• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

doktorum gerek yok dedi canım ne bileyim.10 gün sonra ultrasona gidersin dedi bana.
şimdi eşimde uyuyo gece çalıştığı için.bekleyeyim bari 4 teki kan sonucuna göre başka bir hastaneye gideriz olmazsa.inşallah olumsuz bişey çıkmaz dua edin nolur :Saruboceq:
canım mervenin dediği gibi bende idrarda çok sonra gördüm 2.çizgiyi.. önemli olan kandaki değer.. dualarımız seninle tatlım.. hemen haber ver bize..
merhaba kizlaaarrrr;

dun aksam Kozyatagi Carrefour Joker'deydim, lansinoh manuel pompa 25, gogus kremi 15,5. 60lik ped 10 tl idi. Buzdolabi posetleri de vardi ondan da aldim ama fiyati neydi hatirlamiyorum.

Kizlar bu dediginiz medela pompa elektrikli mi manuel mi? Elektrikli almayi ise donmeyi dusunmedigim icin fazla gerekli gormemistim, el pompasi da bebegin sikilip emmedigi zaman sutu kusturmemek icin aldim. Eger o medela elektrikliyse onu da alabilirim.

canım güle güzel kullan.. bende bu sabah vardim sipariş joker.. medela elektrikli ve pilli.. ben çalışacağım için zaten alıcaktım.. hazır indirime girmişken alıyım dedim.. göğüs pedi, gögüs kremi ve süt poşetide aldım..

Kızlar benim ciciler geldi.. oyuncağın üzerinde BPA free yazmıyor, her yerine baktım ama Playskool ve sertifikaları mevcut.
Emzirme sütyeni de bana kaliteli göründü. Tamamen pamuklu olması zaten ilk dikkat ettiğim şey, bunun kumaşı falan güzel (eskilerin dediği gibi yeri güzel).

Bilge'cim Sevgi cevap vermiş zaten.. bence pilli/elektrikli olanlar daha kullanışlı. İşe dönmesende sütünün artırmak için Emek uyurken ekstra sağman gerekebiliyor. Hele ilk günlerde erken doğum olursa Emek kendi yeterince ememeyebilir. Sağıp vermen gerekebilir. manuel ile uğraşmaya değmez bence.

pelincim sana bir soru da benden.. ben şimdi bu biberonlara bakıp bakıp duruyom sadece.. hiç anlamıyorum.. siz bana bi marka ve model önerin bende onu alıyım.. bu nuk biberon seti var.. o olurmu güzelmi mesela..

Sevgi Nuk veya Avent tavsiye ediyorlar. ben NUK aldım.

Bu arada üzerinde bpa free yazmasa da için rahat etsin, ben özellikle sordum bu BPA uyarısı çıkmadan önce de BPA'sız üretiliyormuş ama üzerine yazmıyorlarmış. Yeni paketlerde mutlaka yazıyor.
Ayrıca emzik ve biberonları da silikon. Kontrol ettim.

Evet 55 gün kaldı tabi son güne kadar beklerse.. Daha önce de olabilir düşnsene, bayramda mesela. O zaman 40 gün kaldı da diyebiliriz. Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Artık ne olacaksa olsun modundayım.

Evet 55 gün kaldı tabi son güne kadar beklerse.. Daha önce de olabilir düşnsene, bayramda mesela. O zaman 40 gün kaldı da diyebiliriz. Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Artık ne olacaksa olsun modundayım.

öncelikle cicilerinizi güle kullanın.
biran önce neolacaksa olsun modunda olman herşeyiyle hazır olmandan olmasın:)))
ben daha düşünemiyorum çok eksik var gibi geliyor.

Valla odası hazır olunca herşey daha kolay oluyor. Eksik ne var görüyorsun, daha düzenli alışveriş yapıyorsun. Bizim oda şu an biraz dağınık ama şimdilik herşeyi odaya yığdığım için. Şiltelerin plastiklerini bile çıkarmadım, kirlenmesin diye. Kıyafetlerini yıkadık, kuruttuk hatta katladık yerleştirdik ama etiketlerini kesmedik daha. Bu bile ayrı bir iş ve gözümde büyüyor. İzin zamanına iş bırakıyorum yoksa evde patlarımsıkıntıdan.

Sevgicim ben de Funda'nin tavsiyesiyle bunu aldim:

COGITOY - Nuby Doğal Dokunuş % 100 Silikon Biberon Yavaş Akış 150 ml

tamamiyla silikon ve hava akisi sagladigi icin kolik onleyici, sekli de bebegin meme saskinligi yasamasini onleyecek sekilde anne memesinin ucunun aynisi.

Yaw ben guya bir ay once valiz yapacaktim, takimlari sunlari bunlari ambalajlarindan cikarmaya kiyamiyorum. Bu hafta sonu kayinvalidem gelecek, kendi annem o halleriyle gormeyecek ama bari kayinvalidem gordukten sonra paketlerinden cikarayim:)))

Canlarım tşk ederim..
Bilgecim ben bu biberonu gördüm.. Görüntüsü çok hoşuma gitmişti.. O zaman bende bundan alıyım..

