• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bu konuda benim tanıdıklarım içinde rekor ortanca görümcemde

tam tamına 36 kilo kızlar 36 kiloooooooodelikafaduldendelikafadulden

içeriden çıkanda 3.300 gr
:sm_cool:

Kızlar yaw; birkaç gün önce aklıma nereden geldiyse doğumdan sonra hastanede ziyaretçi kabul ederken nasıl görüneceğim geldi. Sanki çok süslü kokoş bişeyim de onu düşünüyorum bak bak bak:))))) Millet sezaryene giderken kuaföre uğrayıp fön çektiriyormuş ya; bende hayatta durmaz o fön, ben de hazır saçı uzattık bu kadar; Pelin'in yaptığı gibi yukarısı balıksırtı aşağısı düz iki yandan örgü yaptırayım diyorum doğumdan önceki gün. Öyle gireyim sezaryene. Çıkınca da temiz temiz, dağılmadan karışmadan çıkar otururum. iki de bişi sürünürüm hatta; o kadar fotograf çekilecek di mi ama:)))

Nasıl fikir sizce bu iki örgü meselesi?

Bilge'cim ben saçlarımı çok sık ördürürüm. böyle bayağı egzantrik, labirant gibi örgüler hem de. Bir nevi zenci saçı gibi. Sımsıkı ve rahat 1 hafta dayanıklı oluyor. Transfer zamanı da saçım öyle örülüydü mesela.
Ben doğum haftasına zamanında girersem eğer eve çağıracağım kuaförümü. Dayanıklı bir örgü modeli yapsın. Doğuma kadar umarım dayanır. Doğum sırasında da çok rahat ederim.
Sana da örgü hem yakışır hem de rahat edersin. Çok iyi bir fikir canım...

Benim yaptırdığım saç yıkanınca da bozulmuyor :) Sezaryene gidecekler için bence ideal çözüm. Bir ruj, bir kalem tamamdır...

Son düzenleme:
Kızlar yaw; birkaç gün önce aklıma nereden geldiyse doğumdan sonra hastanede ziyaretçi kabul ederken nasıl görüneceğim geldi. Sanki çok süslü kokoş bişeyim de onu düşünüyorum bak bak bak:))))) Millet sezaryene giderken kuaföre uğrayıp fön çektiriyormuş ya; bende hayatta durmaz o fön, ben de hazır saçı uzattık bu kadar; Pelin'in yaptığı gibi yukarısı balıksırtı aşağısı düz iki yandan örgü yaptırayım diyorum doğumdan önceki gün. Öyle gireyim sezaryene. Çıkınca da temiz temiz, dağılmadan karışmadan çıkar otururum. iki de bişi sürünürüm hatta; o kadar fotograf çekilecek di mi ama:)))

Bilge'cim ben saçlarımı çok sık ördürürüm. böyle bayağı egzantrik, labirant gibi örgüler hem de. Bir nevi zenci saçı gibi. Sımsıkı ve rahat 1 hafta dayanıklı oluyor. Transfer zamanı da saçım öyle örülüydü mesela.
Ben doğum haftasına zamanında girersem eğer eve çağıracağım kuaförümü. Dayanıklı bir örgü modeli yapsın. Doğuma kadar umarım dayanır. Doğum sırasında da çok rahat ederim.
Sana da örgü hem yakışır hem de rahat edersin. Çok iyi bir fikir canım...

Benim yaptırdığım saç yıkanınca da bozulmuyor :) Sezaryene gidecekler için bence ideal çözüm. Bir ruj, bir kalem tamamdır...

en kokoş benim galiba
benim bu bi damlacık kıl kuyruk saçım örülünce sıçan kuyruğu gibi oluyo
bende diyorum geceden sardırsam
e odur budru düşücek zaten ben ayılınca natürel halini alır
hafif dalgalı kafaya accık kalem accık rimel
birde loğusa tacım olur işte

bilge örgü ii fikirmiş
pelinin kuaförü seninkinide yapabilir nasıl olsa karşıdasınız
anladığım kadarıyla örgü işlerinde deneyimli

