Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olduğunu açıklamıyorlar mı yaaa, neden kanama olurmuş acaba? Sancı yok, bebek iyi, doğum başlamamış. Virütik bir şey diyeceğim ama kanama olması normal gelmiyor... Umarım kısa sürede düzelir ve hamileliği güzelce devam eder.
yazdiktan sonra gordum mesaji, gizemlicim acilma yoksa Masallah sanci da cikmamis cok iyi haber. acaba aralmada plesenta previa mi var da kanamasi oluyor. Allah'im yardimcisi olsun saglikla huzurla donsun evine hastanede yatmasi cok iyi.
ama gizemlicim bu iki nedende kanama yapmazki, benim bildigim ya icerde hemtom kan pihtisi olucak o kanayacak o da bu kadar olmaz ya da plesenta periva var yani plesentasi onde. ama o kadar bagirsak rahatsizligina onceden yatirmamalarina sasirdim kizcagiz su kaybetti, cok sukur hastnede ve Allah'in izniyle hepsi gecmis evine donucek Insallah.
merve aralma kaç haftalık hamile bilior musun..
bu kız neden böyle oldu ki ya
neyse ki bebek iii sancı yok ama aralmaya bişi olcak die korkuorum(
gizemli tatlım forumlardan takip ediyorum seni uzun zaman oldu yazışamadık gebeliğin çok şükür sağlıklı devam ediyor çok sevindim cnm, rabbim hayırlısıyla da kucağına almayı nasip eder inşallah, öpüyorum cnm
amin canım çok sağol sen nasılsın baklım nsıl gidiyor....
ben eylülde 2. tedaviyi oldum sonuç yine negatif çıktı...
şimdi 2 ay sonra 3.yü denemeyi düşünüyoruz, biraz yorgunum, dayanması zor gerçektende.. bakalım inş. bigün bizlerinde yüzünü güldürecek rabbim
günaydın kızlar gri bir istanbul sabahından herkese günaydın...pelly cim kesin bu oyuncak firmasının sana prim vermesi gerekiyo bak hepimiz nasılda heveslendika.s ...
Ay ne güzel olur aslında Derinle senle aynı gün olur pelin:)))) ama Tanem için erken bir tarih 11 Aralık.. Dün doktorumuz 20 aralık gibi alırız dedi:)))) Hayırlısı olsun:)) Umarım doktorumuzun tamamdır artık diyeceği güne kadar sağlıkla bekler annesinin karnında :))Günaydın herkese,
Maşallah Tanem'e artık çok daha hızlı büyüyecek annesi, bakarsın o da 11 Aralık'ta doğmaya karar verir Derin gibi :)))
Tanem eksik kalır mı hiiiiiç:))))) Ama netten alışveriş yapmıyorum ben.. Gidip almam lazım.. Yarın zamanım kalırsa alırım:)Funda'cım hepimizin aldığı oyuncak: Joker'den "Playskool 2'li egzersiz arkadaşım". Fiyat 74'ten 49'a düşmüş. Sen de kaçırma. Tanem eksik kalmasın
Ezgi teyzeeeeeeeee; ben den de size alkııış:)))))))) iki de tekme:)))) anneme:))herkese günaydııınnnnnzemuszemus
ben 11 aralık a çook alıştırdım kendimi..başka bi gün doğsa üzülücem o kadar yani:):)
TANEM kocaman olmuşsunn kızııım maşallahh sanaa anneyede kocaman alkışş:))
Burnu babasına benziyomuş:)))) Çok sevindim buna.. Benim burun ofside:)) Babasının burnu çoook güsel:))))))Patlyciğim slm canım demek senin kontrolün var ii haberlerini bekliyoruz ay şimdi bi oyuncak beğendik ondan da bi yamuk çıkmasa bari....Üzüldüm şimdi acaba Pelinciğimin dediği gibi Playskool ve Fisherprice varmı içinde....
Fundaaaacığım biz bu yeni sıfatımıza bayıldık ''Cilveloşun anası'''' bayıldım bayıldım bayıldımmm :sm_cool::sm_cool: Bu arada miniğin artık pek minik değil baksana 1,5 kilo olmuş resmen oyy kuzum yerim ben onun tonton yanaklarını...İnsan kime benzeyecek diye ne çok merak ediyor değil mi.
Maşallah Cilveloşaaaaaa... ne kaldı şunun surasında yaaa.. 38. haftada alınacağını düşünürsek ki büyük ihtimal öle oluyo 7 hafta sonra kucağında inşallah:)))))Kızlar bu arada 31 haftalık olduk yaşasınnnn maaşallah kızıma ve bana......:lepi::teytey:a.s.:sm_cool: :ecrin_bebek: :CüvCüv:
TİCKERIMDA: göğüslerde sızıntı olacağı ve yalancı kasılmalarımın olacağı yazıyor onu anladım da :))) sonrası bi gerçek anlaşma varmış ortada ama nedir bilmiyorum :uhm: