2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ayşe'cim umarım sağlıkla gelir kızın. Gelişiminin 1-2 hafta ileride olması iyi, organları zaten oluştu. Belki sana da akciğerleri gelişsin diye önceden iğne de yaparlar. Endişelenme, erken ya da geç sağlıklı olsun da, gerisi önemli değil.

ayşecim öncelikle hiç korkma.ben senden 1 gün öndeyim ve cumartesi kontrolüm vardı.kızım 1587 gr.bende gebelik şekeri çıkmıştı.diyetle 10 gün kontrol ettik ama düşmedi.şuanda insülin yapıyorum 1 haftadır.ve düzene girdi çok şükür.bende çok endişeliydim şeker den dolayı suyumun ve bebeğin iri olmasından dolayı.ama suyumda bir anaormallik yok.bebekte 2-3 hafta önde gidiyor.bu konudada bir sıkıntı yok dedi drum.önde gitsin önemli değil dedi.önemli olan şekerini kontrol altına almaktı dedi.ve şuanda düzeldi.ama ünsülile.başlarda canım sıkılmıştı ama şuan alıştım insülinede.çünkübir çok diyabet hastası var.gebe kalan.ben druma şekerden dolayı çok endişelendiğimi bebeği 1-2 hafta erken alsak olmazmı diye sordum o da endişelenecek bişey yok.38+5 ten önce almaya tavsiye etmiyorum dedi.akciğer gelişimi için iğne yapalım dedim.hayır sen rahat ol tombiş kızını strese sokma şekerini düzenli tut dedi.şuan rahatım.sende sakın canını sıkma canım.şeker kontrolünü bir an önce yaptır erteleme.30 haftaya giricez.geç kalmakta kötüymüş.haa bide kontrollerimiz ayda birdi şimdi şekerden dolayı 15 günde bir oldu.buna çok sevindim işte.2 haftada bir kızımı görüyorum.

aynı sorun bizdede var canım benim bebeklerde önden gidio ve hızlı kilo alıyolar dikkat ederek dengelenebiliyo merak etme
elvinaz cnm tşk ederim inş dengeler benim bebegin suyu çok fazla ve bu yüzden d.r hareketlerine çok dikkat et dedi suyun erken gelmesinden korkuyor ay inş öyle bir sorun olmaz vaktinde ve zamanında gelsin cadııı
pelly1 cnm tşk ederim bu arada kaanın odası çok güzel güle güle kullanasın eşyalarını ve odası inş istedigin gibi normal dogum yaparsın ve ogluşuna kavuşursun

cnm yarın gidecem bir sorun olmazsa inş bakalım şekr nasıl çıkacak zaten eller ayakklar balon gibi şiş birde diyetisyene gidiyorm gerci o günden sonra hiç şekerime bakılmadı inş daha fazla sorun çıkmaz benim tüp bebek d.r da bebegin erken gelcegini 10 gün önce bana söylemişti çünkü birde bende tansiyon çıktı dua ediyorm inş kızım vaktinde gelir sanırım bu zilli anası gibi sabırsız olcak

canım herşey yolunda gidicek hiç merak etme sen.. doktorum gereken herşeyi yapıyor zaten.. sen boşuna panik yapıp meleğinide üzme lütfen..

özlemcim çok sevindim tatlım.. bi oğlumuz daha oluyor.. ne güzel..

herkese günaydın.. çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.. ablamın kızının düğünü vardı.. kına nikah derken epey yorulduk.. neyse ki hayırlısıyla oldu bitti çok şükür.. yorgunluktan ayaklarım ağrıyo artık.. bir hafta da dinlenemem herhalde... bu akşam kızımı görmeye gidiyoruz.. ilk defa bu kadar uzun sürdü ayrılığımız.. inşallah her şey yolundadır.. öpüyoruz hepinizi...

