Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36. haftaya başladık bugün hayırlısıyla kaydirigubbakcemile2
Sevgili arkadaşlarım,
Bu akşam Yalova'ya geçiyorum.Orda internet yok şimdilik modemde falan sorun mu var ne bişiler..Ben uzun bir süre aranızda olmayabilirim..Bebeğimin cicilerini dikeceğim ve kendi odamın eşyalarını yerleştireceğiz..
Topik sizelere emanet hepinizi çok çok öpüyorum.....Kendinize ve bebeklere dikkat edin ayrıca birinize önemli bir durum olursa bir başkası Allah aşkına telle haberdar etsin...
Kocaman öpücükler cilveloştan ve benden..Dua edinde şu dikme işinden alnımın akıyla sıyrılayım anlaştığım iki kadında içime sinmedi burda dikilse beşik Yalova'da işte orda da kimseyi bilmeyince böyle oluyor....
SEVGİYLE KALIN,HAKLARINIZI HELAL EDİN ( ay nedendir bilinmez hiç gelmeyecek gibi oldum tövbe tövbe )opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MERVE'cim ben senin gidiorum mesajını atlamışım, görmemişim..şimdi meralunun mesajıyla gördüm..sana kolay gelsin en kısa zamandda işlerini hallet ve dön..cilveloşşla sana kocamann öpcükler..
36. haftaya başladık bugün hayırlısıyla kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar...
bize de sezeryan tarihi 26 kasım verildi 38 hafta bitince yani, aynı günlerde sağlıkla anne oluruz inşallah Pelly cim
Bilge çok az kalmış. okurken çok heycan yapıyorum kasıma girdik sayılır. yani artık geri sayım başladı.
ayy 25-26 kasım çok bereketli mutlu günler olcak desenize :)))
Kizlar yaw; bu aile hekimligi davasi hakkinda bilginiz var mi? 1 Kasim'da devreye giriyormus. Tam dogum ustu sgk ya da baska birileri siz aile hekiminize gitmemissiniz filan gibi bir dert acabilir mi basimiza? Bilgisi olan var mi?