• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

şekerleri de hazırsa tamamdırrrr:18:
odası da hazırdı,annesi de gelmişti,kendini de hazırlamıştı erken olabilir die o zaman tammdırrr...
gelsin EMEK bebek:16::16:
bir çapkın ve yakışıklı akrep erkeğimiz daha oluor:17:
hangi hastanede bilgilendirir miniz kızlarrr??

alman hastanesi cnm
bende çicek göndermeyi düşünüyorum o yüzden yarın
oda numarasını falan öğrenicem sölerim sanada bi gelsinde minik emekçik :)))

Ezgiciğim sennasıl oldun sabah Funda2dan aldım iyi haberlerini o yüzden arayıp rahatsız etmek istemedim uyursun falan diye nasılsın tatlım şimdi.............

ay kızlar gerçekten emek bebek geliyormu inanmıyorum. çok süpriz oldu. çok heycanlandım.
ama bilge herşeyiyle hazırdı zaten. şimdi neheycanlıdır. yarın büyük gün.. :emir_bebek:

ay kızlar gerçekten emek bebek geliyormu inanmıyorum. çok süpriz oldu. çok heycanlandım.
ama bilge herşeyiyle hazırdı zaten. şimdi neheycanlıdır. yarın büyük gün.. :emir_bebek:

Nalan sorma bilgeyle konuştum ya durmadan gülüyoruz sanırım şaşkınlık gülüşmeleriydi...ay bugünleri hayal etmiştik kızlar hep

hep diyorduk birimiz topiğe gireceğiz ve hakkınızı helal edin bol bol dua edin ben doğuma gidiyorum yazacağız İŞTE BÜYÜK GERİ SAYIM BAŞLADI

ayyy ne heyecanlı ya resmen kendim doğuma gidiyomuşum gibi heyecanlandım ...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama önce annemiz sağlıklı olsun tabii :nazar:....o zaman 1.sırada emek beyfendi olucak desenize bakalım sıralamada 2.sırada kim olacak malum beklemeyip sırayı bozanlar olucak gibi gözüküyo pely cim senin sıran kapılmış oldu hadi bakalım 2.kim olacak :emir_bebek:

ayyy ne heyecanlı ya resmen kendim doğuma gidiyomuşum gibi heyecanlandım ...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama önce annemiz sağlıklı olsun tabii :nazar:....o zaman 1.sırada emek beyfendi olucak desenize bakalım sıralamada 2.sırada kim olacak malum beklemeyip sırayı bozanlar olucak gibi gözüküyo pely cim senin sıran kapılmış oldu hadi bakalım 2.kim olacak :emir_bebek:

sorma hepimiz Kaan' ı beklerken Emek bi çalım attı :emir_bebek::emir_bebek: bu yaramazların işi belli olmaz walla

Ezgiciğim sennasıl oldun sabah Funda2dan aldım iyi haberlerini o yüzden arayıp rahatsız etmek istemedim uyursun falan diye nasılsın tatlım şimdi.............
iyiyiiim canımm bugün çok daha iyiyim..
çok hafif mide hassaslığım var o kadar olacak artık buna razıyım ben zatenn:))
yarına hiiç bişi kalmaz..

Nalan sorma bilgeyle konuştum ya durmadan gülüyoruz sanırım şaşkınlık gülüşmeleriydi...ay bugünleri hayal etmiştik kızlar hep

hep diyorduk birimiz topiğe gireceğiz ve hakkınızı helal edin bol bol dua edin ben doğuma gidiyorum yazacağız İŞTE BÜYÜK GERİ SAYIM BAŞLADI
kızcağız diemedi bile ben doğuma gidiorum die..
çok ani oldu yahu..

ogülüşmeyi biliyorum:)))) ilk başta her usg gittiğimde yapıyordum. yani şaşkınlıkla heycan arasında bir ifade.
aynen dediğin gibi hep bugünleri hayal ettik. şimdi aramızdan birinin doğuma gittiğini bilmek geri sayımın başladığını gösteriyor. yaa çok heycan verici. ilk başlarda çabuk geçmiyordu ama şimdi su gibi geçiyor....

yaaaa inanmıyoruuum ilk bebişimiz geliyor acayıp heyecanlandım rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın canım benım yaaa aglattı bizi.....

merve teyzesi bizim bilgi guncelleştırmelerımıı yapabılırsın verıyorum bılgılerımızı;
masallah ıyıyız:emir_bebek:
2.100 gram olduk:emir_bebek::nazar:
bende 75 kılo olmusum:15:
isim olarak ilk ismi ELİF
yanına bı ek isim bulcaz
vee 33.haftamıza cok sukur gırdık
masallah aferin benım kızımaaaa

