Günaydın anneler bugün biz rahatsızız sag tarafımda bir agrı varki beni sinir etti gece de uyutmadı yarın dr kontrolum var bakalım ne dicek
şebnem böle göğsünün tam altında sağ tarafta sanki içeriden bişey çekiyormuş gibi sinir bir ağrı dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın anneler bugün biz rahatsızız sag tarafımda bir agrı varki beni sinir etti gece de uyutmadı yarın dr kontrolum var bakalım ne dicek
Mervecim benim kasıklarıma dğgru bu agrı eskiden sol taraftı şimdi sag tarafta başladı bakalım yarın ne dicek dr .evet hazırlaıklara başlamamız lazım bendede bişey yok biliyorsun zaten oda falan yapmıcam oyun park yataklardan alıcam ona bile yer açmam lazım kısmetse yeni evime güzel bir oda yaparız keyfimize göre nisan mayıstada ben sizden kopya çeker çeker kendime yaparım .
oy kuzum nolucak senin bu uyku düzenin ya geceler gündüz gündüzler gece oldu sinir bozucu olsa gerekgünaydın kızlaaarr
sersem sersem başladık yine güne hayırlısı..başım dönüor artık bu uyuyup uyanmalarda:n((
saol bilgecim teşekkür ederimMervem Ticker'ın diyor ki; eğer birisi daha anneme nasıl hissettiğini sorarsa taaa New Jersey'e kadar tekmeleyecek. 27 hafta bir günlük oldum, sadece 90 gün kaldı:)))
inşaallah cnmYarın sabah annemle Kadıköy'e inip bana çamaşır, pijama, gecelik vs bakmaya karar verdik. Emzirme sütyeni alacağım bolca. Normal doğum olursa ve epizyotomiye gerek olmazsa pijama giymek istiyorum ya, yine de 2 tane gecelik alacağım yanımda bulunsun diye. İnşallah gerek olmaz... Çok taktım bu doğum şekline, internetten çok güzel bilgiler edindim. Egzersizler, masajlar falan kendimi en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorum ama son anda hadi sezaryen derse doktorum ciddi dumura uğrayacağım. Sanki 9 ayın bütün büyüsü bitecek gibi geliyor. Kızlar arada dua edin "Pelin normal normal ve çatır çatır doğurur inşallah" diye...
Bayağıdır Kadıköy'e inmiyordum, heyecan yaptım şimdi :)
haaaa düşünseneöncelikle PELİN ve diğer arkadaşlar..bilmiorum siz daha önce duydunuz mu yada deneyen arkadaşınız var mı ama benim bi arkadaşım hipnozla normal doğuma hazırlanıor..29. haftadan itibaran 4 kere seans uyguladı doktoru en son seansta normal doğumda vucutta oluşacak baskıyı arkadaşımın vücuduna uygulamış özellikle böbreklere ve arkadaşım gülüormuş hiç birşey hissetmedim dior..o da önce inanmamış hiç o da bi arkadaşından duymuş ki o kız şimdi doğurmuş gülerek ıkındım diormuş çok acayip ya...ki öyle hipnoz altında falan değil bildiğiniz ayık kendinde..3 hafta sonra doğumu var çok merak ediorum sonucu..
Hipnozla doğuma hazırlık duymuştum ama detaylı incelemedim. Ben pek sevmiyorum o tarz yaklaşımları. Sigarayı bırkatırmak için de kullanıyorlar.
Ben biraz mazoşistim galiba acıyı duymak ve doğumu tamamen yaşamak istiyorum.
Endişelerim:
- Kaan zamanında dönmezse ve doğum anında ters gelirse
- Rahim yeterince açılmazsa
- Hızlı ıkınmamam lazım ki yırtık oluşmasın. o anda bana destek olacak bir ebe veya hemşire bulabilecek miyim? Doğum ekibi çok önemli çünkü. Doktoruma %100 güveniyorum ama nefes ve ıkınma konusunda dikkatimi toplamamı sağlayacak bir koç lazım.
cnm inşallah bu endişelerinin hiç biri olmazDoğumu medipol'de yapmaya karar verdik ve oradaki ekiple gidip tanışacağım. İzne çıkar çıkmaz ilk işim. Umarım içime siner ve daha bir rahatlarım. Bir arkadaşım Amerikan'da normal doğum yaptı ve maalesef çok zorlandı. Çünkü kendisi de tecrübesiz olduğu için doğum sırasında tam olarak ne yapması gerektiğini kimse söylememiş. Hemşireler kapı önüne dizilip izlemişler. Doktor da bebekle uğraştığı için ayrıca onunla konuşmamış bile. Doğru dürüst ıkınabilseydim çok rahat doğardı oğlum diyor. Doktor panik yapmış, hem vajinada ciddi bir yırtığı olmuş, hem de bebeği vakumla almışlar.
hahahah bilge o zamanPelin'im idolümsün:))) hiç merak etme, Kaan vakti gelince gayet güzel dönecek, ve sen de çok güzel çok kolay bir doğum yaşayacaksın. Kabaca bir hesapla dünyada 15 milyar doğum olmuş, ben de kendiminki için neden bir istisna olsun ki diyorum, o kadar zor koşullarda o kadar çok kadın doğurmuş da neden bizimkisi zor olsun:)))
Bu arada ben de senin tam tersine, bebek pozisyonunu almışken ya birden bire doğmaya karar verir de doğum kanalında artık sezaryene izin vermeyecek kadar ilerlemiş olur ve mecburen normal doğum yaparsam diye düşünüyorum:))) Gerçi fena da olmaz ama benim senin gibi hazırlığım da yok; çok panikler miyim aceba:))))
AMAN KIZLAR eyvahedigeldismile NORMAL FALAN FİLAN BEN KORKMAYA BAŞLIYORUM BEN ATAKLARDAN TECRÜBELİYİM (FMF ATAKLARINDAN) AMA BAKALIM KISMETSE NORMAL DERSE DİŞİMİZİ SIKICAZ GÖREVİMİZİ YAPICAZ :))))))))