AYNEN SANA KATILIYORUM FUNDAM.. SEN ÇOK AZ KİLO ALDIN..
BENDE TEST GÜNÜ 51DİM.. ŞİMDİDE 59 UM.. 8 KİLO NE Kİ YA.. 20 KİLO ALANLAR VAR.. DİMİ AMA ( NASIL AVUTUYORUM KENDİMİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 )
amaaa sevgiim öle 20 kilo alanlar var diiip dalga geçmeyelim lütfen ben 20 kilo da duramayacağım bu gidişle:):)
aferin size valla bu kadar az kilo almayı başarmak gerçekten çok güsel

bence süpeer fikir bilge
bende balıksırtı ördürmeyi düşünüorum
en rahatı bozulmazda..

bu arada bugün ağda işi konuşulmuş
bende kendi gittiğim yere gitmeye devam ediorum
ama daha bi acır oldu hamilelikten sonra özellikle kaşlarımı alırken resmen ağlıorum yaaa:(

Herkese Selam,

Biz iyiyiz. Sagolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin. Dun Dr a gittik. Dr parmagimi uyusturup temizledi. Simdilik iyi gozukuyor, enfeksiyon yok ama kotuye cevirme ihtimali var dedi;-(( Sabah aksam oksijenli su ve surekli vaselin surup yumusak tut yeni tirnak cikarken batmasin dedi. Eger zorda kalirsam local antibiyotik kullanbilirmisim. Umarim atlatirim sorunsuz. TR de olsam vallahi ugrasmam giderim manikure pedikure. Burda hem dunyanin parasi hem de AIDS falan hastaliklardan korkutugum icin gidemiyorum.. Bazen moralim bozuluyor TR de olsam kadin tutardim evim temizlenirdi yardim eden olurdu vs vs. Burda yasam hem kolay hem zor. ;-(( Bes sene iki kat asagiya camasir tasiyip ortak makinede camasir yikadim. Artik siyirtmak uzereyken evimize gectikkte cok sukur camasir yikama derdinden kurtuldum. Eve tasinir tasinmaz camasir-kurutma makinalarina sarilip opmustum;-))

Bu arada son zamanlarin bizim en guzel olayi;-)) Dun kizimizi gorduk;-))) opuyorumnanaktan4D Usg ye gittik;-))) Allahim teknoloji ne guzel bir seymis.. Canim kizim minik kizim 1.4 kilo olmus;-)) :nazar: Cinsiyetine bir kere bakilmisti teyit etmis olduk. CD -DVD verdiler. Ben babasina, babasi bana benzetti;-)))naniknanik. Bu arada elini yumru gibi yapmis sokmus gozune indirmedi gitti o eli ordan;-)) Bundan sonra kismetse 10 hafta sonra dogumda goruruz artik minigimizi. Sonra babygap ta indirim vardi. Manto, salopet falan aldim kizima komik fiyatlara..yayyy..

Bizde haberler boyle..Opuyoruz herkesiopuyorumnanaktan

kızlar ya ben tüğ dökücü kullanıyorum dra cok sık gıttıgım ıcın ve her seferınde vajınal muayene oldugu için her gıtmemde temızlenıyorum...
hastanedekı sac olayına gelınce bır gun onceden fon cektırıcegım yanımdada duzlestırıcımı goturucem kıırmızı kurdelalı taclarımı aldım ıkı modelohaoldumsmile
makyaj cantamızıda aldıkmı tamamdıııır....
ya tüy dokucuyu fazla tutmasak bı zararı olurmu ya burdakı kuafor o bolge hassas ya sımdı dahada hassas yırtılmalar morarmalar oluyomus bende korktum...
tuydokcunun zararı ne acaba

bu arada yarından ıtıbaren cıftlı sayılara gecıcezzzzz 99 olcazzzz

Son düzenleme:
bu arada bugün ağda işi konuşulmuş
bende kendi gittiğim yere gitmeye devam ediorum
ama daha bi acır oldu hamilelikten sonra özellikle kaşlarımı alırken resmen ağlıorum yaaa:(
ay evet ezgi kaşlar aynı adet zamanındaki gibi çok acıyor benimde zaten bi damla kaşım var ehehehe
Herkese Selam,

