• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

İyi geceler kızlar dünden beri kanamam durdu sayılır.Bu günde doktorum gel demişti gittim muayene ett iy bişiy yok dedi progestana devam et ve stirahat ediceksin dedi.Haber vereym dedim uyuyamadım zaten.Ama hala büyük bi inatla geçmeyen ishalim için gelmşken dahilycye de bi göründüm kan tahtlili büyük tuvalet içn tahlil yaptırdım yarın belli olucak.Bakalım gıda zehirlenmes yada alerji yapan bşy mi var acaba diye.Birde kızlar son zamanlarda doktorumdan pek memnun olmamaya başladım aradğımda ulaşamadım kanamam olduğunda bi gece b de bana çok uzak.Ben Sarıyerde otuyorum ama Bahçelevler Medicanaya gidiyorum çok uzak bana o yüzden ssk geçen tavsye edebileceğinz bi hastane ve doktor var mı

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞ EN KISA ZAMANDA TAMAMEN DÜZELİRSİN BOL BOL DİNLEN RAHATLAopuyorumnanaktan

Patly hoşgeldin canım.. Iyi olmanıza sevindim...emzirme önlüğü bende alıcam.. Ama bu senin dediğin model de hiç görmemiştim.. Biraz daha araştırayım..
gülcan canım geçmiş olsun.. bol bol c vitamini almamız gerekiyo.. dediğin doğru.. bağışıklık sistemimiz iyice çökmüş durumda... sen de dikkkat et canım.. bir an önce iyileş..
elvinnaz senin işin bizden daha zor.. kimbilir ne kadar zorlanıyorsundur artık hareket ederken.. ben göbüşüme bebe yağı kullanmıyorum.. 8 yağı karıştırıp bi karışım yaptım.. şimdi ye kadar da çok şükür çatlamadım..
aralma çok şükür durmuş kanaman.. herşey yoluna girecek tatlım inşallah.. inşallah şu ishal probleminde bi an önce hallolur da rahat edersin birazcık..
günaydın ezgim ve prensesi..
günaydın şebo ve yakışıklı.. maşallah size..

