• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Selam kızlar... Yine internet azizliğine uğradım giremedim bu saate kadar.

lansinoh krem ile ilgili olarak doktorum da doğumdan önce kullanmaya başlayacağımı söyledi ama 35. haftadan sonra. O haftadan itibaren süt için eggzersiz de verecek bana.
Kremi kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor. mercimek kadar bir parça ve göğüsleri fazla uyarmamak lazım. Yoksa süt kanallarını uyarırsan erken doğumu tetikleyebilirsin.
bsp bence doktoruna bir kez daha sor, bana çok erken başlıyorsun gibi geldi.
tahmin ettim yine netten olduğunu o yüzden ortalığı yaygaraya vermedim Pelin yok diye.Bu arada oyuncağımız geldi.Ayrıca bu loğusa atletleri çok güzelmiş Pelin ay gerçi sen atlet sevmiyordun ama....
Bu masaj işine gelince şebnemin ablasından duyduğumuza göre bizim doktorumuz da masaj işini söyleyecek bakalım soracağım bu cuma günü gittiğimde.Ama krem sürerek yapılıp yapılmadığını bilmiyorum bir sorayım en iyisi ben
Pelincim özelden msj attım bu arada
canım doktora özellikle sordum erken değilmi diye yoo şimdiden başlamanızda fayda var dedi olmazsa bi dahaki gidişimde yine sorarım ama dediğini oda söyledi dikkatli yap dedi fazla uğraşma dedi

cnm doktorum yap diyorsa yap tabi
senin doktorun nasıl bir masaj yapmanı tarif etti cicim

Daha göstermedi ama el ile yukarıdan ve aşağıdan ortaya doğru hafif hareketlerle kanalları uyaracağız sanırım. Ona benzer birşey dedi.

tahmin ettim yine netten olduğunu o yüzden ortalığı yaygaraya vermedim Pelin yok diye.Bu arada oyuncağımız geldi.Ayrıca bu loğusa atletleri çok güzelmiş Pelin ay gerçi sen atlet sevmiyordun ama....
Bu masaj işine gelince şebnemin ablasından duyduğumuza göre bizim doktorumuz da masaj işini söyleyecek bakalım soracağım bu cuma günü gittiğimde.Ama krem sürerek yapılıp yapılmadığını bilmiyorum bir sorayım en iyisi ben

özel bi şekil söylemedi canım yanlız harici çatlak için kullandığınız kremler sakın göğsün halka olan yerine ve ucuna gelmesin dedi

canım sana bişey sorucam almayı düşündüğün kraftın (3042)bebek arabasının ayrıca anakucağı varmı çıkıp takılabilen hafta sonu baktımda sadece araba var dediler harici çıkartılmıyo dediler acaba bu başka modelimi ,benimde hoşuma gitmişti ama bana gösterdikleri sabitti

canım sana bişey sorucam almayı düşündüğün kraftın (3042)bebek arabasının ayrıca anakucağı varmı çıkıp takılabilen hafta sonu baktımda sadece araba var dediler harici çıkartılmıyo dediler acaba bu başka modelimi ,benimde hoşuma gitmişti ama bana gösterdikleri sabitti

Cnm ana kucağı ve portbebesi var..Aynı modelin 3000 bilmem kaçı var sadece araba sen ona bakmışsındır muhtemelen banada öyle demişlerdi ilk gittiğimde bende dedim ki ben resmini getirdim netten döküp heee bu başka dedi adam hemen....Sende benim gibi yap olmazsa ikisinin gözüktüğü bir resmini dök onu göster

Cnm ana kucağı ve portbebesi var..Aynı modelin 3000 bilmem kaçı var sadece araba sen ona bakmışsındır muhtemelen banada öyle demişlerdi ilk gittiğimde bende dedim ki ben resmini getirdim netten döküp heee bu başka dedi adam hemen....Sende benim gibi yap olmazsa ikisinin gözüktüğü bir resmini dök onu göster

canım etrafında kullanan vardı di mi taşıması falan kolaymı ayrıca portbebesi haricimiydi yoksa hani resimde gözüken anakucağı hariç olan tekerleklerin üzerindeki şeymi portbebe

