Ben de çok heyecanlıyım Ezgi'cim :) Geçmez dediğim günler geçti, 23 kasım'ı hedeflediğim için de 1 ay kaldı sadece. Umarım daha erken gelmez. Sezaryen olursam 26 kasım olsun istiyorum. Bakalım, oğlumuz neye karar verecek:)
Elvinnaz, ikizlerinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Seninle aynı zamanlarda kavuşacağız bebeklerimize. İkiz olmanın avantajı mı desem :) İnşallah sağlıkla doğar oğulların.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
ELVİNAZ cnm gözün aydın tatlımmaşallah melekleri ve sana saglıkla gelsinler inşş 30 haftalık olmuşsun kavuşmaya az kaldı desene inş sorunsuz ve problemsiz bir şekilde meleklerine kavuşacaksın cnmmm merak etmee a.s.a.s. bu çiçekler sizeeopuyorumnanaktan
sağol canım evet 4 haftamız kaldı şimdi düşünüyorumda ne çabuk geçti zmn hayırlısı ile inş sağlıklı bir şekilde hepimiz yavrularımıza kavuşuruz
bizimkileri 34 haftadan sonra almayı planlıyor doktorum tek kese içinde oldukları için başka sorunlar çıkar dedi zaten kiloları maşallah iyi gidiyo bizim için çocukalrın kilosu önemli demişti
çok heycanlanıyorum zaman yaklaştıkça
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Bu bayrak hep ŞANI ile dalgalansın.... Bebeklerimiz CUMHURİYET in anlamını yitirmediği bir ülkede büyüsün...
Sana söz veriyorum CANIM KIZIM!!!
Bundan sonra; bugüne kadar gösterdiğim hassasiyetin kat kat fazlasını göstereceğim... Senin yaşayacağın ülkede annen olarak senin için değerlerimize daha çok sahip çıkacağım, Cumhuriyet'in sana verdiği hakları senin için savunacağım.... Benim büyüdüğüm ATATÜRK TÜRKİYESi'ni senin nesline de taşımak tek amacım... Gücüm yettiğince....
"EY BÜYÜK ATATÜRK, AÇTIĞIN YOLDA, GÖSTERDİĞİN HEDEFE, DURMADAN YÜRÜYECEĞİME AND İÇERİM"
Fundammm, virgulune dokunmadan aynen imzami atiyorum. Yavrularimizin huzur, guven ve baris icinde Cumhuriyet aydinligi ile yasayacagi piril piril bir Turkiye dilegimle...
Ayşe'cim; nolur kötü düşünme... Korkma da... Bu haftada doğan bebekler çok fazla.... Doktoruna güven, şükür ki tek sorunu sorunu büyümek olmuş... sıkı takiple herşey yolunda gidecek...
Sağlıklar diliyorum ikinize de...
fundacım cnm tşk ederim inş öyle olur erken gelmesin en azından 2.500 grm olsun allah korusun küveze konmasından korkuyorm bebek neden bu kadar kasıklarıma baskı yapıyor anlamıyorm hep aşagda of allahım inş vaktinde gellirr
slm kızlar şimdi d.r geldik bebegim 28+5 günlük ama 31+5 günlük gözüküyormuşyani hemen hemen 3 haftaya yakın önde gidiyor suyundan dolayın karın cevresi çok genişlemiş ve bebegi erken alıcaklarr tam olarak belli degil şuan ama sanırım kasımın ortasında belli olcak ne zaman alıncagı of korkuyorm valla inş kızımda bir sorun çıkmaz şimdi ki kilosu 1.515 grm olmuş sanırım gercekten bende şeker var bebek hızlı kilo almaya başladı ve filiz hanım diyor eger 9 aylık dogsa 5 kilodan aşag dogmaz diyor buda ii degil dedi zaten suyu gercekten çok fazla ümit bey şeker yok demişti ama sanırım var pazartesi tekrar şekerime bakılcak ve eger yüksek çıkarsa şeker örçme aleti alcam ve bebege aşagdan bakacaklar filiz hanım sakın yürüyüş yapma agar kaldırma dedi benim bebek kasıklarda baskı yapıyordu megerse bebek aşagdaymış şimdi daha dikkatli olmam gerekiyormuş kızlar bir taraftan kızma kavuşcam die seviniyorm bir taraftanda korkuyorm ay allahım hakkımızda hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?