Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam, haftasonu pek sessizdi buralar, Merve de girmeyince 2 sayfa geçememişiz :)
Bu sabah son 3 hafta raporumu da hallettim. İşyerime gönderdim ve şimdi evdeyim Geçmez dediğim günler geçiyor, doğum yaklaştı. Doktorum "doğuma hazır mısın" dedi bu sabah, ne diyeceğimi bilemedim :) Geceleri uyuyamayınca hemen doğsun istiyorum, gündüz ise tam tersi çok rahatım, evde 3-4 hafta iznin keyfini çıkarayım diyorum. İnsanoğlu işte ne yapsan yaranılmıyor :)
Biz doğum tarihini 22 Kasım gösterdik. Yoksa 11 Kasım'a kadar çalışmam lazımdı. Hergün Masslak'a git gel, serviste dayanamıyordum. Zaten izin süresi bayrama da denk geliyor. 10 gün erken çıkmak mantıklı geldi. Doğum tarihini 10 gün geçirebiliyorsun. 22'sinden sonra da doğursam sorun yok yani..
canım benimde işler o kadar yoğunki yazmaya zaman bulamıyorum ne güzel hepiniz birbirinizle güzel güzel haberleşebiliyosunuz bazen neler yazmışsınız diye okuyup hemen kapatmak zorunda kalıyorum ve size bişey yazamayınca aklım sizde kalıyo kısmetse bende bayramdan sonra izne çıkınca size eşlik edicem inşallah sen 32.haftada çalışabilir raporunu doğum tarihi belli olarak mı almıştın canım çünkü benimki 37.haftaya kadar çalışabilir yazıyodu
Kızlar selam, haftasonu pek sessizdi buralar, Merve de girmeyince 2 sayfa geçememişiz :)
Bu sabah son 3 hafta raporumu da hallettim. İşyerime gönderdim ve şimdi evdeyim Geçmez dediğim günler geçiyor, doğum yaklaştı. Doktorum "doğuma hazır mısın" dedi bu sabah, ne diyeceğimi bilemedim :) Geceleri uyuyamayınca hemen doğsun istiyorum, gündüz ise tam tersi çok rahatım, evde 3-4 hafta iznin keyfini çıkarayım diyorum. İnsanoğlu işte ne yapsan yaranılmıyor :)
bu arada güzel teyzelerimiz biz bugün kontrole gittik 1 aydan sonra..kızımmm 2110 gr olmuşşşş:))
yaklaşık 47 cm...tam gününde gidioruz...tam normal doğum pozisyonunda duruyor ama gene de dönebilir dedi..ilk defa yüzünü gördük çokkkk güzeldiiii( kuzguncuğa yavrusu güsel gelior işte)ama dudakları silikonlu gibi neredeyse yüzün yarısı dudak:)
şimdilik herşey çok ii dedi doktorumuz henüz kanala girmediği için 4 haftadan önce doğum olmasını beklemiorum dedi..içimde ki ya bayramda bişiii olursa korkusu böylece hafifledi..
hala 11 aralık diorumz doğum için bakalım..
bu arada ben tartıya çıktımm sadece 800 gr almışım 1 ayda, zaten 700 nü derin almışş çok mutlu oldum doktorumdan kocaman aferiin aldım:))
şu anda toplamda 16 kilo almış oldum 1 kilo daha alıp bitirirsem bende kendimi takdir edicem çünkü geçen aya kadar ki hızımla devam etseydim yaklaşık 30 kiloyla bitirecektim:)
hepinizi çoook öpüoruz ama sizden çook güseeeelll bebeklerinizii:)
gelbebek cnm maşallahhh kızmıza ay yerim ben onu benim kızmın dudaklarıda öyle kalın kalın duruyor ultrasyonda öylee görünüyor sanırım tatlım saglıkla gelsin inş kızın inş hepimiz saglıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız aminnnnnnnnn
bu arada güzel teyzelerimiz biz bugün kontrole gittik 1 aydan sonra..kızımmm 2110 gr olmuşşşş:))
yaklaşık 47 cm...tam gününde gidioruz...tam normal doğum pozisyonunda duruyor ama gene de dönebilir dedi..ilk defa yüzünü gördük çokkkk güzeldiiii( kuzguncuğa yavrusu güsel gelior işte)ama dudakları silikonlu gibi neredeyse yüzün yarısı dudak:)
şimdilik herşey çok ii dedi doktorumuz henüz kanala girmediği için 4 haftadan önce doğum olmasını beklemiorum dedi..içimde ki ya bayramda bişiii olursa korkusu böylece hafifledi..
