neden negatif pki herhangir bir genetik test yapıldı mı yoksa direk mi negatif sonuç aldın hiç tutmadan....
Günaydııııın:)
Sabah hastaneye gittik indrekt coombs tahlilimizi yaptırdık, kan uyuşmazlığı iğnemizi almak için uğraştık... Üffff çok teferruatlı alınıyo bu iğne.. Diğer ilaçlar gibi eczaneden değil, Eczacılar odasından alınıyor... Gittim, bi de kan grubu kartı istediler hem benim hem babamızın... E yanımda yok... Evde var ama bi çantanın içinde çok eski tahlillerin arasında o çantada ardiyede kalmışhayatta çıkaramam Gittim tekrar hastaneye yeniden kan grubu testi yaptırdım... Oradan tekrar eczacilar odasına... Bu sefer de elimizde iğnenin aynısı yok, muadili var.. bunu alırsan 70 tl fark çıkar, eğer yarını beklerseniz biraz daha az fark ödeyeceğiniz başka bir muadil gelecek dedi... E ben de boşuna o kadar fark ödemeyeyim dedim... Tekrar almadan çıktım.. Yarına kaldı.. ama git gel sinir oldum (( Bi de artık araba kullanırken karnımda batmalar oluyo ((((((((( Zaten bu batmalar çok sıklaştı bu aralar.. Dün doktoruma söyledim.. Bana daha evvel magnezyum başlamamıştı... Magnezyum başladı.. Yanında bi de calsiyum verdi.
Maşallah Cilveloşaaaaaa... ne kaldı şunun surasında yaaa.. 38. haftada alınacağını düşünürsek ki büyük ihtimal öle oluyo 7 hafta sonra kucağında inşallah:)))))
slm kızlar kötü bi gece geçirdim boğazımın ve kulaklarımın kaşıntısından ve burnumun tıkanıklığından uyuyamadım. deniz suyu spreyi sıkıp durdum. habire terledim en az 8 kez üstümü değişmişimdir.az önce dr.u aradım ateşin varsa dahiliyeciye git dedi.benim ateşim yok. grip oluyomuşum.şimdilik tavuk suyu çorba ve çaylarla idare etmeye çalışıcam.yarın daha kötü olursam giderim dahiliyeye. aman siz siz olun dikkat edin.
bu arada mervecim endişelenme zaten onu rahatsız etsen hemen iter yada tepki verir.benimki öle yapıyo içerden yattığım tarafa doğru itiyor itiyor bende dayanamayıp dönüyorum. bu arada maşallah size. pelinede maşallah diyelim 34.haftaya girmiş o da. bizde kısmetse yarın 34 e başlıcaz. allah bu günleride gösterdiya sağlıkla huzurla başka ne isteyelim.
aralma yada çok geçmiş olsun. benim anlamadığım serklaj yapılacak kadar açılma varken nasıl oldu da açılma yok oldu. plasenta previa olduğuu sanmıyorum ben. plasenta previadaki kanama birden bire sancısız şekilde 4 litreye yakın kan kaybıyla oluyor. hatta tehlikesi bebek için kansızlık hemen kan nakli gerekiyor. yani öle kesik kesik kanama olmuyor. annelerin ifadelerine göre uyandıklarında kendilerini kan gölü içinde buluyor olmaları. aman allah korusun hiç kimseye vermesin. aralmanın da durumu hakkında net bişi söylenmemesi sinir bozucu. onumerak ettiğimden hemen açtım neti. neyseki şu anda kötü bi durum yokmuş.
Esra geçmiş olsun, şu ara en büyük korkum soğuk algınlığı benim de. Azıcık boğazım kaşınsa sarılıyorum ıhlamura. Çok dikkat ediyorum kendime ama sağımda solumda aksıran öksüren bol maşallah. Eşimi de uyarıyorum sürekli, sakın hasta olma diye. Daha 9 iş günüm var. Rapor falan da alamam.
Ay benim moralim bozuk senağlama hem havalar, hem şu hemoroid belası, doğuma az kalmış olması, işe gelmek zorunda olmak ve yapacak işim olmadığından bütün günü sıkıntıdan patlayarak geçirmem...
Depresyondayım galiba....
Esra geçmiş olsun, şu ara en büyük korkum soğuk algınlığı benim de. Azıcık boğazım kaşınsa sarılıyorum ıhlamura. Çok dikkat ediyorum kendime ama sağımda solumda aksıran öksüren bol maşallah. Eşimi de uyarıyorum sürekli, sakın hasta olma diye. Daha 9 iş günüm var. Rapor falan da alamam.
