pelincim oh eksikler de tamamlanmış çok şükür.. güle güle kullansın küçük adam
nalan dikkat et bu soğuklarda.. insan yürürken anlamıyor.. ama sonra çok kötü hasta olabilirsin..ben geçen yaz biraz fit olmak için eve yürüyerek gittim bir hafta boyunca.. yaklaşık 1 saat 15 dakika falan sürüyordu.. yolun yaklaşık yarısı sahil kenarındandı.. tabi terliyorum, terim soğuyo falan ama anlamıyorum hiç.. eve geliyorum sırılsıklam.. seviniyorum tabi terlediğim için.. neyse sonra bir hasta oldum ama anlatamam.. en küçük kemiğim bile sızlıyo.. yerimden kalkamıyorum.. hastanede yattım 3 gün..ki ben bu yürüyüşleri mayıs ayının sonunda yaptım.. nolur dikkat et..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy sorma oabsürt manasız rüyalar bende de var nedense.Birde o kadar kötü olmalarına rağmen bende senin gibi yatıp tekrar devamını görmeye çalışıyorum ay ne alemiz y ehehehehteyzelerimiz günaydın bende anca işlerden fırsat buldum ve yazıyorum bakalım ne zamana kadar engellenmeden yazabilicem.....kızlar dün akşam çok kötü rüya gördüm artık doğumlu rüyalar başladı gözümüz aydınnn...kesik kesik hatırladığım kadarıyla şimdi ben doğuma gidiyorum doğum yapıyorum ama bebeğimi göstermiyolar aradan 2-3 gün geçiyo yine bebğimi göstermiyolar sonra kendimi deniz kenarında dolaşırklen görüyorum bebeğim nerde diye aranıyorum ayyyy çok kötüydü sabah resmen uyandığımda bi daha uyuyayım dedim belki rüyanın devamını görürüm diye resmen rüyadan öyle etkilenmişimki sıfır morallae işe geldim Allahım ne kötü bir rüyaydı yaaaa
bencde çok değil aslında bak bnm görümce 22 kilo aldı en küçük olan doğumdan sonra 8 kilo gitti birden ki sezaryen yaptı ve bebeği 2800 doğdu8haftada 2kilo alman çok çok iyi.ama bunun 1kg sonhafta alman sadece biraz kötü olmuş tabi.
bende toplam 11kilo almışım.:kedi:
senin gibi dikkat edebilirsem ve 8haftada 2kilo alırsam harika olur.. aslında 12kg girmek en ideali ama 15-17 kg olmasıda çok değil aslında boshayallersmile
Ay onlar tam olarak anlamıyorlar bu durumu bende onları alayamıyorum nasıl aratırmadan duruyorlar diye :)) kesinlikle cinsiyet farkı ve iyiki kadın olmuşum rabbime şükürler olsunsabah eşime anlattımda o kadar çok araştırma yapıyosunki içine atıyosun farkında olmadan gecede kabuslar görüyosun dedi şu bebeği düşünmekten vazgeç biraz diyo relax ol diyoooo tabiii demesi kolay o veletler sürekli bizimle o korkuları en çok biz hissediyoruz
ay evet ya nalan ne olucak senin bu doktor durumu eşin ne diyor canım bu durumadoğru söylüyorsun sevgim.
ama neyapayım benim kıl doktorum şimdiye kadar sıfır hareket demişti. bende oyüzden çok hareketsizlikten şişmeye devam ediyorum diye hazır şimdi yarım saat yürüyüş yapabilirsin diyince yapayım bari dedim. birde bukadar hareketsizliklikle normal doğum olurmu diye düşünüyorum ondanda yapmak istedim. ama haklısın çok dikkat etmem lazım. çok sıkı giyiniyorum. zaten abartmıyorum yavaş yürüdüğüm için çok terleyememde sadece yarım saat yürüyüo gelincede duşa giriyorum hemen.
kizlar hepinize cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. fransiz doktora ingilizce agri anlatmak ustune ustuluk agrini turkce bile tarif edemezken dir bakalim nasil olucak:)))))))))) neyse onemsiz bir sey olsun da ben zaten her seye raziyim. hepinizi ve bebislerinizi opuyorum sizlerden cok sey ogreniyorum:)) hele alincaklar nelere dikkat edilmeli supersinizzzzzzzzzzz
haklısın tabi. ama rüyanın üzerinde durmamaya çalış derim yinede.
haklısın tabi. ama rüyanın üzerinde durmamaya çalış derim yinede.
