Ah Sevgiiiim, desene biz aynıyız senle... Bu sabah biraz rahatladım tuvaletten yana çok şükür sabah biraz kasılmam oldu kalktığımda ama şimdi iyiyim... Bu akşam üzeri dr randevumuz var... bakalım neler söyleyecek..ayşem çok geçmiş olsun tatlım. en kısa zamanda geçer inşallah.. meleğimiz de çok iyi annesi.. biz sıkılınca onlarda sıkılıyor galiba.. rahatlayınca da normale dönüyorlar.. zaten kavuşmamıza az kaldı.. allahım hepsini korusun inşallah..
funda o gaz sorunu bende hiç bitmedi.. aynen senin gibiyim.. biri gidiyo yerine hemen yenisi geliyor.. yer kapmaca oynuyorlar sanki. bi de 4 gündür kabızlık çekiyorum.. onunla beraber iyice arttı sıkıntım.. az kaldı sevgi diyerek teskin ediyorum kendimi..
merhaba kızlar eve geldik bebişimle biraz zayıf doğdu 2780 gr onun dışında herşey yolunda çok sağlıklı koçum emme sorunumuz var göğüs ucum yok uc takıyorum acıyor sağıyorum ve arada mama veriyorum mecbur ama sarılık ve susuz kalmaması için beslenmesine dikkat etmem gerekiyormuş elimden geleni yapmaya çalışıyorummmm ahhhh ahhhh ha oldu ha olmadı ha tuttu hatutmadı derken şimdi de sütüm beslenmesi annnelik çok meşakatliiii ama harikaaaa bir duyguuu çok cici bebeişim elimi sıkıyor bakıyor ve her seferinde içim eriyorrr rabbim hepinize nasip eylesin
merhaba kızlar eve geldik bebişimle biraz zayıf doğdu 2780 gr onun dışında herşey yolunda çok sağlıklı koçum emme sorunumuz var göğüs ucum yok uc takıyorum acıyor sağıyorum ve arada mama veriyorum mecbur ama sarılık ve susuz kalmaması için beslenmesine dikkat etmem gerekiyormuş elimden geleni yapmaya çalışıyorummmm ahhhh ahhhh ha oldu ha olmadı ha tuttu hatutmadı derken şimdi de sütüm beslenmesi annnelik çok meşakatliiii ama harikaaaa bir duyguuu çok cici bebeişim elimi sıkıyor bakıyor ve her seferinde içim eriyorrr rabbim hepinize nasip eylesin
merve olmayınca ısızlamış geldı sankı site.....merveeee canım lina nasıl aramıza donun hemennnn kızlar haber alan varmı.....tanem masallah ınsallah benım kızımda kılo almıştır
Kızlar selaam..
Dr amcamızdan iyi haberlerle geldiiilk.:) Suyumuz iyi, açılmamız yok... Tanem 2750 gr olmuş.. 10 günde tam 500 gr almış benim sıpa kızımmm:))
Herşey yolunda çok şükür:) Doğum için hastanemizi belirledik, günümüzü aldık... 21 Aralık saat 13:) en son 20 aralık akşamı kontrole geldiğinde bakarız, belki bir kaç gün daha bekleriz duruma göre dedi:) ben o nedenle kendimi 21 ine pek hazırlamak istemiyorum.. bu dr amcamızın ne yapacağı belli olmaz:))))
FUNDA cnm maşallah kızımıza tanem kocaman olmuş allahım sana ve eşine bagışlasın melegini saglıkla dogsun melegimiz inş aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?