2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar.dün akşam sabaha kadar uyuyamadım.boğazımda bi rkaşınma yutkunmada güçlük.eyvah grip oluyorum dedim.valla hasta olmayı hiç histemiyorum.çok ağır geçeririrm ben.boğazımda beyaz pamukçuklar olur hemne aynaya baktım sol tarafta olmuş.tarçınlı süt içtim ihlamur içtim nane limon içtim ama düzelme yok.bildiğiniz başka bir yöntem narsa yazın lütfen.

canım geçmiş olsun.. Bende genelde ballı tarçınlı süt içerim.. Geçirir.. Salepte iyi gelir tatlım..

selam kzılar bende bugün kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli yatasın var. oturunca kaburgama baskı oluyor. ayakta kaldığımda da kasığma iğne batması gibi sancı giriyor.bende dün dr.a sordum bilge gibi dedim bu açılma filan göstergesi olabilirmi diye dr. açılma sancısı öle olmaz dedi ritmik olurmuş,adet ağrısı gibi olurmuş merak etme dedi normal dedi.rahim bağları geriliyomuş bide başı aşağıda diye daha az ayakta kal dedi. benim ayaklarım ve bacaklarımda ödem var hala ama eskisi kadar değil.dr. onada şişlik olduğunda yürüme dedi.
benimde eşim çok ilgili gibi görünmüyor ama bazen öle laflar ediyorki diorum aslında nekadar da hassas bu konuda.demekki belli etmiyorlar bizim gibi yada çok dillendirmiyorlar. hiç unutmuyorum bi keresinde bana diyoki anneye bişi olursa bebeği yaşatabiliyolarmı anne yoğunbakımdayken.dedim buda nerden çıktı.meğerse korkuyomuş bana bişi olursa diye bebeğin yaşatılmasını istermiş ben makinelere bağlı iken. dedim allah korusun ayy neler düşünüyosun öle.aslında onlarda bizim yaşadığımız korkuları yaşıyorlar ama bizim gibi pinpirik davranmıyorlar. ve bir baba babalık hissini ancak kucağına aldığında anlarmış. o ana kadar bizim kadar bağlanamazmış bebeğe. geçenlerde eşimin işyerinden arkadaşı baba oldu.kucağına aldığında çok duygulanmış filan ama evde 2-3 hafta sonra duruma alışmış şimdide diyomuşki bebek çok tepkisiz çok ufak ne zaman bilinçli gülmeye başlarsa baba derse filan o zaman daha çok anlıcam babalığı demiş. birde erkekler bebek doğduğunda ikinci plana atılacaklarından korkuyolar.
bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum. ne konuşsam,kimi konuşsam akşama rüyamda. bu aralar taktım eşim beni aldatıyor rüyalarımda. sabah bi uyanıyorum eşim arayınca ona bi afra bi tafra adamda şaşırıyo:)

Mervem sen kanser değilsin.. Bak sinirlendiriyorsun beni...
walla kapı gibi raporum var ehehehehe :)))
canım mutlaka günde 2 litre suyumu içiyorum allahtan çalışıyorum evde olunca unutuyorum meyvayıda mutlaka öğlen 3-4 gibi akşam 9-10 gibi mutlaka yiyorum ama nafile
ya bu hamilelik insanın tüm hormonlarını değiştiriyor kolay değil işte yesekte olucak demek ki
aaaaa bende hafta sonu indirimden faydalanırım diyodum tühhh demekki yarın son üzüldüm yaaa
hım hımmmm ama joker mağazalarında ki lansioh ürünler ekim sonunda kadar
ay hemorid mi o normal doğum da da tetiklenen bir vaka annem beni doğururken olmuş ve hala çeker ilacını düzenli kullan Pelinciğim sakın ihmal etme

aaa bi bakıcam bende bu akşm bakalım neler var

canım galiba bendede başladı dün resmen zorlamaktan bide baktım kanamış korktum internette araştırınca hemoroid belirtisiymiş...aahhhh şu veletler annelerinin her yerinde bi şey çıkarıyolar:dance:
Pelincim tşk ederim..
Jokere bende baktım tatlım.. Ordada gayet iyi fiyatlar..
Az kanama bende de geliyo kızlar.. Ben henüz doktora görünmedim ama... Görünsem mi ki..
kızlar bu kanama işleri ihmale gelmez siz hemen danışın doktora yaaaa

e kolay değil cicim kaaan büyüdü sen çok yaklaştın doğuma ama sabret mücadeleci anne az kalmış 15 gün daha
ya aynısı bende de var ben sadece ıhlamur içtim nolucak halimiz gülcan yaaa
offff bide hastalık eksikti tövbe tövbe

