2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

BİLGE'cimmmm EMEK de mi 25 nde gelecek...ay siz arka arkaya doğum yapacaksınız biz dört gözle haber beklices tabi bizimkiler bi sürpriz yapmasa..üstelik çok az kaldı, bu ayın neredeyse 10 gününü bayramla falan geçiriceğimizi düşünürsek heme biticek..

galiba canım :) çok tşk ederim valla heycanla zamanın geçmesini istiyorum hepimizin kuzucukları inşş

turkbayragi

29 Ekim kutlu ve mutlu olsun..

Burda da haftasonu cadilar bayrami. Benim 0-5 yas grubuna yakistirdigim bir bayram ama anlamsiz sekilde abartili bir bicimde kutluyorlar buyukler..Neyse ben gene seker aliyim belki kapimizi calip seker isteyen minikler olur..

Cok okuyamadim yazdiklarinizi umarim herkes iyidir. Bizim de ananemiz geldi abd ye ama su anda oglunda.. Iki hafta kadar orda kalip ordan bize gelecek. Ben hala beklemedeyim yani. Ama rahatladim en azindan acil birsey olsa ilk ucakla atlar gelir diyorum...

Cuma sabahi dr randevumuz var. Bakalim gobus ne kadar buyumus;-)) Burda dr lar icinde bulundugumuz haftayi degilde doldurdugumuz haftayi sayiyorlar. Aslinda web sitelerindeki bilgiler gore falan icinde bulundugum hafta onemli. Ama DR uma gore ben hala 33. haftadayim. Dolayisiyla daha 7 haftan var diyorlar. Benim gibi hazirlanmakta gec kalan bir anne adayi icin iyi birsey) Annem gelince bebek de erken gelmezse bir ay kalmis olacak...Bence gelenleri yikayip utuleyip kaldirmak iicn yeter diye umuyorum.. Bakalimm kul kurar kader gulermis;-))

haftasonu forumdaki okuma acigimi kapatmak uzere simdilik hoscakalin..

iyi tatiller herkese

günaydın kızlar hayırlı cumalar
ELVİNAZ cnm gözün aydın tatlım maşallah melekleri ve sana saglıkla gelsinler inşş 30 haftalık olmuşsun kavuşmaya az kaldı desene inş sorunsuz ve problemsiz bir şekilde meleklerine kavuşacaksın cnmmm merak etmee a.s.a.s. bu çiçekler sizeeopuyorumnanaktan

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Bu bayrak hep ŞANI ile dalgalansın.... Bebeklerimiz CUMHURİYET in anlamını yitirmediği bir ülkede büyüsün...

Sana söz veriyorum CANIM KIZIM!!!
Bundan sonra; bugüne kadar gösterdiğim hassasiyetin kat kat fazlasını göstereceğim... Senin yaşayacağın ülkede annen olarak senin için değerlerimize daha çok sahip çıkacağım, Cumhuriyet'in sana verdiği hakları senin için savunacağım.... Benim büyüdüğüm ATATÜRK TÜRKİYESi'ni senin nesline de taşımak tek amacım... Gücüm yettiğince....

"EY BÜYÜK ATATÜRK, AÇTIĞIN YOLDA, GÖSTERDİĞİN HEDEFE, DURMADAN YÜRÜYECEĞİME AND İÇERİM"

sağol canım evet 4 haftamız kaldı şimdi düşünüyorumda ne çabuk geçti zmn hayırlısı ile inş sağlıklı bir şekilde hepimiz yavrularımıza kavuşuruz
bizimkileri 34 haftadan sonra almayı planlıyor doktorum tek kese içinde oldukları için başka sorunlar çıkar dedi zaten kiloları maşallah iyi gidiyo bizim için çocukalrın kilosu önemli demişti
çok heycanlanıyorum zaman yaklaştıkça

oh maşallah cnm yaa valla bende heycanlandım ay ne güzell allahım yaa dedigin gibi zaman ne cabuk geciyorr insan anlamıyor allahım meleklerimize saglıklı ve hayılı ömürler versin inşş benim kızm 12 gün önce 1106 grmdı şimdi ne kadar oldu bilmiyormm gerci zilli kıpır kpırr sankii dışarı çıkmak istiyor bir an öncee:))))))))of daha bizim çokkk 17 ocakkkk nerde dahaa 80 günümüz varr

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ INS HERKES HERSEY YOLUNDADIR BIZ IYIYIZ COK SUKUR KIZIMLA SORUNUMUZ YOK AYIN 3UNDE RDV VAR INS BEYNINDEKI SU COGALMAMISTIR NEOLUR DUA EDIN BEBEGIME SAGLIKLA GELSIN INSALLAHH VALLA HEVESIMI KURSAGIMDA BIRAKIYOR BU SORUN ALLAHIMA SIGINMAKTAN BASKA BISE GELMIYOR ELDEN NEYSE KIZLAR BIZ KIZIMLA ALMANYAYA GEZMEYE GELDIK GORUMCEM BU HAFTA DOGUM YAPICAK ONUN YANINDAYIZ COK HEYECANLI VALLA BEKLEMEK BAKALIM NE ZAMAN DOGURUCAK :))sizleri cok optuk allaha emanet olun

Fundammm, virgulune dokunmadan aynen imzami atiyorum. Yavrularimizin huzur, guven ve baris icinde Cumhuriyet aydinligi ile yasayacagi piril piril bir Turkiye dilegimle...

