• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar;)
mervecim çok geçmiş olsun cnm babana.
bende dün sabah uyandım biraz ateşim var gibiydi ama asıl öksürük başladı diye dr.a gittik. kan tahlili filan yapıldı bakteriyel üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum.penisilin türevi antibiyotiğe başladık. birde geniz akıntım var diye otrivine burun spreyi verdi gebelikte kullanılmıyor deniliyor ama 3 gün kullan bırak dedi. burundan olduğu için bebeğe kolay kolay geçmez dedi. bende eve gelince bi krer sıktım mentollüydü zaten bidahada sıkmıcam içinde gebelik kategorisi c yazıyo. okyanus suyuna dvam ediyorum. bu gün hala aynıyım boğazım dolu dolu öksürük ve burnum çeşme gibi. ama ateşim yok allahtan.2 gündür kombiyi de yaktık. bu günde havanı maşallahı var pastırma sıcakları gelicek diyolardı gelmiş galiba:)

canım çok geçmiş olsun.. tam hastalık havası zaten.. insan ne giyeceğini bilemiyor. hasta olmadan şu doğumu bi atlatsak allahın izniyle süper olucak..

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn merhaba hepinize hava karanlık ve kasvetli İstanbul'da ama olsun hepimiz için çoook güzel bir hafta olsun..

Minik bebeklerimiz büyüyor zaman daraldı onlara kavuşmaya az kaldı....Mucizelerimiz hep sağlıklı olsun ve sağlıkla kucağımıza gelsin
a.s.a.s.

mervecim cnm çok büyük geçmiş olsun tatlım rabbim babana şifalar versin inş bir daha böyle sıkıntılar yaşatmaz rabbim ........ meleginede maşallah cnm allahım nazardan korusun ikinizide saglıkla sıhatla gelsin inş :nazar: :nazar:
Çok sağol canım senin nasıl gidiyor tansiyon durumun diyet durumun
canım çalışınca yoruluyordum, bir de internette yormayım dedim kendimi...

ama izne ayrıldım artık rahatım inşallah olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hımmm anladım canım ama olsun sen işten ayrılınca bol bol gir ayran içtik ayrı düştük yahuuu
slm kızlar;)
mervecim çok geçmiş olsun cnm babana.
bende dün sabah uyandım biraz ateşim var gibiydi ama asıl öksürük başladı diye dr.a gittik. kan tahlili filan yapıldı bakteriyel üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum.penisilin türevi antibiyotiğe başladık. birde geniz akıntım var diye otrivine burun spreyi verdi gebelikte kullanılmıyor deniliyor ama 3 gün kullan bırak dedi. burundan olduğu için bebeğe kolay kolay geçmez dedi. bende eve gelince bi krer sıktım mentollüydü zaten bidahada sıkmıcam içinde gebelik kategorisi c yazıyo. okyanus suyuna dvam ediyorum. bu gün hala aynıyım boğazım dolu dolu öksürük ve burnum çeşme gibi. ama ateşim yok allahtan.2 gündür kombiyi de yaktık. bu günde havanı maşallahı var pastırma sıcakları gelicek diyolardı gelmiş galiba:)
Canım çok teşekkür ederim sağolsın...Esracığım aman çok dikkat et ateş falan çok korktuğum işler ilaçlarını sakın ihmal etme canım gerçi sen etmezsin ama benden söylemesi...Dikkat ette o kadar yatalak yapmamışken yatağa düşürmesin seni...
Merveeeeee, yeni okudum babani, cok gecmis olsun. Babani da seni de cok iyi anliyorum, bir benzeri bizde de var; artik eskisi kadar dinc ve atletik olmadigini anlamasi icin birkac kez dusup kendini yaralamasi gerekti. 75'ine geldi de ancak duruldu. Giderek baban da yavaslayacak, hele torununu kucagina alip onunula vakit gecirmeye basladiginda isi gucu hic dusunmeyecek, merak etme.
Sağol Bilgeciğim evet sanırım mevzu bu babam yaşlanmaya başladığı kabul etmek istemiyor dediğin gibi cilveloşu eline verince anlayacak baba'da dedeye geçme modunda olduğunu....
geçmiş olsun arkadaşım
Allah şifa versin opuyorumnanaktan
bu aralar baya bir hastalık var ortada benim de burun felan dolu dolu oldu dikkat ediyoum
amanınnnnnnnnnnnn dikkat et meralciğim birde sen hasta olma
merhaba kizlar nasilnizz baya oldu gorusmeyeli biz cok iyiyiz umarim sizde cok iyidirsiniz ben tasindim internetim yoktu bugun acildi umarim hepiniz iyidirsiniz hepinizi cok optum
Nagihancığım nasılsın ben unuttum sana söylemeyi doktoruma sordum ben takip edilecek dedi bebeğin suyu sınırdaysa bu bişey olacağı anlamına gelmiyor sınır açıp aşırı fazlalışırsa beyine basınç yapar bunun olup olmadığına bakılması için sürekli takip edilmesi gerekiyor dedi...
Merveeee; çok geçmiş olsun baban için hakkaten üzüldüm.. O yaştaki insanlar için çok zor böyle sıkıntıları atlatmak.. Umarım tez zamanda iyileşir...
Sağol fundacığım teşekkür ederiz evet yaş ilerledikçe zorlaşıyor durumlar

