GÜNAYDIN CİCİ ANNELER OĞLUŞUM BUĞÜN BENİM ÇOK ERKENCİYDİ SAAT 6 SIRALARINDA TEKMELEMEYE BAŞLADI AYYY BENDE DİYORUMKİ OĞLUM DAHA ÇOK ERKEN SANKİ LAF DİNLİCEK DAHADA HIZLANIYOR ŞIMARIK OĞLUM:)))))))))BABASINA GÖRE SABAH SPORU YAPIYOR:))))))))
tüm annelere ve onlarınnn en güsel bbeklerine günaydınnnnzemuszemuszemuszemus
hadi kalkınnn çocuklar uyandı da acıktı bileeeeekaydirigubbakcemile5
Kızlaaar 210. gün bugün. 7. ay bitiyor :))) 8. aya başlıyoruz. :lepi:
ay yerim ben onun sporunuGÜNAYDIN CİCİ ANNELER OĞLUŞUM BUĞÜN BENİM ÇOK ERKENCİYDİ SAAT 6 SIRALARINDA TEKMELEMEYE BAŞLADI AYYY BENDE DİYORUMKİ OĞLUM DAHA ÇOK ERKEN SANKİ LAF DİNLİCEK DAHADA HIZLANIYOR ŞIMARIK OĞLUM:)))))))))BABASINA GÖRE SABAH SPORU YAPIYOR:))))))))
ay kuşum geceden mi aç gidicenGünaydın kızlar... Nasılsınız bakiim...
Az önce sağlık ocağından aradılar.. Yarın kan ölçümü için çağırdılar.. Bir de süt kuponu verceklermiş...
Doktorumuda aradım.. Cumartesi sabah 10.30 da aç karnına şeker testimiz var kısmet olursa.. Inşallah bi problem çıkmaz..
Dila hanım gayet iyi.. Keyfi yerinde maşallah.. Depreşip duruyo.. Canı sıkılıyo herhalde garibimin..
Kızlaaar 210. gün bugün. 7. ay bitiyor :))) 8. aya başlıyoruz. :lepi:
canımcımm yarın sağlık ocağına gidecekse aklında olsunGünaydın kızlar... Nasılsınız bakiim...
Az önce sağlık ocağından aradılar.. Yarın kan ölçümü için çağırdılar.. Bir de süt kuponu verceklermiş...
Doktorumuda aradım.. Cumartesi sabah 10.30 da aç karnına şeker testimiz var kısmet olursa.. Inşallah bi problem çıkmaz..
Dila hanım gayet iyi.. Keyfi yerinde maşallah.. Depreşip duruyo.. Canı sıkılıyo herhalde garibimin..
canımcımm yarın sağlık ocağına gidecekse aklında olsun
orda da şeker ölçümü yapılıor
2 defa kan vermek zorunda kalmazsın doktorunla konuşup yarın aç karnına gidip hem şeker hem diğer testleri yaptırabilirsin yani..
Ben bilmiordum sağlık ocağında yapıldığını o yüzden sana söliim dedidim ama sen nasıl istersen öyle yap tabii öpüldün..
Ben yorgan kullanmayacağım için nevresim derdim yok. Daha çarşaf bile almadım. Bu haftasonu bakacağım.
Yataş'ta koruyucu alezler var, su geçirmez. Ondan alacağım. Şiltemiz yüksek ona uygun lastikli çarşaf bulmam lazım. C&A'de satılanlar küçük geliyormuş. Ortopedik yataklar diğer süngerlere göre bayağı yüksek diye.