Ay benim moralim bozuk senağlama hem havalar, hem şu hemoroid belası, doğuma az kalmış olması, işe gelmek zorunda olmak ve yapacak işim olmadığından bütün günü sıkıntıdan patlayarak geçirmem...
Depresyondayım galiba....
slm kızlar kızım ve benden hepinize öpücükleeer:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
uzun zamandır gorusemıyoruz evıme gıtmıstım kocacıgımabayanssulusmile
bugun dr randevumuz var bakalım kızımız buyudumu ben kılo aldımmı
opuyorum kızlar drdan gelınce gorusuruz
bende de var bir gribal durum ama geciyor yavastan artik, bogazim kasinir gibi, burnum bir akip bir tikaniyordu. Bugun daha iyiyim ama bir salgin oldugu kesin. Doktorunuz grip asisi hakkinda birsey soyledi mi kizlar? Ben eve girip cikacak herkese yaptirtacagim edepsizlik yapip, ama kendim olabiliyor muyum onu bilmiyorum.
heheh yoksa sende mi alan canikommm
canım alıcamda kaç gündür uğraşıyorum şu bizim internet öyle bişeyki işlem sonuçlanmıyo inşallah bu hafta bilgisayarım gelicekte bende artık evden siparişi vericem malum kamuda çalışınca böyle kısıtlamalar olabiliyo...
bu arada teyzemiz bizde 32.haftamıza giriyoruz çok ilginç ya önümüzdeki hafta tam 8 aylık hamileyim Allahıma binlerce şükür bugünleride gördük ya....zaten kızım her tekmelediğinde dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin diye:CüvCüv:
sende demek denim gibisin bende durmadan şükrediyorum bu rüya bozulmasın diyorum hep dua ediyorum
Bsp canım moralini bozmayayım ama 32 hafta bitince 8 aylık olmuyorsun kaydirigubbakcemile
Çünkü 1 ay 4 hafta etmiyor. Ortalama 30 gün olarak düşüneceksin ve 240 günü doldurduğunda 8. ayın bitmiş olacak. benim 9 günüm kaldı, senin 23 günün var.
Gördüğünüz üzere sıkıntıdan kafayı sıyırmış durumdayım sempatiksalakcinni Nelerle uğraşıyorum laelaelaelaelae
kuzum sende hep böyle bir istatistikçi edası vardı hatta eşim istatistik mezunu sen böle sayılardan bahsedince hep aklıma o gelirdi bnunalımdan değil bu doğal halinBsp canım moralini bozmayayım ama 32 hafta bitince 8 aylık olmuyorsun kaydirigubbakcemile
Çünkü 1 ay 4 hafta etmiyor. Ortalama 30 gün olarak düşüneceksin ve 240 günü doldurduğunda 8. ayın bitmiş olacak. benim 9 günüm kaldı, senin 23 günün var.
Gördüğünüz üzere sıkıntıdan kafayı sıyırmış durumdayım sempatiksalakcinni Nelerle uğraşıyorum laelaelaelaelae
ben kuzeniminkini aldım canım o dubaiden almıştı kullanmadı çünkü kızı anti su bi bebek olduğu için babasıyla küvete giriyorlardı minik kuveti kullanmamış hiç beden ondan aldım bide şu cici topiğinde paylaştığım maşrapa ile bi kova alırsam tamamdırmervecim ya sen bu arada bebişin küvetini aldınmı ben hala karar veremedim dün biraz bakındım ama gözüme çok plastik göründü senin hiç fikrin varmı?bu arada kraftın arabasına baktım dün anakucaklı olanından peşin 650 ye bırakırız dediler sen hiç fiyat aldınmı?
anne bebek mağazasına baktım maskoda bide karşısında bi mağaza daha vardı ama bana çok plastik göründülerde o yüzden tereddütte kaldımkuzum sende hep böyle bir istatistikçi edası vardı hatta eşim istatistik mezunu sen böle sayılardan bahsedince hep aklıma o gelirdi bnunalımdan değil bu doğal halin
hem ben seni böle seviyorum öğretici bilinçli anne
ben kuzeniminkini aldım canım o dubaiden almıştı kullanmadı çünkü kızı anti su bi bebek olduğu için babasıyla küvete giriyorlardı minik kuveti kullanmamış hiç beden ondan aldım bide şu cici topiğinde paylaştığım maşrapa ile bi kova alırsam tamamdır
sen nerelerde baktın
anne bebek mağazasına baktım maskoda bide karşısında bi mağaza daha vardı ama bana çok plastik göründülerde o yüzden tereddütte kaldım
ücreti neydi bende mother carede görmüştüm 79 tl çarşıda gördüm 15 tl ikisinde gereksiz bnmde o zaman kafam karışmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?