• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

arkadaşlar merhaba bebeğime bir hafta önce sağdım sütü dökmeyim diye biberonla verdim vermez olaydım şimdi memeyi almak istemiyor çırpınıyor memede çok üzüldüm verdiğimede pişman oldum neden oldu anlamıyorum sütümde çok iyi geliyor ama şimdi ne yapmam gerek hem biberon hemde göğsüyle besleyenler önerilerinizi bekliyorum
canım biraz dayan ağlamasına ve azıcık aç bırak azıcık ağlasın mecburen alacak o zaman memeyi
sagolun kizlar gobegin dusmesini bekleyecegim sonra nisanda havalar guzel olur artik her gun yikarim belki de. ya simdi yapamazmisim gb gelior aslinda yapabilcegimi bilsem ne guzl her gece yikanir masaji yapilir misler gb uyur:)) aman Allah'im nelerden bahsediyorum:) Rabbim o gunleri saglikla gosterir Insallah.cok tesekkurler kizlar bebeciklerinizi kocaman opup kokluyorum:)

özlem hava sıcak olduğunda yıkarsın bol bol korkma :))

sagolun kizlar gobegin dusmesini bekleyecegim sonra nisanda havalar guzel olur artik her gun yikarim belki de. ya simdi yapamazmisim gb gelior aslinda yapabilcegimi bilsem ne guzl her gece yikanir masaji yapilir misler gb uyur:)) aman Allah'im nelerden bahsediyorum:) Rabbim o gunleri saglikla gosterir Insallah.cok tesekkurler kizlar bebeciklerinizi kocaman opup kokluyorum:)

özlemcim bizde ilkbanyomuzu göbek bağı düştükten sonra yaptık. daha sonrada günaşırı yıkandık. banada yapamazmışım beceremezmişim gibi geliyordu. ama merak etme ilkbiray çoğunlukla yardımla yıkıyorsun. sonrada alışıyorsun enkeyifli anımız banyo zamanı oluyor.tabii babamızda buanı hiç kaçırmıyor hala beraber yıkıyoruz:))
bunları konuşabilmeyi bırak yaşıyacaksın inşallah çokkısa bir zaman sonra. annelik gerçekten çok güzel tarif edilemez birduyguymuş. anlatılmaz yaşanırmış.. şimdiye kadar yaşamıyormuşum. inşallah sende yavruna kavuşunca anlıycaksın..

tesekkur ederim kizlar, Insallah dedginiz gb bende yasayacagim o muhtesem anlari Rabbim isteyen bekleyen herkese saglikla yasatsin Insallah.

merhaba kizlar uzunca bir aradan sonra tekrar aranizdayim artik evimde tekrardan bilgisayar var :) nasiliniz kizlar nasil gidiyor annelik bizde hersey yolunda cok sukur bebegim saglikla buyuyor anne sutu veriyorum sadece ilk 16 gun hastanede kaldigi icin sagarak verdik biberonle memeye alistirmam cok zor oldu biraz agladi ama basardim cok sukur simdui hersey yolunda ayda bir kilo alarak devam ediyoruz ben bebegimi birgun yikayip birgun yikamiyorum farnsada hava sogul oluyor genelde hemde yikamadim gunler diasari cikariyorum biraz uyku duzenimiz cok iyi baya uslu bir bebek isteeeee kizlar bizden bukadar valla okadar cok sayfa olmusuzki bunlari okumam mumkun degil ins hepimiz icin hersey yolundadir hepinizi optummm :69: :3:

merhaba kizlar uzunca bir aradan sonra tekrar aranizdayim artik evimde tekrardan bilgisayar var :) nasiliniz kizlar nasil gidiyor annelik bizde hersey yolunda cok sukur bebegim saglikla buyuyor anne sutu veriyorum sadece ilk 16 gun hastanede kaldigi icin sagarak verdik biberonle memeye alistirmam cok zor oldu biraz agladi ama basardim cok sukur simdui hersey yolunda ayda bir kilo alarak devam ediyoruz ben bebegimi birgun yikayip birgun yikamiyorum farnsada hava sogul oluyor genelde hemde yikamadim gunler diasari cikariyorum biraz uyku duzenimiz cok iyi baya uslu bir bebek isteeeee kizlar bizden bukadar valla okadar cok sayfa olmusuzki bunlari okumam mumkun degil ins hepimiz icin hersey yolundadir hepinizi optummm :69: :3:

aramıza hoşgeldinnnn
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

huu huu artık niye kimse buraya gelmiyor

Bizde haberle aynı Lina hanım büyüyor
3,5 aylığı birazcık geçtik 4 aylığa yaklaştık
Artık ayağa kalkmaya çalışıyoruz anlamlı anlamlı gülüyoruz
Zaman çabucak geçiyor yakında bu topik bir yılını doluracak:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar biz de büyüyoruz bakalım elhamdülillah
dün hafif kabız olmuşuz baya kıvrandık
ne zormuş ya çocuk soğuk soğuk terledi nasıl ağlıyo

gez gez sonra biraz pıtladık da rahat ettik

bir hafta sonra 4 aylık olucaz inşallah:69:

kaymaklım hoşgeldin canım özlemiştik seni :71:

bebişinin iyi olmasına çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah:69:

merhaba kizlar umarim herkes iyidir. kaymaklim guzel haberlerine cok sevindim.
kizlar programli sezeryan olan arkadaslar sizin doktorlariniz kacinci haftada aldi bebekleri? benimkisi 39+1 de almak istiyor yani 40.haftanin basi; ama doktorumun farkli bir hesplamasi var ben 39+1 derken o 5 gun geriden hesapliyor galiba bu hafta yeniden konusup acikliga kavusturacagim o yuzden sizlerin tecrubelerinizi ogrenmek istedim.