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
bizde iyi olmaya çalışıyorum 27 haftamdayım artık karnım gerilmekten patlıycak gibi kaşınıyo kaşımak istemiyorum sıkca bebek yağı sürüyorum ama ikiz olduğu için çok geriliyo sanırım geceleri uykusuz sabaı sabah ediyoruz gündüz işte 8 9 dan sonra ne uyursam. alışveriş faslımız tamamamiyle bitti banyo küvetlerini almadım ama onu koyacak yerim olmadığı için son günlerde alıcam
bebişlerimizn kıyafetleri yıkanıp ütülencek şimdi bi o işimiz kaldı
beşiklerimizin birini kurduk odam çok daralıyo oyüzden tek ini açtım diğerini artık doğuma yakın aynı beşikte yatır diyolar bi süre ama ben çocuklarıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum :))
bakalalım ne yapıcam
karnınızda çatlaklar oluşmaya başladımı benim şimdilik bişey yok ama olmasından korkuyorum
67 kilo olmuşum kendimi yarım dünya gibi hissediyorum eski resimlerime bakarak :)
şuanda sağ tarafımdaki oğlum bence yaramaz olcak olan güm güm tekme atıyo birazdan diğeride başalr şimididen çekemiyolar sanki bi başdımmı sen ben içimde çift kale maç var gibi :)
sezeryan doğumu hakkında araştırma yaparken çevremde bir tanıdığım ağzından kaçırarak doğumdan sonra hemşire yada dr alttan parmak atarak içimixdeki kanı temziliyormuş hatta biri elini tamamiyle sokuyo dedi bu beni çok ürküttü korktum
genel anestezi ile doğum yapmaya karar verdim ben
bizden böle birde oğullarımız yağız ve yiğit koymayı planladığım ,isimleri değişiyo gibi eşim ali ve efe koymak istiyo bende yağız ali yiğit efe olsun diyorum biraz çatışıyoruz sanki
Bu gece uykusuzlukları falana rtık iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı.E tabi şimdi sende durumun vahameti 2 katı ama olsun minikler iyi olsunda senin hazırlıkları tamamlamanda ii olmuş genelde ikizler biraz erken geliyor Bu arada ben sezatyende hiç parmak atıldığını duymamıştım ilk defa senden duydum
slm kızlar.öncelikle aralma çok geçmiş olsun.sıkıntıyı atlaşmış gibi görünüyosun.herşey iyi olur inşallah.bende sölemiştim fena griip oldum diye 3 gün boyunca yattım.hala iyi değilim ama önceki günlere nazaran daha toparladım kendimi.dikkat edin kızlar salgın varmış.bağışıklık sistgemimiz zayıfladığı için biz hamişleri dahada çabuk yakalıyomuş.bende yarın diyetisyene gidicem bakalım nasıl bir liste verecek.diyetle düzelecekmi şekerim.allahtan hayırlısı.bi çiğdem doğum yaptı demişsiniz.çido rumuzlu çiğdemmi ankaradan.tam çıkaramadım.kaç haftalıktı hamileliği.çünkü eğer benim dediğim çiğdemse bizim aramızda 4 hafta falan vardı.bende çok korkmaya başladım erken doğumdan valla.bazen ölebi tepiyoki sanki ayağı fırlıcak gibi geliyo içim bi hoş oluyo.şimdiden sardı heyecan.32-33 lere gelince ben dayanama heralde.her harekette doğuruyom sanırım;))))
ya bende aynı senin gibiyim ayakta geçiriyorum resmen ya zor yani geçmiş olsun canım benim ç%g rumuzluydu cicim çiğdem o bayağı erken doğurdu
İyi geceler kızlar dünden beri kanamam durdu sayılır.Bu günde doktorum gel demişti gittim muayene ett iy bişiy yok dedi progestana devam et ve stirahat ediceksin dedi.Haber vereym dedim uyuyamadım zaten.Ama hala büyük bi inatla geçmeyen ishalim için gelmşken dahilycye de bi göründüm kan tahtlili büyük tuvalet içn tahlil yaptırdım yarın belli olucak.Bakalım gıda zehirlenmes yada alerji yapan bşy mi var acaba diye.Birde kızlar son zamanlarda doktorumdan pek memnun olmamaya başladım aradğımda ulaşamadım kanamam olduğunda bi gece b de bana çok uzak.Ben Sarıyerde otuyorum ama Bahçelevler Medicanaya gidiyorum çok uzak bana o yüzden ssk geçen tavsye edebileceğinz bi hastane ve doktor var mı
cnm çok sevindim kanama durmuş bak
sarıyerden hiç bilmiyorum ki ya doktor falan soruştur ama sen ani anında yanında olamdıktan sonra ne yapıcaksın o doktoru
günaydınnnnnn en güzel hamilelerrrrr ve en güzel bebeklerrzemuszemus
günaydın cicim kaydirigubbakcemile4

BİZDE 32. HAFTAMIZDAN GÜN ALDIK HEYOOOOOOOOOO:emir_bebek:zemuszemuszemuszemus:nazar:

Patly hoşgeldin canım.. Iyi olmanıza sevindim...emzirme önlüğü bende alıcam.. Ama bu senin dediğin model de hiç görmemiştim.. Biraz daha araştırayım..
gülcan canım geçmiş olsun.. bol bol c vitamini almamız gerekiyo.. dediğin doğru.. bağışıklık sistemimiz iyice çökmüş durumda... sen de dikkkat et canım.. bir an önce iyileş..
elvinnaz senin işin bizden daha zor.. kimbilir ne kadar zorlanıyorsundur artık hareket ederken.. ben göbüşüme bebe yağı kullanmıyorum.. 8 yağı karıştırıp bi karışım yaptım.. şimdi ye kadar da çok şükür çatlamadım..
aralma çok şükür durmuş kanaman.. herşey yoluna girecek tatlım inşallah.. inşallah şu ishal probleminde bi an önce hallolur da rahat edersin birazcık..
günaydın ezgim ve prensesi..
günaydın şebo ve yakışıklı.. maşallah size..

herkese günaydınnnnnnnnnnnn

günayddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi::lepi::lepi:

Günaydın kızlaaar :)
Sabah 7'den beri bilgisayarım açık ama başında oturamadım.
Bugün işe gitmedim, annemi doktora götüreceğim. Ben de hemoroid için doktora görüneceğim. 1 haftadır pomat kullanıyorum ama iyileşme yok gibi. Çok sinir bir durum. İlerlemiyor ama düzelmiyor da... Bakalım doktor ne diyecek.

Aralma canım kanamanın geçmesine sevindim. Herşey yoluna girecek inşallah. Hastane konusunda keşke bir önerim olsa ama Sarıyer bana çok ters.

Elvinnaz çatlak önlemek için bebeyağı yerine badem ve kakao yağını öneririm. Mutlaka dene. Benim doğuma 7 hafta kaldı ve çok şükür hala çatlak yok. Karnım da büyük ve gergin olmasına rağmen.

günaydın kızlarrr
ARAMALCIM cnm maşallah size cnm inş dahada ii olcak tatlım çok geçmiş olsun cnm d.r içine sinmiyorsa degiştir bence valla ben d.r çok memnunum sag olsun ümit bey çok ii kızlar benim dün tansiyon tavan yapmıştı ümit bey 15 gün tansiyon takipi istedi eger tansiyon böyle yüksek olmaya devam ederse bebegi erken alcagını söyledi her an ki bir kanamn olursa hemen arıyorsun dedi acaba böyle bir risk varmnıyki gerci sordum yok bir şey olmaz yani şimdilik kanama gözükmüyor dedi inş bebeklerimizi saglıklı bir şekilde kucagımıza alırızz AMİN

Günaydın kızlaaar :)
Sabah 7'den beri bilgisayarım açık ama başında oturamadım.
Bugün işe gitmedim, annemi doktora götüreceğim. Ben de hemoroid için doktora görüneceğim. 1 haftadır pomat kullanıyorum ama iyileşme yok gibi. Çok sinir bir durum. İlerlemiyor ama düzelmiyor da... Bakalım doktor ne diyecek.

Aralma canım kanamanın geçmesine sevindim. Herşey yoluna girecek inşallah. Hastane konusunda keşke bir önerim olsa ama Sarıyer bana çok ters.

Elvinnaz çatlak önlemek için bebeyağı yerine badem ve kakao yağını öneririm. Mutlaka dene. Benim doğuma 7 hafta kaldı ve çok şükür hala çatlak yok. Karnım da büyük ve gergin olmasına rağmen.

cnm hemoroid için önlemini şimdiden almak daha ii olur kökünden gitse keşke normal doğumda çok rastlana bir durum ki sende önceden başladı çok geçmiş olsun umarım derdine derman bulursun anneciğinin de nesi var bilmiyorum ama onada geçmiş olsun

Pelin bu arada hava çok soğuk arabayla gitsen bile kalın giyinin ve bastığınız yerlere çok dikkat edin orda var mı bilmiyorum ama yağmur yağıyorsa her yer kaygan oluyor bilmediğin yerdkei su birikintilerine de basma olur mu

hadi bakalım hayır haberlerle gel

Sağol Merve'cim, annemin çok ciddi birşeyi yok çok şükür, kontrole gidiyoruz.
Yeditepe ünv. hastanesini tercih ediyorum ben, bize çok yakın, doktırlarından da memnunum. İnşallah Kaan'ın çocuk doktorunu da oradan seçeceğim. Dışardan doktor kabul etseler doğumu da orada yapmak istiyordum ama olmuyor.

kızlarrrr benim hediyem de geldiii.......
ŞEBNEMCİĞİMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİM CANIMM...ÇOK ZEVKLİSİN..KIZIMIN ONU SICACXIK TUTACAK Bİ BATTANİYESİ VAR ARTIK ŞEBNEM TEYZESİNDEN..
tekrar çok teşekkür ederiim canım benimm gerçekteeeeen çok beğendimm çooook öpüorum sizi...

pelly canım ben emzirme sütyeni almadım daha doğrusu kaç beden almam gerektiğini kestiremedim çünkü göğüslerim ve göbeğim devamlı şişiyo :) normalde 80 beden çamaşır kullanırken şuan 90 oldum :( o sebeb doğuma yakın alıyım dedim bi püf noktası varsa söleyin onuda aradan çıakrıyım lohusa geceliğimi L aldım çünkü en şişko halimle giyicem diğer pişama takımını m aldım şişkinliğim gitmiş olucak inş düşünmüştüm

Elvinnaz ben de normalde 75 C kullanıyordum şimdi 85 C. Emzrime sütyenini de 85 C aldım. Doğuma az kaldı daha fazla büyümezler diye düşündüm. Önemli olan göğüs çevresi değil, göğüz büyüklüğü. benim "C" değişmedi yani. Beden ölçüm büyüdü.
Sen şimdi 90 alabilirsin, sütyen sıkarsa da ilave kopçalar var, Boyner'de satılıyor, daha geniş olmasını sağlıyorsun.

