Günaydın kızlar, nasılsınız.
biz bebişimle çok şükür iyiyiz. bugün buluşma günümüz. 16:30da doktorumla randevum var. çok heycanlıyım kızım nasıl oldu neye benziyor. biray sonra çok daha değişmiş olduğunu biliyorum oyüzden çok heycanlıyım.
buarada biz anneannesiyle hafta sonu alışveriş yaptık. görseniz çok cici şeyler aldık teyzeleri. hastane çıkışını, banyo havlusunu, battaniyesini ve tulumlarını aldık.beşiğinide alırsam tamam dedi anneannemiz, iyide sen niye alıyorsun dememe kalmadan olurmu onun ilkleri bana ait dedi anneannemiz. meğer kızın ilk eşyalarını anneanne yaparmış ben bunu bilmiyordum . . netulumlar zıbınlar,çıtçıtlı badyler patikler yelekler hazırlamış. ben hiçbirşeyimiz yok daha erken almam derken birde baktım neredeyse herşey hazır. ablamda banyo eşyaları kremleri vs.biberon,emzik,steril seti sepet olarak bana ait demezmi. ohh ne güzelmiş dedim. bebek gerçekten nasibiyle gelirmiş doğruymuş çok nasipli.
bundan sonra odamızı hazırlamak kalıyor sadece:))
karışıklık oldu galiba teyzemiz bizim ismimiz daha anneyle baba çıkarken konulmuştu o yüzden niyetimizi bozmayalım dedikkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]esende hira koyucaktın hani
bende eşime seni söylüyodum benden başka hira koymak isteyen insan varmıymış acaba diyodu
günaydın angel hayırlı randevular olsun inşallah kızımızın güzell haberlerini bekliyoruz artık bu arada bak ne güzel anneanne ve teyzeler sağolsun valla bizde bu hafta sonu cicilerimiz için alışverişe çıkıcaz anneannemiz ve teyzemizle annem sen neyi beğenirsen onu alıcam dedi çok şanslıyız çookkkk
ay sen dershanedemiydin
bende diyorum bu kız küsmü bizimle
sen nasılsın oeki bebiş nasıl
biz iyiyiz merve teyzesi.arasıra bel ve kasık ağrılarımız oluyo onlarda normal tabiki.20 ekimde randevumuz var.sabırsızlıkla bekliyoruz.kızlar 96 kiloyla hamileliğe başladım hala 97 kiloyum.dr.um diyetmi yapıyosun dedi.yok dedim.7 aya başladık daha hiç almadık.bebeğin gelişimide iyi.dr.şanslı annelerdensin aldıkların direk bebeği besliyor dedi.sakın alamamk için yemenden kısma dedi.yok valla kısmıyorum yiyorum dedim.yarın şeker yüklemem var.bakalım tek korkumuz oydu.ne çıkacak.durumun hareketlerini daha çok hissetmeye başladım.kuru inciri çok seviyo kızım.ben yedikçe hemen oynuyo.belki 20 ekim kontrolümüzde kilo almış olabiliriz.oynasın diye habire incir yiyom.eşim manyaksin sen rahat bırak çocuğu diyo.yoruluyodur diyo.ama o duygu müthiş.ben zaten geç hissettim kıpırtıları doya doya yaşayım.ama bi sorum olacak sizlere hep kasıklarımda oynuyo kızım.normalmi bu.yani göbeğimde hisssetmiyorum hiç.kasıklarda hep.çok merak ediyom bakalım 20 ekimde nasıl görünecek.tabi incir yeyip gitcem.:)))
ezgicim ne yaptınız aldınız mı bebişe hafta sonu bişiler
bizde bu hafta arabamızı almak istiyoruz inşallah allahtan bi mani çıkmazsa
Günaydın kızlar :))) ay ben hala temizlik olayını yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi diğil tabi doğumdan 15 gün önce bende kadın alıcam dip köşe temizlesin. Halılarımı yollucam yıkamaya hiç değilse temizlik olayını kafaya takmıyorum .. Bakalım kısmet benimki acele etmezse planlarım bu
aynen şebocum.. elimin yettiği kadarını yapıyorum, gerisi az biraz eşim hallediyor.. bende doğuma yakın kadın tutucam.. ben halılarımı yıkatmaya vermiştim 1 ay önce.. sermedim temiz temiz duruyorlar..Hayırdır bugün kimse yok biz 31. Haftamızdan gün alıyoruz teyzoşlarrrrrr
hoşgeldin nalancım.. oh bişiyim yok didin didin herşeyi tam oldu kızımızın.. allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah..Günaydın kızlar, nasılsınız.