Herkese merhaba..

kusura bakmayin ama nedense bilmiyorum kac gundur surekli denememe ragmen baglanamadim siteye.. Forum ana sayfasi aciliyor ama tup bebek folderina giremiyorum, ozel mesaj atip haber veriyim dedim ona da izin vermedi. Artik bu sabah baglanamasaydim gidip kutuphanedeki bilgisayarlardan deneyecektim belki olur diye.. Cok sukur umarim bir daha olmaz boyle..

Hic okuyamadim neler yazmissiniz diye. Gecen hafta ici bir sabah Pelin' e "burdayim" diye yazmis sonrasinda uzunca bir ikinci mesaj hazirlamistim. ISte o andan itibaren hicbirsekilde giremedim siteye. O mesajin metni duruyo ama anlattiklarim gecen haftadan kaldi. Bayat haber ama kopyalayip-yapistiririm yazdigim metni. Hi hoo hooo;-)))

Biz iyiyiz bu arada. 32. haftaya basliyoruzz.. Yayyyyyy;-)) Ayy ben daha hamile olduguma inanamadan doguma gitcem saka maka.. Bu arada bizim "Eliz" kiz bugun dogacak ins hayirlisiyla annesinin tansiyonu yukselince bugun suni sanciyla dogurtuyorlar... Aramizda 8 hafta var tam. Arkadas hastaneye yatinca ben de heycanlandim...

Kahvaltimi yapiyiimm geliyorum hemen

a.s.Simdi kacirdigim gunleri okudum...

Aralma cok gecmis olsun canim. kanaman azalmis umarim tamamen bitmistir. Serkajda ise yarar ins.. Bol bol dinlennn...

Mervecim, dedigim gibi baglanamadim bir turlu siteye..Toplum icinde emzirmek icin burda cok yaygin olarak "emzirme onlugu" kullaniyor anneler. Aslinda mutfak onlugunden pek bir farki yok bazi modellerinin onune tel gecirmisler annenin her zaman bebegini yukaridan gormesini saglamak icin.
Fiyatlari 30$ civarinda acikcasi icimden gelmedi op arayi vermek. Ama resmini anneme gosterince ben dikerim cok kolaymis dedi;-)) Yayy;-))

573bluebells11e12787219.jpg

Fundacim, biz de kursa yazildik;-) GErci bizimki seninki gibi oyle uzun degil ama dogum kursu, ilk yardim- suni teneffus ve bir de evi cocuk guvenliklil hale nasil getiririz tarzinda. Doguma kadar haftasonlari ders var;-))

Ezgicim, gule gule kullanin Stokke nizi;-)) Stylish Derin in benim;-)) Ne rengini aldiniz? Benimde mor rengi aklimda kaldi desem yalan olmaz;-))

Uuu birde cigdemi cok tebrik ediyorum masaalah iki kizimiz olmus.. Allah anali babali saglikli buyutsun.. Hastanede olduklarindan hbaerim yoktu FB dan haber alan arkadaslar bize de haber verirseniz cok makbule gever. Idil ve Iraz hos gelmislerrrr;-)) Cok heyeccanliiiii....a.s.a.s.a.s. ciceklelrde annemiz cigdem e;-))

Selam Kızlar...

Tanem iyi, ben değilim:((( Accayip negatif yüklüyüm...Hiç birinize bişey yazamıyorum nolur kusura bakmayın... Kendimi toparlayıp moralimi düzelttikten sonra söz aranıza döneceğim... Öpüyorum hepinizi...

Selam Kızlar...