*Çocuğum Hayattaki En Önemli Varlığım* annelik bumudur?
-o senin sabrını denerken sen sabredebiliyorsan
-o bir lokmayı zorla yerken sen ısrarla karşısında onu şımartıyorsan
-o her farklı hareket ettiğinde o günü o saati o daki,kayı mıh gibi aklında tutuyorsan
-o her inatlaştığında sen ne kadar inatçı olursan ol inadını kırabiliyorsa...
...-o yaramaz bile olsa bir gülüşüyle dünyaları değiştirebiliyorsa
-o dünyanın en kötüsü bile olsa sen ona kucak açıyorsan
-o herkesin gözünde çirkinse bile sana dünyalar güzeli geliyorsa
-o bir kötülükj yaptığında içinden tokat atmak yerine merhamet geçiyorsa
-o sana kollarını açtığında sen tüm şefatini eşinden fazla ona gösteriyorsan veee...
EŞİN SANA BENLE İLGİLENMİYORSUN DEDİĞİNDE VERDİĞİN CEVAP"AMA O SAVUNMASIZ SEN KAÇ YAŞINDASIN O KAÇ YAŞINDA HAYATI BİLMİYOR"SA
demek ki bizler anne olmuşuzdur:)

yaaaa inanmıyoruuum ilk bebişimiz geliyor acayıp heyecanlandım rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın canım benım yaaa aglattı bizi.....

merve teyzesi bizim bilgi guncelleştırmelerımıı yapabılırsın verıyorum bılgılerımızı;
masallah ıyıyız:emir_bebek:
2.100 gram olduk:emir_bebek::nazar:
bende 75 kılo olmusum:15:
isim olarak ilk ismi ELİF
yanına bı ek isim bulcaz
vee 33.haftamıza cok sukur gırdık
masallah aferin benım kızımaaaa

panycnm cnm maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:kızımıza cnm gözün aydın ayyy yerim ben onu büyümüş bizim fıstıgımızzz senle aynı kilodayız cnm bende 75 kilo oldumm:))))))bebegin ismiyle yaşasın tatlım saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim melegini inş sana ve bize aminnnnnnnnnnnnn

slm kızlar bu gün cigdoyla konuştum hepinize çok slm vardı salı gününden bu tarafa hastanede yatıyormuş rahimde bir bucuk santimlik acılma olmuş ve hastaneye yatırmışlar bebeklerden birinin durumu biliyorsunuz biraz ii degildi gene o bebekte bir takım sorunlar çıkmış ve en az 4 hafta daha bebekleri anne karnında tutmak için ugraşıyorlarmış inş hiç bir sorun olmaz ve bebeklerimiz 4 hafta daha dururlar annelerinin karnında sanırım daha 28 haftalık yoklar vee kilolarıda 650 grm falan rabbim cigdomun ve meleklerinin yardımcısı olsun kızlar bizden cigdem dua istedi bana ve bebeklerime çok dua edin dedi ben diyormki bebekler ve cigdeme gene yasin okuyalım gönlümüzden ne koparsa onlar adına inş güzel haberlerini alırız 4 güne kadar sanırım eşi internet getircekmiş hastane girmeye calıırım dedi ordan durumumu haber ederim dedi gerci teli bende var ben onu sık sık ararım inş güzel haberler vercek bizeee

canim benim oncelikle allahim gonlune gore versin benimde 7 yasinda bi kizim var normal oldu sonra 3.tup bebek denememde rabbim nasip etti ama inan sadece rabbim nezaman nasip ederse ozaman geliyor bebeklerimiz ben ilk denememde hiiic dikkat etmedim yatmadim alisveris yaptim gezdim OLMADI ikincide heeep yattim hic kimildamadim OLMADI ucuncude ilk gun hep yattim ikinci gunden sonra yemek ve tuvalet icin kalktim igne vurulduktan sonra evde gezdim dolastim kizimla ilgilendim ama hiic agir kaldirmadim HA BUNLARI YAPTIM DIYEMI OLDU DERSEN INANMIYORUM RABBIM NASIP ETTIGI ICIN OLDU ZAMANI VARDI GELDI BEBEGIM SANA DIYEBILECEGIM TEKSEY BOL BOL DUA ET EGER NASIBINDE VARSA GELICEK BEBEGIN AMA YINEDE BIZ TEDBIRLI OLUP TAKDIRI ALLAHA BIRAKALIM HERSEY GONLUNCE OLSUN ALLAHIM YUZUNE BAKSIN....
Gene olmadı kocaman bir hayal kırıklığı ile kala kaldım telefonun ucunda. Negatif dediler, iyi dedim. Kapatmışım telefonu hemşirenin suratına farkında değilim iki saniye sonra tekrar aradılar telefon kapandı iyimisiniz diye, iyiyim. İyi olmasan ne olacak sanki. Nasip değilmiş. Bu defteride burda kapatıyorum. Yıkıldım 5. denemede başarısız olunca.

ayy kızlar şimdi okudum bilgeyi.dualarım onula inşallah çok sağlıklı bir oğlu olucak ve herşeyi sıkıntısız atlatıcak. görüyomusunuz testler yaparken bu günlerin hayalini paylaşıyorduk.şimdi allahın izniyle mutlu sonlara doğru yaklaşıyoruz. allah hepimize bu güzel heyeceanı nasip etsin.
mervecim çok sevindim hastaneden memnun kalmış olmana.içim rahatladı resmen: )
bizde bebek şekerilerimiz için etiket hazırlayıp kestik hazır olsun dedik.ben hastaneyede götürmeyi düşünüyorum gerisi mevlütte dağıtılacak. etikete bir nazar boncuğu koydum adını-soyadını ve altına doğum tarihini yazdım. yazı karakterimizde çok egzantirik:)) resmini eklerim.

