• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Merve'cim ilgine çoook teşekkrüler... Canım sıkıldı biraz evet ama ne yapalım oğluşum eninde sonunda dışarı çıkacak. Normal doğumda başıma gelebilecek bir sürü terslik vardı zaten ve hepsini düşündüm zannediyordum ama koca kafa olayını hiç düşünmemiştim :))) Cuma günü işyerinde bir arkadaşla konuşmuştuk, onun 2. oğlanın kafası da büyük olduğu için sezaryen olmak zorunda kalmış. Tam bu konunun üzerine ertesi gün doktorum kafa 2 hafta önde gidiyor deyince tam dumur oldum yani :)))

Neyse yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz. 23 Ekim'de belki doğum tarihimizi bildidirm size...

pelin'ci hiç endişe etme bence..
her kontrole gidişimizde en az iki hafta önde gidiordu derinin kafa öçüsü..
ilk defa bugün günüyle tam çıktı ölçüsü..
nedenini sordum, önce kafa gelişir ve büür vücud geriden gelir ama bu 30. hafta da atak yapıp 2 hafta sonra düzeledebilirdi dedi..
aynen böyle söyledi inan bana..
yani Kaanın kafa ölçüsü bu hafta ileride çıktı die hep öyle olacak değl..kafa gelişimi yavaşlar vücut gelişimi ilerler eşitlenir ve normale döner..
ama en nihayetinde onun ve senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa doğumun öyle olsun canım..

Sağol Ezgi'cim, cumartesi biraz sıkıldım ama bugün hep güzel şeyler duydum. İnşallah dediğin gibi olur :)))

3 günce kendimi iyi hissedip evde bi güzel temzilik yaptıp yordum kendimi aferin bana :(
üç gündür karnım adeta davul gibiydi ve bebeklerimin hareketlerini az hiisediyorum dünden beri yatıyorum bende korktum dr aradım oda hemen hastaneye gel nst bağlayalım dedi
bende çok korktum bağladılar bi kasılma görülmedi ama bu karnımda ki gerginliğe bi anlam veremedi akşam olmuştu ztn eve gönderdi
valla kızlar bi ara doğum hanede ya dedim erken doğum olursa yanlız başıma çok kötü hissettim kendimi şimdi kendime doğuma kadar elimi bişeye sürmeme cezası verdim temzilik falan yokk elimden geldiğince yatacam ben bu çocukları ne kadar zor şartlarda ne kadar çok emekle buldum bi temizlik sevdasına değermi bırak evi pislik götürsün çamaşır ütü biriksin
çok şükür bu sefer ucuz atlattık

3 günce kendimi iyi hissedip evde bi güzel temzilik yaptıp yordum kendimi aferin bana :(
üç gündür karnım adeta davul gibiydi ve bebeklerimin hareketlerini az hiisediyorum dünden beri yatıyorum bende korktum dr aradım oda hemen hastaneye gel nst bağlayalım dedi
bende çok korktum bağladılar bi kasılma görülmedi ama bu karnımda ki gerginliğe bi anlam veremedi akşam olmuştu ztn eve gönderdi
valla kızlar bi ara doğum hanede ya dedim erken doğum olursa yanlız başıma çok kötü hissettim kendimi şimdi kendime doğuma kadar elimi bişeye sürmeme cezası verdim temzilik falan yokk elimden geldiğince yatacam ben bu çocukları ne kadar zor şartlarda ne kadar çok emekle buldum bi temizlik sevdasına değermi bırak evi pislik götürsün çamaşır ütü biriksin

geçmiş olsun canım ya ıkız gebelıkte erken doguym ıhtımalı cok cok yuksek sakın iş filan yapma.benımde amnıyosentezoldugu için erken dogum riski var dr bugun telde aman kızına söle rahat dursun dedi keşke laf anlasalar bızım bızdıklar bende içim el vermesede iş yapmamaya calışıyorum ama evdeysen elin durmuyo:1:napalım surda ne kaldı bıde sezeryandan sonrada 1 ,2 ay koruyacagızsonra insallah toparlanacagız hayırlısı bız melekleırımıze kavusalım evi kir gotursun onemlı dııl dip köşe duzeltmelerimi annemle yapıoruz cam cerceveyede doguma yakın kadın cagırırım artık dıyorum ayyyyy bunaltıcı seyler yaaa