Günaydın Kızlaaar:))

Ankara güneşli bugün, ama sıcak sayılmaz:))) Ama yine de balkon kapısını açtığım halde üşümüyorum... :)) Sabah kalktığımda müthiş bir manzara vardı... Güneş doğmuş, pırıl pırıl. Vadide sis var, arkasından o pırıl pırıl güneş ışıkları sızıyordu... Dışarıda tertemiz bir koku vardı.. Bol bol içime çektim... Süpperdiiii:))) Benim evimin bir cephesi tam bir köy, diğer cephesi şehrin medeniyeti:)) çok şanslı hissediyorum kendimi:)

slm kızler ben geldim uzun zamandır yokum izne gittim geldim ev işi derken hastalıkfaln çok yoğundum ... umarım herkes ve bebişlerimiz çok iyidir biz oğluşumla çok iyiyiz. herkesi kocaman kucaklıyorum:)))))))))))

Boncuk; "biz oğluşumla iyiyiz" demişsin... senin kızın olmayacak mıydı yaw, yanlış mı görmüşler cinsiyeti))

günaydıın herkesee iyi haftalarrrrr:CüvCüv::CüvCüv:
aydından da hava durumunu bildiriim dedim:)
hava kapalı benim içimi en daraltıcısından ve yağmurlu,ama inanılmaz sıcakkkk kafamçokkarıştı

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn merhaba hepinize hava karanlık ve kasvetli İstanbul'da ama olsun hepimiz için çoook güzel bir hafta olsun..

s
Minik bebeklerimiz büyüyor zaman daraldı onlara kavuşmaya az kaldı....Mucizelerimiz hep sağlıklı olsun ve sağlıkla kucağımıza gelsin
ma.s.a.s.
arkadaşlar merhaba, hepiminizi daha önceki forumlardan hatırlıyorum. 3.denemem bugün
4.günüm, kızlar ne olur benim içinde dua edin bu yıla hamile kalarak devam etmek istiyorum ve sonunda hayırlısı ile sağlıklı olarak bebeğime kavuşmak...2010 yılında 4 defa tedavi gördüm 3. dondurulmuşum 5. gün dü ama sağlıklı çözülemedi. 4 gün önce 2 adet dondurulmuş transferim oldu, inşallah bebeklerim benimleler...

Günaydın Kızlaaar:))

Ankara güneşli bugün, ama sıcak sayılmaz:))) Ama yine de balkon kapısını açtığım halde üşümüyorum... :)) Sabah kalktığımda müthiş bir manzara vardı... Güneş doğmuş, pırıl pırıl. Vadide sis var, arkasından o pırıl pırıl güneş ışıkları sızıyordu... Dışarıda tertemiz bir koku vardı.. Bol bol içime çektim... Süpperdiiii:))) Benim evimin bir cephesi tam bir köy, diğer cephesi şehrin medeniyeti:)) çok şanslı hissediyorum kendimi:)
ayy funda ne güzel ya senin o balkonunda kalın bişiler giyip kahvaltı etmek istedim burda hava hem soğuk hem kapalı hem kasvetli

günaydıın herkesee iyi haftalarrrrr:CüvCüv::CüvCüv:
aydından da hava durumunu bildiriim dedim:)
hava kapalı benim içimi en daraltıcısından ve yağmurlu,ama inanılmaz sıcakkkk kafamçokkarıştı
ezgicim sanda günaydın burda da hava soğuk olması dışında aynı :bbo: bende hiç sevmiyorum böyle havaları allahtan ekim ay hamile dergilerini almıştım 3-4 tane onları okuyorum
arkadaşlar merhaba, hepiminizi daha önceki forumlardan hatırlıyorum. 3.denemem bugün
4.günüm, kızlar ne olur benim içinde dua edin bu yıla hamile kalarak devam etmek istiyorum ve sonunda hayırlısı ile sağlıklı olarak bebeğime kavuşmak...2010 yılında 4 defa tedavi gördüm 3. dondurulmuşum 5. gün dü ama sağlıklı çözülemedi. 4 gün önce 2 adet dondurulmuş transferim oldu, inşallah bebeklerim benimleler...

canım inşallah hakkında dayırlısı olur ve miniklerine kavuşursun aman ikiz olmasada bi tane olsun yeter

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Mervecim babana çok ama çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar, Ç&D arkadaşımız nasıl oldu durumunu bilen var mı?

