• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlaarrr hepinize merhabaaaa......ayyyy ne kadar zormuş kimseyle irtibata geçememek...malum 2 ay önce yeni işe girmiştimya iş yerinde nete girebiliyorum okuyabiliyorum fakat cevap yazamıyordum gerçi yazıyordum fakat maalesef engellendiği için gitmiyordu bugün mail göndereyim dedim baktım gitti hemen deniyeyim dedim bakalım gidicekmi şansa artık .bu arada aksilik bu ya evdeki bilgisayarımda bozulmuştu hala gelmedi o kadar masraf varken yeni bilgisayar almıyalım dedik... ayyyy çokkkk şeyler kaçırdııımmmm gizemlicim ya öncelikle mesajım sana.... çekiliş mesajını gördüm fakat ha bugün ha yarın net açılır dedim olmadı ve siteminide okudum çok heves etmiştim bende katılırım diye ama olmadı kısmet değilmiş hepiniz kusura bakmayın yol arkadaşlarımmm..malum iş yeri yeni olunca insan daha temkinli davranmak zorunda kalıyo...arkadaşlar bizim kız büyümeye devam ediyo hafta sonu odamızın siparişinide verdik 26 ekimde teslim edilecek daha alışverişe çıkmadık sanırım bu hafta sonu zilli kızımızın cicilerine başlarız ..bu arada doktorumuzu değiştirdik eskiden gittiğim doktoruma geri döndüm hem bana daha yakın bahçelievlerde diğer türlü her kontrole fulyaya gitmek zor oluyordu ....bu arada pelly oğluşun sağlıklı dünyaya gelsinde nasıl gelirse gelsin kafana takma onlar kıymetli bebekler malum:nazar:

Merhaba kızlar, bugün geciktim biraz, internet bağlantım sürekli kesildi.

olsun geçte olsa girdin yaaaa içim rahatladı

Merve'cim ilgine çoook teşekkrüler... Canım sıkıldı biraz evet ama ne yapalım oğluşum eninde sonunda dışarı çıkacak. Normal doğumda başıma gelebilecek bir sürü terslik vardı zaten ve hepsini düşündüm zannediyordum ama koca kafa olayını hiç düşünmemiştim :))) Cuma günü işyerinde bir arkadaşla konuşmuştuk, onun 2. oğlanın kafası da büyük olduğu için sezaryen olmak zorunda kalmış. Tam bu konunun üzerine ertesi gün doktorum kafa 2 hafta önde gidiyor deyince tam dumur oldum yani :)))

Neyse yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz. 23 Ekim'de belki doğum tarihimizi bildidirm size...

cnm o kadar haklısın ki işte sana her doğum yöntemi hakkında bilgi sahibi ol diye bu sebepten demiştim bende normal doğum hakkında araştırma yapıorum çünkü allah korusun aniden bişey olsa yakalansak olur mu olur normal yapmak zorunda kalabilirim

hayatta herşey bizim için doktorun çok bilinçli ve senin güvendiğin bir doktor senin ve kaan için en iyis neyse o olsun
sadece senden tek istediğim normal doğum için kendini kanalize etmeyi bi kenara atıp herşey olabilir diye düşün
biliyorum o kadar hazırlık ve heveste sonra bi hayal kırıklığı ama olsun önemli olan minik koca kafalıyla senin ii olman
oyyy yerim ben onun kafasını yaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlaarrr hepinize merhabaaaa......ayyyy ne kadar zormuş kimseyle irtibata geçememek...malum 2 ay önce yeni işe girmiştimya iş yerinde nete girebiliyorum okuyabiliyorum fakat cevap yazamıyordum gerçi yazıyordum fakat maalesef engellendiği için gitmiyordu bugün mail göndereyim dedim baktım gitti hemen deniyeyim dedim bakalım gidicekmi şansa artık .bu arada aksilik bu ya evdeki bilgisayarımda bozulmuştu hala gelmedi o kadar masraf varken yeni bilgisayar almıyalım dedik... ayyyy çokkkk şeyler kaçırdııımmmm gizemlicim ya öncelikle mesajım sana.... çekiliş mesajını gördüm fakat ha bugün ha yarın net açılır dedim olmadı ve siteminide okudum çok heves etmiştim bende katılırım diye ama olmadı kısmet değilmiş hepiniz kusura bakmayın yol arkadaşlarımmm..malum iş yeri yeni olunca insan daha temkinli davranmak zorunda kalıyo...arkadaşlar bizim kız büyümeye devam ediyo hafta sonu odamızın siparişinide verdik 26 ekimde teslim edilecek daha alışverişe çıkmadık sanırım bu hafta sonu zilli kızımızın cicilerine başlarız ..bu arada doktorumuzu değiştirdik eskiden gittiğim doktoruma geri döndüm hem bana daha yakın bahçelievlerde diğer türlü her kontrole fulyaya gitmek zor oluyordu ....bu arada pelly oğluşun sağlıklı dünyaya gelsinde nasıl gelirse gelsin kafana takma onlar kıymetli bebekler malum:nazar:

cnm kısmet değilmiş dediğin gibi geçte olsa cvp yazma nezaketi gösterdiğin için teşekkürler sen ve kızın ii olda sorun yok
e peki bundan sonra rahatlıkla girebilecekmisin

cnm kısmet değilmiş dediğin gibi geçte olsa cvp yazma nezaketi gösterdiğin için teşekkürler sen ve kızın ii olda sorun yok
e peki bundan sonra rahatlıkla girebilecekmisin

inşallah canım tekrar kısıtlama gelirmi gelmezmi bilmem ama ben yine hergün denememi yapıcam kısıtlanmadığım sürece aranızdayım sizlerle muhabbeti çok özledim vallahi...

inşallah canım tekrar kısıtlama gelirmi gelmezmi bilmem ama ben yine hergün denememi yapıcam kısıtlanmadığım sürece aranızdayım sizlerle muhabbeti çok özledim vallahi...

e bebiş nasıl ismi ne olucaktı yazmışmıydık

hareketlerini hissesiyorsundur artık

e bebiş nasıl ismi ne olucaktı yazmışmıydık

hareketlerini hissesiyorsundur artık
ayyyy teyzesi Naz maşallah kocaman oldu 1400 kg civarı.:nazar:. kızım cuma günü ilk defa yüzünü gördük ama yine 3 boyutluda elini yüzüne getirdi yine sakladı yüzünü ama normal ultrasonda tombiş yanaklarını gördük dr teyzesi kocaman ayakları var dedi boyu uzun olucak galiba dedi babasına benzetti .. ayyy inanamazsınız kıpır kıpırdı resmen izlendiğinin farkındaymış gibi ama ben kontrol anında her nedense ateş bastı ve kendimi zar zor doğrulttum hemen bi poşet dememle çıkarmam bir oldu dr da panik oldu birden anlamadım niye böyle oldum diycem ama knsızlık ve demir eksikliği çıkmıştı ya bende gerçi söylemişmiydim bilmiyorum açlığa gelemiyorum galiba açlıktan midem harekete geçti ....senin bebiş nasıl kaç kilo oldu annesi durumu iyi di mi gerçi baya bi badire atlattın sende herşeyi okuyabildim ama dediğim gibi cevaplıyamadım

arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.

arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.

canım yumurta toplama işleminde genel anestezi yapılıyo yani ayık olmuyosun transfer anında uyanıksın ama ikisindede hiç ağrı falan olmuyo hkkında hayırlısı olsun canım

ayyyy teyzesi Naz maşallah kocaman oldu 1400 kg civarı.:nazar:. kızım cuma günü ilk defa yüzünü gördük ama yine 3 boyutluda elini yüzüne getirdi yine sakladı yüzünü ama normal ultrasonda tombiş yanaklarını gördük dr teyzesi kocaman ayakları var dedi boyu uzun olucak galiba dedi babasına benzetti .. ayyy inanamazsınız kıpır kıpırdı resmen izlendiğinin farkındaymış gibi ama ben kontrol anında her nedense ateş bastı ve kendimi zar zor doğrulttum hemen bi poşet dememle çıkarmam bir oldu dr da panik oldu birden anlamadım niye böyle oldum diycem ama knsızlık ve demir eksikliği çıkmıştı ya bende gerçi söylemişmiydim bilmiyorum açlığa gelemiyorum galiba açlıktan midem harekete geçti ....senin bebiş nasıl kaç kilo oldu annesi durumu iyi di mi gerçi baya bi badire atlattın sende herşeyi okuyabildim ama dediğim gibi cevaplıyamadım