Biz iyiyiz. Sagolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin. Dun Dr a gittik. Dr parmagimi uyusturup temizledi. Simdilik iyi gozukuyor, enfeksiyon yok ama kotuye cevirme ihtimali var dedi;-(( Sabah aksam oksijenli su ve surekli vaselin surup yumusak tut yeni tirnak cikarken batmasin dedi. Eger zorda kalirsam local antibiyotik kullanbilirmisim. Umarim atlatirim sorunsuz. TR de olsam vallahi ugrasmam giderim manikure pedikure. Burda hem dunyanin parasi hem de AIDS falan hastaliklardan korkutugum icin gidemiyorum.. Bazen moralim bozuluyor TR de olsam kadin tutardim evim temizlenirdi yardim eden olurdu vs vs. Burda yasam hem kolay hem zor. ;-(( Bes sene iki kat asagiya camasir tasiyip ortak makinede camasir yikadim. Artik siyirtmak uzereyken evimize gectikkte cok sukur camasir yikama derdinden kurtuldum. Eve tasinir tasinmaz camasir-kurutma makinalarina sarilip opmustum;-))

Bu arada son zamanlarin bizim en guzel olayi;-)) Dun kizimizi gorduk;-))) opuyorumnanaktan4D Usg ye gittik;-))) Allahim teknoloji ne guzel bir seymis.. Canim kizim minik kizim 1.4 kilo olmus;-)) :nazar: Cinsiyetine bir kere bakilmisti teyit etmis olduk. CD -DVD verdiler. Ben babasina, babasi bana benzetti;-)))naniknanik. Bu arada elini yumru gibi yapmis sokmus gozune indirmedi gitti o eli ordan;-)) Bundan sonra kismetse 10 hafta sonra dogumda goruruz artik minigimizi. Sonra babygap ta indirim vardi. Manto, salopet falan aldim kizima komik fiyatlara..yayyy..

Bizde haberler boyle..Opuyoruz herkesiopuyorumnanaktan
ay evet ya 4d usg çok güzel biz her seferinde girdiğimiz için senin gibi kıymetini bilemiyoruz
demek minik kız 1,5 kilo olmuş he maaşalla walla büyüdüler
yeni cicilerinide güle güle kullansın cici topiğine foto bekliyoruz
kızlar ya ben tüğ dökücü kullanıyorum dra cok sık gıttıgım ıcın ve her seferınde vajınal muayene oldugu için her gıtmemde temızlenıyorum...
hastanedekı sac olayına gelınce bır gun onceden fon cektırıcegım yanımdada duzlestırıcımı goturucem kıırmızı kurdelalı taclarımı aldım ıkı modelohaoldumsmile
makyaj cantamızıda aldıkmı tamamdıııır....
ya tüy dokucuyu fazla tutmasak bı zararı olurmu ya burdakı kuafor o bolge hassas ya sımdı dahada hassas yırtılmalar morarmalar oluyomus bende korktum...
tuydokcunun zararı ne acaba

bu arada yarından ıtıbaren cıftlı sayılara gecıcezzzzz 99 olcazzzz

cnm ben sakıncalı diye biliyorum tüy dökücüler sonuçta kıl yüzeyini yakıcı maddeler var içinde bş sor derim doktoruna