Pelin bilge aramızda nerdeyse bi ay var sizinle.. Bebişler doğduktan sonra kaçmayın bir yerlere sakın.. Sizin tecrubelerinize bolca ihtiyacımız olucak..

Pelin bilge aramızda nerdeyse bi ay var sizinle.. Bebişler doğduktan sonra kaçmayın bir yerlere sakın.. Sizin tecrubelerinize bolca ihtiyacımız olucak..

Valla Sevgicim tahmimce ben o zaman da boyle kendini ifade etmek icin yirtinan bir tip olmaya devam ederim, nete girecek firsati mutlaka bulurum hele annem yanimda oldugu surece:)))
Pelin adina konusmayayim ama o da annesi yaninda oldugu icin kolay firsat bulur bence:)))

Kesinlikle nette olacağım kızlar. Allah sağlık afiyet versin, ben öyle boş duramam zaten. Kaan uyuduğunda girerim mutlaka. Bebek uyurken siz de uyuyun diyorlar ama benim gündüz uyumam o kadar zor ki.. hele bizimki gibi gürültülü bir apartmanda imkansız.

tünaydın güzel anneler ve bebişleri:) hava yağmurlu ve soğuk bende birazdan çıkıp annemlere gidicem önce bi gireyim merhaba diyeyim dedim.
havada karanlık gibi ya sürekli yatasım var:)
pelincim hakılsın benim çocuklumdada playskool vardı almanyadayken. önemli olan nerde üretildiği değil üretim sonrası gerekli sertifikaları alabilmesi. çinde daha ucuza işçi çalıştırdıkları için tercih ediyolar. ben henüz oyuncak faslına girmedim hep bakıyorum 0-6 aylık oyuncaklara ama heralde fuardan bakarım onlarada:) belki hediye filan da gelir acele etmiim diyorum o yüzden.
bu arada teyzeleri biz 33.haftamıza girmişiz bu gün :nazar:
bende katılıyorum her çin malı kötü diye bişey yok
bu arada bayağı olmuş ya 33 hafta oyy maşallah
merhaba kizlaaarrrr;

dun aksam Kozyatagi Carrefour Joker'deydim, lansinoh manuel pompa 25, gogus kremi 15,5. 60lik ped 10 tl idi. Buzdolabi posetleri de vardi ondan da aldim ama fiyati neydi hatirlamiyorum.

Kizlar bu dediginiz medela pompa elektrikli mi manuel mi? Elektrikli almayi ise donmeyi dusunmedigim icin fazla gerekli gormemistim, el pompasi da bebegin sikilip emmedigi zaman sutu kusturmemek icin aldim. Eger o medela elektrikliyse onu da alabilirim.
cicim güle güle kullan sen al en iyisi bu elektirkliden yoksa duramicaksın eheheheh
canım mervenin dediği gibi bende idrarda çok sonra gördüm 2.çizgiyi.. önemli olan kandaki değer.. dualarımız seninle tatlım.. hemen haber ver bize..

canım güle güzel kullan.. bende bu sabah vardim sipariş joker.. medela elektrikli ve pilli.. ben çalışacağım için zaten alıcaktım.. hazır indirime girmişken alıyım dedim.. göğüs pedi, gögüs kremi ve süt poşetide aldım..
cnm evoevonun gebeliği sonlandı maalesef 2,7 çıkmış ço üzgünüm yaaa

cicilerini güle güle kullan tatlım

Kızlar benim ciciler geldi.. oyuncağın üzerinde BPA free yazmıyor, her yerine baktım ama Playskool ve sertifikaları mevcut.
Emzirme sütyeni de bana kaliteli göründü. Tamamen pamuklu olması zaten ilk dikkat ettiğim şey, bunun kumaşı falan güzel (eskilerin dediği gibi yeri güzel).

Bilge'cim Sevgi cevap vermiş zaten.. bence pilli/elektrikli olanlar daha kullanışlı. İşe dönmesende sütünün artırmak için Emek uyurken ekstra sağman gerekebiliyor. Hele ilk günlerde erken doğum olursa Emek kendi yeterince ememeyebilir. Sağıp vermen gerekebilir. manuel ile uğraşmaya değmez bence.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper yaaaa
güle güle kullan cnm

Sevgi Nuk veya Avent tavsiye ediyorlar. ben NUK aldım.

