2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ozlem Ben cektirmedim rontgen AMA ilk 3 aydan sonra eger cok zorda kalinirsa karnina iki kat koruyucu onluk falan koyup cekebiliyorlar diye biliyorum..dr un soyler zaten mumkun olup olmayacagini.. Gecmis olsun umarim kendiliginden hafifler agrin..

sagol canim genelde agriyip gecti bugune kadar ama bugun cok feci. ben uc disciye gittim o zaman on haftaydim hepsi de rontgen olmaz dedi ama sanki sonrasi icin de olmaz dedi. dedigin gb yelekle olabilir diye duyuyorum. yirmilik olduguna emin olsam gerek kalmayacak rontgene agriyi cekip durucam mecbur. off ya cok zor(((

sagol canim ikisi de fransada var gozukuyor iyi oldugu ogrendigim:)) hale bak agridan kivarnaiyorum hala neler pesindeyim:))
Masallah az haftaniz kalmis darisi basima. galiba dun gece ilk kez hareket hissettim icimde tuhaf bir seydi icerde bir sey tam da bebegin oldugu yerde pit pit pit nasil hizli hizli atti anlatamam tuhaf hic bilmedigim bir seydi once korktum ama sanki hareket gb degil mi?

aklinda olsun patlycim bu weledanin kremleri fransada doktorlarin cok tavsiye ettigi bir urun arkadasim kullaniyor cok memnun hem de dogal bir urun.

Olsun farkli seylerle ilgilen kafan dagilir hem.. Yeshillcim cekmisti galiba gecen aylarda dislerinden daha iyi bilgiyi o verir. Biraz arastir net ten fallan istersen..disler hamilelikte resmen azitiyor.. Bebek urunleri hakkinda o kadar arastiracak sey varki. Hele yorumlari oku, ratinglere bak derken is cok daha uzuyor. En onemlisi saglikli olmalari gerisi kolay aslinda..

Bebisin hareketlerini Ben 20. Haftalarda hissetmeye baslamistim. Herkese gore degisebiliyor. Bazi hamileler 16. Hafta civari basliyorlar hissetmeye..seninkisinde zamani gelmislerdi yavas yavas. Zaten bast a gaz mi bebekmi kaftan karisiyo) lol..

oyle tabii onlar saglikli gelsin bez kiyafet krem hikaye:)) ilk heveslerimiz iste bizde hakliyiz:))
yaa bu gaz konusunu cok duydum kadinlardan doktor da gazdir o falan dermis ama benim hissettigimin gazla uzaktan yakindan ilgisi yoktu insanin rahminde gaz olur mu:)) bebegin gaziysa bilemem:))))))))

sagol canim, o gunleri gormek nasip olursa weleda urunlerini kullanacagim evet hem organik hem de iki arkadasimin cok guzel tecrubelerini biliyorum, masaj kremleri de cok guzelmis ayrica. zaten fransada cok bilinen bir urun. fiyatlari da cok uygun diger organik urunlere gore. ben burdan turkiyeye arkadasima goturdum o da cok memnun kaldi. turkiyede fiyat biraz farkliymis ama ilgilenen arkadasalara duyurulur turkiyedede bulunuyor.

Kızlar öncelikle deterjan önerileriniz için çok teşekkür ederim bu konuda kafam çok karışmıştı yardımcı oldunuz..Thanks.......opuyorumnanaktan

Esracığım ben bilmiyordum bingonun öyle bir temizleyicisi olduğunu paylaşımın için saol cnm.

Pelinciğim indirimi iyi hatırlattın bende bugün kapalı çarşıya gidecektim gitmeden mother care bakiimde beğenirsem ordan alırım..

Özlemciğim bende ilk zamanlarda bir diş tedavisi yaptırmıştım 4 seansta kanal tedavisi oldum hemde anestezi olmadan röntgen çekemediler ama o zaman konuşulanlardan bildiğim kadarı ile bebek 3 aylığı geçince Patlyciğimin dediği gibi yelek melek hallediyorlar....

Kızlar bu arada biliyorsunuz ben çok hareketli bir aileye ve kişiliğie sahip olduğum için iki haftada bir vukuat çıkarmasam olmaz.....