günaydın özlemcim biz 38. haftayı bitirdiğimiz gün aldı doktorumuz , bebeğin kilosu 3000 gr ı geçtiyse bekletmiyorlar pek

ama yine doktorun daha iyi bilir

huu huu artık niye kimse buraya gelmiyor

Bizde haberle aynı Lina hanım büyüyor
3,5 aylığı birazcık geçtik 4 aylığa yaklaştık
Artık ayağa kalkmaya çalışıyoruz anlamlı anlamlı gülüyoruz
Zaman çabucak geçiyor yakında bu topik bir yılını doluracak:nazar::nazar::nazar:

MERHABA,,
bizdede haberler çok şükür güzel,
Elif büyüyor 6300 gr 58cm olmuşuz. tam 3ayık olduk. anlamlı gülmeler agularr başladı baylıyorum agulaşmaya:))

sagol angelcim bebisini yerim oncelikle Masallah :nazar: ona Rabbim bize de gostersin o guzel gunleri.
ben de 38+4 gb alir misiniz diye sormayi dusunuyorum niye derseniz ben de son donem stresi cok fazla olmaya basladi, son anda bir sey olur mu yok hareketi azaldi mi yok bu kasilma mi derken asiri stres altina girdim:(( iki gun once dese raziyim iki gun iki gundur die.cuma gunu kilousu 3020 cikti oglusun :nazar: ya bilmiyorum aslinda ne kadar kalsa o kadar iyi tabii ama niye boyle oldumki:(( gerci belli mi olur belki bebisim kendi gelir onceden annesinin bu stresine dayanamayip.

sagol angelcim bebisini yerim oncelikle Masallah :nazar: ona Rabbim bize de gostersin o guzel gunleri.
ben de 38+4 gb alir misiniz diye sormayi dusunuyorum niye derseniz ben de son donem stresi cok fazla olmaya basladi, son anda bir sey olur mu yok hareketi azaldi mi yok bu kasilma mi derken asiri stres altina girdim:(( iki gun once dese raziyim iki gun iki gundur die.cuma gunu kilousu 3020 cikti oglusun :nazar: ya bilmiyorum aslinda ne kadar kalsa o kadar iyi tabii ama niye boyle oldumki:(( gerci belli mi olur belki bebisim kendi gelir onceden annesinin bu stresine dayanamayip.

Özlem sakin ol bence, doktoruna güven. Bir an önce kavuşmak istiyorsun, çok normal.. Dediğin gibi belki oğlun kendi gelmek ister, en azından doğum başlar. Sen yine sezaryen olursun. Böylesi bebek için de daha iyi.
Daha önce de sordum ama Özlem senin facebook hesabın var mı?

özlem bebeğim bnm ki zmnsz geldi biliyosun ama normalde tr deki doktorlar 38 i geçiriyorlar..

Sen sakin ol stres olursun çok normal ama sakin olmaya çalış durumunu gözlemle aksi bir durum var mı hep takip içinde ol olur mu

lina ve bn senin için dua ediyoruz

ve doğum yaparsan mutlaka bana hbr ver olur mu numaram var sende..bi msj bile yeter

dokotoruna güvenmelisin bebeği erkenden al diyemezsin ki

canım benim aniden tansiyon yükselince 36+1 günlükken doğuma aldılar. ve 2810gr doğdu elif.
bence stres olmamak için kafanı dağıtacak şeyler yapmaya çalış .ama maşallah oğluşunun kilosuda çok güzel 38.haftaya girer girmez alırlar bence. çünkü 38 ile 40 arasında hiçbir fark yok. sen yinede sakinleşmeye bak ve doktorun nederse o.

Canim allah bebeklerini sana bagislasin. Yayinlanan tup bebek yonetmeligi basarili tup bebek denemesinin ardindan gelen denemeler ile ilgili cok acik degil. Zaten yonetmeligin en yanlis hazirlanmis tarafi bu, degisik durumlar icin degisik uygulamalar tanimlanmamis. Embriyo sayisi hakkinda sadece su iki durum anlatilmis:

*35 yasin altindaki kadinlarda ilk iki denemede tek, ondan sonraki denemelerde maksimum iki embriyo transfer edilir.

*35 yasin ustundeki kadinlarda deneme sayisina bakilmaksizin iki embriyo transfer edilir.

Yani kisacasi bu onumuzdeki deneme senin toplamda 3. denemen olacaksa ya da 35 yasin ustundeysen iki embriyo; diger her durumda tek embriyo transfer edilecek gibi dusunuyorum.

bir mucizenin resmi sanki bebeklerimiz
inanmazsınız ama daha yeni yeni alışıyorum
çocuğunuz var mı sorusuna yanıt verirken şaşırıyorum

6 yıl boyunca sürentedavi, beklemeler hiçbiri aklımda değil sanki

Allah sağlık ve hayırla büyütsün bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah:69:

Back