Merve'cim ilgine çoook teşekkrüler... Canım sıkıldı biraz evet ama ne yapalım oğluşum eninde sonunda dışarı çıkacak. Normal doğumda başıma gelebilecek bir sürü terslik vardı zaten ve hepsini düşündüm zannediyordum ama koca kafa olayını hiç düşünmemiştim :))) Cuma günü işyerinde bir arkadaşla konuşmuştuk, onun 2. oğlanın kafası da büyük olduğu için sezaryen olmak zorunda kalmış. Tam bu konunun üzerine ertesi gün doktorum kafa 2 hafta önde gidiyor deyince tam dumur oldum yani :)))
Neyse yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz. 23 Ekim'de belki doğum tarihimizi bildidirm size...
3 günce kendimi iyi hissedip evde bi güzel temzilik yaptıp yordum kendimi aferin bana
üç gündür karnım adeta davul gibiydi ve bebeklerimin hareketlerini az hiisediyorum dünden beri yatıyorum bende korktum dr aradım oda hemen hastaneye gel nst bağlayalım dedi
bende çok korktum bağladılar bi kasılma görülmedi ama bu karnımda ki gerginliğe bi anlam veremedi akşam olmuştu ztn eve gönderdi
valla kızlar bi ara doğum hanede ya dedim erken doğum olursa yanlız başıma çok kötü hissettim kendimi şimdi kendime doğuma kadar elimi bişeye sürmeme cezası verdim temzilik falan yokk elimden geldiğince yatacam ben bu çocukları ne kadar zor şartlarda ne kadar çok emekle buldum bi temizlik sevdasına değermi bırak evi pislik götürsün çamaşır ütü biriksin
çok şükür bu sefer ucuz atlattık
ay cnm sağolasın ya
ağzından bal damlıyo walla
bu arada sende hira koyucaktın dimi kızının ismini bende eşimi yavaş yavaş ikna etmeye başladım
sanırım kabul edicek
ayyy cnm geçmiş olsun kimbilir ne kadar korkmuşsundurrmerhaba arkadaşlar bebeğim 23 hafatlık oldu ama bugün çok korktum sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar beni korkuttular böbreğimde kum varmış idrar yolu enfeksiyonu bebeği etkiler dediler hayatımda hiç bukadar korkmamışdım kendi doktoruma gittim bebeğim gayet sağlıklıydı oda kum var dedi antibiyotik fitil verdi rahat nefes aldım zor bulunca bebeği herşeyden korkuyorum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy3 günce kendimi iyi hissedip evde bi güzel temzilik yaptıp yordum kendimi aferin bana
üç gündür karnım adeta davul gibiydi ve bebeklerimin hareketlerini az hiisediyorum dünden beri yatıyorum bende korktum dr aradım oda hemen hastaneye gel nst bağlayalım dedi
bende çok korktum bağladılar bi kasılma görülmedi ama bu karnımda ki gerginliğe bi anlam veremedi akşam olmuştu ztn eve gönderdi
valla kızlar bi ara doğum hanede ya dedim erken doğum olursa yanlız başıma çok kötü hissettim kendimi şimdi kendime doğuma kadar elimi bişeye sürmeme cezası verdim temzilik falan yokk elimden geldiğince yatacam ben bu çocukları ne kadar zor şartlarda ne kadar çok emekle buldum bi temizlik sevdasına değermi bırak evi pislik götürsün çamaşır ütü biriksin
çok şükür bu sefer ucuz atlattık
aman kızlar boşverin temizliği ya gerekirse evi toz duman alsın bırakın başınıza bela olur sonra temizlik derdigeçmiş olsun canım ya ıkız gebelıkte erken doguym ıhtımalı cok cok yuksek sakın iş filan yapma.benımde amnıyosentezoldugu için erken dogum riski var dr bugun telde aman kızına söle rahat dursun dedi keşke laf anlasalar bızım bızdıklar bende içim el vermesede iş yapmamaya calışıyorum ama evdeysen elin durmuyonapalım surda ne kaldı bıde sezeryandan sonrada 1 ,2 ay koruyacagızsonra insallah toparlanacagız hayırlısı bız melekleırımıze kavusalım evi kir gotursun onemlı dııl dip köşe duzeltmelerimi annemle yapıoruz cam cerceveyede doguma yakın kadın cagırırım artık dıyorum ayyyyy bunaltıcı seyler yaaa
ay ne güzel demek yarın kızını göreceksin he sevindim senin adınaelvinnazcım geçmiş olsun cnm ama dikkat etmelisin bizden 2 kat daha fazla dikkat etmelisin sen.
