pelincim birde şu emzik ve biberon ucu konusunda ne düşünüyorsun bak funda geçen bir yazıya dikkat çekti
bebeklerimize şimdiki dönemde silikon 1 yaşından sonra yada en erken dişi çıkınca kauçuk emzik ucu ve emzik alıcakmışız
ben emzik almayı düşünmüyorum alışsın istemiyorum ama biberon allahın emzik nasıl yapsak acaba sen araştırmacısın diye birde senin fikrini aliim dedim
Merve'cim ben bu konuda bayağı cahil kaldım aslında. ben de emziğe alışmasını istemiyorum ve inşallah sütüm olursa ilk 3 aybiberon da kullanmayacağız diye çok kafa yormadım bu konuda.
Silikon ve kauçuk ile ilgili yazıyı okudum ama haftasonu irembebeden ne olur ne olmaz diye aldığım emzik ve biberona bakmadım bile kauçuk mu silikon mu diye. hatırlattığın iyi oldu yani, bu akşam hemen bakacağım. Eğer yazılanlar doğruysa silikon almışımdır inşallah. Aslında bu tür şeyleri doğdukları zaman hastanedeki çocuk doktoruna danışmak. Şimdiden birçok yazı okuyup gözümüzü korkutuyoruz. Keşke doğamdan önce çocuk doktorunu da belirlesek ve aklımıza gelen herşeyi sorabilsek.