nasıl ya.. normale dönmüşmü tansiyonu... bugün almıyolar mı emeği..
pelincim maşallah kaan bebeğe. bugidişle 4kilodan az olmayacağa benziyor.
iyi olduğunuza çok sevindim. normal doğumu çok istiyordun ama olsun hayırlı olan buymuş demekki. bende çok istiyordum ya hani. sanki vakit yaklaştıkça sezaryana daha sıcak bakmaya başlıyorum gibi. daha doğrusu normal doğum korkusu başladı bende. neyse hayırlısı olsun.
kilo konusuna gelince kaç kilo aldın şimdiye kadar toplam..
Ozlemcigim sagol iyi dileklerin icin. Tansiyonumun yukselmesi bende herhangi bir his uyandirmiyordu, Cok uzun zaman yuksek kalmadigi icin belki de. Bir sure once carpintim ve terlemelerim vardi, ama o donem tansiyonum normal, nabzim yuksekti. Su anda soz konusu olan tansiyon biraz heyecandan biraz da evde hareketsiz iken birden kontrole gitmek orada kosusturmak hareket etmek gibi gecici durumlardan kaynaklaniyor gibi gorunuyor. Ama bu preeklampsi denilen zikkim odem ile birlikte gelisiyor, tansiyon da cok hizli arttigi icin basagrisi ve fenalik hissi de geliyormus.
Pelincim ben de Kaan'in saglikli ve keyfi yerinde olmasina cok sevindim.Istedigin gibi olmamasi planlarin disinda bir durum oldu ama hic uzulmene gerek yok, boyle de gayet saglikla oglunu kucagina alacaksin. Eger her ikimizde de bir olaganustuluk olmazsa ogullarimiz ayni gun dogacak:)))))
slm kızlar bu gün hastaneye gittik agrılarım çogalmıştı megerse rahimde acılma başlamış d.r yat hiç kalkma dedi bol bol dinlen diyorr kesinlikle yürüyüş hareket hepsi yasak bebegin suyu 12 günde daha çok artmış offfffffffffff rabbim daha beterinden korusun aminn kızlar bir süre nete falan giremiycem haberiniz olsun sanırım bi 10 gün falan yokum hepinizi çok öpüyorm yaradana emanetsiniz öpüyorm sizii yarın ablam geliyor 10 gün bende ful sırt üstü yatacamm artık nasıl yatacaksammm:))) bu hiparaktiflilkee hepinize şimdiden ii bayramlar kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?