bende bazen kendimi yoruorum unutuorum hamile olduğumu eşim hemen çıkışıyor.bırak pis kalsın diyo.
mervecim iyi etmişsin eğlenmekle.sonuçta sen kendini korumayı biliyorsun arada dinlenmişsin. benimde annem tutturdu bana geçen gün, 2 günde 5 defa yolda doğuracaksın esra yeter yat artık evde biraz dedi.bende ona çıkıştım anne 40 defa sölede doğurayım dedim. ama kırmadan:)
kızlar bu arada ütümüzü bitirdik. size tavsiyem seyahat ütüsüyle ütüleyin. annemlerde 2 tane vardı onları getirmiş gelirken 1 saatte masanın bi ucunda o,bi ucunda ben hemencecik bitti. kıyafetler ufak ya ütüde ufak olunca çok kolay oldu. aşımızıda olduk bakalım şu anda ağrım yok ama yarın olur heralde.bende çarşambayı iple çekiyorum.kızımı görmek için:)
en iyisi walla sakın kendin bulaşmabenimde dip köşeye kardeşim geliyor yardıma ama kurban bayramından hemen önce kısmet olursa kadın gelicek 2 gün üst üste duvarları,dolap içlerini heryeri halledicek.halılarıda tekrar yıkatıcam. birde mevlüt için alırım doğumdan 20gün sonra arada artık hafiften biz yaparız bişiler.
günaydın pelinnnn günaydın kaanGünaydın :)))
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Patly.... nerdesin?
günaydın patlycimmma.s.burdayim;-)) gunaydinnn Pelin gunaydinn Kaan
a.s.a.s.
günaydın şebocumGünaydın kızlar :))) ay ben hala temizlik olayını yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi diğil tabi doğumdan 15 gün önce bende kadın alıcam dip köşe temizlesin. Halılarımı yollucam yıkamaya hiç değilse temizlik olayını kafaya takmıyorum .. Bakalım kısmet benimki acele etmezse planlarım bu
günaydın funda teyzecim annem hala odamı halletmedi bende tanemin yatağına gelebilirmiyimGünaydın kızlaaaar:)
ohhhh hayırlı olsunnnnn maaşallahHayırdır bugün kimse yok biz 31. Haftamızdan gün alıyoruz teyzoşlarrrrrr
e sende hira koyucaktın hanigünaydıııınnn teyzemiz bizim adımız naz olucak teyzemiz ,gerçi herkes çok nazlı olur sonra diyo ama napalım kız olupta nazlı olmayan olurmu hiç di mi....bayanssulusmile
günaydın funda teyzecim annem hala odamı halletmedi bende tanemin yatağına gelebilirmiyim
slm kızlar.uzun zamandır giremiyodum.işlerin yoğunluğu.malum dershanede çalıştığım için kayıt dönemi bilgisayarı açıyorum ama birtürlü yazmaya fırsat bulamıyorum.anca yarımyamalak okuyabiliyorum.mervecim bu arada mesajlarını okuyorum canım.bilgim var.
Gel tabi cilveloşuuuum; Tanemin odasında yer çoook... Beraber yatarsınız.. Hatta annen de gelsin ona da yer var:) yerim ben seniiiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?