kızlarrrr benim hediyem de geldiii.......
ŞEBNEMCİĞİMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİM CANIMM...ÇOK ZEVKLİSİN..KIZIMIN ONU SICACXIK TUTACAK Bİ BATTANİYESİ VAR ARTIK ŞEBNEM TEYZESİNDEN..
tekrar çok teşekkür ederiim canım benimm gerçekteeeeen çok beğendimm çooook öpüorum sizi...

SİZİ ÖPÜYORUZ BEĞENDİĞİNE ÇOK SEVİNDİMMMMzemuszemuszemuszemus

Ezgim güle güle kullansın kızımız hediyesini..
Bende 75 kullanıyorum normalde şimdi 80 kullanıyorum..

Sağol Merve'cim, annemin çok ciddi birşeyi yok çok şükür, kontrole gidiyoruz.
Yeditepe ünv. hastanesini tercih ediyorum ben, bize çok yakın, doktırlarından da memnunum. İnşallah Kaan'ın çocuk doktorunu da oradan seçeceğim. Dışardan doktor kabul etseler doğumu da orada yapmak istiyordum ama olmuyor.
hımmmm kısmet canım yapabileceğin bişey yok ki
hadi bakalım hayır haberler le gel

aralmacim cok sukur , Masallah haberlerin guzel her seferinde daha guzel haberlerini aliriz Insallah.
kizlar merhaba, bugun kontrolum var doktor cinsiyeti soylesin cok sitiyorum ama hic hevesli degil doktorum bu konuda. bebisi net gormezse ugrasmaz yani. bebek hareketli olsun die cikolta yenildigini duymustum oyle mi yapayim oyleyse kontrolden ne kadar sure once yemeliyim?

slm kızlar.diyetisyenden geldik şimdi.merve senin diyetin kaç kalorilikti canım.bana 2200 kalori verdi ben normalde bu kadar yemiyodum ya.bunları yersem nolcak bilmiyom.bu işe bi geldim masamda bir kargo paketi nası sevindim nasıl heyecanlandım.ayşe teyzesi çok teşekkür ederiz.çok beğendim bayıldım ya.açıp açıp bakıyom hala.çok zevklisin canım.

aralmacim cok sukur , Masallah haberlerin guzel her seferinde daha guzel haberlerini aliriz Insallah.
kizlar merhaba, bugun kontrolum var doktor cinsiyeti soylesin cok sitiyorum ama hic hevesli degil doktorum bu konuda. bebisi net gormezse ugrasmaz yani. bebek hareketli olsun die cikolta yenildigini duymustum oyle mi yapayim oyleyse kontrolden ne kadar sure once yemeliyim?

cnm benim kontrol için yola çıkarken ağzına tatlı bişiler atman yeter yani sadec çikolata değil
topkekle meyva suyu da olur
amaç tatlı yemek mutlu olmak

mutlu anne mutlu bebişşşşş hadi bakalım ne dicek doktorun

slm kızlar.diyetisyenden geldik şimdi.merve senin diyetin kaç kalorilikti canım.bana 2200 kalori verdi ben normalde bu kadar yemiyodum ya.bunları yersem nolcak bilmiyom.bu işe bi geldim masamda bir kargo paketi nası sevindim nasıl heyecanlandım.ayşe teyzesi çok teşekkür ederiz.çok beğendim bayıldım ya.açıp açıp bakıyom hala.çok zevklisin canım.

cnm benim belirli bir kalorisi yoktu değişekn diyetti benim ki

mesela meyva bölümünde 1 adet incir= 4 adet kayısı=1 adet mandalina=2 kuru incir gibi meyva diyince bunların kocaman bir listesi vardı istediğimi yiyıordum

yemektede 1 dilim esmer ekmek =1 kase mercimek çorbası vsss. gibi

ama inan bende ilk gördüğümde öle dedim bnu ne deidm ben bu kadar yemiyorum ki deidm
3 ana 3 ara öğün nasıl saağlıklı gidiyo şimdi hamileliğim gereksiz 1 gr bile kilo almadım

sende endişe etme yoluna gircek herşey

Back