ay kuzum ya yerim ben onu insan zaten onları görünce bi hoş oluyor birde
üstüne açlık gelince senin mide galeyana geldi demek ki
aman bu zillier pek fena zaten sorma yüzlerini saklıyorlar
annesi miniğin olunca yanaklarını ısırırsın o zaman ehehehehehe

bende iyiiyim şimdilik şeker çıktı ya diyete devam
bebeğin duurmuda ii biz belki obez olma ihtimali var diye kilo sormamaya karar verdik yoksa çok kafayı takıyoruz onun dışında bir sıkıntı yok

az kaldı canım yaaa düşünsene 2,5 ay sonra bizimleler

cnm bir arkadaşımız bir önceki sayfa sana detaylı bir cvp yazmış
o yüzden yazmadım ben cvp onu oku istersen

ay kuzum ya yerim ben onu insan zaten onları görünce bi hoş oluyor birde
üstüne açlık gelince senin mide galeyana geldi demek ki
aman bu zillier pek fena zaten sorma yüzlerini saklıyorlar
annesi miniğin olunca yanaklarını ısırırsın o zaman ehehehehehe

bende iyiiyim şimdilik şeker çıktı ya diyete devam
bebeğin duurmuda ii biz belki obez olma ihtimali var diye kilo sormamaya karar verdik yoksa çok kafayı takıyoruz onun dışında bir sıkıntı yok

az kaldı canım yaaa düşünsene 2,5 ay sonra bizimleler

canım obez olma ihtimalini dr mu söyledi yoksa siz mi tahmin ediyosunuz gerçi kilosu ultrason çıktılarıda yazıyo ama sen yinede kafana takma bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinde gerisini boşverelim di mi ama annemiz

canım obez olma ihtimalini dr mu söyledi yoksa siz mi tahmin ediyosunuz gerçi kilosu ultrason çıktılarıda yazıyo ama sen yinede kafana takma bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinde gerisini boşverelim di mi ama annemiz

cnm gebelik şekerinden dolayı bebeğimin normal kilosundan tonti yada normal kilosundan çok düşük olma ihtimali var o sebepten biz o usg çıktılarını falan almıyoruz sadece resim olanı alıyoruz doktorumuza da dedik iyi veya kötü diyin diye

çünkü bu kilo mevuzusunda accık takıntılıyım bende o yüzden

cnm gebelik şekerinden dolayı bebeğimin normal kilosundan tonti yada normal kilosundan çok düşük olma ihtimali var o sebepten biz o usg çıktılarını falan almıyoruz sadece resim olanı alıyoruz doktorumuza da dedik iyi veya kötü diyin diye

çünkü bu kilo mevuzusunda accık takıntılıyım bende o yüzden
canım hiç takma kafana malum kötü şeyleri düşünme düşününce başına gelir kızımız gayet normal kilosunda dünyaya gelicek annesi sen hiç merak etme eşimin teyzesinin kızındada hamileyken şeker çıkmıştı ama bebişte gayet normal kiloda dğdu annede şeker hamilelik sonrası normale döndü sen o tatlı canını hiiiçç sıkma canım

Merveee hani beni rüyandan görmüştün?? Anlatsana

heh anlatiim ii hatırlattın

tam makara bir rüya
sen doğuma girmişsin hiç bir sorun yok normal doğum ama doğum koçun kim bil bakalım ''BEN'''

ya diyorum sana pelin eminmisin benim senin doğum koçun olduğuma başlıyosun anlatamaya ya şöle yap dedin böle yap dedin öğrettin ya son 2 aydır birlikte hazırlanıyoruz diye

bende şaşırıyorum eşin falanda var yanımızda hepimiz senle beraber nefes alıyoruz itiyoruz nefes alıyoruz itiyoruz sonra kaan doğuyor ama hemen çabucak diyoruz bu hani koca kafalı olucaktı ben diyorum ki hani sarışın olucaktı

