• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

tünaydın kızlar bz daha yeni uyandık yeni yedik yemeğimzi .sabaha kadar uyuyamdık malesef bu antibiyotikler bu sefer de beni ishal yaptılar sabaha kadar ağrılı bi karın ha bire tuvalete sefer yapmak zorunda kaldık öpüyoruz sizler

canım ya geçmiş olsun.. Bu sindirim sistemi olayı beni mahvediyo ya..

Nalan cicileriniz hayırlı olsuuun.... Güle güle kullanın:))

Aralmacım tekrar geçmiş olsun...

Ezgiciiiiim; siz de hayırlı olsun talım:)

Biz okula başlıyoruz teyzeler:))) 0-3 yaş bebek bakımı ve aile seminerine başlıyorum... 14 haftalık bir program imiş... Biz bir kısmını doğuma denk geleceği için kaçıracağız.. ama bugün hocamız ile konuştuk, gelemediğin zaman notları veririm, dert etme dedi:))))) zaten sanırım bir iki ders kaçırırım... Doğum üzeri, sonra sıkıntı olmaz.. zaten haftada sadece bir gün ve sadece iki saat... Bebek olduktan sonra da kaçarım, iki saat:))

tünaydın kızlar bz daha yeni uyandık yeni yedik yemeğimzi .Sabaha kadar uyuyamdık malesef bu antibiyotikler bu sefer de beni ishal yaptılar sabaha kadar ağrılı bi karın ha bire tuvalete sefer yapmak zorunda kaldık öpüyoruz sizler
aman yaa bu ilaçların yan etkisi olmasa şaşarım zaten

Valla uyuyalım mervem.. Az önce ben dalmışım zaten..
hadi uyuyalım sevgim sen ben ve kızlarımız
Nalan cicileriniz hayırlı olsuuun.... Güle güle kullanın:))

Aralmacım tekrar geçmiş olsun...

Biz okula başlıyoruz teyzeler:))) 0-3 yaş bebek bakımı ve aile seminerine başlıyorum... 14 haftalık bir program imiş... Biz bir kısmını doğuma denk geleceği için kaçıracağız.. ama bugün hocamız ile konuştuk, gelemediğin zaman notları veririm, dert etme dedi:))))) zaten sanırım bir iki ders kaçırırım... Doğum üzeri, sonra sıkıntı olmaz.. zaten haftada sadece bir gün ve sadece iki saat... Bebek olduktan sonra da kaçarım, iki saat:))

fundacım sen nerden buldun bu kursu uygulama hakkında bilgi verirmisin biraz sadece ankarada mı var bhu iş

[table="head"]:nazar:|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|durum |*Çizelge|

01|evoevo|29.Ağustos.10|5.Haziran.11|?|?|minik bebek yeni bir serüvene başladı |taze anne randevuyu bekliyor | |
[/table]

Kizlaaarrrrr, tunaydiiiiiinnn:)))

Merak etmissiniz beni, cumartesi yazmis miydim hatirlamiyorum, cumartesi tum gun alisveristeydim, bir suru sey aldim yin ogluma. Bir tek banyo zimbirtilari kaldi, onun disinda lohusa tacina kadar hazirim. Taci alirken esimle cok eglendik, benim tac takabilme ihtimalim uzerine bayagi geyik yaptik:)))

Dun temizlikci vardi evde o yuzden bilgisayari toplamistim, aksam da Ezel filan derken oturamadim basina. Bugun de sabahtan SGK'nin begenmedigi raporu degistirtmek icin ciktim, yeni geldim. Oglum da ben de iyiyiz, kipir kipir hala oglum, dun bakicinin oglunu ben uyuttum, 10 aylik bir sipa. Benimki kiskandi galiba karnimda bir tekmeler bir tekmeler sormayin:)))

Ay çok sevindim Funda'cım, artık öğrendiklerini bize anlatırsın. Sana gıpta ediyorum, ben de çalışmasaydım mutlaka gitmek isterdim.

PELINCIM; kafa konusunda Ezgi'nin dediklerine katiliyorum, bizim oglanin kafasi hep 2 hafta onden gidiyordu. Hatta anasi da babasi da koca kafali sulalelerden geliyor, allahtan dogum normal olmayacak diye geyik yapiyorduk. Biliyorsun su ara biraz sik girdim ultrasona, on gunde boy ve karin kafayi yakalamis, simdi sadece 4 gun ileride. onun da fazlaca bir anlami oldugunu sanmiyorum.

Aralma; kilo konusunda cok sanslisin, doguma kadar 8 kg bile alsan en kotu ihtimalle ayni kiloda dogumdan cikacaksin, ben diyorum hep zaten; doktorlar kilolu hamile kalmak konusunda hep olumsuz konusuyorlar ama tek bir iyi tarafi var, biz kilosu cok olan kadinlar hamilelikte daha az kilo aliyoruz. Benim carsamba 32. hafta basliyor, toplamda 9 kg'dayim, doguma kadar 3-4 kg daha alsam dogumdan sonra sadece 3-4 kg bana kalmis olacak, onu da emzirirken verir eksiye bile duserim diye umuyorum:)))

Kizlaaarrrrr, tunaydiiiiiinnn:)))

Merak etmissiniz beni, cumartesi yazmis miydim hatirlamiyorum, cumartesi tum gun alisveristeydim, bir suru sey aldim yin ogluma. Bir tek banyo zimbirtilari kaldi, onun disinda lohusa tacina kadar hazirim. Taci alirken esimle cok eglendik, benim tac takabilme ihtimalim uzerine bayagi geyik yaptik:)))