Tanem iyi, ben değilim:((( Accayip negatif yüklüyüm...Hiç birinize bişey yazamıyorum nolur kusura bakmayın... Kendimi toparlayıp moralimi düzelttikten sonra söz aranıza döneceğim... Öpüyorum hepinizi...
canım ya belli ki canını sıkan birşeyler olmuş ama en azından girip iyi olduğunuz söylemene çok sevindim sesin çıkmasa aricaktım yine ne olursa olsun kendini yıpratma

Aralma cok gecmis olsun canim. kanaman azalmis umarim tamamen bitmistir. Serkajda ise yarar ins.. Bol bol dinlennn...

Mervecim, dedigim gibi baglanamadim bir turlu siteye..Toplum icinde emzirmek icin burda cok yaygin olarak "emzirme onlugu" kullaniyor anneler. Aslinda mutfak onlugunden pek bir farki yok bazi modellerinin onune tel gecirmisler annenin her zaman bebegini yukaridan gormesini saglamak icin.
Fiyatlari 30$ civarinda acikcasi icimden gelmedi op arayi vermek. Ama resmini anneme gosterince ben dikerim cok kolaymis dedi;-)) Yayy;-))

Fundacim, biz de kursa yazildik;-) GErci bizimki seninki gibi oyle uzun degil ama dogum kursu, ilk yardim- suni teneffus ve bir de evi cocuk guvenliklil hale nasil getiririz tarzinda. Doguma kadar haftasonlari ders var;-))

Ezgicim, gule gule kullanin Stokke nizi;-)) Stylish Derin in benim;-)) Ne rengini aldiniz? Benimde mor rengi aklimda kaldi desem yalan olmaz;-))

Uuu birde cigdemi cok tebrik ediyorum masaalah iki kizimiz olmus.. Allah anali babali saglikli buyutsun.. Hastanede olduklarindan hbaerim yoktu FB dan haber alan arkadaslar bize de haber verirseniz cok makbule gever. Idil ve Iraz hos gelmislerrrr;-)) Cok heyeccanliiiii....a.s.a.s.a.s. ciceklelrde annemiz cigdem e;-))

eh işte ben ne diyim adını bilmeyiz telini bilmeyiz merak edince de böyle sen yazana kadar beliyoruz neyseki sen iyisin önemli olan bu

PELİNNNNNNN çok mutsuzum aldığın playskool oyun arkadaşımı kurdum ama vidaları uymuyor sen denemişmiydin kurmayı of ya şimdi nerden vida bulucam ben

patly'cim hoşgeldin..
çok teşekkür ederiz..bende mor rengini aldım:))ilk baktığımda da en çok o hoşuma gitmişti seninde tercihin olmasına sevindim:)

Selam Kızlar...

sen istediğin zaman yaz tatlım biz burdayız hep çok da fazla kendini mutsuz etme herneyse canını sıkan boşverr gitsin..
önce tanem..

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
bizde iyi olmaya çalışıyorum 27 haftamdayım artık karnım gerilmekten patlıycak gibi kaşınıyo kaşımak istemiyorum sıkca bebek yağı sürüyorum ama ikiz olduğu için çok geriliyo sanırım geceleri uykusuz sabaı sabah ediyoruz gündüz işte 8 9 dan sonra ne uyursam. alışveriş faslımız tamamamiyle bitti banyo küvetlerini almadım ama onu koyacak yerim olmadığı için son günlerde alıcam
bebişlerimizn kıyafetleri yıkanıp ütülencek şimdi bi o işimiz kaldı
beşiklerimizin birini kurduk odam çok daralıyo oyüzden tek ini açtım diğerini artık doğuma yakın aynı beşikte yatır diyolar bi süre ama ben çocuklarıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum :))
bakalalım ne yapıcam
karnınızda çatlaklar oluşmaya başladımı benim şimdilik bişey yok ama olmasından korkuyorum
67 kilo olmuşum kendimi yarım dünya gibi hissediyorum eski resimlerime bakarak :)
şuanda sağ tarafımdaki oğlum bence yaramaz olcak olan güm güm tekme atıyo birazdan diğeride başalr şimididen çekemiyolar sanki bi başdımmı sen ben içimde çift kale maç var gibi :)
sezeryan doğumu hakkında araştırma yaparken çevremde bir tanıdığım ağzından kaçırarak doğumdan sonra hemşire yada dr alttan parmak atarak içimixdeki kanı temziliyormuş hatta biri elini tamamiyle sokuyo dedi bu beni çok ürküttü korktum
genel anestezi ile doğum yapmaya karar verdim ben
bizden böle birde oğullarımız yağız ve yiğit koymayı planladığım ,isimleri değişiyo gibi eşim ali ve efe koymak istiyo bende yağız ali yiğit efe olsun diyorum biraz çatışıyoruz sanki

