Merhaba kızlar, bugün geciktim biraz, internet bağlantım sürekli kesildi.
Merve'cim ilgine çoook teşekkrüler... Canım sıkıldı biraz evet ama ne yapalım oğluşum eninde sonunda dışarı çıkacak. Normal doğumda başıma gelebilecek bir sürü terslik vardı zaten ve hepsini düşündüm zannediyordum ama koca kafa olayını hiç düşünmemiştim :))) Cuma günü işyerinde bir arkadaşla konuşmuştuk, onun 2. oğlanın kafası da büyük olduğu için sezaryen olmak zorunda kalmış. Tam bu konunun üzerine ertesi gün doktorum kafa 2 hafta önde gidiyor deyince tam dumur oldum yani :)))
Neyse yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz. 23 Ekim'de belki doğum tarihimizi bildidirm size...
kızlaarrr hepinize merhabaaaa......ayyyy ne kadar zormuş kimseyle irtibata geçememek...malum 2 ay önce yeni işe girmiştimya iş yerinde nete girebiliyorum okuyabiliyorum fakat cevap yazamıyordum gerçi yazıyordum fakat maalesef engellendiği için gitmiyordu bugün mail göndereyim dedim baktım gitti hemen deniyeyim dedim bakalım gidicekmi şansa artık .bu arada aksilik bu ya evdeki bilgisayarımda bozulmuştu hala gelmedi o kadar masraf varken yeni bilgisayar almıyalım dedik... ayyyy çokkkk şeyler kaçırdııımmmm gizemlicim ya öncelikle mesajım sana.... çekiliş mesajını gördüm fakat ha bugün ha yarın net açılır dedim olmadı ve siteminide okudum çok heves etmiştim bende katılırım diye ama olmadı kısmet değilmiş hepiniz kusura bakmayın yol arkadaşlarımmm..malum iş yeri yeni olunca insan daha temkinli davranmak zorunda kalıyo...arkadaşlar bizim kız büyümeye devam ediyo hafta sonu odamızın siparişinide verdik 26 ekimde teslim edilecek daha alışverişe çıkmadık sanırım bu hafta sonu zilli kızımızın cicilerine başlarız ..bu arada doktorumuzu değiştirdik eskiden gittiğim doktoruma geri döndüm hem bana daha yakın bahçelievlerde diğer türlü her kontrole fulyaya gitmek zor oluyordu ....bu arada pelly oğluşun sağlıklı dünyaya gelsinde nasıl gelirse gelsin kafana takma onlar kıymetli bebekler malum
cnm kısmet değilmiş dediğin gibi geçte olsa cvp yazma nezaketi gösterdiğin için teşekkürler sen ve kızın ii olda sorun yok
e peki bundan sonra rahatlıkla girebilecekmisin
inşallah canım tekrar kısıtlama gelirmi gelmezmi bilmem ama ben yine hergün denememi yapıcam kısıtlanmadığım sürece aranızdayım sizlerle muhabbeti çok özledim vallahi...
ayyyy teyzesi Naz maşallah kocaman oldu 1400 kg civarı.e bebiş nasıl ismi ne olucaktı yazmışmıydık
hareketlerini hissesiyorsundur artık
arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.
ayyyy teyzesi Naz maşallah kocaman oldu 1400 kg civarı.. kızım cuma günü ilk defa yüzünü gördük ama yine 3 boyutluda elini yüzüne getirdi yine sakladı yüzünü ama normal ultrasonda tombiş yanaklarını gördük dr teyzesi kocaman ayakları var dedi boyu uzun olucak galiba dedi babasına benzetti .. ayyy inanamazsınız kıpır kıpırdı resmen izlendiğinin farkındaymış gibi ama ben kontrol anında her nedense ateş bastı ve kendimi zar zor doğrulttum hemen bi poşet dememle çıkarmam bir oldu dr da panik oldu birden anlamadım niye böyle oldum diycem ama knsızlık ve demir eksikliği çıkmıştı ya bende gerçi söylemişmiydim bilmiyorum açlığa gelemiyorum galiba açlıktan midem harekete geçti ....senin bebiş nasıl kaç kilo oldu annesi durumu iyi di mi gerçi baya bi badire atlattın sende herşeyi okuyabildim ama dediğim gibi cevaplıyamadım
arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.
ay kuzum ya yerim ben onu insan zaten onları görünce bi hoş oluyor birde
üstüne açlık gelince senin mide galeyana geldi demek ki
aman bu zillier pek fena zaten sorma yüzlerini saklıyorlar
annesi miniğin olunca yanaklarını ısırırsın o zaman ehehehehehe
bende iyiiyim şimdilik şeker çıktı ya diyete devam
bebeğin duurmuda ii biz belki obez olma ihtimali var diye kilo sormamaya karar verdik yoksa çok kafayı takıyoruz onun dışında bir sıkıntı yok
az kaldı canım yaaa düşünsene 2,5 ay sonra bizimleler
canım obez olma ihtimalini dr mu söyledi yoksa siz mi tahmin ediyosunuz gerçi kilosu ultrason çıktılarıda yazıyo ama sen yinede kafana takma bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinde gerisini boşverelim di mi ama annemiz
canım obez olma ihtimalini dr mu söyledi yoksa siz mi tahmin ediyosunuz gerçi kilosu ultrason çıktılarıda yazıyo ama sen yinede kafana takma bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinde gerisini boşverelim di mi ama annemiz
canım hiç takma kafana malum kötü şeyleri düşünme düşününce başına gelir kızımız gayet normal kilosunda dünyaya gelicek annesi sen hiç merak etme eşimin teyzesinin kızındada hamileyken şeker çıkmıştı ama bebişte gayet normal kiloda dğdu annede şeker hamilelik sonrası normale döndü sen o tatlı canını hiiiçç sıkma canımcnm gebelik şekerinden dolayı bebeğimin normal kilosundan tonti yada normal kilosundan çok düşük olma ihtimali var o sebepten biz o usg çıktılarını falan almıyoruz sadece resim olanı alıyoruz doktorumuza da dedik iyi veya kötü diyin diye
çünkü bu kilo mevuzusunda accık takıntılıyım bende o yüzden
Merveee hani beni rüyandan görmüştün?? Anlatsana
canım hiç takma kafana malum kötü şeyleri düşünme düşününce başına gelir kızımız gayet normal kilosunda dünyaya gelicek annesi sen hiç merak etme eşimin teyzesinin kızındada hamileyken şeker çıkmıştı ama bebişte gayet normal kiloda dğdu annede şeker hamilelik sonrası normale döndü sen o tatlı canını hiiiçç sıkma canım
İlahi Merve hiç güleceğim yoktu :))) Okurken gözümden yaş geldi resmen. Benim doğum bayağı bir dert oldu herkese.. iyi anlamda tabi. Merakla bekliyorum bakalım Kaan'cık dünyaya ne şekilde gelecek.. Yalnız bu koçluk işi hoşuma gitti :))
Bu arada az önce oğlunun kafası büyük olan arkadaşımla konuştum ve içime sular serpildi. Onun oğlan 3 aylık bebek kafasıyla doğmuş. Kafa ölçüleri 10-12 hafta ileride gidiyormuş. Bizimki 2 hafta deyince hiç endişelenme dedi. bir de onun oğlanın kafası 6. aydan itiabren hep büyükmüş. Bizim daha 7 haftamız var ama sanmıyorum ki birden bire 10 hafta ileri gitsin. Bu şekilde devam ederse normal doğum şansım hala var. Hatta epizyotomi bile gerekmeyebilir. Doktorum %70 diyor normal doğum için. Sevindirik oldum vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?