Kızlar yaw; birkaç gün önce aklıma nereden geldiyse doğumdan sonra hastanede ziyaretçi kabul ederken nasıl görüneceğim geldi. Sanki çok süslü kokoş bişeyim de onu düşünüyorum bak bak bak:))))) Millet sezaryene giderken kuaföre uğrayıp fön çektiriyormuş ya; bende hayatta durmaz o fön, ben de hazır saçı uzattık bu kadar; Pelin'in yaptığı gibi yukarısı balıksırtı aşağısı düz iki yandan örgü yaptırayım diyorum doğumdan önceki gün. Öyle gireyim sezaryene. Çıkınca da temiz temiz, dağılmadan karışmadan çıkar otururum. iki de bişi sürünürüm hatta; o kadar fotograf çekilecek di mi ama:)))
Nasıl fikir sizce bu iki örgü meselesi?
Bilge'cim ben saçlarımı çok sık ördürürüm. böyle bayağı egzantrik, labirant gibi örgüler hem de. Bir nevi zenci saçı gibi. Sımsıkı ve rahat 1 hafta dayanıklı oluyor. Transfer zamanı da saçım öyle örülüydü mesela.
Ben doğum haftasına zamanında girersem eğer eve çağıracağım kuaförümü. Dayanıklı bir örgü modeli yapsın. Doğuma kadar umarım dayanır. Doğum sırasında da çok rahat ederim.
Sana da örgü hem yakışır hem de rahat edersin. Çok iyi bir fikir canım...
Benim yaptırdığım saç yıkanınca da bozulmuyor :) Sezaryene gidecekler için bence ideal çözüm. Bir ruj, bir kalem tamamdır...
amaaa sevgiim öle 20 kilo alanlar var diiip dalga geçmeyelim lütfen ben 20 kilo da duramayacağım bu gidişle:):)AYNEN SANA KATILIYORUM FUNDAM.. SEN ÇOK AZ KİLO ALDIN..
BENDE TEST GÜNÜ 51DİM.. ŞİMDİDE 59 UM.. 8 KİLO NE Kİ YA.. 20 KİLO ALANLAR VAR.. DİMİ AMA ( NASIL AVUTUYORUM KENDİMİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 )
bence süpeer fikir bilgeKızlar yaw; birkaç gün önce aklıma nereden geldiyse doğumdan sonra hastanede ziyaretçi kabul ederken nasıl görüneceğim geldi. Sanki çok süslü kokoş bişeyim de onu düşünüyorum bak bak bak:))))) Millet sezaryene giderken kuaföre uğrayıp fön çektiriyormuş ya; bende hayatta durmaz o fön, ben de hazır saçı uzattık bu kadar; Pelin'in yaptığı gibi yukarısı balıksırtı aşağısı düz iki yandan örgü yaptırayım diyorum doğumdan önceki gün. Öyle gireyim sezaryene. Çıkınca da temiz temiz, dağılmadan karışmadan çıkar otururum. iki de bişi sürünürüm hatta; o kadar fotograf çekilecek di mi ama:)))
Nasıl fikir sizce bu iki örgü meselesi?
ay evet ezgi kaşlar aynı adet zamanındaki gibi çok acıyor benimde zaten bi damla kaşım var ehehehebu arada bugün ağda işi konuşulmuş
bende kendi gittiğim yere gitmeye devam ediorum
ama daha bi acır oldu hamilelikten sonra özellikle kaşlarımı alırken resmen ağlıorum yaaa
ay evet ya 4d usg çok güzel biz her seferinde girdiğimiz için senin gibi kıymetini bilemiyoruzHerkese Selam,
Biz iyiyiz. Sagolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin. Dun Dr a gittik. Dr parmagimi uyusturup temizledi. Simdilik iyi gozukuyor, enfeksiyon yok ama kotuye cevirme ihtimali var dedi;-(( Sabah aksam oksijenli su ve surekli vaselin surup yumusak tut yeni tirnak cikarken batmasin dedi. Eger zorda kalirsam local antibiyotik kullanbilirmisim. Umarim atlatirim sorunsuz. TR de olsam vallahi ugrasmam giderim manikure pedikure. Burda hem dunyanin parasi hem de AIDS falan hastaliklardan korkutugum icin gidemiyorum.. Bazen moralim bozuluyor TR de olsam kadin tutardim evim temizlenirdi yardim eden olurdu vs vs. Burda yasam hem kolay hem zor. ;-(( Bes sene iki kat asagiya camasir tasiyip ortak makinede camasir yikadim. Artik siyirtmak uzereyken evimize gectikkte cok sukur camasir yikama derdinden kurtuldum. Eve tasinir tasinmaz camasir-kurutma makinalarina sarilip opmustum;-))
Bu arada son zamanlarin bizim en guzel olayi;-)) Dun kizimizi gorduk;-))) opuyorumnanaktan4D Usg ye gittik;-))) Allahim teknoloji ne guzel bir seymis.. Canim kizim minik kizim 1.4 kilo olmus;-))Cinsiyetine bir kere bakilmisti teyit etmis olduk. CD -DVD verdiler. Ben babasina, babasi bana benzetti;-)))naniknanik. Bu arada elini yumru gibi yapmis sokmus gozune indirmedi gitti o eli ordan;-)) Bundan sonra kismetse 10 hafta sonra dogumda goruruz artik minigimizi. Sonra babygap ta indirim vardi. Manto, salopet falan aldim kizima komik fiyatlara..yayyy..
Bizde haberler boyle..Opuyoruz herkesiopuyorumnanaktan
kızlar ya ben tüğ dökücü kullanıyorum dra cok sık gıttıgım ıcın ve her seferınde vajınal muayene oldugu için her gıtmemde temızlenıyorum...
hastanedekı sac olayına gelınce bır gun onceden fon cektırıcegım yanımdada duzlestırıcımı goturucem kıırmızı kurdelalı taclarımı aldım ıkı modelohaoldumsmile
makyaj cantamızıda aldıkmı tamamdıııır....
ya tüy dokucuyu fazla tutmasak bı zararı olurmu ya burdakı kuafor o bolge hassas ya sımdı dahada hassas yırtılmalar morarmalar oluyomus bende korktum...
tuydokcunun zararı ne acaba
bu arada yarından ıtıbaren cıftlı sayılara gecıcezzzzz 99 olcazzzz
öyle bir geçer zaman ki beni mahvetti yaa
ayy :roflol:
izlemeeeeeeeeeeeeeeee aman diiiim izleme
bi o bi fatmagül kime ne yaptı
ikisinide etrafıkmdan duyduk izlencek gibi şeyler değil onlar:)
bursada acıbademde tüp bebek tedavisi gördüm .ilk denemem başarısız oldu çok üzüldüm.ne yapacağımı bilmitorum.ikinci denemeye karar verdik 2 ay sonra .bakalım benimle aynı durumda olanlarrr var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?