çok güzel((((((((((( acayip duygulandım şükürler olsun kızlar rabbim bizede bu duyguyu nasip etti ne güzel kendi canımız kanımız yavrumuz ay ben duygusala bağladım yine ((((((((
merve annelk bu kadar güzel anlatılır allaha binlerce şükür ki bizlere kutsal duyguyu tattırdı şükürler olsun rabbime çok duygulandrdın
E YAPACAK BİŞİY YOK O ZAMAN JİLETE DÖNÜŞ...maşşal cnm bak öle böle derken ne kadar az kaldı
yok cnm beden çıkmadı ama normal diyorlar böle cilt bozuklukları lekelenmeler cilt maskeleri falan
doğumdan sonra hepi kaybolucak inşallah
walla sevgi ben zaten ağda yapamıyorum cilt hassas malum ağda bezine bakan cinayet işlendi sanır koltuk altı bile şakır şakır kanıyo
o iş nasıl yapıcaz bilmem
kimisi eşinden yardım elıyor ama ben istemem sanırım
dışarda da ağda yaptırsam ki eşimin asla istemediği bişey o an kendimi çok sıkarım muhtemelen bide bi kere evde kendim denedim eşşek tepmiş gibi ağrıdı 2 hafta
nasıl yapıcaz yahuuuu
kremlerde sakıncalıymış bu dönemde
Merve'cim benim bahsettiğim makine silkepil tarzı olanlardan değil. Bayağı erkeklerin kullandığı traş makinası gibi birşey. Adını hatırlayamadım şimdi. Jiletle almışsın gibi oluyor. Şarj ediyorsun. Akan suyun altında çok rahat.
Ben koltukaltlarını da jiletle alıyorum vallahi. Hiçbir zararını görmedim bu güne kadar.
Merve'cim benim bahsettiğim makine silkepil tarzı olanlardan değil. Bayağı erkeklerin kullandığı traş makinası gibi birşey. Adını hatırlayamadım şimdi. Jiletle almışsın gibi oluyor. Şarj ediyorsun. Akan suyun altında çok rahat.
Ben koltukaltlarını da jiletle alıyorum vallahi. Hiçbir zararını görmedim bu güne kadar.
E YAPACAK BİŞİY YOK O ZAMAN JİLETE DÖNÜŞ...
ben normalde sir ağda yapıyorum..bacaklarımda falan yok çok şükür.. koltuk altımıda ağda yapmaya üşendiğimden epilasyon makinasıyla alıyım.. ama malum bölge 1.5 aydır duruyo.. gerçi henüz rahatsız edici bir boyutta değil ama, nasıl çözeriz problem olunca bilmiyorum..
bu arada doğuran ebru şallı olsa gerek dimi.. yani yazış tarzınızdan anladım.. niye 8 aylık doğurmuş ki..
Ebru Şallı ilk oğlunda da 9 kg almış. Aslında büyütülecek birşey değil bence normal aldığı kilolar.
1.'de 9 kg, 2.'de 7 kg. Merve'de o kadar kiloyla bitirecek bu gidişle :))) Şimdi ona da EBru Şallı muamelesi yapmamız lazım kaydirigubbakcemile3
Benim annem de bana hamileyken 5 kg almış sadece. Doğumdan sonra da 10 kg vermiş. Bir resimleri var, manken gibi. Ben herhalde babama çekmişim bu konuda :)
Ben hala el yordamıyla idare ediyorum merve'cim.. Makinanın kesme biçme riski de olmadığından valla pek de güzel oluyor kaydirigubbakcemile3
En güzeli bir de ayna koymak karşına..
Ama asıl doğuma giderken eşimden yardım isteyeceğim.
Valla ben hala ve inatla ağdacıya gidiyorum. Çok özen gösteriyorlar, temiz de bir yer gittiğim yer. İlk başlarda biraz savsaklayıp jiletle filan idare ettim, ama 3 ayı geçtikten sonra biraz daha rahatlayıp gitmeye tekrar başladım. Araları da biraz açtım. Şimdi doğumdan 1 hafta önce filan giderim hallolur diye düşünüyorum.
Ay 22 iş günüm kalmış :lepi:
Sonra özgürümmmm
Evde doktorum ve bilumum evlilik programları ve yemekteyiz izleyeceğim annemle sositososito Bundan ala saadet mi olur :))))
Hiç öyle entelim dantelim havalarına da girmiyorum yani, oturup kadın programları izliyorum vallahi. Antalya'da eşim de bizimle klimalı salonda oturmak zorunda kaldı. Su gibi vardı sadece o sıralar. Üfledi, püfledi ama izledi. 2. gün çıkan adaylar hakkında yorum yapıyordu alkisalkisalkis
Yaw tüp bebek iğnelerinde aldığım kiloyu saymaz isem ben şu ana kadar sadece 3 kilo almışım arkadaşlar... Tüpe başlarken 57 idim... test günü 61 idim şimdi de 64 kiloyum... Ebru halt etmiş yanımda... Tüp değilde normal hamile kalsaydım görürdü o gününü:)))))
ne güzel anlatmışlar anneliği dimi1-) Merveeeee; o yazıyı okuyunca ağladım .... kendime de bi söz verdim.. Kızım ayaklanıp da az aklı kesince, yağmurdan sonra çıkıp çamurlu suda onunla zıplayacağım:))))))
2-) Kızlar tüy kıl meselelerinde ben rahatladım... Hamilelikle beraber Tüylerim döküldü.. Bi bikini bölgesinde az bişey kaldı.. En son kendim almıştım az diye, ama hepimizin ortak derdi artık mümkün değil... Ben söle yaptım.. Gittim küçük boyları satılıyo bir kavanoz sir ağda aldım... Spatulamı evden götürcem... Ağdacıya yaptıracam:)))) bu zamana kadar hiç epilatör , jilet vs kullanmadım, çözümü böyle buldum hijyene karşı... Gerçi benim ağdacım çok temiz.. ama yine de ne olur ne olmaz.. tedbiri elden bırakmamak lazım
Yaw tüp bebek iğnelerinde aldığım kiloyu saymaz isem ben şu ana kadar sadece 3 kilo almışım arkadaşlar... Tüpe başlarken 57 idim... test günü 61 idim şimdi de 64 kiloyum... Ebru halt etmiş yanımda... Tüp değilde normal hamile kalsaydım görürdü o gününü:)))))
AYNEN SANA KATILIYORUM FUNDAM.. SEN ÇOK AZ KİLO ALDIN..
BENDE TEST GÜNÜ 51DİM.. ŞİMDİDE 59 UM.. 8 KİLO NE Kİ YA.. 20 KİLO ALANLAR VAR.. DİMİ AMA ( NASIL AVUTUYORUM KENDİMİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?