tahmin ettim yine netten olduğunu o yüzden ortalığı yaygaraya vermedim Pelin yok diye.Bu arada oyuncağımız geldi.Ayrıca bu loğusa atletleri çok güzelmiş Pelin ay gerçi sen atlet sevmiyordun ama....Selam kızlar... Yine internet azizliğine uğradım giremedim bu saate kadar.
lansinoh krem ile ilgili olarak doktorum da doğumdan önce kullanmaya başlayacağımı söyledi ama 35. haftadan sonra. O haftadan itibaren süt için eggzersiz de verecek bana.
Kremi kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor. mercimek kadar bir parça ve göğüsleri fazla uyarmamak lazım. Yoksa süt kanallarını uyarırsan erken doğumu tetikleyebilirsin.
bsp bence doktoruna bir kez daha sor, bana çok erken başlıyorsun gibi geldi.
canım doktora özellikle sordum erken değilmi diye yoo şimdiden başlamanızda fayda var dedi olmazsa bi dahaki gidişimde yine sorarım ama dediğini oda söyledi dikkatli yap dedi fazla uğraşma dedi
tahmin ettim yine netten olduğunu o yüzden ortalığı yaygaraya vermedim Pelin yok diye.Bu arada oyuncağımız geldi.Ayrıca bu loğusa atletleri çok güzelmiş Pelin ay gerçi sen atlet sevmiyordun ama....
Bu masaj işine gelince şebnemin ablasından duyduğumuza göre bizim doktorumuz da masaj işini söyleyecek bakalım soracağım bu cuma günü gittiğimde.Ama krem sürerek yapılıp yapılmadığını bilmiyorum bir sorayım en iyisi ben
Pelincim özelden msj attım bu arada
cnm doktorum yap diyorsa yap tabi
senin doktorun nasıl bir masaj yapmanı tarif etti cicim
tahmin ettim yine netten olduğunu o yüzden ortalığı yaygaraya vermedim Pelin yok diye.Bu arada oyuncağımız geldi.Ayrıca bu loğusa atletleri çok güzelmiş Pelin ay gerçi sen atlet sevmiyordun ama....
Bu masaj işine gelince şebnemin ablasından duyduğumuza göre bizim doktorumuz da masaj işini söyleyecek bakalım soracağım bu cuma günü gittiğimde.Ama krem sürerek yapılıp yapılmadığını bilmiyorum bir sorayım en iyisi ben
Pelincim özelden msj attım bu arada
cnm doktorum yap diyorsa yap tabi
senin doktorun nasıl bir masaj yapmanı tarif etti cicim
canım sana bişey sorucam almayı düşündüğün kraftın (3042)bebek arabasının ayrıca anakucağı varmı çıkıp takılabilen hafta sonu baktımda sadece araba var dediler harici çıkartılmıyo dediler acaba bu başka modelimi ,benimde hoşuma gitmişti ama bana gösterdikleri sabitti
Cnm ana kucağı ve portbebesi var..Aynı modelin 3000 bilmem kaçı var sadece araba sen ona bakmışsındır muhtemelen banada öyle demişlerdi ilk gittiğimde bende dedim ki ben resmini getirdim netten döküp heee bu başka dedi adam hemen....Sende benim gibi yap olmazsa ikisinin gözüktüğü bir resmini dök onu göster
canım ya belli ki canını sıkan birşeyler olmuş ama en azından girip iyi olduğunuz söylemene çok sevindim sesin çıkmasa aricaktım yine ne olursa olsun kendini yıpratmaSelam Kızlar...
Tanem iyi, ben değilim(( Accayip negatif yüklüyüm...Hiç birinize bişey yazamıyorum nolur kusura bakmayın... Kendimi toparlayıp moralimi düzelttikten sonra söz aranıza döneceğim... Öpüyorum hepinizi...
a.s.Simdi kacirdigim gunleri okudum...
Aralma cok gecmis olsun canim. kanaman azalmis umarim tamamen bitmistir. Serkajda ise yarar ins.. Bol bol dinlennn...
