Kızlar bu arada biliyorsunuz ben çok hareketli bir aileye ve kişiliğie sahip olduğum için iki haftada bir vukuat çıkarmasam olmaz.....
Dün doktora gittik Cilveloşum büyümüş gayet iyi dedi doktorum...Daha sonra eşimin bir yerde görüşmesi var diye ben arabada 2 saat beklemek zorunda kaldım..Neyse o geldi derken malum cuma trafiği biz tam 3,5 saatte karşıdan Bakırköy'e gelebildik.yol boyuncada içimde bir darlık vardı taaa doktora giderken başlamıştı bende gereksiz evham yapmıştım ay acaba bebeğimde mi birşey var diye.Neyse eve geldik e tabi saat olmuş 10 büyük abim bizde ve evin bütün ışıkları açık evde bir anormallik olduğunu sezdim tabi eşime dedim kesin bişey olmuş abim bizde bu saatte diye ya dedi neden sizde olmasın onunda evi oturmaya gelmiştir..Neyse limizdeki poşetleri almak için abim apartman kapısına indi suratı 5 karış abi dedim bişey olmuş evet oldu demesiyle benim bacaklarım boşaldı dedim ne oldu hemen söyle evde söylerim dedi.Tabi ben emrdivenleri çıkıp eve gelene kadar aklımdan neler geçiyor sadece evde kalabalık ve ağlama sesleri gelmediği için ölüm kalım yok herhalde diye yoruyorum durumu kendi kendime
Birde ne göreyim BABAM yine başrollerde geçen gün koltuk altını parçalayıp ameliyat olan adam bu seferde fabrikanın labratuvarında bir pimaş borsunu kesmeyi deniyormuş kendine bişey yapmak için dişli çarkla elinin içinde baş parmağına giden bir bombe yer olur ya taa kemiğe kadar onu parçalamışş..Koca kol atllenmiş..Lokal anestezi ile ameliyat olmuş doktor platin takıcakmış kemikte parçamlandı diye ama yaş itibari ile vücut belki kabul etmez diye takmamış şimdi iki ay kol atelli ve kollukla duracak ondan sonra bakılacak parmağını oynatabilliyor Allahtan....
Ben babamı öyle görünce zavallı bebeğim karnımda top gibi büzüştü kasıldı onu sakinleştirmyee çalıştım kızım dedecik yine kendini doğramış diye sanırım babamın yıldızı çok düşük değil kurşun döktürmek ve fakir doyurmak biz ailecek Pakistanı doyursak yine başımıza bişey gelecek diye artık çok korkuyorum..
E malum 2 haftada bir vukuat çıkarma ve sizlerle paylaşma görevimi tamamaladım...Durum buu yani ne denir bilmiyorum gece uyumadım hiç babamın yanındaydım hep sabah 5 te de hortladım zaten dayanamadım daha fazla yatakta dönmekten ...
mervem çok ama çok geçmiş olsun.. ya bencede bir süre çalışmasın baban.. otursun evde.. ya bu kadarda olmaz ki.. yetti kendine verdiği zarar.. otursun annenin dizinin dibinde.. keyfine baksın..
mervecim çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun. kızlara katılıyorum baban emekliyse artık evde otursun .çok çok geçmiş olsun canım.
mervecim geçmiş olsun canım
Allah beterinden esirgesin, tez zamanda iyi olur inşallah olumunekankayizsmile
Yahu sen nerelerdesin bide nedense tam böyle içimden ya bu merale ne oldu sesi çıkmıyo dediğim zaman yazıyorsunkızlar tüm mesajları takip edemiyorum ama hepinizi çok seviyorum canlarım...
biz de dün 32. hafta kontrolundeydik, bebişimiz büyümüş maşallah 2150 gr olmuş.
ama amniyos sıvısı sınırda ama gelişiminde bir sorun yok dedi(çok şükür) doktorumuz, hareketleri takip ediceksiniz devamlı dedi, korktum ben
inşallah bir şey olmaz, Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
sağlıkla ve selametle kavuşalım tatlı yavrularımızaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek:
slm kızler ben geldim uzun zamandır yokum izne gittim geldim ev işi derken hastalıkfaln çok yoğundum ... umarım herkes ve bebişlerimiz çok iyidir biz oğluşumla çok iyiyiz. herkesi kocaman kucaklıyorum:)))))))))))
Merve'cim babanı yeni okudum. Geçmiş olsun gerçekten.
Dün sana bir mesaj attım cepten, aldın mı?
Kızlar bu arada biliyorsunuz ben çok hareketli bir aileye ve kişiliğie sahip olduğum için iki haftada bir vukuat çıkarmasam olmaz.....
