• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

acıbadem de niye yapmıyorsun beğendiysen orda yap işte süper bi hastane daha ne olsun

canım süper ama benim özel sigortam var ama üzerine nerdeyse 3000 tl ödemem gerekiyo bide ekstra çıkarsa çok gelir o zaman özel sigortalı olmamın bi faydası olmuyo zaten malum yeterince masrafımız oldu acıyorum artık harcadığım paralara ...

evde net yok mu cicim senin bir an önce almaslısın yoksa izne çıkınca ne yapacağız

canım evde net var olmaz mı ama bilgisayarım bozulmuştu daha yeni geldi bakalım bugünden sonra artık akşamları bakabilirim inşallah ...bide arada telefonumdan bakmaya çalışıyorum ama yazmayı beceremiyorum hep yanlış tuşa basıyorum malum harfler küçük

günaydın fıstıklar.. biz biraz zor bi gece geçirdik.. hiç uykumuz gelmedi. saat 3 gibi uyuduk 4te çişe kalktık, bi daha da uyumadık...
ezgim oh iyisin maşallah.. umarım bi daha böyle bi sorun yaşamazsın.. derinimiz de büyümüş, koca kız olmuş.. allah nazarlardan saklasın...
ya kızlar 2-3 gündür benim akıntım biraz koyu ve beyaz renkte geliyor.. niyedir sizce?

KIZLARRRRRR FLAŞŞŞŞ HABER........

Bilge Hastaneye yatış yapıyor şu anda.... Veee hayırlısı ile yarın sabah EMEK BEBEĞİMİZ GELİYYYYOOOOOOOOR.... Sağlıkla, sıhhatle gelsin... HOŞ GELSİN, SEFALAR getirsiiin:))))))))

TÜM DUALARIMIZ SİZLERLE BİLGE VE EMEK...

günaydın fıstıklar.. biz biraz zor bi gece geçirdik.. hiç uykumuz gelmedi. saat 3 gibi uyuduk 4te çişe kalktık, bi daha da uyumadık...
ezgim oh iyisin maşallah.. umarım bi daha böyle bi sorun yaşamazsın.. derinimiz de büyümüş, koca kız olmuş.. allah nazarlardan saklasın...
ya kızlar 2-3 gündür benim akıntım biraz koyu ve beyaz renkte geliyor.. niyedir sizce?
kuşum uyuyamadın mı zor iş ya artık derin uykular haram oldu
ayrıca o akıntı ara ara bende de oluyor sıkma canını
canım süper ama benim özel sigortam var ama üzerine nerdeyse 3000 tl ödemem gerekiyo bide ekstra çıkarsa çok gelir o zaman özel sigortalı olmamın bi faydası olmuyo zaten malum yeterince masrafımız oldu acıyorum artık harcadığım paralara ...

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şimdi anladım o zaman haklısın cnm

aa inanmıyorum..ilk bebeğimiz mi geliyor? allahım sen sağlıklı doğumlar nasip et inşallah.. ay çok sevindim.. :nazar::nazar:

Bilge Hastaneye yatış yapıyor şu anda.... Veee hayırlısı ile yarın sabah EMEK BEBEĞİMİZ GELİYYYYOOOOOOOOR.... Sağlıkla, sıhhatle gelsin... HOŞ GELSİN, SEFALAR getirsiiin:))))))))

FUNDAMMMMM banada msj atmış şimdi gördüm aradım hemen sesi çok iyi geliyor şaşkın ürkek mutlu heycanlı tüm duygular vardı sesinde hayırlısı yaaaa

EMEK GELİYOR EMEK

Son düzenleme:
2010 aralık 2011 ocak güzel ve yakışıklı tüp bebekleri dünyaya geldi
2010 aralık 2011 ocak tüp bebeklerimiz doğuyor.
2010 aralık 2011 ocak tüp bebeklerimiz kucağımızda

vs vs vs

fikri olan sölesin arkadaşlar ama tüp bebek belirtmesi yapmayı unutmayalım ki diğeriyle karışmasın

öerilere açığım yeni topiğimizi açmak lazım acilen erkenci bebişlerimiz var

Neden diyeceksin...
Konumuzun kalkma ihtimali yok...
şimdi doğumlar başladıkça hepimizi bir telaş alacak nete çok giremeyeceğiz.. Yeni açacağımız konu gerilerde kalırsa kapatır, kaydırırılar bizi... Bence alıştık biz buraya... ismin ne önemi var... buradan devam edelim gitsin...