Mervecim, dedigim gibi baglanamadim bir turlu siteye..Toplum icinde emzirmek icin burda cok yaygin olarak "emzirme onlugu" kullaniyor anneler. Aslinda mutfak onlugunden pek bir farki yok bazi modellerinin onune tel gecirmisler annenin her zaman bebegini yukaridan gormesini saglamak icin.
Fiyatlari 30$ civarinda acikcasi icimden gelmedi op arayi vermek. Ama resmini anneme gosterince ben dikerim cok kolaymis dedi;-)) Yayy;-))
Fundacim, biz de kursa yazildik;-) GErci bizimki seninki gibi oyle uzun degil ama dogum kursu, ilk yardim- suni teneffus ve bir de evi cocuk guvenliklil hale nasil getiririz tarzinda. Doguma kadar haftasonlari ders var;-))
Ezgicim, gule gule kullanin Stokke nizi;-)) Stylish Derin in benim;-)) Ne rengini aldiniz? Benimde mor rengi aklimda kaldi desem yalan olmaz;-))
Uuu birde cigdemi cok tebrik ediyorum masaalah iki kizimiz olmus.. Allah anali babali saglikli buyutsun.. Hastanede olduklarindan hbaerim yoktu FB dan haber alan arkadaslar bize de haber verirseniz cok makbule gever. Idil ve Iraz hos gelmislerrrr;-)) Cok heyeccanliiiii....a.s.a.s.a.s. ciceklelrde annemiz cigdem e;-))
patly'cim hoşgeldin..a.s.Simdi kacirdigim gunleri okudum...
Aralma cok gecmis olsun canim. kanaman azalmis umarim tamamen bitmistir. Serkajda ise yarar ins.. Bol bol dinlennn...
Mervecim, dedigim gibi baglanamadim bir turlu siteye..Toplum icinde emzirmek icin burda cok yaygin olarak "emzirme onlugu" kullaniyor anneler. Aslinda mutfak onlugunden pek bir farki yok bazi modellerinin onune tel gecirmisler annenin her zaman bebegini yukaridan gormesini saglamak icin.
Fiyatlari 30$ civarinda acikcasi icimden gelmedi op arayi vermek. Ama resmini anneme gosterince ben dikerim cok kolaymis dedi;-)) Yayy;-))
Fundacim, biz de kursa yazildik;-) GErci bizimki seninki gibi oyle uzun degil ama dogum kursu, ilk yardim- suni teneffus ve bir de evi cocuk guvenliklil hale nasil getiririz tarzinda. Doguma kadar haftasonlari ders var;-))
Ezgicim, gule gule kullanin Stokke nizi;-)) Stylish Derin in benim;-)) Ne rengini aldiniz? Benimde mor rengi aklimda kaldi desem yalan olmaz;-))
Uuu birde cigdemi cok tebrik ediyorum masaalah iki kizimiz olmus.. Allah anali babali saglikli buyutsun.. Hastanede olduklarindan hbaerim yoktu FB dan haber alan arkadaslar bize de haber verirseniz cok makbule gever. Idil ve Iraz hos gelmislerrrr;-)) Cok heyeccanliiiii....a.s.a.s.a.s. ciceklelrde annemiz cigdem e;-))
Selam Kızlar...
Tanem iyi, ben değilim(( Accayip negatif yüklüyüm...Hiç birinize bişey yazamıyorum nolur kusura bakmayın... Kendimi toparlayıp moralimi düzelttikten sonra söz aranıza döneceğim... Öpüyorum hepinizi...
Merve'cim ben oldum olası atlet giyemem, sevmem. bebefox'u sadece internetten duydum, 2 tane sütyen sipariş ettim. gelince göreceğim güzel mi.. İrembebe'den alışveriş yaparken de dikkat etmiştim vardı ama benim bedenim yoktu.
gelsin bir göreyim sana yazarım. Yine de fiyatı uygun, al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?