• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Sebnemcimm

gozun aydin.. Gule gule buyutun bebeginizi..:nazar: masallah eve cikmissiniz kilosunun az olmasini onemseme fazla.. ins anne sutu-mama takviyesiyle hemen toparlanirsiniz...:emir_bebek:

Arim balim uzulme oda icin halledilir nasil olsa... keyfiniz yerinde olsun, Dila hanim saglikla dogsunda en onemlisi ..

Biz iyiyiz.. bekliyoruz hala... hastaneye gitmeden ya da ordan yazmaya calisacagim inss hersey yolunda giderse.. simdilik minik hanimin keyfinin gelmesini bekliyoruzz..

ayşem çok geçmiş olsun tatlım. en kısa zamanda geçer inşallah.. meleğimiz de çok iyi annesi.. biz sıkılınca onlarda sıkılıyor galiba.. rahatlayınca da normale dönüyorlar.. zaten kavuşmamıza az kaldı.. allahım hepsini korusun inşallah..
funda o gaz sorunu bende hiç bitmedi.. aynen senin gibiyim.. biri gidiyo yerine hemen yenisi geliyor.. yer kapmaca oynuyorlar sanki. bi de 4 gündür kabızlık çekiyorum.. onunla beraber iyice arttı sıkıntım.. az kaldı sevgi diyerek teskin ediyorum kendimi..
Ah Sevgiiiim, desene biz aynıyız senle... Bu sabah biraz rahatladım tuvaletten yana çok şükür sabah biraz kasılmam oldu kalktığımda ama şimdi iyiyim... Bu akşam üzeri dr randevumuz var... bakalım neler söyleyecek..
Odanız da tam oyun oynadı size.. İnsanın canı çok sıkılıyor böyle şeylere... Ama elden gelen bişey de yok:(
merhaba kızlar eve geldik bebişimle biraz zayıf doğdu 2780 gr onun dışında herşey yolunda çok sağlıklı koçum emme sorunumuz var göğüs ucum yok uc takıyorum acıyor sağıyorum ve arada mama veriyorum mecbur ama sarılık ve susuz kalmaması için beslenmesine dikkat etmem gerekiyormuş elimden geleni yapmaya çalışıyorummmm ahhhh ahhhh ha oldu ha olmadı ha tuttu hatutmadı derken şimdi de sütüm beslenmesi annnelik çok meşakatliiii ama harikaaaa bir duyguuu çok cici bebeişim elimi sıkıyor bakıyor ve her seferinde içim eriyorrr rabbim hepinize nasip eylesin:16::16::nazar::nazar::66:

Şebneeem, gözün aydın tatlım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... Sağlıkla büyüsün ATA bebek:)) Kilosuna takma hiç kafayı... Gayet normal Çabucak büyüyorlar nasıl olsa:) 15 gün sonra bakacaksın ki çok şey değişmiş:)) Sütün içinde üzülme.. BAk Pelin de Bilge de sağarak Artırdılar, bir de su içmek iyi geliyormuş:)) Esra söylemişti.. Herşey yoluna girer kısa zamanda... Sen de atlattın.. Darısı sıradaki Hepimizeeeee:)

PATLY; senin durumun çok heyecan vericiii:)) Normal doğum hikayesi anlatacak bir sen varsın sanırım aramızda.. HYAırlısıyla tek avazda gelsin kızımız:))))))) Şimdiden bol şanş ikinize de:)

