tahmin ettim yine netten olduğunu o yüzden ortalığı yaygaraya vermedim Pelin yok diye.Bu arada oyuncağımız geldi.Ayrıca bu loğusa atletleri çok güzelmiş Pelin ay gerçi sen atlet sevmiyordun ama....Selam kızlar... Yine internet azizliğine uğradım giremedim bu saate kadar.
lansinoh krem ile ilgili olarak doktorum da doğumdan önce kullanmaya başlayacağımı söyledi ama 35. haftadan sonra. O haftadan itibaren süt için eggzersiz de verecek bana.
Kremi kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor. mercimek kadar bir parça ve göğüsleri fazla uyarmamak lazım. Yoksa süt kanallarını uyarırsan erken doğumu tetikleyebilirsin.
bsp bence doktoruna bir kez daha sor, bana çok erken başlıyorsun gibi geldi.
Bu masaj işine gelince şebnemin ablasından duyduğumuza göre bizim doktorumuz da masaj işini söyleyecek bakalım soracağım bu cuma günü gittiğimde.Ama krem sürerek yapılıp yapılmadığını bilmiyorum bir sorayım en iyisi ben
Pelincim özelden msj attım bu arada
canım doktora özellikle sordum erken değilmi diye yoo şimdiden başlamanızda fayda var dedi olmazsa bi dahaki gidişimde yine sorarım ama dediğini oda söyledi dikkatli yap dedi fazla uğraşma dedi
cnm doktorum yap diyorsa yap tabi
senin doktorun nasıl bir masaj yapmanı tarif etti cicim