Hatırladım. hatırlamaz olur muyuum... O dönemde negatif sonuç almıştın, ve çok üzülmüştüm senin için... Ama çok sevindim şimdi..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin... Her üzüntünün arkasında mutlaka bir mutluluk oluyor.. Senin mutluluğunun bebeğinle gelmesi çok güzel... Bize güzel haberlerini vermeyi ihmal etme... senin de doğum hikayeni okuyalım burada:)))
mrb arkadaslar bilmem beni hatırlıyomusunuz bende sizlerle yola cıkıp ama ama kalp atısını duyamadıgım icin yoldan ayrılan arkadasınız simdi kendimi toparladım ve tekrar geldim bebeklerrinizi kucaklamıssınız ne güzel umarı bu sefer bende bebegimi bırakmam
Kaan Salı gününden beri ara ara öksürüyor ve burnu tıkalıydı. Doktoru burnunu temizleme dediği için müdahale de edemiyordum.
Dün gece çok zor geçti. Kuzum ağlamıyor ama bir türlü derin uykuya geçemiyor. Bir yandan gaz, bir yandan rahat nefes alamama ve öksürükten saat başı uyandı. Kucağımda uyuya kaldı ama yatağa koyar koymaz uyandı. Ben de o da perişan olduk.
Bu sabah için Yeditepe Ünv. Hastanesinden randevu almıştım. Doktorumuz 34 yaşında güleryüzlü bir adam. Kaan'ı muayene etti, ciğerlerini dinledi. Bizim geçirdiğimiz basit bir nezle bebeklerde daha ciddi geçiyormuş ve zatürreye kadar gidebilirmiş. Kaan'ın ciğerleri temiz ama emin olmak için röntgen çekildi. Burnu açılsın diye acilde maskeyle buhar verdiler. Sümüğünden örnek aldılar.
Sonuç: RSV virüsü. Solunum yolu enfeksiyonuna yol açıyor. Salgın varmış zaten. Aşı için sağlık ocağına gittiğimizde kaptı bence. Orada bir sürü hasta çocuk vardı. Kalabalık ortamlardan kaçınmak lazımmış. Kaan'da başlangıç aşamasında. Çok sıkı takip edeceğiz. Nefes alması güçleşirse hemen hastaneye gelin dediler. Doktor şurup verdi. Burnunu temizlemem için de deniz suyu ve otri burun aspiratörü.
Benim de dün gece boğazım acımaya başladı. Kaan'la birlikte bende üşüttüm muhtemelen
Kızlar aman dikkat
Pelincim cok gecmis olsun, asi olmaya giderken benim de en buyuk korkumdu bu. Allahtan bilinclisin ki hemen farkedip doktora giderek erkenden onlemini almissin. Ben de asi ates yapacak diye gozunun icine bakiyorum. Ates olmadi henuz ama biraz mizmiz. Huzura erip de uykuya dalamiyor. Kayinvalidemle kavga ediyordum neredeyse, kocamla da limoni olduk bu cocugu kalabaliga cikarma konusunda. Kadin mevlud diye agzimdan girip burnumdan cikmaya calisiyordu, kestirip attim ben istemiyorum, olmayacak diye. Simdi de her hafta sonu koye cagiriyor, efendim kapida arabaya binip kapida arabamizdan inecekmisiz, herkes oglani merak ediyormus gormek istiyormus, ben gidecekmisim o da herkesi cagiracakmis herkes bir seferde gorup rahata erecekmis. Ben de zaten sorun o ya, 2 aylik bebegi kis zamani kalabaliga sokmak istemiyorum dedim. Gene kabahatli oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?