kizlar cok sukur merveyle konusabildim sonunda:) sesi iyiydi haberlerine de sevindim soyleki kizimiz kuvozde ama cok sukur tedavisini oluyor ve iyiye gidiyor :nazar::nazar: sarilik olmus annesinin kuzusu, enfeksion icin antibiotige devam ediyorlarmis, enfeksionu sordum nedir nedendir ne durumda diye. annesinden almis muhtemelen her seyden olabilir demis doktoru iyi yikanmadan yenen bir elmadan bile olabilirmis. bebisimiz biraz erken dogdugu icin kuvozde enfeksion nedeniyle zaten merve anlamis bir sorun var, inliyor kizim deyince almislar, alis o alis dedi merve. ama tedaviye cevap veriyor kucuk hanim cok sukur :nazar: ee sarilikta zaten cok normal. merve kardesinde karsida kaliyormus git gel olmasin die interneti yokmus yani.
sonuc olarak anladigim enfeksionumuz oyle korkulcak boyutta degil, tedavisi suruyor ve cok sukur iyiye gidiyor :nazar::nazar::nazar: ay cilvelosomuz bizim hemen iyiles annenin sevkatli kollarinda mutlu mesut cok uzun cok saglikli nese dolu bir omur gecir Insallah :nazar:

ay kizlar bu arada daha simdi cakiyorum ne salagim yahu ben!! hayatimda ilk kez merveyle konustum yani sesini duydum, bir tebrik ederim Allah anali babali buyutsun demedim direk nasilsiniz kizimiz nasil die daldim konuya, sonra o kuvoz enfeksion falan anlatinca da gozlerim doldu, duygusallastim unuttum tberik etmeyi:((( hay walla bir alemim, gizemlicim birgun bu mesaji gorursen safligima saskinligima vercanim.

bu arada mervenin Masallah nasil guzel bir ses tonu var oyle; canim yaa tabii huzunluydu biraz sesi ama bebisimizin yakinda evinde oldugunu duyacagiz Insallah. oyle bir gidisat varmis gb anladim konusmamizdan :nazar::nazar:

merhaba kızlar eve geldik bebişimle biraz zayıf doğdu 2780 gr onun dışında herşey yolunda çok sağlıklı koçum emme sorunumuz var göğüs ucum yok uc takıyorum acıyor sağıyorum ve arada mama veriyorum mecbur ama sarılık ve susuz kalmaması için beslenmesine dikkat etmem gerekiyormuş elimden geleni yapmaya çalışıyorummmm ahhhh ahhhh ha oldu ha olmadı ha tuttu hatutmadı derken şimdi de sütüm beslenmesi annnelik çok meşakatliiii ama harikaaaa bir duyguuu çok cici bebeişim elimi sıkıyor bakıyor ve her seferinde içim eriyorrr rabbim hepinize nasip eylesin:16::16::nazar::nazar::66:

Sebnemciiiim; tebrikler, Allah anali babali buyutsun, en guzel gunlerde buyutun insallah:))) Ata'nin kilosuna hic takilma, cok cabuk toparliyorlar. Sut konusu da ayni sekilde, ben eve geldikten 2 gun sonra toplamda 4. gunumde sutum geldi. ondan once az az birseyler geliyordu. Emek de gogus ucunu bulamiyordu, hala cok heyecan yaptiginda cok sinirlendiginde bulamiyor:))) Bir sure sonra ona gogus ucunu tutturmakta ustalasiyorsun, daha da sonra ucuncu ay gibi el goz koordinasyonu gelisince o kendisi hallediyormus:))) Su, tahin helvasi, pekmez ve bitki caylari sutu hakikaten artiriyor. Pompa ile sagmaya devam edersen hem sut yollarini acik tutmus olursun hem de sutun gogsune dolma saatini kendin ayarlamis olursun.

Kızlaar selam,

Kuzucuklarına kavuşan tüm yeni annelere tebrikler, Allah evlatlarımızdan ayırmasın. Ne mutlu bize ki bu topikteki tüm arkadaşlar anneliği tattık veya yakın zamanda tadacağız. :nazar: :nazar: :nazar:

Son günlerde pek yazamadım, cidden bana nazar değdiğine inanıyorum. Çok rahat bir hamilelik geçirdim, çok rahat ve kolay bir sezaryen ve sonrasında son hızla toparlandım ve ben "çok iyiyim" dedikçe başıma gelmeyen kalmadı :)) Hemoroid problemimi zaten biliyorsunuz, ameliyat sonrası hafif ağrılar devam ediyor, yarın kontrolüm var. Bu illet ömür boyu canımı sıkmaz inşallah. Diğer yandan geçen cumartesiden beri bir kaşıntı, döküntü ile uğraşıyorum. önce karnımda başlayıp tüm bacak ve kollarıma yayılan bir döküntü ve felaket bir kaşıntı. İlk gittiğim doktor birşeyin alerji yaptığını, ürtiker olduğunu söyledi ve ilaç verdi. 1 haftada hiç gerileme olmayınca cumartesi başka bir doktora gittim ve normalde hamileliğin son trimestrinde görülen, nadiren doğumdan sonra da görülebilen PUPPP diye bir ürtiker çeşidi imiş. Alerjik değil yani. Doktor losyon verdi ve sabırlı olmamaı 1-2 haftaya geçeceğini söyledi. Geceleri kaşıntı ile uyanmak ve kendimi kanatana kadar kaşıma isteğiyle boğuşmak dışında iyiyim. Kızlar siz siz olun aman çok iyiyim demeyin :)))
Allah'ıma bin şükür oğlum iyi :nazar: :nazar: :nazar: hava değişimlerinden etkilenip soğuk almasından endişe ediyorum sadece. Göbeğimiz Çarşamba günü düştü, Cuma sabahı ilk banyomuzu yaptık. Annesini üzmüyor şimdilik :emir_bebek:

Hepinizi çok öpüyoruzz :16: :16:

şebnemcım hayırlı olsun canım...saglıkla buyut yavrunu...
pelincim tekrar gecmiş olsun inşallah tez zamanda kurtulursun...
sevgi bızım dogum da aynı gun olsa ne hoş olur kaan ve emek aynı gun cilveloşla eflin di yanlıs hatırlamıyosam . dılanı n odası için uzuldum cunku sabırsızlanıyor ınsan bızımde bı tane askının demırı buyuk geldı o bıle benı nasıl sıkıo nıe hemen olmuyor dıye senı dusunebılıorum canım.hadı bakalım gelsın minnoşlar sıraylaaa:52::52:

Kızlar selaam..
Dr amcamızdan iyi haberlerle geldiiilk.:) Suyumuz iyi, açılmamız yok... Tanem 2750 gr olmuş.. 10 günde tam 500 gr almış benim sıpa kızımmm:)) :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Herşey yolunda çok şükür:) Doğum için hastanemizi belirledik, günümüzü aldık... 21 Aralık saat 13:) en son 20 aralık akşamı kontrole geldiğinde bakarız, belki bir kaç gün daha bekleriz duruma göre dedi:) ben o nedenle kendimi 21 ine pek hazırlamak istemiyorum.. bu dr amcamızın ne yapacağı belli olmaz:))))

slm kızlar,
şebnemcim tebrik ederim.,
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin.

pelincim geçmiş olsun. nazara bende çok inanıyorum. özellikle lohusa iken yıldızın çok düşük oluyor daha kolay değiyor. Allah nazarlardan saklasın taze anne. :nazar:

selam kızlar:)
bizde eflinle uğraşıp duruyoruz.bizim kzı geceyi gündüze karıştırdı iyice:) gündüzleri emip mışşıl mışıl uyuyor geceleri mıkır mıkır. gaz sancısıda oluyor hemde çok dikkat ettiğim halde. geceleri bir kez mama takviyesi yapıyorum ama bizim kız en fazla 2.5 saat uyuyor.gündüzleri de 2-2.5 saatte bir uyanıp emiyor.bizimde göbeğimiz cumartesi düştü ama biz zaten banyo yaptırıyorduk her akşam yaptırmaya devam ediyoruz. benim baş ağrım kalmadı çok şükür.bol su içiyorum. sütüm var ama yetmiyor galiba. dikişlerimde de sorun yok arada bir sızlama yapıyor okadar. ben yinede kendimi yormuyorum.annemde kalıyoruz hala elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmuyor.ama bende lohusalık sendromu başladı (depresyonu değil sendromu) lohusalık hüznü de denilirmiş. akşamları eşim eve gidince bana geliyolar kendimi yanlız ve sığıntı gibi hissediyorum ağlıyorum sürekli. eşimde haftasonu kalıyodu bizimle bu gecede kalıcak en geç pazar günü evimize geçicez. ama pazar nasıl gelicek bilmiyorum.anneminde yükü çok fazla ve evime geçersem yanımda kalması gerekecek onlara çok yük olucaz. bukadar rahat olamıcam ama eninde sonunda kendi evime ve kendi düzenime geçmem gerektiğini düşünüyorum.
bizimde emek gibi sağlık ocağına gidip topuktan kan aldırmamız gerekiyormuş.bu hafta o nuda halledicez. bana kalsa götürmicem bana ne hastanede aldılar sağlık bakanlığının arşivinde de olmayıversin. kızımın sarılık testi için kanını ben aldım hastanedeki olumsuz bir durumdan ötürü. bebek hemşirelerine haber veriyolarmış gelsinler diye unutmuşlar 4 günlük bebeğimle koridorda bekletilince tepem attı ayağa kaldırdım laboratuarı ben aldım kanını. ama sonrasında da ağladım :43: şimdide hiç istemiyorum başkaları canını acıtmasın bebğimin. benim kadar nazik davranmazlar diye.

Son düzenleme:
kıslaaaaaaarrr günaydıınnn:3:
kimseciiikler gelemiş bugünnn
şebnemcimm gözün aydın canım sağlıklaa,huzurla, anneli babalı yaşasın ATA bebek...
bilgeeemm yerim ben o emek efendinin siniriniii şuna da bak sennnn afacan erkek....
pelinncim daha önce de söylemiştim bilmiorum gördünmü aynısını arkadaşım yaşadı ona ameliyat araç gereçlerine karşı gelişen alerji dediler...göbekte kaşınma ile başladı onunda..sana tavsiyemm sakın krem kullanmayı unutma sıkılaştıcı jel özellikle çünkü sonra o kaşınıp dökülen bölgede deforme olabilior dikkat etmekte fayda var..
fundaaaam Tanem i öpüoruuum çok da fena ısırıorummmm sağlıklı kızım benim...
sevgiciiim halloldu mu oda işi hiç sıkma canınıı lütfenn herşey son anda da olsa olup bitiorr biraz heyecan yaratıor o kadar:))
bizde geri sayım devam son 44444444444444444....yarın son kontrolümüz varr..bakalım:)

merve olmayınca ısızlamış geldı sankı site :emir_bebek: .....merveeee canım lina nasıl aramıza donun hemennnn kızlar haber alan varmı.....tanem masallah ınsallah benım kızımda kılo almıştır

merve olmayınca ısızlamış geldı sankı site :emir_bebek: .....merveeee canım lina nasıl aramıza donun hemennnn kızlar haber alan varmı.....tanem masallah ınsallah benım kızımda kılo almıştır

pannycim ben dun konustum buraya yazdim ayrintili iki uc sayfa one gidersen okuyabilirsin, lina hala kuvozde ama tedavisi devam ve iyiye gidiyor cok sukur.

Kızlar selaam..
Dr amcamızdan iyi haberlerle geldiiilk.:) Suyumuz iyi, açılmamız yok... Tanem 2750 gr olmuş.. 10 günde tam 500 gr almış benim sıpa kızımmm:)) :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Herşey yolunda çok şükür:) Doğum için hastanemizi belirledik, günümüzü aldık... 21 Aralık saat 13:) en son 20 aralık akşamı kontrole geldiğinde bakarız, belki bir kaç gün daha bekleriz duruma göre dedi:) ben o nedenle kendimi 21 ine pek hazırlamak istemiyorum.. bu dr amcamızın ne yapacağı belli olmaz:))))

:nazar::nazar::nazar::nazar:FUNDA cnm maşallah kızımıza tanem kocaman :nazar::nazar:olmuş allahım sana ve eşine bagışlasın melegini saglıkla dogsun melegimiz inş aminn

Back