Sevgiler..

a.s.a.s.

tünaydııınnnn kızlarrrrr.... herkese merhabalar .....mervecim öncelikle babacığına çok çok geçmiş olsun Allah beterinnden saklasın,aman babişine iyi bakın canım onların yerini kiimse dolduramıyooo....bu arada bizim küçük hanım dün gece beni hiç uyutmadı sağa döndüm tekmeledi sola döndüm tekmeledi şimdi gözlerimden uyku akıyo hani iş yapıyorum ama gel bide bana sorr aksine pazartesi işlerde yoğun bakalım son 4 saati nasıl geçiricem bilmiyorum.. bu hafta çalışabilir raporumu alıcam ama bi yandanda acaba çalışmasamda izne şimdiden çıksammı diye düşündüm bugünkü ruh durumum hiç çalışmaya musait değilkafamçokkarıştı

mervecim babana çok geçmiş olsun canım okudum ay nazarmı var bu babcığında kzıım senin:)))arkadaşlar bu hafta rapor başladı ayyyy çok değişik duygu ya işe gitmemek stres olmamak :)))) tuafıma gitti cumartesi dr amcamıza gittik oğluşum 1903 gr olmuş teyzeleri gözleri açıktı ayyy resmen bu sefer çok duygusallaştım maşallah nts girdik gayet herşey yolunda dedi bizde bu kadar teyzoşlarrrr:)))

canım allah dualarını kabul etsin sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..

mervecim babana çok geçmiş olsun canım okudum ay nazarmı var bu babcığında kzıım senin:)))arkadaşlar bu hafta rapor başladı ayyyy çok değişik duygu ya işe gitmemek stres olmamak :)))) tuafıma gitti cumartesi dr amcamıza gittik oğluşum 1903 gr olmuş teyzeleri gözleri açıktı ayyy resmen bu sefer çok duygusallaştım maşallah nts girdik gayet herşey yolunda dedi bizde bu kadar teyzoşlarrrr:)))

oy oy kocaman olmuş ya.. raporunda hayırlı olsun bi tanem.. oh ne güzel gel keyfim gel yapıcan.. ben de o günleri görsem biran önce keşke.. artık canım hiç çalışmak istemiyor.. havalardan mı ne psikolojim bozuldu iyice.. heryanım ağrıyo sanki.. da 40 günüm var izne çıkamama.. umarım dayanabilirim..

tünaydııınnnn kızlarrrrr.... herkese merhabalar .....mervecim öncelikle babacığına çok çok geçmiş olsun Allah beterinnden saklasın,aman babişine iyi bakın canım onların yerini kiimse dolduramıyooo....bu arada bizim küçük hanım dün gece beni hiç uyutmadı sağa döndüm tekmeledi sola döndüm tekmeledi şimdi gözlerimden uyku akıyo hani iş yapıyorum ama gel bide bana sorr aksine pazartesi işlerde yoğun bakalım son 4 saati nasıl geçiricem bilmiyorum.. bu hafta çalışabilir raporumu alıcam ama bi yandanda acaba çalışmasamda izne şimdiden çıksammı diye düşündüm bugünkü ruh durumum hiç çalışmaya musait değilkafamçokkarıştı

varya aynı şeyleri bende düşünüyorum.. bende 8 hafta kala çıksammı ki.. of off iyi ce ağırlaştık biz galiba.. hantal bişiy oldum çıktım ya...

canım allah dualarını kabul etsin sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..

oy oy kocaman olmuş ya.. raporunda hayırlı olsun bi tanem.. oh ne güzel gel keyfim gel yapıcan.. ben de o günleri görsem biran önce keşke.. artık canım hiç çalışmak istemiyor.. havalardan mı ne psikolojim bozuldu iyice.. heryanım ağrıyo sanki.. da 40 günüm var izne çıkamama.. umarım dayanabilirim..

ayyy canım çok sağol inşallah hayırlısı ile sende alırsın raporunu ben daha çalışıcaktım ama dediğin gibi içim daraldı dayanamıyordum raporumu zamanında kullandım rabbim sanada bu günleri bir çırpıda nasip eylesinnn öptüm canımcmopuyorumnanaktan

rabbim kısmet ederse bu hafta evde dinlencem haftaya kalan hazırlıklar için başlıcam kendi alılverişim kaldı birkaç ufak şeyler kaldı onlarıda halledeyim ohhh gel keyfim gellll

haftaya pazar yeğenimin düğünü var.. dün sabahtan akşama kadar elbise baktık.. neredeyse ağlıcaktım sinirimden yaww... ben ki hep bu modelin 34 bedeni yok cevaplarına sinirlenirken bu sefer şey acaba 42 bedeni var mı diye sordum.. hala çok garip geliyo bana ya.. neyse tam pes etmek üzereyken sofistik diye bi yerde pek gönlüme göre olmasa da bi elbise buldum.. şimdi sıra geldi altına ayakkabı almaya.. offf offf.. ya ben hamileyken evlen dedim de be kızım 8.ayımı bekle demedim ki.. şöyle 6.ayımda falan olsaydım bari...

slm kızlar ben faha iyiyim çok teşekkğrler:) antibiyotiğe devam. ateşim yok öle halsizlik filanda yok sadece burnum ve boğazım dolu dolu.ama ilaç işe yaramaya başladı heralde okadar öksürmüyorum artık.

Back