Dun temizlikci vardi evde o yuzden bilgisayari toplamistim, aksam da Ezel filan derken oturamadim basina. Bugun de sabahtan SGK'nin begenmedigi raporu degistirtmek icin ciktim, yeni geldim. Oglum da ben de iyiyiz, kipir kipir hala oglum, dun bakicinin oglunu ben uyuttum, 10 aylik bir sipa. Benimki kiskandi galiba karnimda bir tekmeler bir tekmeler sormayin:)))
oy yesinler onu bilmiş
sanki bazen benimde kızım anlıyo ama benimki tam tersi hiç sesi çıkmıo
bilge
sen
taç mı
takıcaksınnnn

Ay çok sevindim Funda'cım, artık öğrendiklerini bize anlatırsın. Sana gıpta ediyorum, ben de çalışmasaydım mutlaka gitmek isterdim.
bende bende

nalan cicileriniz hayırlı olsuuun.... Güle güle kullanın:))

aralmacım tekrar geçmiş olsun...

biz okula başlıyoruz teyzeler:))) 0-3 yaş bebek bakımı ve aile seminerine başlıyorum... 14 haftalık bir program imiş... Biz bir kısmını doğuma denk geleceği için kaçıracağız.. Ama bugün hocamız ile konuştuk, gelemediğin zaman notları veririm, dert etme dedi:))))) zaten sanırım bir iki ders kaçırırım... Doğum üzeri, sonra sıkıntı olmaz.. Zaten haftada sadece bir gün ve sadece iki saat... Bebek olduktan sonra da kaçarım, iki saat:))
ay ne güzel... öğrendiklerinden bizde faydalanırız.. Burda öyle şeyler var mı bilmem.. Hiç kulağıma gelmedi..
kizlaaarrrrr, tunaydiiiiiinnn:)))

merak etmissiniz beni, cumartesi yazmis miydim hatirlamiyorum, cumartesi tum gun alisveristeydim, bir suru sey aldim yin ogluma. Bir tek banyo zimbirtilari kaldi, onun disinda lohusa tacina kadar hazirim. Taci alirken esimle cok eglendik, benim tac takabilme ihtimalim uzerine bayagi geyik yaptik:)))

dun temizlikci vardi evde o yuzden bilgisayari toplamistim, aksam da ezel filan derken oturamadim basina. Bugun de sabahtan sgk'nin begenmedigi raporu degistirtmek icin ciktim, yeni geldim. Oglum da ben de iyiyiz, kipir kipir hala oglum, dun bakicinin oglunu ben uyuttum, 10 aylik bir sipa. Benimki kiskandi galiba karnimda bir tekmeler bir tekmeler sormayin:)))
güle güle kullansın inşallah güzel günlerde.. Niye kıskandırıyon sen benim oğlumu bakiim...
[

fundacım bizee de söylersn artık öğrendklerini doğum öncesi güzel bi çalışma olur senin için de merak ettim doğrusu şimdiden öğreneceklerin hemen bizde ona göre uygulamalara başlarız artık

Mervem; takicam galiba:))) eksik kalmasin, aklim kalmasin diye aldim; bakalim nasil olacak:)))

Sevgicim, sagolasin; pek bir yaramazdi temizlikcinin oglu, birakmadi ki kadin isini yapsin, ben de baktim bitmeyecek benim utuler, aldim oglani uyuttum:)))

fundaaa çokk güsel bi aktivite buuu çok iyi düşünmüşsün.çooooook imrendimm ama mutlaka bizimle paylaş tamammı büyük şehirde yaşayan var yaşayamayan var benim gibi:(:(:(:(

[table="head"]:nazar:|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|durum |*Çizelge|

01|evoevo|29.Ağustos.10|5.Haziran.11|?|?|minik bebek yeni bir serüvene başladı |taze anne randevuyu bekliyor | |
[/table]

heyyyyyy bu çoook güsell amaaa hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
çok teşekkür ederiz gizemli teyzeeee a.s.a.s.

inşallah arkamdan yeni dönem tazişler de gelir ayağımı sürümüş olurum inşallah :Saruboceq:
bu arada yaş :30 kilo:50 randevu:13 ekim :)

kızlar ya benim kaburgamın altında böle sinir bir duygu var batıyor cilveloş galiba kafasını oraya soktu yine

ya bu kız tahminimce şöle duruyor

kafası kaburgalarımın içinde dik ayakları iki yana açmış kolları ortada kollarıyla karnıma aykalarıylada iki yanıma yapıştırıyor arada ayaklar ortada birleştirilip kasıklarada tekme atmak ihmal edilmiyor...

gecede bana nefes darlığı ve çarpıntı yaptı sıkıştırdı resmen kaburgalarımı

sizde de varmı hanımlar böle bişey

Merve'cim Kaan'ın kafası sağda yukarıda ama kaburgalarıma değmiyor. bende nefes darlığı veya sıkışma yok. Yalnız bizimki de sağ tarafıma tüm kol, sırt ve poposuyla yapışıyor, resmen kaskatı yapıyor ve o zaman otururken çok rahatsız oluyorum. Hemen yağa kalkıp başlıyorum ovmaya. 30-40 sn sonra normale dönüyor. Ayaklarıyla aşağıdan tekmeliyor ama mesaneye bir baskısı yok henüz. Bir dönse asıl o zaman ayaklarını kaburgalara dayayacak...

Son düzenleme:
kaburga batması bende de var mervecim.. sürekli oturduğumuzdan kaynaklanıyor herhalde.. sol kaburgama baskı yapıyo.. elim hep orada.. 2 gündürde sol kalçam tutuktu.. magnezyum ilacını içtim geçti.. ama kasıklarda bi zorlama yok..

merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir.mucize bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün müthiş bi duyguydu.size bişey sorıcam şu bebek ticklerlerını nerden nasıl yapıcam iki saattir bakınıyorum bulamıyorum

Back