2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ayyy esra ne kadar şanslısın bu annenin iş yeri konusunda ii değerlendir walla
bu arada ağrıların sanırım dün hep ayaklarda olmandan kaynaklandı
kendini fazla yorma şekerim olur mu
bursada acıbademde tüp bebek tedavisi gördüm .ilk denemem başarısız oldu çok üzüldüm.ne yapacağımı bilmitorum.ikinci denemeye karar verdik 2 ay sonra .bakalım benimle aynı durumda olanlarrr var mı.
cnm 2. 3. 4. denemesi bile olanlar var kadılar kulübünde
sen sıkma canını her zaman ilk seferinde tutacak diye bir şey yok
inşallah iki ay sonraki denemende hayırlı sonuçlar alırsın

ay evet nalan ya insan gerçekten bi hoş oluyor düşününce yani nasıl diim
çok mutlu oluyor bi heycan basıyor ve şükrediyor seninde dediğin gibi
bu günleri yaşadığımıza inanamıyorum bazen

o ne güzel bir uyanma olmuş gerçekten
bizde kızımda oynaşıyoruz bazen yatakta
ve inan dışardan gelen tepkilere gerçektende cvp veriyorlar bazen
.çok akıllı bu yeni nesil çokkk
yandık walla

hepinize günaydın
ben saçma sapan rüyalar görme konusunda son noktadayım
biraz etkileyici bir rüya gördüm sizde etkilenmeyin diye anlatmicam

o yüzden çok uykum olsada kızımla bir güne daha uyanmak süper bişey

sizleri miniklerinizi kocaman öpüyorum bol muhabbetli günler olması dileği ile

şimdi gelelim ilk soruma

biz dün kızıma aldığımız şeylere bir göz attıkta 0 beden olarak aldığımız kadife tulumlardan hiçbir öle hastanede yeni doğmuş olarak gördüğüm bebeklere göre değil yani daha büyük ben minancık yeni doğar doğmaz giymesi için nerden kadife tulum bulucam

birde aklıma takılan bir markanın 0 bedeni ile diğer bir markanın 0 bedeni arasında uzun kollu zıbında karşılaştırdığımda boydan 4 parmak farkeden bile var

eeeee nolucak ben onca şey aldım kızım dımdızlak mı kalıcak

herkese günaydın..
PATLY canım geçmiş olsun.. umarım daha büyük problemlere neden olmadan geçiverir parmağın.. kızımızda büyümüş..maşallah ona..
BİLGE bence de örgü mantıklı bi fikir.. benim yeğenim kuaför.. bende bi akşam öncesinden maşa yaptırmak istiyorum.. eğer sabah erken almazlarsa sabahtan da olabilirim.. kızım beni ilk gördüğünde güzel olmalıyım.. gülmeyin ama ben ultrasona giderken bile süsleniyorum.. çirkin görmesin ben kızım diye :)
FUNDA ben senin o kızını yerim ya.. şuna bak bir de sabah annesini mi uyandırmış..
Biz bu ara kızımla pek konuşamıyoruz.. malum kayınvalidemler bizde.. şimdiden çok sıkıldım.. anladım kadarıyla pek gitmeye niyetleri yok.. offff offf..

CANIM YA VALLAHİ HER SABAH OĞLUŞUMDA BENİ KALDIRIYOR HEMEN HEMEN:))
ÖNCE BABAYI YOLCU EDİYOR SONRA OĞLUMA BEN HADİ OĞLUM İŞE GİDELİM EKMEK PARASI KAZANALIM SANA SÜT ALIM DİYORUM O SIRADA BU KIPIR KIPIR ÇOK ÇALIŞKAN BİZİM YAVRULARIMIZ ÇOKKKKopuyorumnanaktan

Mervem zaten ilk doğduğunda giydirilen herşey genelde küçük geliyor.. Içinde kayboluyo bücürler.. Ama sonra toparlıyorlar.. Tam o ana göre kıyafet bulmak zor olur bence..

Günaydın fıstıklarrrrrr :)))))))) buğün yine sancım var bakalım işlerimi hemen halledip eve yolculanmak istiyorum kısmet
merve inan benimde gözüme büyük geliyor .aldıklarım bakalım nasıl doğucaklar oda var:)))))))))

canım niye sancın var senin ya..

herkese günaydın..

Biz bu ara kızımla pek konuşamıyoruz.. malum kayınvalidemler bizde.. şimdiden çok sıkıldım.. anladım kadarıyla pek gitmeye niyetleri yok.. offff offf..
sevgi ben sana döliim onlar doğuma kadar orda gör bak

yerim ben o eşşek sıpasını

Mervem zaten ilk doğduğunda giydirilen herşey genelde küçük geliyor.. Içinde kayboluyo bücürler.. Ama sonra toparlıyorlar.. Tam o ana göre kıyafet bulmak zor olur bence..
ya zaten sevgicim birtek aziz bebenin yeni doğanı sanki normal yenidoğanlık gibi diğer c&a dan falan aldıklarım alman malı diyemidir nedir onlara göre üretilmiş herhalde
kıza sordum geçen gün ne malı diye alman dedi
ama ihraç ettikleriyerlerde vardır neticede türk ırkının yeni doğanına göre accık büyük
cnm ya bu ata senin kasıkları tekmeliye tekmeliye patlatıcak en sonunda yaramaz oğlan

herkese günaydınnnnnnopuyorumnanaktan

fundaaaaaaaa gözlerimi doldurdunnnnn sabah sabahhh
çook fena bi kzın olcak senin
bak tam ısırmalık:))

