Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ezgim 31.haftan hayırlı olsun.. Ay bizede bişiy kalmadı he şaka maka derken iyice yaklaştı..
Günaydın anneler
bu arada Patly nerelerde hiç sesi çıkmıyo ayrıca
netten alışveriş yapanlara bir sorum olucak ürünlerin garanti belgesi kaşeli olmuyorsa ne yapıorsunuz yani nasıl olucak bu iş
günaydın mervem senin bu msj.okurken kargo geldi. bukadar olur. jokerden sipariş ettiğim medela elektrikli süt pompası ve ikili egzersiz arkadaşımı almıştım. hemen garanti belgesine baktım kaşeliydi. bence sipariş verdiğin yeri arasan iyi olur. çünkü ileride istesende kaşeletmek için muhatap bulamazsın aldığın anda sıcağı sıcağını hallet derim.. ararsın kargo ile gönderir kaşelettirir tekrar göndermelerini istersin. ama buarada kiminle konuştuysan ismini muhakkak al.
dimi öle olur bende öle düşünüyorumbenim kargom daha gelmedi.. şubeye gelmişte şu 5 dakikalık mesafeyi aşamamış 2 günde..geldin bende bakiim mervem.. ama garanti belgesinde irsaliye tarifi geçerli olur.. sen faturasıyla beraber sakla garanti belgesini..
aralma canım nasıl oldun..
cnm bende de kaşe varda
tarih başlangıcı yok
sevk irsaliyesindeki tarih mi geçerli olur acaba
Sevgicim ben de Funda'nin tavsiyesiyle bunu aldim:
COGITOY - Nuby Doğal Dokunuş % 100 Silikon Biberon Yavaş Akış 150 ml
tamamiyla silikon ve hava akisi sagladigi icin kolik onleyici, sekli de bebegin meme saskinligi yasamasini onleyecek sekilde anne memesinin ucunun aynisi.
Yaw ben guya bir ay once valiz yapacaktim, takimlari sunlari bunlari ambalajlarindan cikarmaya kiyamiyorum. Bu hafta sonu kayinvalidem gelecek, kendi annem o halleriyle gormeyecek ama bari kayinvalidem gordukten sonra paketlerinden cikarayim:)))
Canım şimdi birdaha baktım ve haklısın sadece üretici firmanın kaşesi var. ama asıl satıcı kaşe imza olması lazımdı. ben üretici firmayı aradım internetten yapılan satışlara garanti vermiyoruz ama aldığınız yeri arayın dediler. jokeri aradım öğle tatili diye sanırım kimse cvp vermedi. ama arayıp sorucam bilgi veririm.
yaaaaaaaaaaaaMervem ben 1 tane 10gr aldım.. Burda bi kız yazmış 10gr.lık bile fazla geldi arkadaşıma verdim ben diye..
ay evet ya doğru söylüyorsunkızlar merhaba herkes nasıl bakalım ..öncelikle aralmacım nasılsın çok geçmiş olsun dualarımız seninle canım.....yeni dünyaya gelen ilk bebişlerimizi Allah analı babalı büyütsün darısı hayırlısıyla başımıza......kızlar benim doktorum göğüs kremini şimdiden kullanmaya başla dedi lansinoh kremi önerdi ben geçen hafta başlamıştım bence eğer aldıysanız şimdiden kullanın derim size....
nalan haklarını helal et tatlım yajokeri aradım ve faturayı saklamanız yeterli dedi. üretici firma kagodan kaynaklı sorunlar için garanti vermiyoruz demiştir dedi. artık inanıcaz yapacak birşey yok .faturayı saklıycaz canım. güle güle arızasız kullanalım:)))
Selam kızlar... Yine internet azizliğine uğradım giremedim bu saate kadar.
lansinoh krem ile ilgili olarak doktorum da doğumdan önce kullanmaya başlayacağımı söyledi ama 35. haftadan sonra. O haftadan itibaren süt için eggzersiz de verecek bana.
Kremi kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor. mercimek kadar bir parça ve göğüsleri fazla uyarmamak lazım. Yoksa süt kanallarını uyarırsan erken doğumu tetikleyebilirsin.
bsp bence doktoruna bir kez daha sor, bana çok erken başlıyorsun gibi geldi.
Selam kızlar... Yine internet azizliğine uğradım giremedim bu saate kadar.
lansinoh krem ile ilgili olarak doktorum da doğumdan önce kullanmaya başlayacağımı söyledi ama 35. haftadan sonra. O haftadan itibaren süt için eggzersiz de verecek bana.
Kremi kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor. mercimek kadar bir parça ve göğüsleri fazla uyarmamak lazım. Yoksa süt kanallarını uyarırsan erken doğumu tetikleyebilirsin.
bsp bence doktoruna bir kez daha sor, bana çok erken başlıyorsun gibi geldi.