2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın kızlar...

bize de sezeryan tarihi 26 kasım verildi 38 hafta bitince yani, aynı günlerde sağlıkla anne oluruz inşallah Pelly cim

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

canlarım günaydın.. yazdıklarınızı okuyunca böyle bi ferahladım.. gülümsedim,.. çok teşekkür ederim size..
EZGİ,PELİN VE BİLGE kızlar açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.. içimi rahatlattınız.. ya bende panik atak var zaten.. biraz da o yüzden korkuyorum.. sırt üstü yatarken bende zorlanıyorum artık.. bakalım bizde pazartesi akşamı buluşucaz kızımla neler dicek doktor amcamız..
ELVİNNAZ canım çok ama çok sevindim.. mutluluğun yazdığın her harfe yansımış zaten.. maşallah meleklerine..
PELİN 26 kasımmı kız bi aydan az kalmış.. ay çok heyecanlı.. kaan ilk bebeğimiz olucak.. ay hemen gelsin o günler..

selametle git canım benim
kendini yorma
gilveloşa öpücükler opuyorumnanaktan

MERVE'cim ben senin gidiorum mesajını atlamışım, görmemişim..şimdi meralunun mesajıyla gördüm..sana kolay gelsin en kısa zamandda işlerini hallet ve dön..cilveloşşla sana kocamann öpcükler..

Merhaba kızlar
umarım herkes iyidir.
ilk bebeğimizin gelmesine pelincim biraydan az kalmış çok heyecanlandım. sanki benimde biraydan az kalmış gibi heycan bastı beni eyvahedigeldismile

MERVE'cim ben senin gidiorum mesajını atlamışım, görmemişim..şimdi meralunun mesajıyla gördüm..sana kolay gelsin en kısa zamandda işlerini hallet ve dön..cilveloşşla sana kocamann öpcükler..

ezgicim bende aynen görmedim. zaten ben msj.ları ucundan okuyup yazıp kapatıyorum. malum işyeri yoğun olunca böyle oluyor. kusura bakmayın kızlar..

mervecim kolay gelsin canım.güle güle işlerini halledersin ve sonrada cicilerini cicilerimiz topiğinde bizede gösterirsin:))

36. haftaya başladık bugün hayırlısıyla kaydirigubbakcemile2

Peliin çok heyecan yaptım okurken:)))))) Yaw ne kadar az zamanlar kaldı... Hayırlısıyla ilk bebeğimizi alalım kollarımıza hepimize doping olsun... Bu arada 26 kasımmmmm benimle doğümgünüdaş olur Kaan eğer dönmez ise:)))) AMA DÖNSÜN KERATA; ÜZMESİN ANNESİNİ

günaydın kızlar...

bize de sezeryan tarihi 26 kasım verildi 38 hafta bitince yani, aynı günlerde sağlıkla anne oluruz inşallah Pelly cim

ehehehehe heyyoooo.. bu gidişle Bilgeyi de 26 kasımda doğurtalım; tam olsun:)))))))) YAŞASIN 26 KASIM...

kizlar sizin diger topik hangi baslik altina tasinmisti bulamadim.
dogumu yaklasan arkadaslar kocaman bir Masallah huzurla saglikla kavusalim hepimiz Insallah.

Kizlaaarr bana da doktor sezaryen tarihi olarak 25 kasim demisti, ilk basta o tarihi hamile goremeyecegim gibi geliyordu, saniyorum o tarihe bekleyebilecegim artik:))) Carsamba gunu dogumun olmasi fikri benim isime geliyordu, babasina 3 gun izin veriyorlar, dogum carsamba olursa hafta icinden uc gun, haftasonundan iki gun pazartesiye kadar bizimle kalir diye dusunuyorum. Dedigim gibi 25 kasimi bekleyebilirsem boncuk gibi dizilecegiz desenize:)))

Bu arada 26 kasim benim ablamin dogum gunu:)))

Bilge çok az kalmış. okurken çok heycan yapıyorum kasıma girdik sayılır. yani artık geri sayım başladı.
ayy 25-26 kasım çok bereketli mutlu günler olcak desenize :)))

Bilge çok az kalmış. okurken çok heycan yapıyorum kasıma girdik sayılır. yani artık geri sayım başladı.
ayy 25-26 kasım çok bereketli mutlu günler olcak desenize :)))

Oyle gorunuyor vallahi Nalancigim:))) Pelin, Esra Ben zaten hepimiz bir haftanin icindeyiz, erken/gec bir durum olmazsa gene oyle olur. Aramiza ikizler gibi daha gerilerden katilanlar da olursa o hafta cok bereketli olacak:)))

Kizlar yaw; bu aile hekimligi davasi hakkinda bilginiz var mi? 1 Kasim'da devreye giriyormus. Tam dogum ustu sgk ya da baska birileri siz aile hekiminize gitmemissiniz filan gibi bir dert acabilir mi basimiza? Bilgisi olan var mi?

Kizlar yaw; bu aile hekimligi davasi hakkinda bilginiz var mi? 1 Kasim'da devreye giriyormus. Tam dogum ustu sgk ya da baska birileri siz aile hekiminize gitmemissiniz filan gibi bir dert acabilir mi basimiza? Bilgisi olan var mi?

Ankara geçti Bilgecim... Şimdi Türkiyede uygulanan aile hekimliği tam anlamıyla devreye girmedi... Şu an sadece eğer sağlık ocağına gideceksen kafana göre değil de sadece bağlı olduğun hekime - ihtiyaç duyduğunda o da- gidiyorsun.. Başka da bir espirisi yok.... diğer sağlık kurumlarında gördüğün tedavilerde hiç bir engeli yok... Biz şu an birinci etap aile hekimliği uygulamasına geçtik yani ülke olarak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…