Herkese Merhaba...
H.sonu sag saglim, cok sukur evimize donduk.. Cilgin seyahat tutkunu bir yay burcu olarak 29 haftalik halimle, 3 ucak + 2000 km araba yolculugu ve 3 eyalet gezerek dondum. Ama olmeden once gorulecekler listemizden ABD nin en meshur ulusal paklarini silmis olduk. Bu yolculuk bebek ya da kucuk cocukla cok daha zor olurdu.. Cok sukur kizimizda hic sorun cikartmadi. Cevreden ilgi gordu, cinsiyeti soruldu;-))
Masaallh ne guzel herkes hazirlaniyor. Ben birsey alamadim daha kizima;-)) Annem getircek zaten batteniyeydi, orgu yelekti, tulbent bezdi vs vs.. Bu hafta ben de mobilyalarini ismarlayacagim, gitmeden once sormustum Ekim sonu getiririz demislerdi. Bu bebek arabasi konusu iyice kafami karistirdi. Pratik olsun, hafif olsun ama gorunusu guzel olsun, guvenlik notlari tam olsun bir de havaalaninda ucaga alinsin vs vs derken gece ruyalarima girmeye basladi. Esim de buyutme bu kadar begenmezsen yenisini aliriz diye teselli etmeye calisiyo.. O dereece;-))
Bu arada benden tavsiye artik ayak tirnaklarinizi sakin kendiniz kesmeye kalkmayin. Ben kesiyim dedim, tatile cikmadan bir gun once, tam serce parmagimi keserken dengemi kaybettim;-( Zaten minicik bir tirnakti yarisini dibinden kopartmisim geri geri giderken..BAsta anlamadim ne oldugunu ama tatile cikinca esim bir bakti durum fena. Nerdeyse geri donecektik. Oksijenli su guvenliymis hamilelikte o yuzden oksijenli su ya batirdik sabah-aksam enfeksiyon kapmasin diye. Bugun ogleden sonra dr a gidicem bakalim. Aslinda 3 hafta sonraya randevu verdiler ama hamileyim felan deyince tutustular hemen cagirdilar..NE kadar dikkat etsekte iste olacagin onune gecilmiyor.. Umarim cok sorun cikarmaz..
Opuyoruz herkesii