ahahahhahah esra
sende benim gibisin demek bende rüya görürüm eşime küserim yazık ne olduğunu anlamaz bile zavallım..bu arada dediklerine çok katılıyorum erkekler kucağına alınca anlıyor ama zamanla onada alışıyorlar zaten çocuk annenin çocuğu ya resmen böle
ben zaten bu konuda biraz tuaf düşünelerdenim boşanma davalarında babalar çocukları istiyor ya ne alaka ya diyorum hemen içimden ehehehe :))

kızlarr merhaba siz 2011 ocak diye yazmışsınız ama benim bebeğim 2011 nisan gibi olacak hayırlısıyla aranıza katılabilirim herhalde benimde tüp bebekle oldu bebeğim daha yeni üye oldum tam nasıl olduğunuda anlamadım ama yardımcı olurmusunuz bana bende paylaşmak istedim yaşadıklarımı :uhm:

hoşgeldin canım hayırlı olsun :)
ben de yeni hamişlerdenim.senin ne kadar oldu?

merhaba canım amin hepimiz için hayırlı olsun biz 13 hafta 4 günlüküz canım peki siz ne kadarlık oldunuz :CüvCüv:

hoşgeldin canım hayırlı olsun :)
ben de yeni hamişlerdenim.senin ne kadar oldu?

merhaba canım amin hepimiz için hayırlı olsun biz 13 hafta 4 günlüküz canım peki siz ne kadarlık oldunuz :cüvcüv:

biz daha yeni haber aldık 5+4 üz henüz :) 13 ekimde ilk randevu var :)

slm taze anneler herkes girip duygularını paylaşabilir tabiki bizde sizin gibi zamanında daha kıdemlilere soruyorduk

ikinizede hayırlı olsun bebişleri evocuğumu biliyorum ama bebegm senin hikayen nedir paylaşana bizle kaç yaşındasın kaçıncı denemen falan

hayırlısı olsun allah hepimize sağsalim kucamıza almayı nasip etsin inşallah bize sekiz sene sonra nasip oldu ama halen kendimi inandıramıyom çok zormuş ultrosonda görüyom ama nedense inanamıyom henüz kıpırtıyada başlamadık belkide ondandır bende ekim 11.12 sinde randevumuz var bakalım renkli ultroson çekcekmiş doktor

merhaba gizemli sağolasın seninde hayırlısı olsun canım benim hikayem 2006 da aşılama oldu ama negatif daha sonra eşim varikosel ameliyatı oldu doktorlar 6 ay sonra düzelme olur dedi ama bu sefer benim safra kesesinden ameliyat olmam gerekti onu şubatta oldum haziranda tüp bebeğe karar verdik doktorda onayladı ve başladık ilk denemede çok şükür allahıma tutundu bebeğim şimdide 13 hafta 4 günlük olduk bu arada yaşım 30 canım a.s. peki senin ne kadarlık oldu

sanırım doğum olana kadar endişeler bitmeyecek.ben de hala rüya gördüğümü sanıyorum.sabahları uyanınca hemen cimcikliyorum kendimi gerçek mi acaba diye kaydirigubbakcemile3
rabbim sonunakadar sağlıklıca götürsün inş.hepimizi :)

ay senin öle olman çok normal tatlım ben 7 aylık oldum maaşalah ama bende sanki bu bebek benim mi ben bunları yaşıyormuyum sonunda diyorum

insanın inanması zaman alıyor ama dediğin gibi sen şimdi 1 ay sonra tekmeleri çok derinden hissediceksin 1,5 ay sonra ara ara tekmeler gelicek iki aya kalmaz işte o diceksin işte orda miniğim

Pelin şu ekzersiz opyuncağı dediğin ne kuzum:)))) Ben öle oyuncak almayı beceremiyorum.. gidip bi bakibakalım şuna..:))) oyuncak konusunda çok acemiyim ben yawf:)

kızlar çok korkuyorum ben benim kanamam yoğunlaşt akşam saatlerinde karnımın alt bölgesne ağrı griyo çıkıyo bi anda anlamıyorum ne bu böyle ilaçlarım btti ama hiç bi faydası olmadı daha kötü oldum ben yarın kendi doktoruma gidicem baum na dua edin bişiy olmasın.Bu saatte çilolata falan yiyoru bebeğimn hareketlerin izliyorum artık eşim de bana sinirleniyo kaç kere doktora gittik bişiy yok dedi diye.Tamam haklı braz doktor cumaretsi gittiğimizde suyu kalp rtimler ve rahimde açılma falan yok dedi ama ben nye hala iyileşemedm o zaman kanamam nye arttı çok endşeliym bu saatte uyumuyorum bile

canım doktoruna sor derim. sen yinede birdaha git.
daha önce gittiğinde muayene olduğundada kanaman varken herşey yolunda dediyse acaba sen reglmi oluyorsun. çok nadirde görülse kimi insan doğuma kadar regl olabilirmiş.
ama yinede hst.git. bizide merakta bırakma iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…