slm kızlar.dün akşam sabaha kadar uyuyamadım.boğazımda bi rkaşınma yutkunmada güçlük.eyvah grip oluyorum dedim.valla hasta olmayı hiç histemiyorum.çok ağır geçeririrm ben.boğazımda beyaz pamukçuklar olur hemne aynaya baktım sol tarafta olmuş.tarçınlı süt içtim ihlamur içtim nane limon içtim ama düzelme yok.bildiğiniz başka bir yöntem narsa yazın lütfen.
walla kapı gibi raporum var ehehehehe :)))Mervem sen kanser değilsin.. Bak sinirlendiriyorsun beni...
ya bu hamilelik insanın tüm hormonlarını değiştiriyor kolay değil işte yesekte olucak demek kicanım mutlaka günde 2 litre suyumu içiyorum allahtan çalışıyorum evde olunca unutuyorum meyvayıda mutlaka öğlen 3-4 gibi akşam 9-10 gibi mutlaka yiyorum ama nafile
hım hımmmm ama joker mağazalarında ki lansioh ürünler ekim sonunda kadaraaaaa bende hafta sonu indirimden faydalanırım diyodum tühhh demekki yarın son üzüldüm yaaa
ay hemorid mi o normal doğum da da tetiklenen bir vaka annem beni doğururken olmuş ve hala çeker ilacını düzenli kullan Pelinciğim sakın ihmal etmeKızlar bende de tuvalete çıkmak sorun ama kabızlık yok. Günde 1 veya 2 çıkabiliyorum ama aynı bsp gibi çok zorlanıyorum. Son 2 haftadır bu şekilde. Sonunda 3 gündür hemoroid başladı, çok hafif başladı, ağrı sızı falan yok ama yinede sıkıcı bir durum, sürekli ıkınmaktan(( Sabah doktoruma sordum, bana bir pomat verdi, onu kullanacağım 1 hafta kadar. Umarım ilerlemeden düzelir. Şimdi tuvalete gitmeye korkuyorum.
Sevgi'cim, senin ticker diyor ki: "1,2 kg civarındayım. Kirpiklerim uzuyor. Vücudum sevimli bebek yağı ile kaplanıyor"
Joker'de indirim Ekim sonuna kadar. Mutlaka bakın. Ben siteden sipariş verdim bu sabah. Ekstra lansinoh krem, ped ve bebefox emzirme sütyeni aldım. Kaan'a da 2'li egzersiz oyuncağı. Bir arkadaşım tavsiye etti. Fiyatı da 75'ten 50 TL'ye düşmüş.
canım galiba bendede başladı dün resmen zorlamaktan bide baktım kanamış korktum internette araştırınca hemoroid belirtisiymiş...aahhhh şu veletler annelerinin her yerinde bi şey çıkarıyolar:dance:
kızlar bu kanama işleri ihmale gelmez siz hemen danışın doktora yaaaaPelincim tşk ederim..
Jokere bende baktım tatlım.. Ordada gayet iyi fiyatlar..
Az kanama bende de geliyo kızlar.. Ben henüz doktora görünmedim ama... Görünsem mi ki..
e kolay değil cicim kaaan büyüdü sen çok yaklaştın doğuma ama sabret mücadeleci anne az kalmış 15 gün dahaBen bugün ilk defa kendimi yorgun ve ağır hissettim. 33. haftaya iyi başlamadıkBelim, bacaklarım ve sırtım ağrıyor. Dayak yemiş gibiyim. Havadandır diyeceğim ama oğlanın kilosu arttıkça ve benim de göbek büyüdükçe normal sanırım. 15 gün daha işe gelmem gerek. Böyle giderse hergün bir öncekinden zor olacak..
ya aynısı bende de var ben sadece ıhlamur içtim nolucak halimiz gülcan yaaaslm kızlar.dün akşam sabaha kadar uyuyamadım.boğazımda bi rkaşınma yutkunmada güçlük.eyvah grip oluyorum dedim.valla hasta olmayı hiç histemiyorum.çok ağır geçeririrm ben.boğazımda beyaz pamukçuklar olur hemne aynaya baktım sol tarafta olmuş.tarçınlı süt içtim ihlamur içtim nane limon içtim ama düzelme yok.bildiğiniz başka bir yöntem narsa yazın lütfen.
ahahahhahah esraselam kzılar bende bugün kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli yatasın var. oturunca kaburgama baskı oluyor. ayakta kaldığımda da kasığma iğne batması gibi sancı giriyor.bende dün dr.a sordum bilge gibi dedim bu açılma filan göstergesi olabilirmi diye dr. açılma sancısı öle olmaz dedi ritmik olurmuş,adet ağrısı gibi olurmuş merak etme dedi normal dedi.rahim bağları geriliyomuş bide başı aşağıda diye daha az ayakta kal dedi. benim ayaklarım ve bacaklarımda ödem var hala ama eskisi kadar değil.dr. onada şişlik olduğunda yürüme dedi.