Hala hem çok erken geliyor, hem de alayıp kurtulayım istiyorum. Hevesim var dükkan dükkan dolaşıp herşeyi alıvermeye ama masrafları aylara bölmek daha işime geliyor. Çarşafı bugünden almaya ne gerek var diyorum. Ana kucağını da öyle. Doğuma 2-3 hafta kala alırım diyorum sonra da düşünüyorum ya şuradan şuraya gidecek halim olmazsa diye... öff ya ne zor böyle gün saymak. benim gibi sabırsız kadına hele hiç çekilmiyor :)
ay haklısın pelin walla dediğin gibiBu gidişle ilk bebeğimiz Emek olacak :))) Annesi çok meraklı erkenden kucağına almaya
Bilge'cim takılıyoruz tabi, kızmıyorsun di mi olumunekankayizsmile
aaaaaaaaaaa süpermiş bu işcanımcımm yarın sağlık ocağına gidecekse aklında olsun
orda da şeker ölçümü yapılıor
2 defa kan vermek zorunda kalmazsın doktorunla konuşup yarın aç karnına gidip hem şeker hem diğer testleri yaptırabilirsin yani..
ben bilmiordum sağlık ocağında yapıldığını o yüzden sana söliim dedidim ama sen nasıl istersen öyle yap tabii öpüldün..
oyy fundam yaaSelam kızlaaar:))))
Bu gece zor geçti bizim için.. Belimiz çok kötü idi.. Bi de yarı uyur yarı uyanık kızımın yatağı ile yorganı ile uğraştım rüyamda... Ay gözümün önünde; yorganı yastığı yerleştirmeye çalışıyorum, olmuyor, beşiğe büyük geliyor, ser ser bitiremedim bütün gece:))))))))) Karabasan desem değil, kötü bişey yok çünkü... uyuyamadık yani... Sonra yan odaya geçtim, koltukta uyumuşum geçten geç:))
Dün şöle bi baktım Tanemin cicilerine; uyku seti aldık tamam daa kızımın hiç nevresimi yok( Aldığım uyku setinin yorganına dikmişler nevresimi.. Yani yıkamaya kalktığımda her seferinde yorgan da yıkanacak:)) Buna nevresim lazııım dedim kendi kendime, sanırım eksikle karşılaşınca fazla dert ediyorum kendime, gece de uğraşıyorum bu sefer bunlarla:)))))))) Bitmiyor anacım.. Al al al eksik bitmiyor... Herşeyi tam olsun diye uğraşmak da iyi bişi değilmiş:))))
Pelin yeni ayınız hayırlı olsun.. Çok heyecan veriyor son iki aya girmiş olman:)))) Sağlıkla geçsin son günleriniz...
Ezgiciiiim, bebişler aç kaldı bu sabah... Kalkmadı di mi uykusuz uykucu anneler:)) Biz bu sabah 9.30 da yaptık kahvaltıyı:)))) Sıpa gece çok tekmeledi beni:))))))
Bu gün benim de tetanoz aşımın ikinci dozu yapılacak... Bir ara sağlık ocağına gideceğim.. Eğer iyi hissedersem kendimi Taneme nevresim almaya oradan da:)))))))))))) Bu gece de gözü açık rüyalarıma girmesin:)))))
Öpüyorum hepinizi:)
ya dimi insan hep o ikilemde kalıyor pelinBen yorgan kullanmayacağım için nevresim derdim yok. Daha çarşaf bile almadım. Bu haftasonu bakacağım.
Yataş'ta koruyucu alezler var, su geçirmez. Ondan alacağım. Şiltemiz yüksek ona uygun lastikli çarşaf bulmam lazım. C&A'de satılanlar küçük geliyormuş. Ortopedik yataklar diğer süngerlere göre bayağı yüksek diye.
Hala hem çok erken geliyor, hem de alayıp kurtulayım istiyorum. Hevesim var dükkan dükkan dolaşıp herşeyi alıvermeye ama masrafları aylara bölmek daha işime geliyor. Çarşafı bugünden almaya ne gerek var diyorum. Ana kucağını da öyle. Doğuma 2-3 hafta kala alırım diyorum sonra da düşünüyorum ya şuradan şuraya gidecek halim olmazsa diye... öff ya ne zor böyle gün saymak. benim gibi sabırsız kadına hele hiç çekilmiyor :)
E işte Pelin ben de ya yapamazsam dedim yapabildiğimi yaptım... Ve nitekim de şimdi yapamıyorum... Allahtan erkenden başlamışım da yapmışım yoksa altından kalkamaz, yalap şalap halleder sonrada sinirden oturup ağlardım:)))) ki çok az eksik kalmasına rağmen dert ediyorum kendime.. Her geçen gün adım atmam zorlaşıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?