kızlar bide size bişey sorucam afedersiniz siz büyük abdestinizi rahat yapabiliyomusunuz bende günde anca 1 kere çıkabiliyorum ve çok zorlanıyorum dr söyliyim dedim belki ilaç fala verir halbuki her gün mutlaka 2 tane kuru kayısı yiyorum hatta arada armutta yiyorum ama nafile ...bildiğiniz bir çözüm yolu varmıııı?
günde 1 kere çok iyi ya.. ben bazen 3 günde bir kere çıkıyorum.. hele eleviti içmeyi unutursam vay halime.. bana bir şurup verdi doktorum.. ama ben o şurubu kendi dahiliye doktoruma gösterdim içme dedi.. sabah aç karnına bi şeftali iç ve bir bardak kayısı hoşafı iç dedi.. ama nerde ...
kızlar bende aşkıma diyorum bak bunu böyle almamız lazımmış, şunu şöyle yapmamız lazımmış falan diye.. o da başımıza sosyetik anne kesildin diye dalga geçiyo benle.. ben en çok alışveriş konusunda bana yardımcı olmamasına ve ilgilenmemesine kızıyorum.. geçen akşam küstüm hatta küs uyuduk.. sabah giderkende öpmedim.. saat 10 gibi "kolay gelsin" diye soğuk bir sesle aradı.. bende unutmuşum küstüğümü normal konuştum.. aa sen bana küs değilmiydin dedi.. sahi öyleydim dedim bende gülüştük..
pelincim, topiğimizin sevgili çevirmeni bizde tickerimizin türkçesini istiyoruz.. karşılığında sana kocaman öpcük göndercez...
ya ben karnıma dokunmaya korkuyorum, her an patlıcakmışım gibi geliyor.. ama ben bi çözüm buldum.. böyle üç günü bulunca lokantadan döner yada lahmacun söylüyorum.. bana dokunduğu için akşamı rahatlıyorum.. çok mu pisim ben ya.. sositosositosositosositosositosositosositososito
bizim çok irdelediğimz kesin canım ama napalım biz şimdi görmemişin çocuğu olmuş misaliyiz napalım biz onlar için çok çabaladık çok ağladık şimdiki doktorumun dediği gibi onlar kıymetli bebekler naplımmm
kızlar bide size bişey sorucam afedersiniz siz büyük abdestinizi rahat yapabiliyomusunuz bende günde anca 1 kere çıkabiliyorum ve çok zorlanıyorum dr söyliyim dedim belki ilaç fala verir halbuki her gün mutlaka 2 tane kuru kayısı yiyorum hatta arada armutta yiyorum ama nafile ...bildiğiniz bir çözüm yolu varmıııı?
kızlar bende aşkıma diyorum bak bunu böyle almamız lazımmış, şunu şöyle yapmamız lazımmış falan diye.. o da başımıza sosyetik anne kesildin diye dalga geçiyo benle.. ben en çok alışveriş konusunda bana yardımcı olmamasına ve ilgilenmemesine kızıyorum.. geçen akşam küstüm hatta küs uyuduk.. sabah giderkende öpmedim.. saat 10 gibi "kolay gelsin" diye soğuk bir sesle aradı.. bende unutmuşum küstüğümü normal konuştum.. aa sen bana küs değilmiydin dedi.. sahi öyleydim dedim bende gülüştük..
pelincim, topiğimizin sevgili çevirmeni bizde tickerimizin türkçesini istiyoruz.. karşılığında sana kocaman öpcük göndercez...
günde 1 kere çok iyi ya.. ben bazen 3 günde bir kere çıkıyorum.. hele eleviti içmeyi unutursam vay halime.. bana bir şurup verdi doktorum.. ama ben o şurubu kendi dahiliye doktoruma gösterdim içme dedi.. sabah aç karnına bi şeftali iç ve bir bardak kayısı hoşafı iç dedi.. ama nerde ...
canım bazen benimde 2-3 günü bulduğu oluyo çok rahatsız edici bi durum ya hele çıkmadığım gün duba gibi oluyorum resmen heleki akşamları sorma oturuken şeklim şemalim değişiyo
ya ben karnıma dokunmaya korkuyorum, her an patlıcakmışım gibi geliyor.. ama ben bi çözüm buldum.. böyle üç günü bulunca lokantadan döner yada lahmacun söylüyorum.. bana dokunduğu için akşamı rahatlıyorum.. çok mu pisim ben ya.. sositosositosositosositosositosositosositososito
canım benimkide aynı kelimeyi kullanıyo kızım bizim annemiz çok sosyetik diye uğraşıyo benle ...bizimki zaten sadece mobilyaydı arabaydı onunla ilgilenir zaten diğerlerini teyzelerimiz ve anneannemizle hallediyoruz
sevgicim diyorum ya erkekler işte bizler gibi değiller bunlar ne yapalım YAPILARI İŞTEEEE
ama insan sinir olur tabi yani haklısın
kızlar ayrıca demir hapıda hazımsızlık ve kabız yapar bol bol su için meyva yiyin doğal beslenin posalı meyvalar çıktı mandalina portakal falan tüketin bol bol
kızlar ayrıca birşey duyurmak istiyorum yarın son gün emzirme haftası nedeni ile chicco mağazalarında anne ürünlerinde %35 bebek bakım ürünlerinde % 25 indirim var
Kızlar bende de tuvalete çıkmak sorun ama kabızlık yok. Günde 1 veya 2 çıkabiliyorum ama aynı bsp gibi çok zorlanıyorum. Son 2 haftadır bu şekilde. Sonunda 3 gündür hemoroid başladı, çok hafif başladı, ağrı sızı falan yok ama yinede sıkıcı bir durum, sürekli ıkınmaktan(( Sabah doktoruma sordum, bana bir pomat verdi, onu kullanacağım 1 hafta kadar. Umarım ilerlemeden düzelir. Şimdi tuvalete gitmeye korkuyorum.
Ben bugün ilk defa kendimi yorgun ve ağır hissettim. 33. haftaya iyi başlamadıkBelim, bacaklarım ve sırtım ağrıyor. Dayak yemiş gibiyim. Havadandır diyeceğim ama oğlanın kilosu arttıkça ve benim de göbek büyüdükçe normal sanırım. 15 gün daha işe gelmem gerek. Böyle giderse hergün bir öncekinden zor olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?