Mervecim ben aldım bebefox marka sütyen... Yumuşacık penyesi falanda çok güzel al bence.. tek defekti meme ucunu belli ediyor.. ama göğüs pedi koyacaz nasılsa çok da dert değil.:))Pelinciğim artık benden gına geldi biliyorum ama bir sorum daha olucak.Bu jokerin sitesinde emzirme sütyeni ve emzirme atleti var sence bebe fox marka özellikle atlet gibi olan çok kullanışlı geldi bana çünkü göbeğimizide tutar sıcacık..Bu markadan hiç fikrin var mı bende netten bakacağımda sana da bir sorayım dedim
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri
ay tam felaket tellalı panik anne modundayın değil mi ehehehehAaa Merve hep negatif düşünme canım.. bebeğim uyumuyor, yemiyor, gazı var falan değil... Cilveloşş agu gugu yapıyor, uyuyor, gülümsüyor, aaa kaka yaptı :)))
canım ne demek merak ettim bi sorayım dedimkızlar selammm:)))
Biz çok iyiyiz :)) ananemiz geldi, o nedenle takılamıyoruz topiğe... Mervcim aradığın için ayrıca teşekkürler tatlım.... öpüyoruz siziiiiii:)))))
Biberon ve emzik konuşmuşsunuz... Bilgecim link vermiş zaten... O biberon çok iyi kızlar... Kolik olayına dikkat edin, bir iki markada var kolik önleyici sistem... Biz bu Nuby doğal dokunuşu çok sevdik... Hem yedek parçaları sayesinde su bardağına bile çevriliyor, bir sürü özelliği var:)))
Bizim de odamız darmaduman halde bekliyor... Yarından sonra yıkayıp ütülemeye ve yerleştirmeye başlayacağız inşallah... Yanlız bişey dikkatımı çekti.. aldıklarım poşetlerin içinde iken bir sürü gözüküyordu.. Geçen poşetlerden çıkardım, dolabın içine koydum amaniiiin bi de ne göreyim accık bişey kaldılar:)))) Mini minnacık kıyafetler meğer poşetlerde çok duruyomuş.)))
dediğin gibi ped kullanıcaz nasılsaMervecim ben aldım bebefox marka sütyen... Yumuşacık penyesi falanda çok güzel al bence.. tek defekti meme ucunu belli ediyor.. ama göğüs pedi koyacaz nasılsa çok da dert değil.:))
kızlar çok üzgünüm doktorda geldim ama haberer çok kötü.Kanamam boşuna değilmiş rahimde açılma vrmış.Şu an için Voltaren fitil endol kapsül ve progesran dye bi alaç verdi kanamayı durdurmamız lazım dedi.büıuük bi ihtmal serklaj yapılacak.O nedenle doktor öncelikle kanamayı durdurmamız lazım dedi yoksa seklaj oursam çok ağrım olurmuş.Bu konuyla ilgili blginz varmı haber vermek istedim.Ayrıca ben daha hedye alıcam arkadaşın hediyesni de alamadım geçen haftadan beri kendimle uğraşıyoruz bugün alıcaktı ama bu moralle bide eve gelip hemen yatmam gerekiyodu o konudan da ayrıca üzgünüm en kısa zamanda alıcam.
kızlar çok üzgünüm doktorda geldim ama haberer çok kötü.Kanamam boşuna değilmiş rahimde açılma vrmış.Şu an için Voltaren fitil endol kapsül ve progesran dye bi alaç verdi kanamayı durdurmamız lazım dedi.büıuük bi ihtmal serklaj yapılacak.O nedenle doktor öncelikle kanamayı durdurmamız lazım dedi yoksa seklaj oursam çok ağrım olurmuş.Bu konuyla ilgili blginz varmı haber vermek istedim.Ayrıca ben daha hedye alıcam arkadaşın hediyesni de alamadım geçen haftadan beri kendimle uğraşıyoruz bugün alıcaktı ama bu moralle bide eve gelip hemen yatmam gerekiyodu o konudan da ayrıca üzgünüm en kısa zamanda alıcam.
sağolun kızlar yatıyorum zaten yaptığım tek iş bu konuyu internetten araştırmak oluyo ama moralm çok bozuldu şimdiye kadar herşeyimiz çok normaldi kendimi suçlu gib hissedyorum yanlış b şy mi yaptım dye herşeyin allahtan olduğuna inanıyorum ve allahıma dua ediyorum bunu da atlatıcaz bi şeklde şimdye kadar kolay olmadı herşey tedavi süres falan bu da geçicek tek teselim bu
25 btti 26 oluyorum yarın mervecim daha çok küçüğüz ya ama varya Merve sank bana sürekl tepki veiyo sank teselli edyo beni iyyim diye hareketleri fazlalaştı ben üzüldükçe o annesne destek oöaya çalışıyo sanki mutlu oluyorum bende de o kıpırdadıkça bunun üstesinden gelicez diyo sanki bana
25 btti 26 oluyorum yarın mervecim daha çok küçüğüz ya ama varya Merve sank bana sürekl tepki veiyo sank teselli edyo beni iyyim diye hareketleri fazlalaştı ben üzüldükçe o annesne destek oöaya çalışıyo sanki mutlu oluyorum bende de o kıpırdadıkça bunun üstesinden gelicez diyo sanki bana
sağolun kızlar gerçekten zor br durum dedğinz gibi olumlu düşünüyorum iyi olsun normalde bu rahm açıklığı yada yetersizlği tam tanısı konulmadı daha da ayrıntılı ultrosonda belli olmazmıydı .Çünkü rahime giden kan amniyon sıvısı gibi bi çok şeyim noraldi benim acaba doktor mu farkedemedi dyorumkendi kendime.Bide Bilgecimsen bi ara erken doğumun olursa allah korusun bebeğin ciğerler erken gelişmesini sağlamak için iğne yapılıyo demştin akımda ordan kaldı sanki benim.Yani serklaş yapılsa bile dikişerin patlama mkanı oluyomuş ve oda bebeğin ciğerleri gelişmediği için ölümle sonuçlanıyomuş genelde .EN azında bu rski ortadan kaldırmak için yaptırmalımıyım acaba diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?