elvinnazcım geçmiş olsun cnm ama dikkat etmelisin bizden 2 kat daha fazla dikkat etmelisin sen.
bende bazen kendimi yoruorum unutuorum hamile olduğumu eşim hemen çıkışıyor.bırak pis kalsın diyo.
mervecim iyi etmişsin eğlenmekle.sonuçta sen kendini korumayı biliyorsun arada dinlenmişsin. benimde annem tutturdu bana geçen gün, 2 günde 5 defa yolda doğuracaksın esra yeter yat artık evde biraz dedi.bende ona çıkıştım anne 40 defa sölede doğurayım dedim. ama kırmadan:)
kızlar bu arada ütümüzü bitirdik. size tavsiyem seyahat ütüsüyle ütüleyin. annemlerde 2 tane vardı onları getirmiş gelirken 1 saatte masanın bi ucunda o,bi ucunda ben hemencecik bitti. kıyafetler ufak ya ütüde ufak olunca çok kolay oldu. aşımızıda olduk bakalım şu anda ağrım yok ama yarın olur heralde.bende çarşambayı iple çekiyorum.kızımı görmek için:)

Son düzenleme:
benimde dip köşeye kardeşim geliyor yardıma ama kurban bayramından hemen önce kısmet olursa kadın gelicek 2 gün üst üste duvarları,dolap içlerini heryeri halledicek.halılarıda tekrar yıkatıcam. birde mevlüt için alırım doğumdan 20gün sonra arada artık hafiften biz yaparız bişiler.

Günaydın kızlar :))) ay ben hala temizlik olayını yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi diğil tabi doğumdan 15 gün önce bende kadın alıcam dip köşe temizlesin. Halılarımı yollucam yıkamaya hiç değilse temizlik olayını kafaya takmıyorum .. Bakalım kısmet benimki acele etmezse planlarım bu

ay cnm sağolasın ya
ağzından bal damlıyo walla

bu arada sende hira koyucaktın dimi kızının ismini bende eşimi yavaş yavaş ikna etmeye başladım

sanırım kabul edicek

günaydıııınnn teyzemiz bizim adımız naz olucak teyzemiz ,gerçi herkes çok nazlı olur sonra diyo ama napalım kız olupta nazlı olmayan olurmu hiç di mi....bayanssulusmile

merhaba arkadaşlar bebeğim 23 hafatlık oldu ama bugün çok korktum sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar beni korkuttular böbreğimde kum varmış idrar yolu enfeksiyonu bebeği etkiler dediler hayatımda hiç bukadar korkmamışdım kendi doktoruma gittim bebeğim gayet sağlıklıydı oda kum var dedi antibiyotik fitil verdi rahat nefes aldım zor bulunca bebeği herşeyden korkuyorum
ayyy cnm geçmiş olsun kimbilir ne kadar korkmuşsundurr
neyseki bebeğin iiyimişte için rahatlamıştır en azından
sen doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanda başına iş açılmasın ağrı falan çekme

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım siz beni öldürceksiniz yaa
bende eşimle gece düştüğümden beri salonda yer yatağında aytıyorum
e dün gece şöle bir alıp yatağı kendim kurayım dedim
karnım top gibi kasıldı
yani en ufak şeyden etkilenir oldular artık büyüdükleri için
aman diim sende dikkat lütfen birde senin iki tane yani