Dün doktora gittik Cilveloşum büyümüş gayet iyi dedi doktorum...Daha sonra eşimin bir yerde görüşmesi var diye ben arabada 2 saat beklemek zorunda kaldım..Neyse o geldi derken malum cuma trafiği biz tam 3,5 saatte karşıdan Bakırköy'e gelebildik.yol boyuncada içimde bir darlık vardı taaa doktora giderken başlamıştı bende gereksiz evham yapmıştım ay acaba bebeğimde mi birşey var diye.Neyse eve geldik e tabi saat olmuş 10 büyük abim bizde ve evin bütün ışıkları açık evde bir anormallik olduğunu sezdim tabi eşime dedim kesin bişey olmuş abim bizde bu saatte diye ya dedi neden sizde olmasın onunda evi oturmaya gelmiştir..Neyse limizdeki poşetleri almak için abim apartman kapısına indi suratı 5 karış abi dedim bişey olmuş evet oldu demesiyle benim bacaklarım boşaldı dedim ne oldu hemen söyle evde söylerim dedi.Tabi ben emrdivenleri çıkıp eve gelene kadar aklımdan neler geçiyor sadece evde kalabalık ve ağlama sesleri gelmediği için ölüm kalım yok herhalde diye yoruyorum durumu kendi kendime

Birde ne göreyim BABAM yine başrollerde geçen gün koltuk altını parçalayıp ameliyat olan adam bu seferde fabrikanın labratuvarında bir pimaş borsunu kesmeyi deniyormuş kendine bişey yapmak için dişli çarkla elinin içinde baş parmağına giden bir bombe yer olur ya taa kemiğe kadar onu parçalamışş..Koca kol atllenmiş..Lokal anestezi ile ameliyat olmuş doktor platin takıcakmış kemikte parçamlandı diye ama yaş itibari ile vücut belki kabul etmez diye takmamış şimdi iki ay kol atelli ve kollukla duracak ondan sonra bakılacak parmağını oynatabilliyor Allahtan....

Ben babamı öyle görünce zavallı bebeğim karnımda top gibi büzüştü kasıldı onu sakinleştirmyee çalıştım kızım dedecik yine kendini doğramış diye sanırım babamın yıldızı çok düşük değil kurşun döktürmek ve fakir doyurmak biz ailecek Pakistanı doyursak yine başımıza bişey gelecek diye artık çok korkuyorum..

E malum 2 haftada bir vukuat çıkarma ve sizlerle paylaşma görevimi tamamaladım...Durum buu yani ne denir bilmiyorum gece uyumadım hiç babamın yanındaydım hep sabah 5 te de hortladım zaten dayanamadım daha fazla yatakta dönmekten ...

herkese günaydınnnnzemuszemus
ÖZLEM'cim geçmiş olsunn diş ağrısı da başka bişey benzemior..ben de 12 .haftadan sonra yelek ile çekilebilir die biliorum ama tr de ki uygulanabilirlik ile fransa başka olabilir..
ESRA'cım maşallah sizee geerçekten kocaman oldunuzzz artık insan duyunca kendini çok ii hissedir ama 3 lu haftaları..
PATLY'cim demek bebek dönmüş, sen epidural normal mi yapacaksın doğumunu..öyleyse kzımızın doğum pozisyonuna geçmiş olması harika ve senin için rahatlatıcı bir geliişme..
MERVE'cim siz dün doktora gitmediniz mi bi anlat bakalım cilveloşş hanım ne kadar büyümüş,neler yapıor:):)

bu arada bizde bu gün 32 haftalık olduk teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:

ooooooooooooooooo ezgiiiii az kaldı yahuuuu 8 hafta kaldı desene
ya bazen hiç zaman geçmiyor gibi geliyor ama çok az kaldıııııııııııııııııııı

ay gizemlicim cok cok gecmis olsun ne olur beteri beteri var deyip kendini teselli etmeye calis. bebegin sen uzuldukce hissediyordur. cok gecmis olsun canim.

merveeeee geçmiş olsuun fıstık..bence baban bi süre çalışmasın artık yada adamcağızın aklında bişiler var çok düşünürken dikkatini kaybedior bence bi konuşmayı dene...
umarım canı yanmıordur ve en kısa zamanda iyileşir..daha beterinden korumuş Allah sende çok üzme kendini de kızını da..tekrar tekrar geçmiş olsun hepinize..

ay gizemlicim cok cok gecmis olsun ne olur beteri beteri var deyip kendini teselli etmeye calis. bebegin sen uzuldukce hissediyordur. cok gecmis olsun canim.
saoltatlım bende öyle yapıyorum zaten sanırım artık alıştık mı ne bu durumlara bilmiyorum

Ezgiiiiiiii sen boşuna okumamışsın anacığımmm Babama okudum dediğini çok doğru söylüyor ağzına sağlık kızcağızın en kısa ancak bu kadar özetlenir dedi...

Sanırım alıştık olanlara yaşanacak varmış yaşandı Allah beterinden esirgesin diyip avunuyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…