esmer bir oğlan ama ceylan gözlü yok diyorum bu olmaz bi daha ıkın pelin bi daha falan diyorum bi çocuk daha gelicekmiş göya sen ben eşin nefes alıp ıkınıyoruz ama nasıl biliyomusun senin üstün örtülü tamamen çataldasın saçında bone iki yanda örgün var yanında eşin diğer yanda ben sadece senin örtünün arkadında bizimde kafamız gözüküyor nefes alıp itiyoruz derken alarm çaldı uyandım sitcom gibi bir rüyaydı

bu aralar kafayı senle bozdum pelin bana bişey mi yaptın sen buluştuğumu gün portakal suyuma bişey mi attın delikafaduldendelikafadulden

canım hiç takma kafana malum kötü şeyleri düşünme düşününce başına gelir kızımız gayet normal kilosunda dünyaya gelicek annesi sen hiç merak etme eşimin teyzesinin kızındada hamileyken şeker çıkmıştı ama bebişte gayet normal kiloda dğdu annede şeker hamilelik sonrası normale döndü sen o tatlı canını hiiiçç sıkma canım

ay cnm sağolasın ya
ağzından bal damlıyo walla

bu arada sende hira koyucaktın dimi kızının ismini bende eşimi yavaş yavaş ikna etmeye başladım

sanırım kabul edicek

İlahi Merve hiç güleceğim yoktu :))) Okurken gözümden yaş geldi resmen. Benim doğum bayağı bir dert oldu herkese.. iyi anlamda tabi. Merakla bekliyorum bakalım Kaan'cık dünyaya ne şekilde gelecek.. Yalnız bu koçluk işi hoşuma gitti :))

Bu arada az önce oğlunun kafası büyük olan arkadaşımla konuştum ve içime sular serpildi. Onun oğlan 3 aylık bebek kafasıyla doğmuş. Kafa ölçüleri 10-12 hafta ileride gidiyormuş. Bizimki 2 hafta deyince hiç endişelenme dedi. bir de onun oğlanın kafası 6. aydan itiabren hep büyükmüş. Bizim daha 7 haftamız var ama sanmıyorum ki birden bire 10 hafta ileri gitsin. Bu şekilde devam ederse normal doğum şansım hala var. Hatta epizyotomi bile gerekmeyebilir. Doktorum %70 diyor normal doğum için. Sevindirik oldum vallahi :)

İlahi Merve hiç güleceğim yoktu :))) Okurken gözümden yaş geldi resmen. Benim doğum bayağı bir dert oldu herkese.. iyi anlamda tabi. Merakla bekliyorum bakalım Kaan'cık dünyaya ne şekilde gelecek.. Yalnız bu koçluk işi hoşuma gitti :))

Bu arada az önce oğlunun kafası büyük olan arkadaşımla konuştum ve içime sular serpildi. Onun oğlan 3 aylık bebek kafasıyla doğmuş. Kafa ölçüleri 10-12 hafta ileride gidiyormuş. Bizimki 2 hafta deyince hiç endişelenme dedi. bir de onun oğlanın kafası 6. aydan itiabren hep büyükmüş. Bizim daha 7 haftamız var ama sanmıyorum ki birden bire 10 hafta ileri gitsin. Bu şekilde devam ederse normal doğum şansım hala var. Hatta epizyotomi bile gerekmeyebilir. Doktorum %70 diyor normal doğum için. Sevindirik oldum vallahi :)

ahahahah birlikte nefes verp itersiniz o zaman eşinle

ay inan rüyadan uyanınca
bende de salak bi bir gülümseme vardı
sanki şu digitürkte komedi max teki dizileri seyreder gibi bi fondan gelen gülme sesi eksikti

eşim diyorki aşım sen neden pelince kafayı bozdun ne bileyim dedim
o normal doğrucak ve topikteki en kıdemli anne
kaan topiğin abisi dedim hey allahım ya diyo oda

merhaba arkadaşlar bebeğim 23 hafatlık oldu ama bugün çok korktum sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar beni korkuttular böbreğimde kum varmış idrar yolu enfeksiyonu bebeği etkiler dediler hayatımda hiç bukadar korkmamışdım kendi doktoruma gittim bebeğim gayet sağlıklıydı oda kum var dedi antibiyotik fitil verdi rahat nefes aldım zor bulunca bebeği herşeyden korkuyorum

Back