slm kızlar.öncelikle aralma çok geçmiş olsun.sıkıntıyı atlaşmış gibi görünüyosun.herşey iyi olur inşallah.bende sölemiştim fena griip oldum diye 3 gün boyunca yattım.hala iyi değilim ama önceki günlere nazaran daha toparladım kendimi.dikkat edin kızlar salgın varmış.bağışıklık sistgemimiz zayıfladığı için biz hamişleri dahada çabuk yakalıyomuş.bende yarın diyetisyene gidicem bakalım nasıl bir liste verecek.diyetle düzelecekmi şekerim.allahtan hayırlısı.bi çiğdem doğum yaptı demişsiniz.çido rumuzlu çiğdemmi ankaradan.tam çıkaramadım.kaç haftalıktı hamileliği.çünkü eğer benim dediğim çiğdemse bizim aramızda 4 hafta falan vardı.bende çok korkmaya başladım erken doğumdan valla.bazen ölebi tepiyoki sanki ayağı fırlıcak gibi geliyo içim bi hoş oluyo.şimdiden sardı heyecan.32-33 lere gelince ben dayanama heralde.her harekette doğuruyom sanırım;))))

Merve'cim ben oldum olası atlet giyemem, sevmem. bebefox'u sadece internetten duydum, 2 tane sütyen sipariş ettim. gelince göreceğim güzel mi.. İrembebe'den alışveriş yaparken de dikkat etmiştim vardı ama benim bedenim yoktu.
gelsin bir göreyim sana yazarım. Yine de fiyatı uygun, al bence.

pelly canım ben emzirme sütyeni almadım daha doğrusu kaç beden almam gerektiğini kestiremedim çünkü göğüslerim ve göbeğim devamlı şişiyo :) normalde 80 beden çamaşır kullanırken şuan 90 oldum :( o sebeb doğuma yakın alıyım dedim bi püf noktası varsa söleyin onuda aradan çıakrıyım lohusa geceliğimi L aldım çünkü en şişko halimle giyicem diğer pişama takımını m aldım şişkinliğim gitmiş olucak inş düşünmüştüm

İyi geceler kızlar dünden beri kanamam durdu sayılır.Bu günde doktorum gel demişti gittim muayene ett iy bişiy yok dedi progestana devam et ve stirahat ediceksin dedi.Haber vereym dedim uyuyamadım zaten.Ama hala büyük bi inatla geçmeyen ishalim için gelmşken dahilycye de bi göründüm kan tahtlili büyük tuvalet içn tahlil yaptırdım yarın belli olucak.Bakalım gıda zehirlenmes yada alerji yapan bşy mi var acaba diye.Birde kızlar son zamanlarda doktorumdan pek memnun olmamaya başladım aradğımda ulaşamadım kanamam olduğunda bi gece b de bana çok uzak.Ben Sarıyerde otuyorum ama Bahçelevler Medicanaya gidiyorum çok uzak bana o yüzden ssk geçen tavsye edebileceğinz bi hastane ve doktor var mı

Aralma cok sevindim biraz duzelmene.. Aman gerisi hallolur zaten. Test sonuclarinda temiz gelir INS.. Sakin yorma kendini, yat dinlen..

Back