2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar bende aşkıma diyorum bak bunu böyle almamız lazımmış, şunu şöyle yapmamız lazımmış falan diye.. o da başımıza sosyetik anne kesildin diye dalga geçiyo benle.. ben en çok alışveriş konusunda bana yardımcı olmamasına ve ilgilenmemesine kızıyorum.. geçen akşam küstüm hatta küs uyuduk.. sabah giderkende öpmedim.. saat 10 gibi "kolay gelsin" diye soğuk bir sesle aradı.. bende unutmuşum küstüğümü normal konuştum.. aa sen bana küs değilmiydin dedi.. sahi öyleydim dedim bende gülüştük..

pelincim, topiğimizin sevgili çevirmeni bizde tickerimizin türkçesini istiyoruz.. karşılığında sana kocaman öpcük göndercez...

Ozlemcim bende de vardi hep ayni agri. Simdi daha cok var, vajinadan iceriye dogru bir tur kasilma gibi, ince bir sizi gibi. Sanki birsey batiyor gibi. Anlik oluyor geciyor sonra gene geliyor. "it is like a spasm or contraction, sharp thin pain coming into the vagina, I feel like a long needle is pricked into my vagina" diyebilirsin. buna benzer sekilde anlattigimda doktor anormal birsey degil, rahim genislerken oyle hisler olur demisti. Daha ilerilerde bu his acilma olmasinin isareti midir diye sordugumda, acilmayi oradan hissetmezsin, kasiklarda adet sancisi gibi olur, tum rahmin duzenli olarak kasilir gevser demisti.

günde 1 kere çok iyi ya.. ben bazen 3 günde bir kere çıkıyorum.. hele eleviti içmeyi unutursam vay halime.. bana bir şurup verdi doktorum.. ama ben o şurubu kendi dahiliye doktoruma gösterdim içme dedi.. sabah aç karnına bi şeftali iç ve bir bardak kayısı hoşafı iç dedi.. ama nerde ...

canım bazen benimde 2-3 günü bulduğu oluyo çok rahatsız edici bi durum ya hele çıkmadığım gün duba gibi oluyorum resmen heleki akşamları sorma oturuken şeklim şemalim değişiyo

ya ben karnıma dokunmaya korkuyorum, her an patlıcakmışım gibi geliyor.. ama ben bi çözüm buldum.. böyle üç günü bulunca lokantadan döner yada lahmacun söylüyorum.. bana dokunduğu için akşamı rahatlıyorum.. çok mu pisim ben ya.. sositosositosositosositosositosositosositososito

canım benimkide aynı kelimeyi kullanıyo kızım bizim annemiz çok sosyetik diye uğraşıyo benle ...bizimki zaten sadece mobilyaydı arabaydı onunla ilgilenir zaten diğerlerini teyzelerimiz ve anneannemizle hallediyoruz

müthişsiiiiiiiiiiiinnnn iyi çözüm....

canım bazen benimde 2-3 günü bulduğu oluyo çok rahatsız edici bi durum ya hele çıkmadığım gün duba gibi oluyorum resmen heleki akşamları sorma oturuken şeklim şemalim değişiyo

sevgicim diyorum ya erkekler işte bizler gibi değiller bunlar ne yapalım YAPILARI İŞTEEEE
ama insan sinir olur tabi yani haklısın

kızlar ayrıca demir hapıda hazımsızlık ve kabız yapar bol bol su için meyva yiyin doğal beslenin posalı meyvalar çıktı mandalina portakal falan tüketin bol bol

kızlar ayrıca birşey duyurmak istiyorum yarın son gün emzirme haftası nedeni ile chicco mağazalarında anne ürünlerinde %35 bebek bakım ürünlerinde % 25 indirim var

Hı bende internetten gördüm mervem indirimi.. Bebe shop ve bebek market sitelerinde de indirim var..

canım benimkide aynı kelimeyi kullanıyo kızım bizim annemiz çok sosyetik diye uğraşıyo benle ...bizimki zaten sadece mobilyaydı arabaydı onunla ilgilenir zaten diğerlerini teyzelerimiz ve anneannemizle hallediyoruz

benim eşimde öğrendi şimdi diyor ki biberon bakıyoruz hani şu bişeysiz olanından alıcaktık
hani alacağımız boya bilmem ne olucaktı isimlerini bilmiyor ama hepsinin ne olacağından haberi var ben kanser olunca adamcağız korktu ne gerekiyorsa yapalım hiçbişey kanserojen olmasın diyo napsın

canım mutlaka günde 2 litre suyumu içiyorum allahtan çalışıyorum evde olunca unutuyorum meyvayıda mutlaka öğlen 3-4 gibi akşam 9-10 gibi mutlaka yiyorum ama nafile

Kızlar bende de tuvalete çıkmak sorun ama kabızlık yok. Günde 1 veya 2 çıkabiliyorum ama aynı bsp gibi çok zorlanıyorum. Son 2 haftadır bu şekilde. Sonunda 3 gündür hemoroid başladı, çok hafif başladı, ağrı sızı falan yok ama yinede sıkıcı bir durum, sürekli ıkınmaktan (( Sabah doktoruma sordum, bana bir pomat verdi, onu kullanacağım 1 hafta kadar. Umarım ilerlemeden düzelir. Şimdi tuvalete gitmeye korkuyorum.

Sevgi'cim, senin ticker diyor ki: "1,2 kg civarındayım. Kirpiklerim uzuyor. Vücudum sevimli bebek yağı ile kaplanıyor"

Joker'de indirim Ekim sonuna kadar. Mutlaka bakın. Ben siteden sipariş verdim bu sabah. Ekstra lansinoh krem, ped ve bebefox emzirme sütyeni aldım. Kaan'a da 2'li egzersiz oyuncağı. Bir arkadaşım tavsiye etti. Fiyatı da 75'ten 50 TL'ye düşmüş.

canım galiba bendede başladı dün resmen zorlamaktan bide baktım kanamış korktum internette araştırınca hemoroid belirtisiymiş...aahhhh şu veletler annelerinin her yerinde bi şey çıkarıyolar:dance:

Pelincim tşk ederim..
Jokere bende baktım tatlım.. Ordada gayet iyi fiyatlar..
Az kanama bende de geliyo kızlar.. Ben henüz doktora görünmedim ama... Görünsem mi ki..

Ben bugün ilk defa kendimi yorgun ve ağır hissettim. 33. haftaya iyi başlamadık Belim, bacaklarım ve sırtım ağrıyor. Dayak yemiş gibiyim. Havadandır diyeceğim ama oğlanın kilosu arttıkça ve benim de göbek büyüdükçe normal sanırım. 15 gün daha işe gelmem gerek. Böyle giderse hergün bir öncekinden zor olacak..

canım ya.. kaan iyice büyüdü tabi artık.. yükün iyice ağırlaştı.. sen son 3 haftaya kadar çalışcaktın dimi.. bakalım sen dayanda bizede örnek ol tatlım.. bizim izne çıkmamıza daha çok var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…