biberon konusunu desteklemekle sunu soyleyebilirim, anne memesi taklit edilerek uretilen Nuby marka 100% silikon biberonlardan kullanmama ragmen bebegim 3. aydan sonra meme emmeyi reddetti. Bu biraz da sut durumuyla ilgili. Benim sutum cok fazla degil, cocugun sutu getirmesi icin once bir uzun uzun bos emmesi gerekiyordu, cocuk da o kadar ugrasmaya ve az sutu uzun zamanda emmeye tahammul edemediginden memeyi tercih etmedi. Bir de az bir dil bagi oldugunu soyledi doktorlar, dil bagi emmeyi zorlastirdigindan bebekler anne memesini reddediyormus. Yine de saskinlik yaratmamak icin anne gogsune benzer ve kolik onleyici nuby ve yine kolik onleyici avent'i tavsiye ederim. Ama maalesef memeyi reddetmek sadece biberon ile onlenebilecek birsey olmayabiliyor.
Canim ben henuz calismaya baslamama ragmen oglum beni emmeyi reddettigi icin surekli sagmak zorundayim. Ben Lansinoh'un manuel pompasini almistim, bazi parcalari eskidigi icin bir tane daha aldim, simdi elimde pompa ile uyumlu toplam 4 tane kaynatilabilir biberonum oldu. Buzluga koyarken poset daha uiygun oluyor ama sagdiktan sonra birkac saat icinde vereceksen biberonu direk kullanmak daha kolay oluyor. Isyerinde sagacagin icin termos cantalardan kullanmani oneririm.
Anne gogsune uyumlu biberon konusunu desteklemekle sunu soyleyebilirim, anne memesi taklit edilerek uretilen Nuby marka 100% silikon biberonlardan kullanmama ragmen bebegim 3. aydan sonra meme emmeyi reddetti. Bu biraz da sut durumuyla ilgili. Benim sutum cok fazla degil, cocugun sutu getirmesi icin once bir uzun uzun bos emmesi gerekiyordu, cocuk da o kadar ugrasmaya ve az sutu uzun zamanda emmeye tahammul edemediginden memeyi tercih etmedi. Bir de az bir dil bagi oldugunu soyledi doktorlar, dil bagi emmeyi zorlastirdigindan bebekler anne memesini reddediyormus. Yine de saskinlik yaratmamak icin anne gogsune benzer ve kolik onleyici nuby ve yine kolik onleyici avent'i tavsiye ederim. Ama maalesef memeyi reddetmek sadece biberon ile onlenebilecek birsey olmayabiliyor.
canım benim çok sağol cevabın için dediğin biberonlara bakıcam canım benimde sağdığım makinaya uyumlu kaliteli biberon bulmam lazım
ben aventin süt saklama kabından aldım içinden 10 tane kapaklı kap çıktı doldurup buzluğa koydum tekrardan bulaşık makinasında yıkanıp sürekli kullanıldığı için onu almayı tercih ettim gerçektende memnun kaldım öneririm
canım peki ürünün üzerinde tek kullanımlıktır diye bişey yazıyormuydu
benim anldıklarımda kapaklı kap ama tek kullanımlık diyo aventlere bakiiim canım sağol.
kizlar bu emme sorunu bende var daha dogrusu sutum 50 ml en fazla geldigi icin genelde sagiyorum anlamak icin. ustune mama veriyoruz. memede uyuyup kaliyor cok kucuk dogdugu icin zaten cabuk yoruluyor Can. uyandirmak imkansiz gb bir sey hemsireler tum taktikleri gosterdi ama yok uykusu cok cok agir ne yapicam sasirdim. bazen biberon icin bile uyandirammiyoruz.