Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize hayırlı olsun inşallah bende salı günü sonucumu alınca sizin aranıza katılıcam
günaydın angelll günaydın tüm anneler ve artık kocaman olmuş güsel bebeklerrrr:):):)
kızlar hekikaten çiğdemin kızları dünyaya gelmiş maşallahhh....ama erken doğum olduğu için hastanedeler inşallahh sağlıkla çıkar 3 de..ilk bebeklerimiz doğduu çok heyecanlı..........
evet angelll 31.haftadayız artık bazen daha öncesi hiç yaşanmamış gibi gelior sanki hiç hatırlamıorum şimdiye kadar geçen zamanı:)Maşallah canım senin bebiş kocaman olmuş 30 haftayı bitirdin. hadi bakalım. artık sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla.
canım senin normalmi sezeryanmı olacak ne düşünüyorsun.
çiğdem de bizim topikteydi angel'cımcanım ben ilk pelyy bekliyordum. çiğdemi hatırlayamadım bilmiyorumkismile
ayy maşallah. çok sevindim. ilk bebişler geldi bile. ben çok heycanlandım eyvahedigeldismileevet angelll 31.haftadayız artık bazen daha öncesi hiç yaşanmamış gibi gelior sanki hiç hatırlamıorum şimdiye kadar geçen zamanı:)
ben sezeyan istiorum canım aslında epidural normal yapsaydı doktorum ilk tercihim o olacaktı ama yapmor:(
o yüzden şimdilik sezeryan olacak die düşünüoruz umarım öncesinde acil yaşanacak bi durum olmaz herşey planladığımız şekilde yaşanır..
sen nasıl düşünüorsun?
çiğdem de bizim topikteydi angel'cım
ama ikizdi bebekleri ve uzun bi süredir hastanede gözetim altındaydı erken doğum riskinden dolayı
7 ekimde dünyaya gelmişler
iki güsel kız:))
Günaydın güzel anneler ve onların güzel yavruları iyi haftalar a.s.
günaydın angelll günaydın tüm anneler ve artık kocaman olmuş güsel bebeklerrrr:):):)
günaydın kızlar:))))amanın amanın doğumlar başladımı ya ben korkuyorummmm eyvahedigeldismile