2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bakyildizcim dur dur annesi panik yok, sen evde guzelce dinlen uzan yorulma bebisin gelmez daha. gelsede doktorunuz sorun olmaz demis. sonucta henuz acilma kasilma yokmus.annesini uzmeden gelsin bebis Insallah daha dursun uc hafta daha

pannycim gizemlinin telini yolladigin icin cok tesekkur ederim. aradim iki kez ama acan olmadi. ayse konusmus, Linamiz hala kuvezdeymis enfeksion nedeniyle. bildigim kadariyla enfeksion olan bebekleri zaten tamamen enfeksion gecene kadar cikarmiyorlar kuvezden. kuzenim de kalmisti dogdugunda bir sure. merve cikmis hastaneden kizini cok kisa bir dakika gorebiliyormus cunku.cok uzgunmus canim yaa ama iyi olucak tabiiki de, teavisiyle guclu annemizin guclu kizi atlaticak en kisa zamanda.

Gülcancım, panik yapma.. Kızının kilosu iyi, bi de ciğer geliştirici iğne falan yaptıkları zaman hiiç sorun olmayacaktır.. Suyun gelse bile hastanede 24 saate kadar bekletebiliyorlar..Bu da ciğer gelişimi için yeterli zaten.. içini ferah tut, sakin geçirmeye çalış günlerini..

Ben de üç gündür çok kötüyüm.. Bebek hareket ettikçe canımdan can ayrılıyor..Aşırı derecede gazım var, atıyorum ama hiç sonu yokmuş gibi, sanki yukarıdan ha bire gaz basıyorlarmış gibiyim.. Hareket edemiyorum o nedenle.. Evde annem ameliyatlı, ben böyle.. çok ama çok zor günler yaşıyoruz( Pazartesi bizim de doktor randevumuz var... Bakalım neler söyleyecek dr umuz...
Bu hamilelik boyunca herşey zor gitti bizim için..Tüp bebek yapmaya karar verme aşamasından taaa bu güne kadar.. İnşallah kzıım geldiğinde tüm şanssızlıklar bitecek.. Zaten hayatın bize verdiği en büyük şans bebeklerimiz değil mi? Sonu hayırlı olsun inşallah....

Bu arada Merve ye ben de ulaşamadım.. akşam aradım Teli kapalı idi, az önce aradım, açmadı... Şans onlarada gülsün en kısa zamanda.. Lina bebek sağlıklı bir şekilde çıksın, gelsin annesinin kollarına.... Dualarım seninle mERVE

Son düzenleme:
slm kızlar biz geldim malesef bronşitim gene ilerlemiş 1 ay hiç ses çıkmamıştı çok iyiydim bir günde d.r bile şaşırdı sen nerde üşütüyorsun diyor gene antibiyotik verdi offf yaaa((((((( gerci ümit by bebege bir zararı yok dogumdan önce iyleşmene bak dedi buronşlarım komple dolmuş bir paşöt ilaç aldım gerci neyse bu sefer erken gelmen ii oldu dedi gece hiç uyumadım ama ayakta zor duruyorm uykusuzluktan bu zillide hiç uyumadı d.r gittik aman allahım maşallahh kızım çok güzelleşmiş normal dogum pozizyonunda ümit bey bir avazda dogururusun diyorr kızın o kadar iri bir bebek olmıycak dedi bakalım sakın ters falan dönmezse sezaryan yaptırma diyor her şey norlma ve ii gidiyormuş kilosunu sormayı unuttum o zilliyi öyle görünce neyse bizi nts aldılar bu zill gece sabaha kadar oynadı hastaneye gittik hala uyanıktı nst girdik bir baktık uyumuş millet geliyor gidiyor karnımı sirkeliyor sallaıyorlar yok uyanmıyor 15 dakika falan beklediler uyanmadı d.r diyor kız kış uykusunamı yattın kalk diyor yaf benim karnım acıdı o sallamaya bu zilli uyanmadı tabi eylül hanım kazandı d.r baktı uyanmıycak bırak dedi sonra girersin git dedi ama beni aldı bir gülme kaç gündür uyumuyor bebek o kadar yorulmuşki hala uyuyorrr bakalım kaçta uyancak
onun dışında çok şükür her şey güzell sadece benim gözlerim burnum felaket akıyorr hamdolsun yaradana allahım bundan aşag etmesin aminnn

