2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

aralma canım çok geçmiş olsun.. arkadaşlarım gereken herşeyi söylemişler zaten.. morelini yüksek tut.. iyi düşünelim hep iyi olsun tatlım..

tünaydın kızlar yatıyorum hiç kalkmamak üzere ilaçları kullanıyorum biraz kanamam azaldı ço az gelmeye başladı 1 damla kadar mesele dün ondan önceki peçete dayandıramıyordum da artık ped kullanmaya başlamıştı.Kızlar dün değil öncek akşam benim akşam sattelrinde bence doğum sancım başlamış araştırdıkça bde lk hamlelğiniz olduğu çin ankatamıyorsunuz.Benüşüttüm ilthaptan kanama olduğunu düşündüm ne bileym antibiyotik bitti 5 gün sonunda ama kanama fazlalaştı ve ağrı da fazlalaştı.Tam karnımın alt kısmı alt böyle gerilp gevşiyo karnımda hafif ağrı böyle o kısımda nasıl bi sertlk anlatamam anlamıştım farklı bi durum olduğunu özellikle anlatıyorum aklınızda bulunsun diye çünkü haff te olsa kanama normal b durum olmyuomuş bi arkadaşımızın da hafif başlamış sanırım lütfen hmal etme bu durumucanım.Şu an için hç b şy belli değil ama belki benim doğuma kadar yatna htimalin bile olabilir çünkü şu anda hafif karın ağrım ve arada batma rahimde kısa da olsa bi gerilme var.Brde kızlar inanırmısınız böyle bi shal yok aferedersin resmen çiç olarak yapıyorum büyük tuvaletm tesadüf bi stede okumuştum ishalde açılması tetikliyormuş ne alakası olduğunu anlamış değilim ama rahatsızlığımdan beri bu şekldeyim tesadüf bi durum değl galiba

aralma çok geçmiş olsun arkadaşım..hiç kalkmadan dinlen ve serklajı bir an önce yaptır.herşey yoluna girecek sen hiç merak etme sakın..

Kızlaaaaaaaaaaaaarrr
çiğdemin doğumu olmuş sanırım..yani face de bi not yazmış benim anladığım 7 ekimde dünyaya gelmişler..

aramal cnm geçmiş olsun çok şükür kanama dinmiş inş her şey yoluna gircek allahın izniyle kendine çok ii bak cnm dualarımdasın allaha emenet ol rabbim saglıkla bebegini kucagına versin inş

Aralmacım, ben bir kaç gündür nete giremedim... Çok ama çok geçmiş olsun. Arkadaşlar uzun uzun anlatmışlar. Endişelenmeden bekle lütfen.. Herşeyin yolunda gitmemesi için hiç bir sebep yok... Eğer o kadar ciddi bir erken doğum ihtimali olsaydı doktorun seni hastanede gözleme alırdı.. Böyle düşün olur mu tatlım.. Tek yapman gereken hiç stres yapmadan sadece istirahat etmen... Kolay değil, tabi endişeleneceksin ama pozitif düşünmen sana iyi gelecek inanıyorum.... Bebeğin çok sağlıklı dünyaya gelecek... Hep böyle düşün... Allah yardımcınız olsun..

kızlar hekikaten çiğdemin kızları dünyaya gelmiş maşallahhh....ama erken doğum olduğu için hastanedeler inşallahh sağlıkla çıkar 3 de..ilk bebeklerimiz doğduu çok heyecanlı..........

günaydın kızlar:))))amanın amanın doğumlar başladımı ya ben korkuyorummmm eyvahedigeldismile

Maşallah canım senin bebiş kocaman olmuş 30 haftayı bitirdin. hadi bakalım. artık sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla.
canım senin normalmi sezeryanmı olacak ne düşünüyorsun.
evet angelll 31.haftadayız artık bazen daha öncesi hiç yaşanmamış gibi gelior sanki hiç hatırlamıorum şimdiye kadar geçen zamanı:)
ben sezeyan istiorum canım aslında epidural normal yapsaydı doktorum ilk tercihim o olacaktı ama yapmor:(
o yüzden şimdilik sezeryan olacak die düşünüoruz umarım öncesinde acil yaşanacak bi durum olmaz herşey planladığımız şekilde yaşanır..
sen nasıl düşünüorsun?

canım ben ilk pelyy bekliyordum. çiğdemi hatırlayamadım bilmiyorumkismile
çiğdem de bizim topikteydi angel'cım
ama ikizdi bebekleri ve uzun bi süredir hastanede gözetim altındaydı erken doğum riskinden dolayı
7 ekimde dünyaya gelmişler
iki güsel kız:))

ayy maşallah. çok sevindim. ilk bebişler geldi bile. ben çok heycanlandım eyvahedigeldismile

benim doğum işine gelince doktoruma değiştirmeye karar verdim. şimdi bir dr.buldum şifa bornova hast. . bu dr. eğer normal olabilir derse benim tercihimde epidural normal olması. ama olmaz dersede sezeryan. yani dr. bırakıcam tabiki.

bakalım hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah.

Günaydın kızlar..
Topiğimizin ilk bebekleri doğmuş, çok sevindim.. Allah uzun ömür versin inşallah..
Darısı hepimizin başına..sağlıkla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…