Dün doktora gittik Cilveloşum büyümüş gayet iyi dedi doktorum...Daha sonra eşimin bir yerde görüşmesi var diye ben arabada 2 saat beklemek zorunda kaldım..Neyse o geldi derken malum cuma trafiği biz tam 3,5 saatte karşıdan Bakırköy'e gelebildik.yol boyuncada içimde bir darlık vardı taaa doktora giderken başlamıştı bende gereksiz evham yapmıştım ay acaba bebeğimde mi birşey var diye.Neyse eve geldik e tabi saat olmuş 10 büyük abim bizde ve evin bütün ışıkları açık evde bir anormallik olduğunu sezdim tabi eşime dedim kesin bişey olmuş abim bizde bu saatte diye ya dedi neden sizde olmasın onunda evi oturmaya gelmiştir..Neyse limizdeki poşetleri almak için abim apartman kapısına indi suratı 5 karış abi dedim bişey olmuş evet oldu demesiyle benim bacaklarım boşaldı dedim ne oldu hemen söyle evde söylerim dedi.Tabi ben emrdivenleri çıkıp eve gelene kadar aklımdan neler geçiyor sadece evde kalabalık ve ağlama sesleri gelmediği için ölüm kalım yok herhalde diye yoruyorum durumu kendi kendime
Birde ne göreyim BABAM yine başrollerde geçen gün koltuk altını parçalayıp ameliyat olan adam bu seferde fabrikanın labratuvarında bir pimaş borsunu kesmeyi deniyormuş kendine bişey yapmak için dişli çarkla elinin içinde baş parmağına giden bir bombe yer olur ya taa kemiğe kadar onu parçalamışş..Koca kol atllenmiş..Lokal anestezi ile ameliyat olmuş doktor platin takıcakmış kemikte parçamlandı diye ama yaş itibari ile vücut belki kabul etmez diye takmamış şimdi iki ay kol atelli ve kollukla duracak ondan sonra bakılacak parmağını oynatabilliyor Allahtan....
Ben babamı öyle görünce zavallı bebeğim karnımda top gibi büzüştü kasıldı onu sakinleştirmyee çalıştım kızım dedecik yine kendini doğramış diye sanırım babamın yıldızı çok düşük değil kurşun döktürmek ve fakir doyurmak biz ailecek Pakistanı doyursak yine başımıza bişey gelecek diye artık çok korkuyorum..
E malum 2 haftada bir vukuat çıkarma ve sizlerle paylaşma görevimi tamamaladım...Durum buu yani ne denir bilmiyorum gece uyumadım hiç babamın yanındaydım hep sabah 5 te de hortladım zaten dayanamadım daha fazla yatakta dönmekten ...
Kızlar çok saolun tatlişkolarım...Babam çalışmadan duramıyor geçen sene 1 yıl bıraktırdık bunalıma girecekti evde bişilerli söküp takmaya başladı bu sefer laf dinlemiyor.
Abimlerle bu konu yüzünden çok kavga ettik gitmeyeceksin dedik ama dinlemedi.hasta oldu resmen evdeyken iş yerinde de zaten elini keserken yaptığı işi yapmasınada gerek yok bişey deneyim demiş canı sıkılmış koparıcakmış parmağını biraz muzur yani anlayacağınız..Yaşlandıkça da pek söz dinlemiyorlar bir alem oluyor ya mafoldumben
Yahu sen nerelerdesin bide nedense tam böyle içimden ya bu merale ne oldu sesi çıkmıyo dediğim zaman yazıyorsun
Maşallah oğluşuna kocaman olmuş ay bunlar 2 kiloyu geçince ben çok mutlu oluyorum Allah nazardan korusun
Selam canım facede görüyorum seni hiç sesin çıkmıyor burda ne var ne yok
slm kızlar
mervecim çok geçmiş olsun cnm babana.
bende dün sabah uyandım biraz ateşim var gibiydi ama asıl öksürük başladı diye dr.a gittik. kan tahlili filan yapıldı bakteriyel üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum.penisilin türevi antibiyotiğe başladık. birde geniz akıntım var diye otrivine burun spreyi verdi gebelikte kullanılmıyor deniliyor ama 3 gün kullan bırak dedi. burundan olduğu için bebeğe kolay kolay geçmez dedi. bende eve gelince bi krer sıktım mentollüydü zaten bidahada sıkmıcam içinde gebelik kategorisi c yazıyo. okyanus suyuna dvam ediyorum. bu gün hala aynıyım boğazım dolu dolu öksürük ve burnum çeşme gibi. ama ateşim yok allahtan.2 gündür kombiyi de yaktık. bu günde havanı maşallahı var pastırma sıcakları gelicek diyolardı gelmiş galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?