fundacım cnm annene çok geçmiş olsun tatlım benimde aynı bu zilli maşallah çok hareketli ama siz bizden bayag öndesiniz sizin ki daha farklıdıraz daha sabır annesi az kaldı allahın izniyle o bir dogsun bütün bu yaşananları unutturcak sana inşş saglıkla gelsin melegimizz çok öptüm tatlımm

maşallah cnm kızmıza bakyıldız cnm ümit beyde bana aynı şeyi söyledi ama şimdi dogsalar bile kendiler nefes alabilirler yani korkucak bir şey yok ümit bey özellikle 36 haftayı geçtikten sonra dogsada korkma diyor merak etme bu ziillir 36 dan önce gelmezlerrrbence o rahatı bırakıptaa valla ben ne olur ne olmaz die çantamı çoktan hazırladım kimsem yok zaten o arada kim bana çanta hazırlıycak :))) sende hazır et çantanı tatlım bir şey olmaz kızlarımız vaktinde ve zamanında gelcekler inşş daha erkennn

Ayşeciiim, kızımıza maşallah:)) Analarının karnında bu kadar uyuyorlar, çıkınca da uyurlar inşallah zilli tazeler bi daha dr amcaya gittiğinizde yanına tatlı bişeyler al.. nst ye girmeden 5-10 dk once yiince başlıyolar oynamaya:))) Mesela biz BENİMO diye bi bisküvi var ya, ondan alıyoruz, bi de meyve suyu.. Tanem hanım bayılıyoo BENİMO ya valla daha hiç sekmedi:) Ne zaman yesem başlıyor yumruklamaya tekmelemeye.. bu son günlerde de artık büyüdü sanırım kaburgamın altına ayağını sokuyor.. benimki aşağıda kaburgalarıma baskı yapmıyo demiştim geçen hafta, yumurcak hemen kaptı hereketi:))))))))

Son düzenleme:
Ayşee pardon yahu:) Bebeklere odaklanıyoruz, anneleri unutuyoruz.( Bronşitin azmiş, çoook geçmiş olsun tatlım...

Bu arada Merve ile görüştüm.. Sesi nispeten iyi geliyordu.. Hastaneden çıkmış, günde iki kez Lina yı görmeye gidiyorlarmış.. Herkese çok selamları var.

funda cnm normalde hiç böyle yapmazdı ama ben hastayım ya oda uykusuz kaldı ben gece hiç uyumadım sürekli ayaktaydım oda benle sabaha uyumadı en son saat 12:30 muaynemiz vardı o zaman uyanıktı hatta tekmeliyordu ümit bey maşallah bu kız çok hareketli dedi bende bebegi şikayet ediyordum hiç uyumadı hocam bu gece die oda sen hastasın ya o bebegede yansımıştır o yüzden uyumamıştır dedi 15 dakiak sonra nts girdik minigim uyumuşş :)))))) ama inan bak saat kaç olmuş daha hala uyuyorr ara arar dönüyor hissediyorm sadece o kadarr sanırım bu gece gene uyumıycak çünkü iyice uykusunu aldı zillim

cnm tşk ederim saol olsun sorun degilinş bu sefer cabuk atlatırım gene d.r agumentin antibiyotik verdi 1000 grm bakalım ümit bey kullan bir şey yapmaz o bebege dedi ama benim micdanım sızlıyor offf yaa garibim kızım hamileligim boyunca antibiyortik kullandı benim yüzüme((((((((((

Selamm....

Durum raporu veriyorum;-)) Hala tek vucuduz kizimla... dediginiz gibi benim minigim tam supriz yumurta.. Bir de cinsiyetini ogrenmeseydik tam olacakti;-))

Ikizlerde gelmis hosgelmisler.. Yigit ve yagiz in mutluluk, saglik dolu omurleri olsun ins... Hayirli evlat olsunlar, anne-babasini hic uzmesinler...

Merve de bebegine kavusur ins en kisa zamanda..Zaten durumlari iyiymis masallahh.. sadece birazcik sabir ve beklemek gerek...

Yesillcim tebrik etmeyi unuttum gule gule buyuk Eflin kizimizi.. Topigimizin minik ablasi Eflinimiz... Su tuketimi hakkindakki tuyo icin cok sagoll. bir kac yerden de duymustum sen soyleyince teyit edilmis oldu..

