Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mervecim canım giderken yolda dikkatli olun.. yollar epey kötüdür şimdi yağmur yüzünden.. ayrıca hemn bitircem diye kendini çok yorma sakın.. telefonunda açık olsun.. öpüyorum canım..
Bilmezmiyim hiç Sevgi, sürekli şükrediyorum. Eşim de memnun bu durumdan. Geçinip gidiyoruz. Annem olmasa elin bakıcılarına nasıl bırakırdım oğlumu düşüneemiyorum bile.
slm kızlar bugün doktordaydık ve çok güzel geçti herşey benim birden şişkolaşan tosuncuğum kardeşide kıskanmış hemen oda onu geçmiş yani kilolarını dengelediler 1444 1420olmuşlar ve bir hareket görsenz doktorm bune yaaa diyooo tosun paşalarım benimmmm :)))
yani aradki fark sorunumuz ortadan kalktı şükürler olsun şeker konusundada içim çok rahat 2 güdür değerlerim çok güzel çıkıyoo korkulacak diyetlik bişey yokmuş yinede dikkat etmeye çalış dedi günlük ölç şekerini dedi şimdi 3 kez ölçüyorum elimde bi cihaz
birde 34 almayı planladığını söledi doktorum gelişimleri çok güzel dedi çok bekletirsek başka sorunlar çıkar dedi
nst konusuna gelince ben birkere bağlandım korkulacak bişey değil aa sırt üstü yatamama sorunu olnlar için kötü kımıldamamak gerekiyo
bende o açıdan fenalaşıp kusmuştum çok fena bir durum ama ben ne zmn sırt üstü yatsam oluyorum
bugün tetenoz aşımın 2. dozunu vurundum sağlık oçağında birdahaki sefere bebeklerinle gel diye espiri yaptılar onlar benden daha heycanlı :)) birde benim kiloma taktılar ay sen niye kilo almıyorsun diyolar 67 kiloyum geçen aydan beri almadım çatlatacakalr benii ay almıyım ne güzel
yarın gecelik ,lohusa sütyeni vs eksiklerimizi alıyoruz herşeyimiz hazır cicilerimiz yıkandı ütü kaldı tek
biz genel olarak hazırız tosun paşalarım heycanla sizleri bekliyoruz
bu arada mevlüt şekerimizi kendim yaptım süsleme işlemi birsin fotosunu koyacam çok tatlı oldular
ayyy ben çok mutluyummmmmm
gizemli güle güle git cnm bu saatte görmezin geldiğin zmn görcen büyük ihtimalle
hepinizi öpüyorum oğluşlarımla birlikte