Bu arada üzerinde bpa free yazmasa da için rahat etsin, ben özellikle sordum bu BPA uyarısı çıkmadan önce de BPA'sız üretiliyormuş ama üzerine yazmıyorlarmış. Yeni paketlerde mutlaka yazıyor.
Ayrıca emzik ve biberonları da silikon. Kontrol ettim.
pelin walla sen bitanesin yaa topiğimizin deneyimli annesi harikasınopuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi::lepi: ayyyyyyyyyyyyyy çok az kaldıııııııııııııııııııııııııı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Valla odası hazır olunca herşey daha kolay oluyor. Eksik ne var görüyorsun, daha düzenli alışveriş yapıyorsun. Bizim oda şu an biraz dağınık ama şimdilik herşeyi odaya yığdığım için. Şiltelerin plastiklerini bile çıkarmadım, kirlenmesin diye. Kıyafetlerini yıkadık, kuruttuk hatta katladık yerleştirdik ama etiketlerini kesmedik daha. Bu bile ayrı bir iş ve gözümde büyüyor. İzin zamanına iş bırakıyorum yoksa evde patlarımsıkıntıdan.
ay evet ya
şimdi senin en büyük derdin doğum
inşallah onda da Kaan annesini üzmicek :emir_bebek::emir_bebek:
Sevgicim ben de Funda'nin tavsiyesiyle bunu aldim:

COGITOY - Nuby Doğal Dokunuş % 100 Silikon Biberon Yavaş Akış 150 ml

tamamiyla silikon ve hava akisi sagladigi icin kolik onleyici, sekli de bebegin meme saskinligi yasamasini onleyecek sekilde anne memesinin ucunun aynisi.

Yaw ben guya bir ay once valiz yapacaktim, takimlari sunlari bunlari ambalajlarindan cikarmaya kiyamiyorum. Bu hafta sonu kayinvalidem gelecek, kendi annem o halleriyle gormeyecek ama bari kayinvalidem gordukten sonra paketlerinden cikarayim:)))

Canlarım tşk ederim..
Bilgecim ben bu biberonu gördüm.. Görüntüsü çok hoşuma gitmişti.. O zaman bende bundan alıyım..

merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri :) umarım hepiniz iyisinizdir.size yine bişey sorucam sizde olmasanız ne yapıcam bilmem.benim son adet tarihim 18 ağustos bugün sağlık ocağında ki ebe 8 haftalık hamilesin dedi ama salı günü kalp atışlarını duymaya gittiğimde doktorum 6 hafta 5 günlük dedi ve benim kafam çok karıştı doktorumu arayıp sorsam mı acaba? int.de ki hesaplayıcalara göre de 7+2 yim.acaba bebeğin gelişimi 1 hafta geri mii ?

Diana 7+2 demek 8. haftanın içindesin demektir. Biten haftayı değil içinde bulunduğumuz haftayı söylüyoruz. Ben mesela 33. haftanın içindeyim.. Sorun yokyani..

Valla Sevgicim tahmimce ben o zaman da boyle kendini ifade etmek icin yirtinan bir tip olmaya devam ederim, nete girecek firsati mutlaka bulurum hele annem yanimda oldugu surece:)))
Pelin adina konusmayayim ama o da annesi yaninda oldugu icin kolay firsat bulur bence:)))

Kesinlikle nette olacağım kızlar. Allah sağlık afiyet versin, ben öyle boş duramam zaten. Kaan uyuduğunda girerim mutlaka. Bebek uyurken siz de uyuyun diyorlar ama benim gündüz uyumam o kadar zor ki.. hele bizimki gibi gürültülü bir apartmanda imkansız.

kızlar bende sizin gibi düşünüyorum
ben hastaneye girerkende yanıma alıcam laptopumu
yazıcam size HAKKINIZI HELAL EDİN BEN DOĞUMA GİDİYORUM DİYE

zaten doğumdan sonra o kadar sorucak sorumuz olucak ki kesin giricez
bebeğim gazlı uyumuyor yemiyor

Aaa Merve hep negatif düşünme canım.. bebeğim uyumuyor, yemiyor, gazı var falan değil... Cilveloşş agu gugu yapıyor, uyuyor, gülümsüyor, aaa kaka yaptı :)))

kızlar selammm:)))

Biz çok iyiyiz :)) ananemiz geldi, o nedenle takılamıyoruz topiğe... Mervcim aradığın için ayrıca teşekkürler tatlım.... öpüyoruz siziiiiii:)))))

Biberon ve emzik konuşmuşsunuz... Bilgecim link vermiş zaten... O biberon çok iyi kızlar... Kolik olayına dikkat edin, bir iki markada var kolik önleyici sistem... Biz bu Nuby doğal dokunuşu çok sevdik... Hem yedek parçaları sayesinde su bardağına bile çevriliyor, bir sürü özelliği var:)))

Bizim de odamız darmaduman halde bekliyor... Yarından sonra yıkayıp ütülemeye ve yerleştirmeye başlayacağız inşallah... Yanlız bişey dikkatımı çekti.. aldıklarım poşetlerin içinde iken bir sürü gözüküyordu.. Geçen poşetlerden çıkardım, dolabın içine koydum amaniiiin bi de ne göreyim accık bişey kaldılar:)))) Mini minnacık kıyafetler meğer poşetlerde çok duruyomuş.)))

Back