Ben 2 sene önce La Senza'dan bir polar sabahlık almıştım. hatta o kadar beğenmiştim ki ellerinde sadece large kalmıştı, onu aldım :))) Pembe kalpler falan olan yumuşacık pofuduk bir sabahlık. Bizim kediler de ona bayılıyor. Üzerimde görünce siyah kızım hemen kucağıma atlar ve saatlerce mırlar. İçinde kayboluyorum ama kışın vazgeçilmezim. Şu aralar bedeni daha iyi oluyor tabi, havalar soğuduğundan ben de akşamları giymeye başladım. Onu hastaneye de götüreceğim kesin.
Funda Marks deyince bu öğlen gidip bakasım geldi. Mor pijama ilgimi çekti:)))
Dün akşam teyzeme gittim ve getirdiği cicileri gördüm. hepsi çok şeker. Kuzenimin 3 yaşında bir oğlu var, kardeş de yolda. Yeğenim doğduğunda giydirdiği kozmonotu göndermiş. Koyu yeşil içi kürklü pofuduk bir şey. 1-2 aylık için diyor. Aralık-Ocak soğuklarında kullanabilirsem harika olacak.
Diğer kuzenim de dönence göndermiş Kaan'a, tam istediğim gibi.
Teyzem de çantamızı getirdi, krem rengi ve çok kullanışlı. Resmini çekeceğim hepsinin bu akşam. Bir de emzirme yastığı almış, upuzun, kocaman bir şey. Eşim anlamadı önce, ne yapacaksın bu sosis gibi şeyi dedi kaydirigubbakcemile3 Bu erkeklere de yazık vallahi, o kadar çok ıvır zıvvır var ki gerekli, eşim artık takip edemiyor. Sürekli eve bir paketle geliyorum, "bu sefer ne aldın" diyor, başlıyorum anlatmaya :))
Pelinciğim benimde halam bişiler almış port bebe sepet mepet sayıp duruyor bende o kadar heves ediyorum ki bir an önce görmek için bakalım nasıl bişiler almış diye insan hediye gelince çok seviniyor.Hele ki çocuğumuza gelince daha bir hoş oluyor insanın içi..Ayrıca dediğin gibi geçen gün bebeğin poposunu küvette yıkarken küvetin musluk kısmına takılacak ve bebği koruyacak bir aparat vardı onu gösterdim eşime ay bunuda ı yapmışlar dedi. Ne yapsınlar onlar yetişemiyor o kadar araştırmamıza rağmen biz bile bazen bişey görünce aaaa bunu görmemiştik diyoruz entersan işlermişş..
Ayrıca minik Kaan cicilerini güle güle kullansın sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmak dileğiyle....