geçmiş olsun canım ya ıkız gebelıkte erken doguym ıhtımalı cok cok yuksek sakın iş filan yapma.benımde amnıyosentezoldugu için erken dogum riski var dr bugun telde aman kızına söle rahat dursun dedi keşke laf anlasalar bızım bızdıklar bende içim el vermesede iş yapmamaya calışıyorum ama evdeysen elin durmuyo:1:napalım surda ne kaldı bıde sezeryandan sonrada 1 ,2 ay koruyacagızsonra insallah toparlanacagız hayırlısı bız melekleırımıze kavusalım evi kir gotursun onemlı dııl dip köşe duzeltmelerimi annemle yapıoruz cam cerceveyede doguma yakın kadın cagırırım artık dıyorum ayyyyy bunaltıcı seyler yaaa
aman kızlar boşverin temizliği ya gerekirse evi toz duman alsın bırakın başınıza bela olur sonra temizlik derdi
elvinnazcım geçmiş olsun cnm ama dikkat etmelisin bizden 2 kat daha fazla dikkat etmelisin sen.
bende bazen kendimi yoruorum unutuorum hamile olduğumu eşim hemen çıkışıyor.bırak pis kalsın diyo.
mervecim iyi etmişsin eğlenmekle.sonuçta sen kendini korumayı biliyorsun arada dinlenmişsin. benimde annem tutturdu bana geçen gün, 2 günde 5 defa yolda doğuracaksın esra yeter yat artık evde biraz dedi.bende ona çıkıştım anne 40 defa sölede doğurayım dedim. ama kırmadan:)
kızlar bu arada ütümüzü bitirdik. size tavsiyem seyahat ütüsüyle ütüleyin. annemlerde 2 tane vardı onları getirmiş gelirken 1 saatte masanın bi ucunda o,bi ucunda ben hemencecik bitti. kıyafetler ufak ya ütüde ufak olunca çok kolay oldu. aşımızıda olduk bakalım şu anda ağrım yok ama yarın olur heralde.bende çarşambayı iple çekiyorum.kızımı görmek için:)
ay ne güzel demek yarın kızını göreceksin he sevindim senin adına
dediğin gibi bu arada insan kendini biliyo yorulunca anlıyor
esra ama benim seyahat tipi utüm yokki

benimde dip köşeye kardeşim geliyor yardıma ama kurban bayramından hemen önce kısmet olursa kadın gelicek 2 gün üst üste duvarları,dolap içlerini heryeri halledicek.halılarıda tekrar yıkatıcam. birde mevlüt için alırım doğumdan 20gün sonra arada artık hafiften biz yaparız bişiler.
en iyisi walla sakın kendin bulaşma
Günaydın :)))

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Patly.... nerdesin?
günaydın pelinnnn günaydın kaan
a.s.burdayim;-)) gunaydinnn Pelin gunaydinn Kaan

a.s.a.s.
günaydın patlycimmm

slm kızlar.uzun zamandır giremiyodum.işlerin yoğunluğu.malum dershanede çalıştığım için kayıt dönemi bilgisayarı açıyorum ama birtürlü yazmaya fırsat bulamıyorum.anca yarımyamalak okuyabiliyorum.mervecim bu arada mesajlarını okuyorum canım.bilgim var.

Günaydın kızlar :))) ay ben hala temizlik olayını yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi diğil tabi doğumdan 15 gün önce bende kadın alıcam dip köşe temizlesin. Halılarımı yollucam yıkamaya hiç değilse temizlik olayını kafaya takmıyorum .. Bakalım kısmet benimki acele etmezse planlarım bu
günaydın şebocum
aman sen boşver şu temizlik işlerini artık düzeldim diye yapmaya kalkma
eşin accık yardım eder zaten yorma kendini zaten ağrın var

Günaydın kızlaaaar:)
günaydın funda teyzecim annem hala odamı halletmedi bende tanemin yatağına gelebilirmiyim

Hayırdır bugün kimse yok biz 31. Haftamızdan gün alıyoruz teyzoşlarrrrrr
ohhhh hayırlı olsunnnnn maaşallah
günaydıııınnn teyzemiz bizim adımız naz olucak teyzemiz ,gerçi herkes çok nazlı olur sonra diyo ama napalım kız olupta nazlı olmayan olurmu hiç di mi....bayanssulusmile
e sende hira koyucaktın hani
bende eşime seni söylüyodum benden başka hira koymak isteyen insan varmıymış acaba diyodu

slm kızlar.uzun zamandır giremiyodum.işlerin yoğunluğu.malum dershanede çalıştığım için kayıt dönemi bilgisayarı açıyorum ama birtürlü yazmaya fırsat bulamıyorum.anca yarımyamalak okuyabiliyorum.mervecim bu arada mesajlarını okuyorum canım.bilgim var.

ay sen dershanedemiydin
bende diyorum bu kız küsmü bizimle
sen nasılsın oeki bebiş nasıl

Gel tabi cilveloşuuuum; Tanemin odasında yer çoook... Beraber yatarsınız.. Hatta annen de gelsin ona da yer var:) yerim ben seniiiiii:)

anne bak gördün mü ben kendime oda buldum
sen daha bana oda yapma küstüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ya doğsalarda şöle bebek arabalarımızla buluşup resim çektirsek

Back