• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Nalanım şeker sonuçlarında iyi çıkmış.. Maşallah atlattın sen.. Bizim de bu cumartesi bakalım neler olucak..

teşekkür ederim canım. seninde güzel çıkıcak inşallah içini ferah tut.
şaka maka eskiden zaman geçmek bilmiyordu ay şu riskli dönemi atlatayım ay iğneler bitse, ikili,üçlü test vs.derken zaman artık çok hızlı ilerliyor içinde bulunduğumuz hamileliğin tadını çıkarmadan doğuracaz diye korkuyorum. artık bir karar aldım bundan sonra endişelenmeden hamileleğimin tadını çıkarıcam.

canım benim bebeğin ismi hergün değişiyor desem yeridir. bilmiyorum ama hala işte bu dediğim bir isim çıkmadı. galiba doğunca ismi olacak benim meleğimin.

teşekkür ederim canım. seninde güzel çıkıcak inşallah içini ferah tut.
şaka maka eskiden zaman geçmek bilmiyordu ay şu riskli dönemi atlatayım ay iğneler bitse, ikili,üçlü test vs.derken zaman artık çok hızlı ilerliyor içinde bulunduğumuz hamileliğin tadını çıkarmadan doğuracaz diye korkuyorum. artık bir karar aldım bundan sonra endişelenmeden hamileleğimin tadını çıkarıcam.

AY NALAN SENDE BENİM GİBİSİN DEMEK
benim meleğiminde ismi yok ben beğeniyorum eşim beğenmiyor eşim beğeniyor ben beğenmiyorum
kaldı sabicik isimsiz

ay evet deidğin gibi evham yapmamak lazım
ama ben artık evham yapmama konusunda karar almaktanda evhamlanıyorumçünkü ne zaman karar alsam başıma bişi geliyo

Tünaydın kızlaaarrrrr:))) Diyorum da inanmıyorsunuz topiğin en tembeli benim :))) Sabah 08:30 da eşim aradı da öyle uyandım, saat 06:30 07:00 gibi çıkıyor sabahları. Bi de kızdım adama, daha alarmımın çalmasına 20 dk var niye uyandırdın diye:))))

Kızlar yaw, evim dandini oldu, ev taşınır gibi, oğlanın odasını boşalttım, boyasını yaptık temizlememiş manyak temizlikçi, odayı kullanamıyorum, o odanın eşyalarını diğer odayla birleştirdim, bir de üzerine görümce hanım geldi, gavur ölüsü gibi üç battal boy valiziyle, bir de üstüne dün buzdolabım bozuldu, tamire gidecekmiş, içinden bozulmayacak gibileri leğenlere filan boşalttım; çamaşır yıkamıştım, diğer odalar müsait olmayınca salona çamaşırlığı koydum. Kısacası çadırda yaşasam bu kadar dandini olmaz ev:)))) Haftaya hepsi birden çözülecek inşallah...

arkadaş o görümce ne die devamlı sende ben anlamadım ki
başladı mı yüksek lisansa:))

Benim odanın resimleri gördünüz. Normal bir halı aldım ben. Antialerjik, hav bırakmayan yumuşak bir halı. Perdeyi de hallettim. Desenli birşey istemediğim için pazardan aldım tülünü. Tam tül de değil böyle tığla yapılmış gibi delikli olanlardan, krem rengi. Zatten pencerem 1,5 mt. Tek parça yetti. Güneşlik olarak da bej ile çok açık kahve arası, hafif desenli bir kumaş almıştım. Onu diktireceğim.

Merhaba arkadaslar benimde yil sonunda bebegim dogacak insallah, ama bir konuda kafam karisik bana yardim ederseniz sevinirim. Ben normal dogum yapmak istiyorum ama doktorum tup bebeklerin kiymetli bebekler oldugunu ve dogum travmasi yasatmak istemediklerini o yuzdende sezeryan tercih ettiklerini soyluyor siz bu konuda hic doktorunuzla konustunuz mu? Hangi dogum yontemini tercih ediyorsunuz?

Merhaba arkadaslar benimde yil sonunda bebegim dogacak insallah, ama bir konuda kafam karisik bana yardim ederseniz sevinirim. Ben normal dogum yapmak istiyorum ama doktorum tup bebeklerin kiymetli bebekler oldugunu ve dogum travmasi yasatmak istemediklerini o yuzdende sezeryan tercih ettiklerini soyluyor siz bu konuda hic doktorunuzla konustunuz mu? Hangi dogum yontemini tercih ediyorsunuz?

cnm öncelikle ben buna katılmıyorum
her bebek kıymetlidir bu birr
ayrıca şimdiden bazı şeyleri görmeden normal doğum yada sezaryen diye karar vermekte kötü çünkü düşün bak belki çatın geniş olucak ve rahat bir doğum yapabileceksin o zaman normal yapabilrsin ama belki bebeğin dönmicek kafası büyük olucak senin çatın dar olucak

benim doğumum daha önceden sezaryen bir operasyon geöirdiğim için sezaryen olucak ona rağmen bile doktorum doğum yöntemi için konuşmak olduğunu düşünenlerden bu tamamen gidişata bağlı bir süreç

bizim bu topikte senden önce yazan pelly nikli arkadaşımız normal doğum istediği için kilosuna falan dikkat ediyor güzel beslenme diyeti uyguluyor yani bu şartlar uygun olurs senin kararın olmalı

dicem odur ki her durumun riski var sezaryende risksiz bişey değil ki

Benim odanın resimleri gördünüz. Normal bir halı aldım ben. Antialerjik, hav bırakmayan yumuşak bir halı. Perdeyi de hallettim. Desenli birşey istemediğim için pazardan aldım tülünü. Tam tül de değil böyle tığla yapılmış gibi delikli olanlardan, krem rengi. Zatten pencerem 1,5 mt. Tek parça yetti. Güneşlik olarak da bej ile çok açık kahve arası, hafif desenli bir kumaş almıştım. Onu diktireceğim.