benimde eşim çok ilgili gibi görünmüyor ama bazen öle laflar ediyorki diorum aslında nekadar da hassas bu konuda.demekki belli etmiyorlar bizim gibi yada çok dillendirmiyorlar. hiç unutmuyorum bi keresinde bana diyoki anneye bişi olursa bebeği yaşatabiliyolarmı anne yoğunbakımdayken.dedim buda nerden çıktı.meğerse korkuyomuş bana bişi olursa diye bebeğin yaşatılmasını istermiş ben makinelere bağlı iken. dedim allah korusun ayy neler düşünüyosun öle.aslında onlarda bizim yaşadığımız korkuları yaşıyorlar ama bizim gibi pinpirik davranmıyorlar. ve bir baba babalık hissini ancak kucağına aldığında anlarmış. o ana kadar bizim kadar bağlanamazmış bebeğe. geçenlerde eşimin işyerinden arkadaşı baba oldu.kucağına aldığında çok duygulanmış filan ama evde 2-3 hafta sonra duruma alışmış şimdide diyomuşki bebek çok tepkisiz çok ufak ne zaman bilinçli gülmeye başlarsa baba derse filan o zaman daha çok anlıcam babalığı demiş. birde erkekler bebek doğduğunda ikinci plana atılacaklarından korkuyolar.
bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum. ne konuşsam,kimi konuşsam akşama rüyamda. bu aralar taktım eşim beni aldatıyor rüyalarımda. sabah bi uyanıyorum eşim arayınca ona bi afra bi tafra adamda şaşırıyo:)
evocuğum nasılsın
kızlarr merhaba siz 2011 ocak diye yazmışsınız ama benim bebeğim 2011 nisan gibi olacak hayırlısıyla aranıza katılabilirim herhalde benimde tüp bebekle oldu bebeğim daha yeni üye oldum tam nasıl olduğunuda anlamadım ama yardımcı olurmusunuz bana bende paylaşmak istedim yaşadıklarımı :uhm:
kızlarr merhaba siz 2011 ocak diye yazmışsınız ama benim bebeğim 2011 nisan gibi olacak hayırlısıyla aranıza katılabilirim herhalde benimde tüp bebekle oldu bebeğim daha yeni üye oldum tam nasıl olduğunuda anlamadım ama yardımcı olurmusunuz bana bende paylaşmak istedim yaşadıklarımı :uhm:
canımm iyiyim sizi takip ediyorum :)
tecrübe oluyo bana da çok tatlı muhabbetiniz valla.biz henüz başlarda olduğumuzdan sayfanın başlarını daha çok takip ediyoruz :)
sizlerin keseyi görmeye gideceğiniz günleri okuyoruz çok güzel :))
hoşgeldin canım hayırlı olsun :)
ben de yeni hamişlerdenim.senin ne kadar oldu?
merhaba canım amin hepimiz için hayırlı olsun biz 13 hafta 4 günlüküz canım peki siz ne kadarlık oldunuz :cüvcüv:
biz daha yeni haber aldık 5+4 üz henüz :) 13 ekimde ilk randevu var :)
hayırlısı olsun allah hepimize sağsalim kucamıza almayı nasip etsin inşallah bize sekiz sene sonra nasip oldu ama halen kendimi inandıramıyom çok zormuş ultrosonda görüyom ama nedense inanamıyom henüz kıpırtıyada başlamadık belkide ondandır bende ekim 11.12 sinde randevumuz var bakalım renkli ultroson çekcekmiş doktor
hayırlısı olsun allah hepimize sağsalim kucamıza almayı nasip etsin inşallah bize sekiz sene sonra nasip oldu ama halen kendimi inandıramıyom çok zormuş ultrosonda görüyom ama nedense inanamıyom henüz kıpırtıyada başlamadık belkide ondandır bende ekim 11.12 sinde randevumuz var bakalım renkli ultroson çekcekmiş doktor
kızlar çok korkuyorum ben benim kanamam yoğunlaşt akşam saatlerinde karnımın alt bölgesne ağrı griyo çıkıyo bi anda anlamıyorum ne bu böyle ilaçlarım btti ama hiç bi faydası olmadı daha kötü oldum ben yarın kendi doktoruma gidicem baum na dua edin bişiy olmasın.Bu saatte çilolata falan yiyoru bebeğimn hareketlerin izliyorum artık eşim de bana sinirleniyo kaç kere doktora gittik bişiy yok dedi diye.Tamam haklı braz doktor cumaretsi gittiğimizde suyu kalp rtimler ve rahimde açılma falan yok dedi ama ben nye hala iyileşemedm o zaman kanamam nye arttı çok endşeliym bu saatte uyumuyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?