Mustafa Ata da mi dogdu.. geri donup okuyayimm..

kızlar ii akşamlar hepinize.. kimseler uğramamış bugün topiğimize.. herkes bebişlerine konsantre herhalde..
bizim dün doktor amca ziyaretimiz vardı.. maşallah herşey yolunda görünüyor.. 2 hafta kadar süremiz kaldı.. inşallah kızım bi sürpriz yapmaz..
dün kızımın odası da geldi.. sabaytan gelicekti normalde... akşam saat 6 gibi geldi.. ama eksik... komidinleri ve en önemlisi de civata ve vidalarının olduğu kutu kayıp.. bugün aradım üreticiyi.. adam imkansız tam gönderdik diyor.. yarın ilgilencekler.. büyük ihtimalle kargoda kaybolmuş.. eğer bulamazlarsa tekrar üretim yapacaklarmış.. o da haftaya cumartesi ancak elimizde olurmuş.. ne diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık.. ama tabi beklemekten başka elimizden bişiy gelmiyo..
dünden beri biraz ağrım var.. doktora söylediğimde normal dedi..ama artarsa ara beni dedi. bakalım şimdilik iyi gibiyim.. sanırıım dün çok gerildim eşyaları beklerken.. o yüzden ağrım oldu..

ayşem çok geçmiş olsun tatlım. en kısa zamanda geçer inşallah.. meleğimiz de çok iyi annesi.. biz sıkılınca onlarda sıkılıyor galiba.. rahatlayınca da normale dönüyorlar.. zaten kavuşmamıza az kaldı.. allahım hepsini korusun inşallah..
funda o gaz sorunu bende hiç bitmedi.. aynen senin gibiyim.. biri gidiyo yerine hemen yenisi geliyor.. yer kapmaca oynuyorlar sanki. bi de 4 gündür kabızlık çekiyorum.. onunla beraber iyice arttı sıkıntım.. az kaldı sevgi diyerek teskin ediyorum kendimi..

Topiğimiz iyice boş kalmış.dün itibariyle doktorumunda sözünü tutarak kalan yıllık iznimide kullanarak izne ayrıldım.tek dileğim kızımın 37.haftaya kadar annesinde kalması.inşallah acele etmez.elimden geldiğince yataktan kalkmamaya özen göstereceğim.ağrımız sızımız yok çok şükür.perşembe dr amcamıza gidecez daha var ama bakalım ozaman ne diyecek.çarşamba kan ve idrar tahlilleri yapacak.inşallah herşey iyi çıkar.

sevgi cnm kızının odası hayırlı olsun sanırım eksik ama canını sıkma inş onlarda tez zamanda gelir tatlım artık resimlerini koyarsın cici topigimize bizde bakarız allahım içinde güle güle yatmak nasip etsin dila kızmıza aminnn

cnm çok tşk ederim bitanem saoll senle aynı gün kızlarımızı gördük:)))))))) ay 24 saat ultrasyonda kızımı izleylebilirim sevgi ay çok tatlıydı zilliyaa sevgicim sanırım antibiyotik etki etmeye başladı birazdan 3. antibiyotigi alcam inş yarın sabah dahada ii olur ama öksürük başladı ((((((((( inş bu antibiyotik öksürügümüde kuruturr

herşey yolunda gidecek güzelcim sen hiç endişe etme.. kızımız tam zamanında katılacak inşallah..

ilaçların etki etmesine çok sevindim canım benim.. umarım en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulacaksın.. ayşecim bende kızımı hemen özlüyorum ya.. videosunu izleyip duruyorum valla..

cnm tşk ederim allahım şifalar versin inş
sevgicim bende öyle odasını resimlerle doldurdum yüzü net olan resimlerini çercefeye koydum böylece 24 saat gözümün önünde oluyor zilli yumuk yumuk elleri gözlerrriiallahım meleklerimizi bize bagışlasın aminnnnnn

Son düzenleme:
merhaba kızlar eve geldik bebişimle biraz zayıf doğdu 2780 gr onun dışında herşey yolunda çok sağlıklı koçum emme sorunumuz var göğüs ucum yok uc takıyorum acıyor sağıyorum ve arada mama veriyorum mecbur ama sarılık ve susuz kalmaması için beslenmesine dikkat etmem gerekiyormuş elimden geleni yapmaya çalışıyorummmm ahhhh ahhhh ha oldu ha olmadı ha tuttu hatutmadı derken şimdi de sütüm beslenmesi annnelik çok meşakatliiii ama harikaaaa bir duyguuu çok cici bebeişim elimi sıkıyor bakıyor ve her seferinde içim eriyorrr rabbim hepinize nasip eylesin

ay yesinler onu annesi cok cok saglikli uzun omurlu sansli ve cok mutlu bir omru olsun bebisimizin Rabbim bize de nasip etsin o gunleri gormeyi, sizler yazdikca icimin yaglari eriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…