2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

pelincim oh eksikler de tamamlanmış çok şükür.. güle güle kullansın küçük adam
nalan dikkat et bu soğuklarda.. insan yürürken anlamıyor.. ama sonra çok kötü hasta olabilirsin..ben geçen yaz biraz fit olmak için eve yürüyerek gittim bir hafta boyunca.. yaklaşık 1 saat 15 dakika falan sürüyordu.. yolun yaklaşık yarısı sahil kenarındandı.. tabi terliyorum, terim soğuyo falan ama anlamıyorum hiç.. eve geliyorum sırılsıklam.. seviniyorum tabi terlediğim için.. neyse sonra bir hasta oldum ama anlatamam.. en küçük kemiğim bile sızlıyo.. yerimden kalkamıyorum.. hastanede yattım 3 gün..ki ben bu yürüyüşleri mayıs ayının sonunda yaptım.. nolur dikkat et..

bsp bende hep garip rüyalar görüyorum.. e gecemiz gündüzümüz hep onlar oldu.. tamamen bilinç altımızın bize ettiği oyunlar.. sakın takılma, yorumlamaya kalkma..

doğru söylüyorsun sevgim.
ama neyapayım benim kıl doktorum şimdiye kadar sıfır hareket demişti. bende oyüzden çok hareketsizlikten şişmeye devam ediyorum diye hazır şimdi yarım saat yürüyüş yapabilirsin diyince yapayım bari dedim. birde bukadar hareketsizliklikle normal doğum olurmu diye düşünüyorum ondanda yapmak istedim. ama haklısın çok dikkat etmem lazım. çok sıkı giyiniyorum. zaten abartmıyorum yavaş yürüdüğüm için çok terleyememde sadece yarım saat yürüyüo gelincede duşa giriyorum hemen.

kizlar hepinize cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. fransiz doktora ingilizce agri anlatmak ustune ustuluk agrini turkce bile tarif edemezken dir bakalim nasil olucak:)))))))))) neyse onemsiz bir sey olsun da ben zaten her seye raziyim. hepinizi ve bebislerinizi opuyorum sizlerden cok sey ogreniyorum:)) hele alincaklar nelere dikkat edilmeli supersinizzzzzzzzzzz

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy sorma oabsürt manasız rüyalar bende de var nedense.Birde o kadar kötü olmalarına rağmen bende senin gibi yatıp tekrar devamını görmeye çalışıyorum ay ne alemiz y eheheheh
bencde çok değil aslında bak bnm görümce 22 kilo aldı en küçük olan doğumdan sonra 8 kilo gitti birden ki sezaryen yaptı ve bebeği 2800 doğdu
Ay onlar tam olarak anlamıyorlar bu durumu bende onları alayamıyorum nasıl aratırmadan duruyorlar diye :)) kesinlikle cinsiyet farkı ve iyiki kadın olmuşum rabbime şükürler olsun
ay evet ya nalan ne olucak senin bu doktor durumu eşin ne diyor canım bu duruma

Hayda senin birde o dil derdin var dimi allah kolaylık versin canım sıkma kendini.....

haklısın tabi. ama rüyanın üzerinde durmamaya çalış derim yinede.

bsp bende hep garip rüyalar görüyorum.. e gecemiz gündüzümüz hep onlar oldu.. tamamen bilinç altımızın bize ettiği oyunlar.. sakın takılma, yorumlamaya kalkma..

sorma be canım önceden değildi ama artık son zamanlar malum biz bugün tam 30 haftalık olduk ister istemez bilinç altına atıyoruz işte..

sizlerin eşindede varmı benimkide hiç araştırmıyo hatta bebek ve hamilelikle ilgili dergiler kitaplar okuyorum koltuğun yanında duruyo elinin altında asla birini açıp bakmıyo başka kitap olunca merak eder konusu nedir diye bakar nedense bebeklerle ilgili kitaplarla hiç alakası yok anca ben okuynca şöyle şöyle yapmak gerekiyomuş diyince yorum yapıyo sizinkiler ne alemde ilgililermi bari?