kızlar sizin için gezdim

taç'ın bebek nevresim takımlarını yakından gördüm çok güzel

organik ürünler 62,5

lisanslı ürünler disney vs.. 50

kristak serisi 29,5

bide aplikeliler var 80 tl ama hepsi çok güzel

selam kızlar:) dün epey yorulmuşum bu gün görümcemle dışarı çıktık yürüken kasıklarıma alttan bıçak batırıyolarmış gibi sancım oldu ara ara hemen oturdum. sonra eve gidince uzandım.yarında tüm gün serilip yatmayı düşünüyorum. birde benim kız hala dönmedi ya ayaklarıylada baskı yapıyor galiba bazen canımı epey acıtıyor. ama o sancılar beni bayağ korkuttu.neyseki geçti şu anda iyiyim.
pany cim tüy dökücünün kokusu seni rahatsız edebilir. ve cildi çok hasaslaştırıyor son dönemlerde cildin iyic gerilmeye başlıcak o zaman daha dikkatli ol bence.
kızlar benim annem kuaför 25yıllık tecrübeli almanyadaykende kuaförü vardı. burda da salonu var ve ağda konusunda çok hassaslar.herkese kişiye özel muayene masa örtüsü, kişiye özel ufak sir ağda kavanozları ve abeslanglar kullanıyorlar.hatta abartıp günlük ped veriyolarki gözenekler açıkken, çıkardığı çamaşırdan mikrop filan kapmasın diye. benim içim çok rahat ben kendimi bildim bileli ağda yaptırırım. kaş bıyık sorunum yok allahtan. 6 ay almasam bişi olmaz:) manikür ve pedikürde de aşırı hijyenik yöntemler kullanıyorlar ama bildiğiniz hastane tipi koch kazanı sterilizatörleri var,manikür galoşları,dezenfektan solüsyünlar filan kullanıyolar ama annem yinede benim manikür pedikür yaptırmama izin vermiyor evde filan mikrop kaptırırsın dior.bend zaten iyice saldım diye çok umursamıyorum. artık doğumdan sonra yaza doğru biraz kilo da verip eski bakımlı günlerime dönmeyi hayal ediyorum. sizd güvendiğiniz bir yere gidiyorsanız bence ağda en kolayı. bizim elemanın dediğine göre son ay perine bölgesi iyice gerildiğinden acı azalıyormuş. bende inşallah diyorum:))

Son düzenleme:
bursada acıbademde tüp bebek tedavisi gördüm .ilk denemem başarısız oldu çok üzüldüm.ne yapacağımı bilmitorum.ikinci denemeye karar verdik 2 ay sonra .bakalım benimle aynı durumda olanlarrr var mı.

bursada acıbademde tüp bebek tedavisi gördüm .ilk denemem başarısız oldu çok üzüldüm.ne yapacağımı bilmitorum.ikinci denemeye karar verdik 2 ay sonra .bakalım benimle aynı durumda olanlarrr var mı.

canım bu topikte senın gıbı cok var kendımdende ornek verebılırım 3.denememde tuttu uzulme devam et insallah olucak nisan ayı tüp deneyenler topiği var biz orda yol almaya basladık arkadaslarla cok sukur buralara geldık rabbım yardım etsın cumlemıze bebeklerımıze kavusacagımız gunu gostersın inşallah

Günaydın kızlar,
dün yoktum epey kaynatmışsınız, bilge bile kokoş anne olmuş benim gibi:))
pely örgü işi kafama yattı çok mantıklı. ben doğum fotoğrafçısıda ayarladım. oyüzden saçım başım yapılı olsun istiyorum eğer sabah erken saate sezeryana alınmazsam. malum bir duş alıp kuaföre gidip bir fön çektirip öyle gitmek isterim. kurdeleli tacımı takabilmek isterim:))) eğer sabah erken saate çağrılırsam birgün önceden balıksırtı yaptırabilirim. ayy düşününce çok heycan basıyor. bunları konuşabildiğimiz için şükürler olsun.

Günaydın Arkadaşlar....

Bu sabah beni Tanem uyandırdı.... çok güzel bir uyanma oldu elbette... Sonra başladım kızımla konuşmaya... Ben biTANEMmmmmm diyorum, o tekmeliyor, Canııııııııııımmmmm diyorum tekmeliyor, annneeeeemmmm diyorum elleri ile vuruyor... öyle oynaştı benimle canım kızım... Ve ben ağldım yaaawww, çok duygulandım.. Şimdiden sevgiyi hissdiyorlar, sana cevap veriyorlar... Nalan çok haklı..... Bu günleri görebildiğimiz için şükürler olsun....Ve isteyen herkese yaşatsın....

Back