biz bebişimle çok şükür iyiyiz. bugün buluşma günümüz. 16:30da doktorumla randevum var. çok heycanlıyım kızım nasıl oldu neye benziyor. biray sonra çok daha değişmiş olduğunu biliyorum oyüzden çok heycanlıyım.
buarada biz anneannesiyle hafta sonu alışveriş yaptık. görseniz çok cici şeyler aldık teyzeleri. hastane çıkışını, banyo havlusunu, battaniyesini ve tulumlarını aldık.beşiğinide alırsam tamam dedi anneannemiz, iyide sen niye alıyorsun dememe kalmadan olurmu onun ilkleri bana ait dedi anneannemiz. meğer kızın ilk eşyalarını anneanne yaparmış ben bunu bilmiyordum . . netulumlar zıbınlar,çıtçıtlı badyler patikler yelekler hazırlamış. ben hiçbirşeyimiz yok daha erken almam derken birde baktım neredeyse herşey hazır. ablamda banyo eşyaları kremleri vs.biberon,emzik,steril seti sepet olarak bana ait demezmi. ohh ne güzelmiş dedim. bebek gerçekten nasibiyle gelirmiş doğruymuş çok nasipli.
bundan sonra odamızı hazırlamak kalıyor sadece:))
oy yerim ben o tontiyi ezgi resmen 15 kilo olmuş yaaa maaşallah allah nazardan saklasın artık kilo kısmında da hamur işlerine yada yediğin kalorili şeylere dikkat etsen yeterherkese merhaba..
kimsecikler yok herkes yemekte miii....
merve'cim listeye baktıkça mutlu oluor insan ne kadar büyüdüler die..bizim de cuma ayrıntılı ultrason dün de rutin kontrolümüz vardı.1400 gr olmuş kızım..gayet sağlıklıyız o da bende..ama 76 kilo olmam dolayısıyla doktorum tarafından azarlandım ve bugünden itibaren diyete başladım(
umarım sonuç verir..
bu arada umartesi ilk ve en geniş alışverişimizi yaptık:))
çok yoruldum ama değdi neredeyse tamamız...bebek arabamızı aldık, yatağımızı da aldık bugün dolaplarını almaya çıkacağız..şimdilik oda yapmayalım diorduk ama yatağı dolabı derken nerdeyse oda oldu sadece hepsi aynı odada durmayacak..
PATLY'cim gönderdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler..bence çok kullanışlı bi araba değil katlanması biraz zor ve çok yer kaplayacak gibi görünüor..ama firmanın da en çok ortaya çıkardığı özelliği bebekle göz göze gezebilme özelliği hoşuma gitti..anneyle yakın mesafede duruyor bebek, güvenliği de yüksek..daha hafif bi araba olabilirdi ama babamızın arabayı görünce gözlerinin parlaması sonucu ben bi başkasına bakmayı teklif dahi edemedim ve aldık:)
yatağımızı ıkea dan aldık..küvveti kozmetikleri, tekstili derken artık az kaldı sanırım almam gereken şey..
ilginç bi hafiflik ve heyecan var artık üstümde:):)
ama ben seni emrak ettim yani heee eslm kızlar biz geldik.. çok uykum var bugün benim.. dün akşam erkenden uyumuşum hemde.. ezel falan hikaye olmuş benim için.. ama hala çok uykum var..
kalp kalbe karşıymış desene:):):):)
bak yine içime doğdu..
sen sorarken ben yazıordum:)
sevgi merak ettim seni yaaaezgicim güle güle kullanın tatlım.. ben senin o tontiş kızını yerim..o araba çok güzel.. eşini kırmayarakta iyi yapmışsın bence..
mervem sabahtan beri uyuklayıp duruyorum..o yüzden girdim, baktım,çıktım hemen..
bakyıldız canım maşallah de nazar değmesin sana.. 1 kilo almışsın ne güzel ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?