ay ayy maşallah sübhanallah yaaa allahım bizede nasip etsin inş bu günleri emek bebegimiz saglıkla sıhatla dünyaya gelsin inşş aminnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar herkese hayırlı cumalar olsun rabbim meleklerimize saglıkla kavuşmayı nasip etsin inş amin

Neden diyeceksin...
Konumuzun kalkma ihtimali yok...
şimdi doğumlar başladıkça hepimizi bir telaş alacak nete çok giremeyeceğiz.. Yeni açacağımız konu gerilerde kalırsa kapatır, kaydırırılar bizi... Bence alıştık biz buraya... ismin ne önemi var... buradan devam edelim gitsin...

bana uyar diğer arkadaşlarada bi soralım

kızlar yarım saat önce 4,9 şiddetinde bir deprem oldu burda.
çok sallandık inanılmaz korktum. herzamankinden çok çok daha fazla korktum. ama sadece çok heycanlandığım için bebeğimi düşündüm o panikte bile sadece ya ona bişey olursa diye korktum. hala çok korkuyorm ya daha şiddetlisi gelirse diye.Allahım çok korkunçtu. biz 9.kattayız inemedilkte direk terasa çıktık. ama Allaha emanetiz.
nalannnnn nasıldı ama değil mi..
bir de kuşadası merkezmiş bizim dibimiz
zaten hasaydım bi de üstüne depremm noluoooo dedimm
geçmiş olsun cnm...
GÜNAYDIN KIZLAR, HAYIRLI CUMALAR...
çok şükür geceyi sorunsuz depremsiz geçirdik. ama korkusu ile uyuduk.

mervecim daha yeni gördüm malum herşye tam yetişemiyrm ucundan kıysından okuyabiliyrm.
malesef cehalet çok fazla, heran heryede karşımıza çıkabiliyor. buyüzden çokda fazla ciddiye almamak gerekiyor. onlar istediği kadar desinler gülüp geçeceksin. neyaşadığımızı bizden iyi kimse bilemez.

ezgicim inşallah bugün daha iyisindir. busalgın burdada var. aman çok dikkat etmek lazım.
bugün iyiyim canım teşekkür ederim..
evet hepimiz çok dikkat edellim bir de bizim memleketlerde gece gündüz ısı farkı çok üşütme riskimiz daha fazla daha da dikkat etmek gerek..
bizde koyalım dedik çünkü bebek şekerlerine süslerine kapı süsüne falan ismi yazaılacak ya o yüzden etiketleri basılacak falan

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:8:
inanamıorummmm doğru bugün belli olcak diordu bilge
heyecanlımı ki ay hazır mı kiii ben panikk oldummmm...
sağlıkla gelsin insallahhhhh...

nalannnnn nasıldı ama değil mi..
bir de kuşadası merkezmiş bizim dibimiz
zaten hasaydım bi de üstüne depremm noluoooo dedimm
geçmiş olsun cnm...

bugün iyiyim canım teşekkür ederim..
evet hepimiz çok dikkat edellim bir de bizim memleketlerde gece gündüz ısı farkı çok üşütme riskimiz daha fazla daha da dikkat etmek gerek..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:8:
inanamıorummmm doğru bugün belli olcak diordu bilge
heyecanlımı ki ay hazır mı kiii ben panikk oldummmm...
sağlıkla gelsin insallahhhhh...

Hazır ezgim hazır hatta dün facede konuştuk bütün gün dedik ki sen şekerleri falan yapamaya başla akşam onları bile halletmişler dedim bilgeye biz buluştuğumuzda da demiştik diye diye gelecek erken bu bebek diye ayyy bende çok heycanlıyımmm

şekerleri de hazırsa tamamdırrrr:18:
odası da hazırdı,annesi de gelmişti,kendini de hazırlamıştı erken olabilir die o zaman tammdırrr...
gelsin EMEK bebek:16::16:
bir çapkın ve yakışıklı akrep erkeğimiz daha oluor:17:
hangi hastanede bilgilendirir miniz kızlarrr??

Back