bsp bende hep garip rüyalar görüyorum.. e gecemiz gündüzümüz hep onlar oldu.. tamamen bilinç altımızın bize ettiği oyunlar.. sakın takılma, yorumlamaya kalkma..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy sorma oabsürt manasız rüyalar bende de var nedense.Birde o kadar kötü olmalarına rağmen bende senin gibi yatıp tekrar devamını görmeye çalışıyorum ay ne alemiz y eheheheh
bencde çok değil aslında bak bnm görümce 22 kilo aldı en küçük olan doğumdan sonra 8 kilo gitti birden ki sezaryen yaptı ve bebeği 2800 doğdu
Ay onlar tam olarak anlamıyorlar bu durumu bende onları alayamıyorum nasıl aratırmadan duruyorlar diye :)) kesinlikle cinsiyet farkı ve iyiki kadın olmuşum rabbime şükürler olsun
ay evet ya nalan ne olucak senin bu doktor durumu eşin ne diyor canım bu duruma
Hayda senin birde o dil derdin var dimi allah kolaylık versin canım sıkma kendini.....
Benim eşim araştırır Allahtan okuyor da o dergilerimi falan ben genel olarak konuştum erkeklerin geneli böyle diye....Ama ne olursa olsun biz bayanlar gibi araştırma ruhu yok erkeklerde sen eşinede kızma bunlar ilgilenmeme durumları değil.Yani onların da bir an kimyası değişiyor.Birde şu var tabi bazı insanlar bazı durumlarda daha rahat davranabiliyor doktora tam tevekkel olup irdelemiyor.....yapı meselesi sanırım
bsp ay seninde mi 30 hafta oldu :) benimde
Tünaydın kızlar havalar gerçekten çok soğudu artık ben rahatsızlığımdan dolayı kombyi açmştım zaten 1 haftadır.Ama yatak odam en son ısınır hep ve o kadar ısınmaz kombye uzak kaldığı için.Malüm bu sene de çok sıcak olduğu için yatak odasına da arrytetten klima almıştık bebek oluccak dye dün akşam onu da sıcağa getrdim güzel uyumuşum sıcakta ama bu seferde sabah kalktığımda resmen burnum tıkanmış durumdaydım yani.Oda ısınmıyo bebek olucak odayı nasıl ısıtıcam anlamadım klima havayı kurutuyo bebeğe dokunur mu acaba kara kara onu düşünüyorum şmdi kışta çok çetn geçcekmiş
teşekkürler pelin teyze gerçektende benim annemin içinden çıkmam tek çözüm ama ben burda mutlyum annem beni çok güzel besliyor az önce yemeğimizi yedik ve onunla cilveleşiyoruz :)))))Merve'cim: "Doktor anneme düzgün duruş ile sırtının ağrımayacağını söyledi. Annem bunun saçmalık olduğunu düşünüyor. bebeği doğurmak tek çözüm :)"
Özlem: "Douleur dans le vagin et au bassin" diye yaz bir kağıda. Sonrası için yardımcı olmaz ama belki daha rahat anlaşırsın.. Fransa'da olduğunu unuttum ben.
ben bizimkine özet anlatıyorum böyleymiş şöyleymiş diye gerçi bize bir şey söylenince acabalarımız başlıyo ama erkeklerde yok öyle bi şey bişey söylenince altını karıştırmıyolar:1closedeyes:gizemli teyzemiz sen bizden 1 hafta geride değilmiydin ben sanki öyle hatırlıyorum
ben bizimkine özet anlatıyorum böyleymiş şöyleymiş diye gerçi bize bir şey söylenince acabalarımız başlıyo ama erkeklerde yok öyle bi şey bişey söylenince altını karıştırmıyolar:1closedeyes:gizemli teyzemiz sen bizden 1 hafta geride değilmiydin ben sanki öyle hatırlıyorum
teşekkürler pelin teyze gerçektende benim annemin içinden çıkmam tek çözüm ama ben burda mutlyum annem beni çok güzel besliyor az önce yemeğimizi yedik ve onunla cilveleşiyoruz :)))))
biz 30 haftadan gün alıyoruz siz doldurdunuz
biz 30 haftalık olduk dicez siz 31 haftalık olduk diceksiniz pelincim bana öle öğretti
ya işte yapı meselesi canım benim..Erkekler genelde kendi durumlarında da böyleler mesela benim eşimde varikosel başlangıcı çıkmıştı ama önemli değil dedi doktor ki kontrolede benim ısrarımla gitmişti.Dedim aşkım hiç baktın mı varikosel ne yoooo dedi.Ama sorsan benim kanser türüm ile ilgili herşeyi bilir o ayrı konu ..
Aslında onlar doğrusunu yapıyorda biz mi çok irdeliyoruz diye bazen düşünmüyorda değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?