merhaba kızlar bilğeyi okudum aman allahım başladı doğumlar benim durum kötü yatıyorum paso sancım çok oluyor net kayınvalidemde yok giremiyorum sürekl ordayım çok ağırlaştım offff hepimiz için dua ediyorum sağsalim bebişlerimz zamanında gelsin sizleri çokkkk öpüyorummmmm

ayy kızlar şimdi okudum bilgeyi.dualarım onula inşallah çok sağlıklı bir oğlu olucak ve herşeyi sıkıntısız atlatıcak. görüyomusunuz testler yaparken bu günlerin hayalini paylaşıyorduk.şimdi allahın izniyle mutlu sonlara doğru yaklaşıyoruz. allah hepimize bu güzel heyeceanı nasip etsin.
mervecim çok sevindim hastaneden memnun kalmış olmana.içim rahatladı resmen: )
bizde bebek şekerilerimiz için etiket hazırlayıp kestik hazır olsun dedik.ben hastaneyede götürmeyi düşünüyorum gerisi mevlütte dağıtılacak. etikete bir nazar boncuğu koydum adını-soyadını ve altına doğum tarihini yazdım. yazı karakterimizde çok egzantirik:)) resmini eklerim.
bizde yazacağız en kısa zamanda ama eşim hala linaya ısınamadı yahudi ismi gibi diyor alem adam ona göre hazırlayacağız bakalım götür cnm bi kısmını bende götöreceğim ağacımız var onun dallarına dizeceğiz
merhaba kızlar bilğeyi okudum aman allahım başladı doğumlar benim durum kötü yatıyorum paso sancım çok oluyor net kayınvalidemde yok giremiyorum sürekl ordayım çok ağırlaştım offff hepimiz için dua ediyorum sağsalim bebişlerimz zamanında gelsin sizleri çokkkk öpüyorummmmm
şebocum yat cnm bol bol dinlen ama arada bari bi telle arasaydın yada msj atsaydın pek hayırsız çıktın sen

Gene olmadı kocaman bir hayal kırıklığı ile kala kaldım telefonun ucunda. Negatif dediler, iyi dedim. Kapatmışım telefonu hemşirenin suratına farkında değilim iki saniye sonra tekrar aradılar telefon kapandı iyimisiniz diye, iyiyim. İyi olmasan ne olacak sanki. Nasip değilmiş. Bu defteride burda kapatıyorum. Yıkıldım 5. denemede başarısız olunca.
cnm ya ne denilebilir ki rabbimin takdiri işte ama böyle bir tepki vermen çokdoğal kolay değil biz bi kere denedikte nasıl yıprandık 5 kez olumsuz sonuç almak kolay değil dondurulmuş denemesi miydi yoka tekrar yeni tedavimi olmuştun
slm kızlar bu gün cigdoyla konuştum hepinize çok slm vardı salı gününden bu tarafa hastanede yatıyormuş rahimde bir bucuk santimlik acılma olmuş ve hastaneye yatırmışlar bebeklerden birinin durumu biliyorsunuz biraz ii degildi gene o bebekte bir takım sorunlar çıkmış ve en az 4 hafta daha bebekleri anne karnında tutmak için ugraşıyorlarmış inş hiç bir sorun olmaz ve bebeklerimiz 4 hafta daha dururlar annelerinin karnında sanırım daha 28 haftalık yoklar vee kilolarıda 650 grm falan rabbim cigdomun ve meleklerinin yardımcısı olsun kızlar bizden cigdem dua istedi bana ve bebeklerime çok dua edin dedi ben diyormki bebekler ve cigdeme gene yasin okuyalım gönlümüzden ne koparsa onlar adına inş güzel haberlerini alırız 4 güne kadar sanırım eşi internet getircekmiş hastane girmeye calıırım dedi ordan durumumu haber ederim dedi gerci teli bende var ben onu sık sık ararım inş güzel haberler vercek bizeee

ayşe sorma yaaa çok üzgünüm off inşallah bizim diğer çiğdem gibi olmaz

Kızlar hepinzie günaydın Yalovadayım ama netim var e malum doğumlar başlıyor sizlerden 10 gün daha ayrı kalamazdım turckcell 3g wınım var hemde 3 aylık yeni doğdu heheheheheh walla nimetmiş bu ya...

Taze Haber sabaha karşı Bilgeceiğimle msjlaştık tansiyonu normal seyrediyormuş sabah yada öğlene doğru doktor bebeği alabilirmiş.....

Çok heycanlıyım uyuyamadım resmen.........Hayırlı haberler alırız inşallah....

pany ne güzel büyümüş kızımız.. ismi de pek güzelmiş.. maşallah ona..
mervem internet almanıza çok sevindim.. cilveloştan önce nur topu gibi 3 g oldu he :)
emekçim gerçekten hepimize sürpriz yaptı.. bu güzel günü doyasıya yaşarlar inşallah.. hiç aksilik çıkmadan..

Back