hımmm bende kendim dikmek istiyorum
böle beyaz ama uçuk pembe gözüken taftalardan fon yapıcam içinede store alıcam antialerjenik kumaş olucak tabi bunlar

e bizim sülale hepten alerjik bünye oluğu için :1:

buldu buldu ev, bugün yarın kontratı yapılacak ama becerip de kaynanamın evinden eşyalarını getiremiyorlar. Ahbapla iş yapmaya çalışıp milletin keyfini bekliyorlar. Tekirdağ'dan iki parça eşya gelecek de eve öyle geçilecek:))) Bu pazartesi de dersleri başladı, aslında kendisi de evine bir an önce geçmek istiyor, bizim ev uzak kalıyor hem de kafasına göre olmak istiyor ama işte analı kızlı beceremediler. Hamile olmasam bana da çıkardı faturası bu işin, sen büyüğüsün de git de evi temizle; abisi de eşyaları getirtsin filan diye; ama durumumuz malum:)))

bilgecim kolay gelsin sana arkadaşım.. sakın kendini kaptırıpta yorulma.. yavaş yavaş hepsi hallolur inşallah..

buldu buldu ev, bugün yarın kontratı yapılacak ama becerip de kaynanamın evinden eşyalarını getiremiyorlar. Ahbapla iş yapmaya çalışıp milletin keyfini bekliyorlar. Tekirdağ'dan iki parça eşya gelecek de eve öyle geçilecek:))) Bu pazartesi de dersleri başladı, aslında kendisi de evine bir an önce geçmek istiyor, bizim ev uzak kalıyor hem de kafasına göre olmak istiyor ama işte analı kızlı beceremediler. Hamile olmasam bana da çıkardı faturası bu işin, sen büyüğüsün de git de evi temizle; abisi de eşyaları getirtsin filan diye; ama durumumuz malum:)))

hadi geçmişş olsun tatlummm
gider o artık bir an önce
istediği gibi takılmak için can atıordur sen sakın yorma kendini öyle temizlikmiş eşya yerleştirmekmiş aman diiimmm..

aman isabet olmuş hamile olman zaten
hem olmasan bile o kadar yoğun tempoda çalışıpta evimin işi bitti senin kini mi yapıcam dimi ama

hiç işin olmasın walla cicim

Slm kızlar nasılsınız.dün randevumuz vardı.herşey yolunda maşallah.bu hafta tetenoz aşımı olucam 2 hafta sonrada şeker yüklemem var.tek korktuğum o zaten.merve bu arada kızımın adı duru olacak.duruya karar verdik.

Slm kızlar nasılsınız.dün randevumuz vardı.herşey yolunda maşallah.bu hafta tetenoz aşımı olucam 2 hafta sonrada şeker yüklemem var.tek korktuğum o zaten.merve bu arada kızımın adı duru olacak.duruya karar verdik.

tamam cnm ekliyorum listeye
demek minik bebek ii gözün aydın inşallah şeker falanda çıkmaz

merhaba kizlar nasilsiniz ben fazla giremiyorum canim cikiyor cunki evi toplamakla kartonlamamakla valla hic gucum kalmiyor buralara gelmeye.umarim herkez iyidir ve hersey yolundadir biz simdilik iyiyiz elhamdulillah.bu arada bulusmaya fazla kimse gelmemis uzuldum valla orda olsam kesin gelirdim nasip artik ins yazin bi bulusma yaparizda gelebilirim hepinizi cok optum

tüm annelere ve onlarınnn en güsel bbeklerine günaydınnnnzemuszemuszemuszemus

hadi kalkınnn çocuklar uyandı da acıktı bileeeeekaydirigubbakcemile5

merhaba kizlar nasilsiniz ben fazla giremiyorum canim cikiyor cunki evi toplamakla kartonlamamakla valla hic gucum kalmiyor buralara gelmeye.umarim herkez iyidir ve hersey yolundadir biz simdilik iyiyiz elhamdulillah.bu arada bulusmaya fazla kimse gelmemis uzuldum valla orda olsam kesin gelirdim nasip artik ins yazin bi bulusma yaparizda gelebilirim hepinizi cok optum

cnm buluşma azdı özdü gayet güzel geçti dediğin gibi yazın bebeişlerle bir buluşma tertipleriz hem sende burda olursun görüşmüş oluruz
kendini fazla yorma dikkat et olur mu
bebişe ve güzel kızına ii bak
kolay gelsin

tüm annelere ve onlarınnn en güsel bbeklerine günaydınnnnzemuszemuszemuszemus

hadi kalkınnn çocuklar uyandı da acıktı bileeeeekaydirigubbakcemile5
ay ne tatlı bi yorum bu dediğin gibi bebişler acıktıııı mama yemek lazımm

Günaydın anneler :ecrin_bebek:
günaydın pelin anne kaan bebek a.s.

GÜNAYDIN CİCİ ANNELER OĞLUŞUM BUĞÜN BENİM ÇOK ERKENCİYDİ SAAT 6 SIRALARINDA TEKMELEMEYE BAŞLADI AYYY BENDE DİYORUMKİ OĞLUM DAHA ÇOK ERKEN SANKİ LAF DİNLİCEK DAHADA HIZLANIYOR ŞIMARIK OĞLUM:))))))))):emir_bebek: BABASINA GÖRE SABAH SPORU YAPIYOR:))))))))

Back