canım mervenin dediği gibi bende idrarda çok sonra gördüm 2.çizgiyi.. önemli olan kandaki değer.. dualarımız seninle tatlım.. hemen haber ver bize..doktorum gerek yok dedi canım ne bileyim.10 gün sonra ultrasona gidersin dedi bana.
şimdi eşimde uyuyo gece çalıştığı için.bekleyeyim bari 4 teki kan sonucuna göre başka bir hastaneye gideriz olmazsa.inşallah olumsuz bişey çıkmaz dua edin nolur :Saruboceq:
merhaba kizlaaarrrr;
dun aksam Kozyatagi Carrefour Joker'deydim, lansinoh manuel pompa 25, gogus kremi 15,5. 60lik ped 10 tl idi. Buzdolabi posetleri de vardi ondan da aldim ama fiyati neydi hatirlamiyorum.
Kizlar bu dediginiz medela pompa elektrikli mi manuel mi? Elektrikli almayi ise donmeyi dusunmedigim icin fazla gerekli gormemistim, el pompasi da bebegin sikilip emmedigi zaman sutu kusturmemek icin aldim. Eger o medela elektrikliyse onu da alabilirim.
canım güle güzel kullan.. bende bu sabah vardim sipariş joker.. medela elektrikli ve pilli.. ben çalışacağım için zaten alıcaktım.. hazır indirime girmişken alıyım dedim.. göğüs pedi, gögüs kremi ve süt poşetide aldım..