2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

mervem çok ama çok geçmiş olsun.. ya bencede bir süre çalışmasın baban.. otursun evde.. ya bu kadarda olmaz ki.. yetti kendine verdiği zarar.. otursun annenin dizinin dibinde.. keyfine baksın..

ya kızlar ben buraya tefrıcıye duası ıstemek ıcın yazmıstım 10 gun once falan duama bırı katılmıstı o an not almadım kımdı ????okundumu dıe soracaktımmmm

mervecim çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun. kızlara katılıyorum baban emekliyse artık evde otursun .çok çok geçmiş olsun canım.

mervecim geçmiş olsun canım

Allah beterinden esirgesin, tez zamanda iyi olur inşallah olumunekankayizsmile

kızlar tüm mesajları takip edemiyorum ama hepinizi çok seviyorum canlarım...

biz de dün 32. hafta kontrolundeydik, bebişimiz büyümüş maşallah 2150 gr olmuş.

ama amniyos sıvısı sınırda ama gelişiminde bir sorun yok dedi(çok şükür) doktorumuz, hareketleri takip ediceksiniz devamlı dedi, korktum ben

inşallah bir şey olmaz, Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun.

sağlıkla ve selametle kavuşalım tatlı yavrularımızaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
slm kızler ben geldim uzun zamandır yokum izne gittim geldim ev işi derken hastalıkfaln çok yoğundum ... umarım herkes ve bebişlerimiz çok iyidir biz oğluşumla çok iyiyiz. herkesi kocaman kucaklıyorum:)))))))))))

mervem çok ama çok geçmiş olsun.. ya bencede bir süre çalışmasın baban.. otursun evde.. ya bu kadarda olmaz ki.. yetti kendine verdiği zarar.. otursun annenin dizinin dibinde.. keyfine baksın..

mervecim çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun. kızlara katılıyorum baban emekliyse artık evde otursun .çok çok geçmiş olsun canım.

mervecim geçmiş olsun canım

Allah beterinden esirgesin, tez zamanda iyi olur inşallah olumunekankayizsmile

Kızlar çok saolun tatlişkolarım...Babam çalışmadan duramıyor geçen sene 1 yıl bıraktırdık bunalıma girecekti evde bişilerli söküp takmaya başladı bu sefer laf dinlemiyor.
Abimlerle bu konu yüzünden çok kavga ettik gitmeyeceksin dedik ama dinlemedi.hasta oldu resmen evdeyken iş yerinde de zaten elini keserken yaptığı işi yapmasınada gerek yok bişey deneyim demiş canı sıkılmış koparıcakmış parmağını biraz muzur yani anlayacağınız..Yaşlandıkça da pek söz dinlemiyorlar bir alem oluyor ya mafoldumben

Yahu sen nerelerdesin bide nedense tam böyle içimden ya bu merale ne oldu sesi çıkmıyo dediğim zaman yazıyorsun
Maşallah oğluşuna kocaman olmuş ay bunlar 2 kiloyu geçince ben çok mutlu oluyorum Allah nazardan korusun

Selam canım facede görüyorum seni hiç sesin çıkmıyor burda ne var ne yok

Merve'cim babanı yeni okudum. Geçmiş olsun gerçekten.

Dün sana bir mesaj attım cepten, aldın mı?

Peliinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn msjını yeni gördüm şu gelen avea turkcel mesajlarını okumamıştım okunmamış msjım doluydu bi baktım senden ve aralmadan da msj gelmiş hemde aralmanın ki 3 gün önce ne alemim ya

işbir yatağa bi bakmam lazım gerçi benim yatağım oval ama olsun çok sağol canım benim çok teşekkür ederiz

Kızlar dün gittim kapalı çarşıdan herşeyimi aldım sadece cilveloşun astronotu yorganı (alıcaktım ama kalmamış gelince haber verecekler) ve bebeğin beşiği için dikilecek cibinlik ve yatak süsünün kumaşları ve ıvır zıvır kaldı ayrıca kendim dikmeye karar verdim genelde tam ne istediğimi kavramış ve onun gibi bir çalışma yapan yer bulamadım gelinlikçiler yapar dediler ama onlarda da feci fiyatlar çıkıyor beşiği yaptırdığım yerde 1600 e kadar fiyat çektiler kumaşa dantele göre değişiyor bende şuna karar verdim günlük kullanım için olanı kendim dikicem baktım bu işin üstesinden geliyorum diğerini de kendim dikicem...........

Ayrıca esas bombam havuzlu handa dolaşırken birde ne göreyim Bilge karşımda hemen seslendim tabi Bilgeeeeeeee diyeee.Öpüştül koklaştık ayak üstü muhabbet ettik yani sözleşsek sanırım böyle olmazdı

Burada tam 7 saat gezmişiz babacığım sıkılmış evde abimle.......

mervecim cnm çok büyük geçmiş olsun tatlım rabbim babana şifalar versin inş bir daha böyle sıkıntılar yaşatmaz rabbim ........ meleginede maşallah cnm allahım nazardan korusun ikinizide saglıkla sıhatla gelsin inş

canım çalışınca yoruluyordum, bir de internette yormayım dedim kendimi...

ama izne ayrıldım artık rahatım inşallah olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm kızlar
mervecim çok geçmiş olsun cnm babana.
bende dün sabah uyandım biraz ateşim var gibiydi ama asıl öksürük başladı diye dr.a gittik. kan tahlili filan yapıldı bakteriyel üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum.penisilin türevi antibiyotiğe başladık. birde geniz akıntım var diye otrivine burun spreyi verdi gebelikte kullanılmıyor deniliyor ama 3 gün kullan bırak dedi. burundan olduğu için bebeğe kolay kolay geçmez dedi. bende eve gelince bi krer sıktım mentollüydü zaten bidahada sıkmıcam içinde gebelik kategorisi c yazıyo. okyanus suyuna dvam ediyorum. bu gün hala aynıyım boğazım dolu dolu öksürük ve burnum çeşme gibi. ama ateşim yok allahtan.2 gündür kombiyi de yaktık. bu günde havanı maşallahı var pastırma sıcakları gelicek diyolardı gelmiş galiba:)

Merveeeeee, yeni okudum babani, cok gecmis olsun. Babani da seni de cok iyi anliyorum, bir benzeri bizde de var; artik eskisi kadar dinc ve atletik olmadigini anlamasi icin birkac kez dusup kendini yaralamasi gerekti. 75'ine geldi de ancak duruldu. Giderek baban da yavaslayacak, hele torununu kucagina alip onunula vakit gecirmeye basladiginda isi gucu hic dusunmeyecek, merak etme.

geçmiş olsun arkadaşım
Allah şifa versin opuyorumnanaktan

bu aralar baya bir hastalık var ortada benim de burun felan dolu dolu oldu dikkat ediyoum

merhaba kizlar nasilnizz baya oldu gorusmeyeli biz cok iyiyiz umarim sizde cok iyidirsiniz ben tasindim internetim yoktu bugun acildi umarim hepiniz iyidirsiniz hepinizi cok optum

Merveeee; çok geçmiş olsun baban için hakkaten üzüldüm.. O yaştaki insanlar için çok zor böyle sıkıntıları atlatmak.. Umarım tez zamanda iyileşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…