Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar şimdi d.r geldik bebegim 28+5 günlük ama 31+5 günlük gözüküyormuşyani hemen hemen 3 haftaya yakın önde gidiyor suyundan dolayın karın cevresi çok genişlemiş ve bebegi erken alıcaklarr tam olarak belli degil şuan ama sanırım kasımın ortasında belli olcak ne zaman alıncagı of korkuyorm valla inş kızımda bir sorun çıkmaz şimdi ki kilosu 1.515 grm olmuş sanırım gercekten bende şeker var bebek hızlı kilo almaya başladı ve filiz hanım diyor eger 9 aylık dogsa 5 kilodan aşag dogmaz diyor buda ii degil dedi zaten suyu gercekten çok fazla ümit bey şeker yok demişti ama sanırım var pazartesi tekrar şekerime bakılcak ve eger yüksek çıkarsa şeker örçme aleti alcam ve bebege aşagdan bakacaklar filiz hanım sakın yürüyüş yapma agar kaldırma dedi benim bebek kasıklarda baskı yapıyordu megerse bebek aşagdaymış şimdi daha dikkatli olmam gerekiyormuş kızlar bir taraftan kızma kavuşcam die seviniyorm bir taraftanda korkuyorm ay allahım hakkımızda hayırlısı olsun inş
elvinaz cnm tşk ederim inş dengeler benim bebegin suyu çok fazla ve bu yüzden d.r hareketlerine çok dikkat et dedi suyun erken gelmesinden korkuyor ay inş öyle bir sorun olmaz vaktinde ve zamanında gelsin cadıııaynı sorun bizdede var canım benim bebeklerde önden gidio ve hızlı kilo alıyolar dikkat ederek dengelenebiliyo merak etme
pelly1 cnm tşk ederim bu arada kaanın odası çok güzel güle güle kullanasın eşyalarını ve odası inş istedigin gibi normal dogum yaparsın ve ogluşuna kavuşursunAyşe'cim umarım sağlıkla gelir kızın. Gelişiminin 1-2 hafta ileride olması iyi, organları zaten oluştu. Belki sana da akciğerleri gelişsin diye önceden iğne de yaparlar. Endişelenme, erken ya da geç sağlıklı olsun da, gerisi önemli değil.
ayşecim öncelikle hiç korkma.ben senden 1 gün öndeyim ve cumartesi kontrolüm vardı.kızım 1587 gr.bende gebelik şekeri çıkmıştı.diyetle 10 gün kontrol ettik ama düşmedi.şuanda insülin yapıyorum 1 haftadır.ve düzene girdi çok şükür.bende çok endişeliydim şeker den dolayı suyumun ve bebeğin iri olmasından dolayı.ama suyumda bir anaormallik yok.bebekte 2-3 hafta önde gidiyor.bu konudada bir sıkıntı yok dedi drum.önde gitsin önemli değil dedi.önemli olan şekerini kontrol altına almaktı dedi.ve şuanda düzeldi.ama ünsülile.başlarda canım sıkılmıştı ama şuan alıştım insülinede.çünkübir çok diyabet hastası var.gebe kalan.ben druma şekerden dolayı çok endişelendiğimi bebeği 1-2 hafta erken alsak olmazmı diye sordum o da endişelenecek bişey yok.38+5 ten önce almaya tavsiye etmiyorum dedi.akciğer gelişimi için iğne yapalım dedim.hayır sen rahat ol tombiş kızını strese sokma şekerini düzenli tut dedi.şuan rahatım.sende sakın canını sıkma canım.şeker kontrolünü bir an önce yaptır erteleme.30 haftaya giricez.geç kalmakta kötüymüş.haa bide kontrollerimiz ayda birdi şimdi şekerden dolayı 15 günde bir oldu.buna çok sevindim işte.2 haftada bir kızımı görüyorum.
canım herşey yolunda gidicek hiç merak etme sen.. doktorum gereken herşeyi yapıyor zaten.. sen boşuna panik yapıp meleğinide üzme lütfen..slm kızlar şimdi d.r geldik bebegim 28+5 günlük ama 31+5 günlük gözüküyormuşyani hemen hemen 3 haftaya yakın önde gidiyor suyundan dolayın karın cevresi çok genişlemiş ve bebegi erken alıcaklarr tam olarak belli degil şuan ama sanırım kasımın ortasında belli olcak ne zaman alıncagı of korkuyorm valla inş kızımda bir sorun çıkmaz şimdi ki kilosu 1.515 grm olmuş sanırım gercekten bende şeker var bebek hızlı kilo almaya başladı ve filiz hanım diyor eger 9 aylık dogsa 5 kilodan aşag dogmaz diyor buda ii degil dedi zaten suyu gercekten çok fazla ümit bey şeker yok demişti ama sanırım var pazartesi tekrar şekerime bakılcak ve eger yüksek çıkarsa şeker örçme aleti alcam ve bebege aşagdan bakacaklar filiz hanım sakın yürüyüş yapma agar kaldırma dedi benim bebek kasıklarda baskı yapıyordu megerse bebek aşagdaymış şimdi daha dikkatli olmam gerekiyormuş kızlar bir taraftan kızma kavuşcam die seviniyorm bir taraftanda korkuyorm ay allahım hakkımızda hayırlısı olsun inş
özlemcim çok sevindim tatlım.. bi oğlumuz daha oluyor.. ne güzel..merhaba kizlar sizlerle paylasmak istedim bugun bir oglumuzun olacagini ogrendik, cok kizdan yanadi gonlumuz esimin de benim de ama erkek yavrumuz(cok net gosterdi resmimiz bile var:)) hemen alistik tabii erkek olmasina ve cok mutluyuz, cok sukur yolunda gidiyor her sey Insallah hepimiz saglikla kavusuruz yavrularimiza.
kızlar cumartesi vajinal muayenede bebeğimin kalp atışlarını duyduk.doktor iyi dedi. 5haftalık hamileyim. akşam eve gelince pembemsi bir leke vardı.dün ve bügünde koyu kremle uçuk kahve kahverengiler belirsiz bir akıntı var. doktora dedim. önemsiz dedi. ama korkuyorum ben ya.nedir sizce yardımcı olun