Benim eşim araştırır Allahtan okuyor da o dergilerimi falan ben genel olarak konuştum erkeklerin geneli böyle diye....Ama ne olursa olsun biz bayanlar gibi araştırma ruhu yok erkeklerde sen eşinede kızma bunlar ilgilenmeme durumları değil.Yani onların da bir an kimyası değişiyor.Birde şu var tabi bazı insanlar bazı durumlarda daha rahat davranabiliyor doktora tam tevekkel olup irdelemiyor.....yapı meselesi sanırım

bsp ay seninde mi 30 hafta oldu :) benimde

Pelinciğim müsait olduğunda benim ticker' ımı da tercüme eder misin ? Sana zahmet oluyor ama bu İngilizceyi 70 kere öğrenip unutan insana bir yardım :)

Tünaydın kızlar havalar gerçekten çok soğudu artık ben rahatsızlığımdan dolayı kombyi açmştım zaten 1 haftadır.Ama yatak odam en son ısınır hep ve o kadar ısınmaz kombye uzak kaldığı için.Malüm bu sene de çok sıcak olduğu için yatak odasına da arrytetten klima almıştık bebek oluccak dye dün akşam onu da sıcağa getrdim güzel uyumuşum sıcakta ama bu seferde sabah kalktığımda resmen burnum tıkanmış durumdaydım yani.Oda ısınmıyo bebek olucak odayı nasıl ısıtıcam anlamadım klima havayı kurutuyo bebeğe dokunur mu acaba kara kara onu düşünüyorum şmdi kışta çok çetn geçcekmiş

Merve'cim: "Doktor anneme düzgün duruş ile sırtının ağrımayacağını söyledi. Annem bunun saçmalık olduğunu düşünüyor. bebeği doğurmak tek çözüm :)"

Özlem: "Douleur dans le vagin et au bassin" diye yaz bir kağıda. Sonrası için yardımcı olmaz ama belki daha rahat anlaşırsın.. Fransa'da olduğunu unuttum ben.

Son düzenleme:

ben bizimkine özet anlatıyorum böyleymiş şöyleymiş diye gerçi bize bir şey söylenince acabalarımız başlıyo ama erkeklerde yok öyle bi şey bişey söylenince altını karıştırmıyolar:1closedeyes:gizemli teyzemiz sen bizden 1 hafta geride değilmiydin ben sanki öyle hatırlıyorum

Canım benim bildiğim kadarıyla klima yetişkinler için bile pek sağlıklı bir aygıt değil.Benim migrenim var mesela genzimi çok kurutur klima ve baş ağrısı yapar sana tavsiyem eğer klima ile ek destek yapıp ısınacaksan bari bir buhar makinesi alda havayı nemlendirsin bebeğin rahatlar böylece şimdilik aklıma bu geldi

teşekkürler pelin teyze gerçektende benim annemin içinden çıkmam tek çözüm ama ben burda mutlyum annem beni çok güzel besliyor az önce yemeğimizi yedik ve onunla cilveleşiyoruz :)))))

biz 30 haftadan gün alıyoruz siz doldurdunuz
biz 30 haftalık olduk dicez siz 31 haftalık olduk diceksiniz pelincim bana öle öğretti

ya işte yapı meselesi canım benim..Erkekler genelde kendi durumlarında da böyleler mesela benim eşimde varikosel başlangıcı çıkmıştı ama önemli değil dedi doktor ki kontrolede benim ısrarımla gitmişti.Dedim aşkım hiç baktın mı varikosel ne yoooo dedi.Ama sorsan benim kanser türüm ile ilgili herşeyi bilir o ayrı konu ..

Aslında onlar doğrusunu yapıyorda biz mi çok irdeliyoruz diye bazen düşünmüyorda değilim yani

hııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm tımam teyzemiz pardon ben yanlış anlamışım

bizim çok irdelediğimz kesin canım ama napalım biz şimdi görmemişin çocuğu olmuş misaliyiz napalım biz onlar için çok çabaladık çok ağladık şimdiki doktorumun dediği gibi onlar kıymetli bebekler naplımmm

kızlar bide size bişey sorucam afedersiniz siz büyük abdestinizi rahat yapabiliyomusunuz bende günde anca 1 kere çıkabiliyorum ve çok zorlanıyorum dr söyliyim dedim belki ilaç fala verir halbuki her gün mutlaka 2 tane kuru kayısı yiyorum hatta arada armutta yiyorum ama nafile ...bildiğiniz bir çözüm yolu varmıııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…