Günaydın kızlar.geceleri uykusuzluk banada vurdu artık.saat başı uyanır oldum.sabah oluncada yataktan kalkasım gelmiyor.ama malesef daha önümde çalışacak 7 haftam var.neyseki 2 haftası bayramla geçecek.kızımla birlikte olabilmek için 37.haftamda ayrılacam demiştim druma bakalım ne olacak.bu arada br arkadaşımız vardı çiğdem ankaralı ikizleri erken doğum olmuştu haberi olan varmı acaba nasıllar merak ettim.

kızlar cumartesi vajinal muayenede bebeğimin kalp atışlarını duyduk.doktor iyi dedi. 5haftalık hamileyim. akşam eve gelince pembemsi bir leke vardı.dün ve bügünde koyu kremle uçuk kahve kahverengiler belirsiz bir akıntı var. doktora dedim. önemsiz dedi. ama korkuyorum ben ya.nedir sizce yardımcı olun

Öncelikle gözün aydın arkadaşım... Ben kanama yaşamadım, ama topikte yaşayan arkadaşlar oldu.... İlk aylarda görülebiliyor. Doktorun sorun yok dediyse canını sıkma... Yorulma, fazla ayakta kalma, dinlenerek geçir bu dönemi...

Kızlar selam, haftasonu pek sessizdi buralar, Merve de girmeyince 2 sayfa geçememişiz :)

Bu sabah son 3 hafta raporumu da hallettim. İşyerime gönderdim ve şimdi evdeyim Geçmez dediğim günler geçiyor, doğum yaklaştı. Doktorum "doğuma hazır mısın" dedi bu sabah, ne diyeceğimi bilemedim :) Geceleri uyuyamayınca hemen doğsun istiyorum, gündüz ise tam tersi çok rahatım, evde 3-4 hafta iznin keyfini çıkarayım diyorum. İnsanoğlu işte ne yapsan yaranılmıyor :)

pelincim iznin hayırlı olsun tatlım.. iyice dinlen.. oğluşunun odasıyla ilgilenen.. zaten bayram da gircek araya.. hopp bi bakıvermişiz kaanla tanışma vaktimiz gelmiş.. ay süper..

sadece hafta sonu değil hafta içi de çok sessiz artık.. ciciş topiğine de birkaç kişi dışında kimse girmiyor.. o ilk meraklar, sorular, heyecanlar bitti ve tabi paylaşımlar da bitti o yüzden.. inşallah yine o bol laflı günlerimize döneriz..

Sevgi'cim bebişler bir doğsun, Merve hemen yeni bir topik açıverir, oradan bebeğin kakası, gazı, maması, sütü, uykusu vs onları konuşmaya başlayacağız :)))

Sen baktın mı benim eklediğim resimlere?

Baktım tatlım.. Ya ben o topiği çok seviyorum.. Ama gerekli ilgiyi görmedi niyeyse.. Orada bir zaman akımı var.. Alınan cicişlerin çeşitliliği beklenen anın yaklaştığını gösteriyo..

Merhaba kızlar,
mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.
pely gözün aydın. bizim yerimizede bol bol dinlen. bugünlerin keyfini çıkar. sonrası için çok enerjiye ihtiyacımız olucak biliyorsun.
sevgi haklısın canım o ciciş topiğini bende çok seviyorum. benim odam hazır olsun bende çekip koyucam inşallah.
ayşecim ve bakyıldız arkadaşım ikinizde erken doğumla ilgili sıkılıp bebeğinizi üzmeyin. ben artık riskli dönemleri atlattığımızı daha doğrusu bebeklerimizin yeterli kilolara ulaştığını düşünüyorum. tabiki nekadar uzun sürerse bu süreç iyi. ama sıkılıp üzülüp bebeklerimizi telaşa sokmayalım lütfen. doktorlarımız bundan sonrası için eniyisini yaparlar zaten.

buarada merve olmayınca hakikaten çok sakin ve sessiz buralar. demekki gerçekten bir evsahipliği heryerde olduğu gibi burdada şartmış.

Kızlaaaar... Hafta sonu kimsecikler yoktuuu.. ben hep buralardaydım ama kimse olmayınca bişey de yazamadım(((

Ben de bütün hafta sonu Tanem'in çamaşırlarını yıkadım... Bugün de ütüye başladım.. minik minik şeyler, çok zevkliiiii:)))) Yarım gün etiket kesmekle geçti zaten Ne çok almışııııım inanamadım yawf...

Bizim odamız epeydir hazır, ama dağınık Bir iki güne kadar ütü ve yerleştirme işleri de biter.... Sonra fotoları çekip cici topiğine koyacağım... Ondan sonra da iş güç kalmayacak, napcam diye düşünürüm artık

nalancım sen nasılsın tatlım.. meleğin nasıl..
bu arada odanın olmasını bekleme yaw... meleğine aldığın cicişleri falan da ekle.. merak ediyorum ben.. hem fikir oluyo...

kız funda o cicişler hazır elindeyken resimleyip bize de gösterseydin ya.. aşkolsun sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…