bu arada ben tartıya çıktımm sadece 800 gr almışım 1 ayda, zaten 700 nü derin almışş çok mutlu oldum doktorumdan kocaman aferiin aldım:))
şu anda toplamda 16 kilo almış oldum 1 kilo daha alıp bitirirsem bende kendimi takdir edicem çünkü geçen aya kadar ki hızımla devam etseydim yaklaşık 30 kiloyla bitirecektim:)
hepinizi çoook öpüoruz ama sizden çook güseeeelll bebeklerinizii:)[/QUOT
masallah kizimizada annesinede kocaman olmus bile kizimiz bakalim benim kizim nekadar oldu cok mrk ediyorum sende ne guzel az kilo almissin ben cok hizla kilo almaya basladim ya ins 100 olmadan dogum yaparim :))
en iyisini yapıyorsun bilgecim.. şunun şurasında ne kadar zamanın kaldı zaten.. gez toz.. koca göbüşle gezmek bir başka zevkli.. merdiven ve yokuşlarda bende çok yoruluyorum.. 5 basamakta bir dinlenesim geliyo valla.. 24gün mü... 24 günn... anaaaaaaaaaaa.......kizlaaaarrr selaaaam:))) Ara ara siteye girip ne var ne yok diye baktim ama her hafta sonu gibi sessizdi topic. Gorunuse gore herkes iyi, aman oyle olalim.
Ben biraz koca yaz tatili bitmekte olan ogrenci psikolojisine girdim galiba:))) yakinda gezemeyecegim diye surekli gezmek istiyorum,. Ya da haftaicleri pek disari cikmadigimdan haftasonlari kocayi da bulunca azitiyorum, butun haftasonu gezdik sosyallestik. Bugun de temizlik vardi gene evde, ben de kadinla birlikte yoruluyorum diye o gelir gelmez disari ciktim, avare avare atasehir'de gezdim, sinemaya girdim, starbucks'ta nane cayi icip kitap okudum, cok iyi geldi. Biraz yorulmusum, artik cok cabuk yoruluyorum, hele merdivenle yokusa hic dayanamiyorum.
Carsambaya doktora tekrar gidecegim, bu sefer ultrasona da girecegim, umarim oglum 3000 gr'a yaklasmistir. eger 25 kasimda doguma gireceksem 24 gun kaldi kizlar.... Saka gibi:)))
ben o kızının o şiş dudaklarını yerim.. aşkıma bak benim ya kocaman olmuş.. cicişleri de tatlı annesi.. bir an önce olsunlarda üzerinkende resimlerini görelim inşallah..bu arada güzel teyzelerimiz biz bugün kontrole gittik 1 aydan sonra..kızımmm 2110 gr olmuşşşş:))
hepinizi çoook öpüoruz ama sizden çook güseeeelll bebeklerinizii:)
Günaydın kızlar,
Ezgi'cim Derin'in eşyaları çok güzel, hepsi çok zevkli.. Kız olunca ne güzel şeyler var, Kaan'a aldıklarım da şirin ama kız kıyafetlerine bayılıyorum. Çok şanslısın :)
Bu arada kapı süsü hazır canım, onu internetten görmüştük, aynısını yapacaktık, sonra teyzem Eminönü'nde hazırını bulmuş. Ben sadece harfleri yapıp adı yazdım.
Patly nerede acaba, yazmıyor kaç gündür...