Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pelin çok saol böyle bir ürünle bizide tanıştırdığın için çok beğendim çocuk gelişimi için uygun olan oyuncakları tercih etmeyi az ve öz oyuncak almayı düşünüyorum bu çok güzel ve uygun fiyatlıymış plastik parçaları acaba free bpa mıdır ne dersin ilerde bunu yalayabilirlerFunda'cım linkini kopyaladım....
Playskool İkili Egzersiz Arkadaşım - Oyuncak - joker.com.tr
cnm bu kanama vajinal mi yoksa senin hemeroid falan olmasın bizim ayşe diye bir arkadaş var onun başına gelmiştikızlar çok korkuyorum ben benim kanamam yoğunlaşt akşam saatlerinde karnımın alt bölgesne ağrı griyo çıkıyo bi anda anlamıyorum ne bu böyle ilaçlarım btti ama hiç bi faydası olmadı daha kötü oldum ben yarın kendi doktoruma gidicem baum na dua edin bişiy olmasın.Bu saatte çilolata falan yiyoru bebeğimn hareketlerin izliyorum artık eşim de bana sinirleniyo kaç kere doktora gittik bişiy yok dedi diye.Tamam haklı braz doktor cumaretsi gittiğimizde suyu kalp rtimler ve rahimde açılma falan yok dedi ama ben nye hala iyileşemedm o zaman kanamam nye arttı çok endşeliym bu saatte uyumuyorum bile
günaydın tatlışko nasılsınGÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE ONLARIN GÜZEL YAVRULARI HAYIRLI CUMALAR.
zemuszemus
Günaydın kızlarrr:))))))) istanbul buğün feci yağmurlu allah bize yardım etsin zor işe geldim.
Merve'cim ben oyuncak olarak her zaman Fisherprice veya Playskool marka tercih ediyorum. Çin'de üretiliyor onlar da ama CE belgeli ve güvenilir markalar. Piyasada adı sanı duyulmamış, ucuza çok oyuncak var ama ne kadar sağlıklı bilemiyoruz. Bu 2 marka içlerinden en iyisi. Bunları da almayacaksak zaten bebeklerin gelişimi için ne yapacağız? Senin kayınpeder marangoz Allahtan o tahtadan oyma oyuncak yapabilir :))) Eskiden oyuncaklar öyleymiş ya... Bugün teslim edecekler oyuncağı, hemen bakarım bpa'sız mı diye. Yazarım buraya...
Mervecim şimdi hediyeni aldım. daha içini açmadan çok duygulandırdın kız beni ağlattın yaa.
çok teşekkür ederim canım harika bir takım. soğuk kış gününde kızıma giydirirken merve teyzenin ve civeloşun hediyesi diye giydiricem. hemen resmini çekip göndericem:))) bayıldım. iyiki böyle hediyeleşmişisiz. çok güzel oldu çook..
huuu huuuu ağlamak yokkk olumunekankayizsmile
bende yazarken duygulandım gerçi ama.....
cnm çok sevindim beğenmene
ben kendi kızımada aldım ondan bizde çok beğendik
biraz geç geldi ama kusur bakma o en minik olanından yoktu..
minik bebek çokkkk sağlıklı ve mutlu günlerde kullansın
koy cnm resmini bende dedim nalan koymazda nasıl olsa bende de var aldığım hediye bu diye koyarım çekip ehehehehehkaydirigubbakcemile3
kızlar daha oncede yazmıstım tup bebek tedavısındeyım bebegımın olması ıcın 4444 tefrıcıye duasını yapmak ıstıyorum duama katılırmısınız 20_40_100 ne kadar okumak ıstersenız artık bana söleyın....adetlıykende okunan bır dua...salavat oldugu ıcın.....dua su....
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Kızlar Joker'de indirim 10 Ekim'de bitiyormuş. Az önce mesaj geldi.
İnternetten sipariş verirseniz o gün kargoya veriyorlar. Medela pompa 149 yerine 99 TL mesela, kaçırmayın derim..
canım ben bunu senin gibi ilkdenememde herkese dağıtarak yaptım. ama sanki olmadı gibi. yine sen bilirsin tabi. ama bu benim inancım bunu kendin yaparsan daha sağlam, daha içten oluyor gibi geliyor. ikinci denememe başlamadan önce kendim tekbaşıma başladım ve transfer gününe kadar süre vermiştim kendime ve bitirdim. ve çok şükür kabul oldum şimdi kızım benimle.. yinede Allah kabul etsin tez zamanda muradına eresin sende inşallah..
canım o oyuncak benimde çok hoşuma gitti. bu pompa iyimi ben hiç pompa araçtırmadım bir bilgim olmadığı için soruyorum. senaldınmı nasıl.
Canım Medela en iyisi. ben arkadaşıma almıştım. Bana da eşimin bir arkadaşı verdi. hatta inşallah Medela'dır demiştim. Rahatlıkla kullanabilrisin. Bu fiyatta çok uygun.
ne kadar zamnda btırdın