amaaaaaannn şekerim kayınvalde işi zor
nerden geldi onlar doğuma kadaer mı kalcaklar

sevgi ya öle bir geçer zaman ki

nasıldı ama akşam o ilk sahne beni aldı götürdü
ya o minik çocuk oscarlık oynadı walla
ben zaten ağlamak için bahane arıyordum bir duygusallık vardı
dizinin içine yedirdim gözyaşlarımı
eşim diyorki aşkım sahme bitti ben hala ağlıyorum
ühüüüüüü :a015:

inan bende akıl fikir erdiremedim.ya kızlar benim karnım baya aşağıda bakıyorum hamilelere benimki gibi değil benim baya baya aşağıda heran fırlıcak gibi sizde nasıl

banada geçen gün iki kadın öle dedi
kuzenimin kayınvaldesi ve arkadaşımın kayınvaldesi
bebek aşağıda inmiş bayağı dediler
bazen bende hissediyorum böle sadece idrar keseme torumuş gibi kasıklarımdan kalksın diye amuda kalkasım geliyo

benim annemde beni hep aşağıda taşımış sanırım ona çekmişim o yüzdende sıkışınca kaçırıyorum ben minik minik :))))))))

Merve'cim Mothercare'de "tiny baby" bedeni var. Oraya bir bak istersen. ne olur ne olmaz 2 takım alırsın hastane için. 2,5 kg civarı doğarsa ya da zamanından erken gelmeye karar verirse cilveloş onları giydirirsin. Ya da bazı mağazalarda prematüre zıbın ve tulumları satılıyor. Cilveloşun kilosuna göre annen hemen alıverir, getirir hastaneye. 1 haftada toparlayıp büyüyorlar nasılsa.
Ya da en kötü aldığın yenidoğanları giydireceksin ama nasılsa kış olacağı için ayaklarından büyük gelen kısmı kıvırıp üzerine çorap giydireceksin. Elleri de aynı şekilde eldiven içinde olacak.

Ben genelde 0-3 ay aldım. Yendioğan olarak 3 takımı var. Yine de 0-3 ayları bile en fazla 1 ay giydirebileceğimi, çok çabuk büyüdüğünü falan söylüyorlar. Kışlık olarak şimdiden 3-6 aylık almakta bana erken gibi geliyor.
Oğlum hele bir doğsun, bugüne kadar aldıklarım ve arkadaşımın verdiklerinden bir potpori yapacağım. 1-2 aylık olduğu zaman zaten ben de göz kararı bile ne olur ne olmaz anlarım ve yenilerini alırım

pelincim haklısı çabuk büyüdükleri için bende hep yeni doğanları 0-3 ay aldım diğer penye tulumları 3-6 aylık hep

ben kadife tulum istemiştim böle minicik minnak minnak ama bulamadım
mother carede de var diyosan bi bakiim ama minicik tulumlar kadife olanlar 80,9 tl onlarada o kadar para vermek akıl işi değil

sanırım en iyisi halamda aldıklarını göndersin bi ortam yoklamak ondan sonra bebek doğunca baktık eksiği var sölicez babamıza alsın gelirken değil mi

dediğin gibi birde şimdi pek göz aşinalığımız yok yani pek bilemiyoruz ben bir tulum aldım 0-3 ay diye diğerlerinin yanında 1 yaş gibi kaldı artık 2011 aralıkta gicek allah nasip ederse

sanırım eldekilerle doğduktan sonra değerlendirme yapmak en garantisi,bana da hep dediler bir anda büyüyor bu çok miniklerden çok alam elinde kalır diye

pelincim birde şu emzik ve biberon ucu konusunda ne düşünüyorsun bak funda geçen bir yazıya dikkat çekti

bebeklerimize şimdiki dönemde silikon 1 yaşından sonra yada en erken dişi çıkınca kauçuk emzik ucu ve emzik alıcakmışız

ben emzik almayı düşünmüyorum alışsın istemiyorum ama biberon allahın emzik nasıl yapsak acaba sen araştırmacısın diye birde senin fikrini aliim dedim

inan bende akıl fikir erdiremedim.ya kızlar benim karnım baya aşağıda bakıyorum hamilelere benimki gibi değil benim baya baya aşağıda heran fırlıcak gibi sizde nasıl

Şebnem Tanem de aşağıda... ben anca oturunca karnım yuvarlak oluyor, göhsüme dayanıyor, ama ayakta iken hep aşağıda.... demek ki biraz da yapısal bir durum

Son düzenleme:
akşam ben izleyemedim tatlım.. Annemdeydik.. Kaynanayı anneme bırakıp döndük.. Tabi kaynımla beraber.. Ama o çocuğun tatlılığı beni öldürüyor zaten..
benimki de henüz tam olarak yukarı çıkmadı.. Ama daha klüçük diye belki.. Hem aşağıda taşıyo olsan doktorun mutlaka söylerdi şekercim..

ay o biboron olayı beni çok geriyo ya.. Gidiyorum mağazaya bakıyorum bakıyorum.. Hiç bir şey anlamıyorum.. Ay çok cahilim bu konuda ben çok..

Ezgicim eşimin ailesi balıkesirde yaşıyor..büyük oğlunun eşiyle problemleri var.. Kadın onlardan kaçıp bize geldi.. Geçen akşam konuşurken hemen gitmiceksiniz dimi diye ağız yokladım.. Bu sefer bizim izin süresiz.. Hemen gitmicez dedi.. Anam dedim yandık biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…