Fundammm, virgulune dokunmadan aynen imzami atiyorum. Yavrularimizin huzur, guven ve baris icinde Cumhuriyet aydinligi ile yasayacagi piril piril bir Turkiye dilegimle...

Teşekkür ederiz Bilge'cim.... Yavrularımız için, sırtımızdaki en büyük yük bu!!!! Aile olarak, birey olarak zaten hepimiz gereken hassasiyeti göstereceğiz... İş o ki; toplumsal değerler için de duyarlı olabilmek....

slm kızlar şimdi d.r geldik bebegim 28+5 günlük ama 31+5 günlük gözüküyormuşyani hemen hemen 3 haftaya yakın önde gidiyor suyundan dolayın karın cevresi çok genişlemiş ve bebegi erken alıcaklarr tam olarak belli degil şuan ama sanırım kasımın ortasında belli olcak ne zaman alıncagı of korkuyorm valla inş kızımda bir sorun çıkmaz şimdi ki kilosu 1.515 grm olmuş sanırım gercekten bende şeker var bebek hızlı kilo almaya başladı ve filiz hanım diyor eger 9 aylık dogsa 5 kilodan aşag dogmaz diyor buda ii degil dedi zaten suyu gercekten çok fazla ümit bey şeker yok demişti ama sanırım var pazartesi tekrar şekerime bakılcak ve eger yüksek çıkarsa şeker örçme aleti alcam ve bebege aşagdan bakacaklar filiz hanım sakın yürüyüş yapma agar kaldırma dedi benim bebek kasıklarda baskı yapıyordu megerse bebek aşagdaymış şimdi daha dikkatli olmam gerekiyormuş kızlar bir taraftan kızma kavuşcam die seviniyorm bir taraftanda korkuyorm ay allahım hakkımızda hayırlısı olsun inş

Son düzenleme:
Ayşe'cim; nolur kötü düşünme... Korkma da... Bu haftada doğan bebekler çok fazla.... Doktoruna güven, şükür ki tek sorunu sorunu büyümek olmuş... sıkı takiple herşey yolunda gidecek...

Sağlıklar diliyorum ikinize de...

Son düzenleme:

fundacım cnm tşk ederim inş öyle olur erken gelmesin en azından 2.500 grm olsun allah korusun küveze konmasından korkuyorm bebek neden bu kadar kasıklarıma baskı yapıyor anlamıyorm hep aşagda of allahım inş vaktinde gellirr

Benim bebeğim de çoğunlukta aşağıda.... Bazen elimle alttan destek vermek zorunda kalıorum o baskıya dayanamayıp... Ama bu tamamen erken doğum belirtisi değil...Ben doktoruma sorduğumda, bazı annelerde böyle olabildiğini, biraz anatomik yapıyla da ilgili olduğunu söylemişti... Uzan, çok ayakta kalmamaya dikkat et.. Biliyorum zor, ama ben de öyle yapıyorum... 10 dk. ayakta kaldığımda bebek düşecek gibi aşağı çejiyor kendini.. ve bu neredeyse 1.5 aydan beri böyle... Doktorum herhangi bir riskten bahsetmedi bana... Az kaldı, dinlenerek geçir bu zamanları... İnşallah bebeğinde kilo alımını dengeleyecek..

merhaba kizlar sizlerle paylasmak istedim bugun bir oglumuzun olacagini ogrendik, cok kizdan yanadi gonlumuz esimin de benim de ama erkek yavrumuz(cok net gosterdi resmimiz bile var:)) hemen alistik tabii erkek olmasina ve cok mutluyuz, cok sukur yolunda gidiyor her sey Insallah hepimiz saglikla kavusuruz yavrularimiza.

Özleem, Allah analı babalı büyütsüüüüüün..... İyidir oğlan evlat... Anacı olurlar yerimseniben

aynı sorun bizdede var canım benim bebeklerde önden gidio ve hızlı kilo alıyolar dikkat ederek dengelenebiliyo merak etme

merhaba arkadaşlar ;
sizlere uzun zamandır yazamıyorum hatta siteye bile giremiyordum.
dün doktora gittim kızım damla 1.800 gr olmuş doğumumda allah kısmet ederse 24 aralıkta olacak . acele edip önce dünyaya gelmek istemezse tabi şuan sağlık durumumuz çok iyi ama ara ara şikayetlerim oluyor ayaklarım ve ellerimde şişlikler belimde ve sırtımda ağrılar var geceleri de zor uyuyorum .Yastık destekleri alıyorum yatarken şu ana kadar 15 kilo aldım hamileliğim boyunca ...
bizim bütün hazırlıklarımız bitti odamızda dün geldi ama daha ufak tefek eksiklerimiz var allah hepimizin yardımcısı olsun tam yedi aydır her gün girdiğimiz bu linkteki bütün arkadaşlarımız umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar...::::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…